Şimdi Ara

9900gtx'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kartın teknik detaylarını bulamadım hiçbir yerde.bir arkadaş satıcak 2 gb olduğunu söyledi.bu kart gtx 260a göre nasıldır arkadaşlar? 8800gtx ve gtx 260a göre kıyaslayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake_to fake -- 8 Ocak 2012; 14:18:19 >

• bilen kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fake_to fake

bilen kimse yok mu?

Öyle bir kart hiç çıkmadı söylentide kaldı dikkatli olun keklenmeyin
  • evet zaten nvidianın sitesinde de gözükmüyor böyle bir kart.ebayde falan satışı da yok ama arkadaş ısrarla 9900gtx olduğunu söylüyor neyse resimlerini istedim ondan sonra belli olur
  • quote:

bu kartın teknik detaylarını bulamadım hiçbir yerde.bir arkadaş satıcak 2 gb olduğunu söyledi.bu kart gtx 260a göre nasıldır arkadaşlar? 8800gtx ve gtx 260a göre kıyaslayabilir misiniz?

9800gtx tir muhtemelen o ... Ama sizin yazdığınız kart hiç çıkmadı...neyse,gtx260 ın yanında sözü edilmez bile..gts250 performansıdadır ancak o kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

bu kartın teknik detaylarını bulamadım hiçbir yerde.bir arkadaş satıcak 2 gb olduğunu söyledi.bu kart gtx 260a göre nasıldır arkadaşlar? 8800gtx ve gtx 260a göre kıyaslayabilir misiniz?

9800gtx tir muhtemelen o ... Ama sizin yazdığınız kart hiç çıkmadı...neyse,gtx260 ın yanında sözü edilmez bile..gts250 performansıdadır ancak o kart

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

bilen kimse yok mu?

e6750 2.6
    2 gb ram667
    500w blueatorsm plus

bu sisteme hd5770 darboğaz yapar mı hocam? yada siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake_to fake -- 8 Ocak 2012; 15:09:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

bilen kimse yok mu?

e6750 2.6
    2 gb ram667
    500w blueatorsm plus

bu sisteme hd5770 darboğaz yapar mı hocam? yada siz ne önerirsiniz?

Bütçeni söyle ona göre tavsiyede bulunalım.

• sınır yok dostum.darboğaz yapmasın yeter.daha önce gtx260 denemiştim oyunlarda bazen anlık takılmalar oluyordu mesela.sanırım o kart bile fazla bu sisteme o yüzden hd5770 sordum?
  • İşlemciye OC şart. İşlemcini 3.2 Ghz yaparsan HD 5770 te sorun olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.