Şimdi Ara

***999$a SÜPER LAPTOP:: MSI M510a YADA DATRON AERO KXA ???? ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet alan açık buyrun fikirlerinizi yorumlarınızı paylaşalım...
    Şahsen ben baya bi kararsızım açıkçası çünkü datronunda bikaç önemli artısı var DDR2 533 mhz, intel 915,sonoma dothan 730 gibi...neyse söz sizde

• Maalesef olmayan şeyi tartışmaya da gerek yok sanırım.

Walla sen de benim gibisin biz tartışana kadar msi 510a bitmiş ve bir daha gelmicekmiş.

Bir dahakine biraz daha hızlı davranmalıyız.
  • üzüldüm doğrusu çok da hoşuma gitmişti bu msi notebook.neyse öyleyse bu DATRON a dönüş yapsak mı ne dersiniz yoksa biraz daha bekliyip yeni kmapanyalar mı bekliyelim ???
  • datron şekil olarak pek hoşuma gitmedi doğrusu. eğer şekil benim için önemli diyorsan bence önce bilgisayarı gör.ama o fiyata alınabilecek en özellikli laptop.
  • Ben datrondan ziyade Monster'ı düşünüyorum 128 mb geforce go 6600 ekran kartında gözüm kaldı.
  • yani marka olayı benim aklımı kurcalıyo.ne datron ne monster bana pek güven vermiyo bitürlü.içime sinmeden de nasıl alırım bilemiyorum
  • Datron a ben de ısınamadım,
    ACER - AS 5002 WLMI düşünüyorum gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Datron a ben de ısınamadım,
    ACER - AS 5002 WLMI düşünüyorum gibi.

+1

ama açtığım topic pek ilgi görmemiş.
    64 mb ekran soguttu milleti tabi.

aldın mı hocam?
  • slmlar.. ben datronun 999$ +kdv lik laptopundan aldim bi tane.. açıkçası ekranına bayıldım.. herkesin yaşadığı tedirginliği bende yaşıyorum.alali fazla olmadi zaten.. ama herhangi bir kusur bulamadim.. saatlerce oyun oynadim,müzik dinledim.. bir anormallik gözüme çarpmadi.. ama yinelemek istiyorum ekranını umduğumdan çok iyi çıktı.. ayrica 3d mark 2001se den 4980 puan aldi.. pek de az sayılmaz di mi? (üstelik testi batarya ile yaptim.. bi etkisi olur mu bilmiyorum ama).bence 999$+kdv yi hak ediyor gibi.. gerçi ilerde daha cazip kampanyalar da olacaktir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcool -- 21 Haziran 2005, 20:56:14 >
  • Datron alacak arkadaşlara Monster Tyrannosaurus harici ekran kartlı modellerini tercih edebilir. Bu modeller 1299 USD'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Datron'un aynı ayardaki notebook'ları 1600 USD!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.