Şimdi Ara

999 Ban Yiyen Chara Esn Kodu Girersek Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 yılında arkadasımın actıgı kosp yüzünden banlanan (999 ban) bi charım var ve buna esn kodu girersem ne olur ve bu charı açmanın bir yolu yok mu o kadar mail attım ko'ya ancak olumsuz yanıt geldi lütfen benim için cok önemli kosp kullanan biri değilim ben tamamiyle arkadasım açtı.

• Hiç bir şekilde açılmaz o ban. Arkadaşım açtı gibi saçma bir bahaneyede gerek yok. Hatalı banladıkları charları bile açmıyorlar onumu açacaklar?
  • Ben hayatımda gercekten kosp kullanmadım kullandıgım tek kosp msn kospptur. Peki bir yıl basında af falan gelme bir durumu yok mu ?
  • Ticket at ticketta charımı açarsanız 3200 cash ve platinum alıcam de açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

Ben hayatımda gercekten kosp kullanmadım kullandıgım tek kosp msn kospptur. Peki bir yıl basında af falan gelme bir durumu yok mu ?

MSN koxpta ban sebebi.
  • açılacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

Ticket at ticketta charımı açarsanız 3200 cash ve platinum alıcam de açılır

K2 senin 3200 cashine kalmıştı da hemen açaralar bekle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey olmaz.
  • Acaba ilerde açılma gibi bi durum söz konusu olurmu gerçekten :)
  • Arada af geliyormus ancak k0spuda affederler mi bilemiyorum.
  • Oyuna giremiyorsun nasıl olurda pus açıp esn kodu yazıp o çarı premiumlu yapıcan.Bilmediğmiz bir yöntemmi var daha başka.
  • size para veririm de açarlar
  • esn kodu göndersende bişey değiştirmez esn kodları sadece char hack yerse soyulursan gönderirsin itemlerinin bir kısmı geri gelir sadece bu işe yarar.
  • açılmaz.
  • enayı der bırde ustune gulerler sakın yatırma
    nerden okuyon bu tur şeylerı google a ban nasıl açılır yazıpta 12-13 yasındakılerın yorumlarını mı okuyorsun yoksa
    ağa geçen 3200 cash aldım charı açtılar gıbısıne
  • Yazık olur .
  • 2007 de banlanan charıma çok ticket attım açmadılar. dediğin yöntemde olmaz. 2 3 sene önce yıl başında pre alanlara çıkmıştı af onu kaçırmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.