Arkadaşlar 2009 yılında arkadasımın actıgı kosp yüzünden banlanan (999 ban) bi charım var ve buna esn kodu girersem ne olur ve bu charı açmanın bir yolu yok mu o kadar mail attım ko'ya ancak olumsuz yanıt geldi lütfen benim için cok önemli kosp kullanan biri değilim ben tamamiyle arkadasım açtı.
Hiç bir şekilde açılmaz o ban. Arkadaşım açtı gibi saçma bir bahaneyede gerek yok. Hatalı banladıkları charları bile açmıyorlar onumu açacaklar?
Ben hayatımda gercekten kosp kullanmadım kullandıgım tek kosp msn kospptur. Peki bir yıl basında af falan gelme bir durumu yok mu ?
Ticket at ticketta charımı açarsanız 3200 cash ve platinum alıcam de açılır
quote:
Orijinalden alıntı: asasdas
Ben hayatımda gercekten kosp kullanmadım kullandıgım tek kosp msn kospptur. Peki bir yıl basında af falan gelme bir durumu yok mu ?
MSN koxpta ban sebebi.
açılacağını sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: AdYokk
Ticket at ticketta charımı açarsanız 3200 cash ve platinum alıcam de açılır
K2 senin 3200 cashine kalmıştı da hemen açaralar bekle.
Acaba ilerde açılma gibi bi durum söz konusu olurmu gerçekten :)
Arada af geliyormus ancak k0spuda affederler mi bilemiyorum.
Oyuna giremiyorsun nasıl olurda pus açıp esn kodu yazıp o çarı premiumlu yapıcan.Bilmediğmiz bir yöntemmi var daha başka.
size para veririm de açarlar
esn kodu göndersende bişey değiştirmez esn kodları sadece char hack yerse soyulursan gönderirsin itemlerinin bir kısmı geri gelir sadece bu işe yarar.
açılmaz.
enayı der bırde ustune gulerler sakın yatırma nerden okuyon bu tur şeylerı google a ban nasıl açılır yazıpta 12-13 yasındakılerın yorumlarını mı okuyorsun yoksa ağa geçen 3200 cash aldım charı açtılar gıbısıne
Yazık olur .
2007 de banlanan charıma çok ticket attım açmadılar. dediğin yöntemde olmaz. 2 3 sene önce yıl başında pre alanlara çıkmıştı af onu kaçırmıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme