Şimdi Ara

999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 5 Nisan 2022; 13:45:1 >
  • 4 tane mi pci e kablosu mevcut yoksa 4 tane soketi mi var?

• teknobiyotikte diğer psular da indirimde. ihtiyacı olan için baya uygun fiyatlar var ama psuların geneli tier c ve altı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 5 Nisan 2022; 19:8:29 >
  • teknobiyotikten birşey alınmaz iade etmek istersen yada ürün bozulunca servise vermek istersen kargo ücretini ödemeni istiyorlar bu yasal değil

• Teknobiyotik olunca iki degil uc kere dusunun arkadaslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay bana da aynısını yaptılar, iade için kargoyu karşılayamayız dediler cebimden 46 TL ödedim sonra gittim THH ye verdim arayıp iban istediler paramı geri verdiler 999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tbiyotiğin satış öncesi ve sonrası gerçekten çok iyi değil kendilerinden firma adına 70k değerinde bilgisayar alacaktım 1 saat içinde fiyat 3 kere değişince vazgeçip gidip düzgün bir firmadan aldım.

Ama açık ara favori markalarımda hep bunlarda.

asrock, high power, aerocool, arctic, akasa... mecburen yollarımız kesişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) 999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S)  hayir insanlari neden thy ile ugrastiriyoraun ki? 3-5 kazancam diye...

• Heatfs H kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş kargo derken yanlış anladınız sanırım siz. Konunun Türk hava yolları ile alakası yok. Bu ilgili ürün yurtdışından alınmamış yani. Karayolu kargo taşımacılığıyla iadesi yapılacak ancak teknobiyotik ödemeyi müşteriye yıkmaya çalışıyormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3-5 kazanmak? iade ile kazanmak ne alaka? kafanda nasıl bir bağ kurdun anlayamadım. Ekran kartı aldım ve CW çıktı bende yasal iade hakkımı kullanarak ürüdü iade etmek istedim fakat firma ürünü iade edeceksen kargoyu karşılamayız dedi tüm olay bundan ibaret.

• "hayir insanlari neden thy ile ugrastiriyoraun ki? 3-5 kazancam diye..."

Arkadaş adı geçen firmaya hitaben, kargo parası için niye insanları thh ile uğraştırıyorsun demek istedi sanırım:))

• incubus İ kullanıcısına yanıt

asrock anakartları vazgeçilmezde değil tier listelerinde ortalama C D sınıfında kalıyor

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yPS3hj_K7EPT4RBWCyjdKNP56pnwDz-IgBc0975-FUg/edit#gid=651330836

aerocool güç kaynaklarıda 750 watt almıştım vega56'yı kaldıramadı siyah ekrana düştü

high power'da eski kalitesinde değil 500 watt modelini 10 yıl kullanıp 8 pin pci-e olmadığı için satmıştım son 1-2 yılında fanı bozulmuştu onun haricinde bir sorun yaşamadım

800 watt gold modelini aldım koku, cw problemi ve fanın boştayken bile sürekli full hızda çalışma problemiyle teknobiyotiğe gönderdim hiç bir işlem yapmadan sağlam raporu verildi gönderildi güç kaynaklarında koku 15-20 gün için normaldir ben 3-4 ay kullanmama rağmen koku gitmemişti mining yapan bir arkadaşa hediye ettim 999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) 

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Thy yazmişim thh olacak görmemişim bende biliyorum yoksa alakasi olmadigini..

• Dostum yanliş yazmişim zaten buradaki söyleyişim aslinda teknobiyotigin neden insanlara hakkini vermemesi.. o yüzden güldüm zaten ...

• Sintai kullanıcısına yanıt

Aynen bunu demek istemiştim ama kimse anlamamiş. 999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) 

• Bu psu basildir fiyati gayet iyi, fiyat/performans urunu gibi.

Bu seriden kullananlar var mi? Varsa bilgi verirlerse cok iyi olur.

• Heatfs H kullanıcısına yanıt

Bence anlamamazlıktan gelmişler yoksa thy olarak anlamak bence daha büyük problem 999 TL High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.