Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

neden iade etmek istiyorsunuz.İade talebinine nasıl cevap geldi?

HDMI dan Yeni nesil sesleri amfime yollayamadığı için iade ediyorum ürünü kutusu ve ambalajlarına koyup geri yollayabilirsiniz dediler..Zaten alalı 1 gün oldu :)
  • Cihazın üzerinde DTS 2.0+ yazıyor bu ne demek oluyor?
    Yani 1080p bir filmdeki DTS sesi optik kablo ile 5.1 DTS olarak ses sistemine aktarabiliyor muyuz?
    Upscaling özelliği var mı?
    Ayrıca M34a'dan niye daha ucuz?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetefendi -- 27 Aralık 2010; 15:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakunti

quote:

HDMI dan Yeni nesil sesleri amfime yollayamadığı için iade ediyorum ürünü kutusu ve ambalajlarına koyup geri yollayabilirsiniz dediler..Zaten alalı 1 gün oldu :)

HDMI SES İLE OPTİK ses arası çok farklı mı bu kadar?
  • quote:

quote:

quote:

HDMI SES İLE OPTİK ses arası çok farklı mı bu kadar?

Fark var tabi ki ama benim alış amacım amfimin özelliğinden faydalanmaktı o da olmayınca hiçbir anlamı yok optikten zaten izliyorum filmlerimi o yüzden iade ediyorum.

• katakunti , kullandığın video dosyası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

katakunti , kullandığın video dosyası nedir ?

Blu-ray iso film + DTS HD-MA Demonstration Bluray.. True HD ses içeren m2ts dosyası..
  • Sayın Popcornhour EGREAT Eg-R6a yeni frewall çıkarmış işte link.http://www.egreatworld.com/en/downlo...25-page-1.html
    R1, R1B, R2A, R4A, R6A FW, sürüm 1.0.5.37 (2010/12/24 update) orginal yeni sürümü.nasıl?
  • 1.0.5.37 ' yi biz de şu an deniyoruz , artı ve eksilerini yakında sizlerle paylaşırım.
    R6A'nın DTS HD-MA & True-HD ' yi sorunsuz olarak vermesi gerekiyor.
    Acaba elinizde deneme yapmak için başka m2ts veya bluray.iso dosyası var mı ?
  • quote:

1.0.5.37 ' yi biz de şu an deniyoruz , artı ve eksilerini yakında sizlerle paylaşırım.

Elimde birden fazla dosya var akşama tekrar deneme yapacağım sizin tavsiye edeceğiniz bir dosya varsa onuda deneyebilirim..
  • quote:

quote:

1.0.5.37 ' yi biz de şu an deniyoruz , artı ve eksilerini yakında sizlerle paylaşırım.

Elimde birden fazla dosya var akşama tekrar deneme yapacağım sizin tavsiye edeceğiniz bir dosya varsa onuda deneyebilirim..

FLV dosyalarını açıyormu .. Cine İzle deki filimler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

@abyss_ati
    bu dongle sorun çıkartıyorsa dediğin gibi ap point alıp landan bağlanmayı tavsiye etmiş birisi turkeysat forumda r1 için hem işlemciye de yük bindirmezsin ısınmaz demiş, bende onu mu denesem acaba?

oda bir seçenek tabi.birde o netmaster'ın WN-300 diye siyah olan bir modelide var.biryerde onunda çalıştığını okudum ve o dongle'de kopma sorunlarıda olmuyormuş muş
    kopma sorunu kendi firmwaresi üzerinde çok oluyor,a.c ryan üzerinde çok nadir oluyor.tabi şifrelemeyi wpa2 yaparsan gene çok sık yapıyor,ama wpa ve wep te sorun çıkarmıyor.zaten şu wpa2 ve wep2'de
    sorunsuz çalışan dongle'de görmedim hani.

• @katakunti senin avr'de optik giriş yokmu ?
  • var hocam optik ama truehd optikten iletilmiyor hdmidan zaten dolby ve dts ses de problemim yok iş sadece truehd ve dts hd ma ya gelince olmuyor ses 2 kanal geliyor o da bu son çıkan firmware ile oldu o da ac_ryan ilede denedim onlada ses 2 kanal gözüküyor ama amfiye gelen ses kesilip duruyordu..

Bu son çıkan firmware ile DTS HD MA açtığımda ses 2 kanal olrak dinlenebiliyor ve ses özelliklerine girdiğimde ise Audio bilgisi olarak DTS HD-MA gözüküyor ...

Ekleme:

Demo world den true hd bir demo indirdim dolby bit harvest losless bunu oynatmak istediğimde bitstream error dur playback yazısı çıkıyor onayla diyince demoyu oynatmadan çıkıyor..

Ekleme 2 : 1.0.5.29 ile de denedim 37 ile de her ikisindede hdmi ve spdıf ayarı raw modunda ancak yeni nesil sesler 2 kanal veriyor diğer seslerde bir sıkıntı yok...

quote:

Öyle yazıyor ama araştırmalarıma göre alet, dts Hd - ma ve true hd'yi pass through gönderemiyor. Verdiğiniz ingilizce alıntıda da R serisi ürünlerin DD+ için upgrade edildiği, gelecekteki FW ile de HD audioları pass through yapacağı söyleniyor.

Böyle bir yazı gördüm maalesef ki anladığım kadarıyla DTS HD-MA veya TRUE HD olduğu zaman sesi 2 kanal veriyor en azından Dolby Digitale indirgeyip vermesini beklerdim ama o da olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakunti -- 28 Aralık 2010; 0:06:21 >

• @katakunti anlattıklarından anladığım kadarıyla bizde bir kandırmacaya uğradık.R6a'nın diğer R serilerinden farkı "DTS-HD MA ve TRUE HD passtrough gönderebilmesi" diye aldık.ancak bas bas bağıra bağıra
    reklamı yapılan şey,aslında downmix yapabilmesi.e bunuda zaten hepsi yapıyor,kaldıki çok çok önceki sigma serilerden M34a bile core olarak indirgeyip gönderiyordu.görünen o ki pazarlama taktiğiyle makineyi
    satmış oldular.1.0.5.29 firmware'de zaten bahsedilen HD ses desteği "hesapta" geldi.

benimde bu aleti almaktaki en büyük sebebim DTS-HD MA ve TRUE hD destekli avr alacağım için,şimdiden media tankın hazır olmasıydı,şu durumda benimde ihtiyacım kalmamış oldu,adam gibi bir media player
    araştırmaya başliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

@katakunti anlattıklarından anladığım kadarıyla bizde bir kandırmacaya uğradık.R6a'nın diğer R serilerinden farkı "DTS-HD MA ve TRUE HD passtrough gönderebilmesi" diye aldık.ancak bas bas bağıra bağıra
    reklamı yapılan şey,aslında downmix yapabilmesi.e bunuda zaten hepsi yapıyor,kaldıki çok çok önceki sigma serilerden M34a bile core olarak indirgeyip gönderiyordu.görünen o ki pazarlama taktiğiyle makineyi
    satmış oldular.1.0.5.29 firmware'de zaten bahsedilen HD ses desteği "hesapta" geldi.

benimde bu aleti almaktaki en büyük sebebim DTS-HD MA ve TRUE hD destekli avr alacağım için,şimdiden media tankın hazır olmasıydı,şu durumda benimde ihtiyacım kalmamış oldu,adam gibi bir media player
    araştırmaya başliyim.

Kandırmacanın dik alası olmuş ama iyi satış yapmışlardır bu arada..Ben core indirgeme filan anlamam bu ürünün başlığında DTS-HD MA ve TRUE HD yazılıyorsa bunu zaten TVler çözmüyor AVR ler çözüyor e AVR ye bitstream iletemiyorsa bu şekilde reklam yapılması hoş değil...E downmix yapıyor ya iyide onun için almıyoruz ki bu aleti reklamını o yönde yapmayın bari..(True HD materyali olan kimse TV den almaz sesi idareten alsa bile gelecekte AVR si olacaktır bi şekilde.)Yazılımla gelecek destekleyecek ibareleride hoş değil gelince yapın reklamını boşa yapılmış bir alışveriş oldu bu şekilde benim için ürünü geri iadesini yapacağım bugün..

Alacak arkadaşların dikkatine Bu ürün şu anki yazılımıyla DTS_HD MA ve TRUE HD passtrough yapmıyor bunun için diğer R serilerinden farklı olduğunu düşünenler boşuna almasın...Blu-ray iso,m2ts,Klasör şeklindeki bütün dosyaları oynatıyor evet ama hiçbirinin içindeki sesi passtrough yapamıyor audio info kısmına tıkladığınızda orada Kaynak ses DTS HD veya True HD olarak gözüküyor ama sesi 2 kanal yapıp veriyor..

Eğer varsa DTS-HD MA veya True HD ses alan AVR si ile lütfen paylaşsın bizlerle...

• yetkili popcornhourdan bir cevap bekliyoruz.....
  • katakunti ortada aldatmaca diye bir şey söz konusu değil , bence ezbere konuşmamalısın.
    Zaten orijinal sitesinde de hangi sesleri , ne şekilde verdiği açıkça yazıyor.
    Onkyo 608 ile hem DTS-MA hem de True HD sesleri sorunsuzca alabiliyoruz.
    Bizden direkt ürün alan bir kaç arkadaşa da bu durumu sorduk , bir sorun olmadığını söylüyorlar.
    Hatta emin olmak için harman kardon kullanan bir arkadaşımıza cihazı bugün test etmesi için gönderdim , bu akşam denemesini yapacak.
    Sanırım sizin ses sisteminiz ile alakalı bir uyumsuzluk olabilir veya yazılımsal bir sorun olma ihtimali var.
    En ufak bir sorunda kandırmacadır veya şöyledir böyledir diye yorum yapmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Aralık 2010; 18:13:55 >
  • ya arkadaşlar bir mediaplayer alsam mı almasam mı kafam çok karışık ve aradığım sorunun cevabını veren olmadı.tvnin natural motin özelliğinin hd film izlerken kullanmak istiyorum.tvnin kendi usbsinden aldığım görüntü çok güzel ve hareketlerdeki doğallığı hissedebiliyorum.ama pcden o tadı alamıyorum çünkü natural modion hd devre dışı.bluray playerde gördüğüm kadarıyla bu özellik devrede.peki bu tarz mediaplayerlerde de devrede midir.yoksa pcdeki gibi devre dışı mıdır.bluray oynaıcı gibi ise alıcam.bu ürün fiyatı ve özellikleri ile alınabilicek gibi duruyor.bi yardım lütfen.
  • Ben dün akşam Egreat R6A için , ACRYan modlu yazılım =>http://rapidshare.com/files/438720803/R6A-Modlu.rar
    yükledim truehd filim izledim.hiç bir sorun göremedim.ancak egreat orginal yazılımında açamadım.en son sürüm 1.0.5.37 olanı dahi yükledim ses gelmedi.dosyayı oynattı ama ses yok.izlediğim filimin adı TRIGUN The MOVIE Eizou Tokuten - NCED (BD H264 1920x1080 24fps Dolby TrueHD 5.1ch).mkv
    ACRyan bu dosyayı oynattı ve sesde geldi.
  • quote:

Ben dün akşam Egreat R6A için , ACRYan modlu yazılım =>http://****.com/files/438720803/R6A-Modlu.rar
    yükledim truehd filim izledim.hiç bir sorun göremedim.ancak egreat orginal yazılımında açamadım.en son sürüm 1.0.5.37 olanı dahi yükledim ses gelmedi.dosyayı oynattı ama ses yok.izlediğim filimin adı TRIGUN The MOVIE Eizou Tokuten - NCED (BD H264 1920x1080 24fps Dolby TrueHD 5.1ch).mkv
    ACRyan bu dosyayı oynattı ve sesde geldi.

imkanınız olursahttp://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php burdaki demo dosyalardan bir deneme yaparsanız sevinirim.Sanırım problem bende...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.