Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilkönce usb diske img uzantılı dosyayı atın.sonra makinaya bağlayınız.makinanın fişini prize tak.sakına kumandanın power tuşuna basma.makinanın yan tarafındaki reset tuşuna 5sn basılı tut ve bırakma.ardından reset düğmesine basılı tutmaya devam ederek kumandadan power tuşuna basınız.yaklaşık 10sn kadar reset tuşunda basılı kal ve bırak.yüklemeye başlayacaktır.bu sefer doğru versiyonunu yükleyin.
  • realtek cihazlara yeni çıkan yazılımları hemen kurmayın , acele etmeyin. ( çıkan yazılım sorunlu olabilir. )
    benim tavsiyem 1.29 orijinal sürümü veya modladığım AC.RYAN sürümünü tavsiye ederim.
    Favorim AC.RYAN sürümü.
    Bu arada sorulmuş , AC.RYAN sürümünden kendi orijinal sürümüne dönüş yapabilirmiyiz diye.
    EVET orijinal sürüme dönebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 25 Aralık 2010; 17:06:04 >
  • dün akşam film izlerken farkettim R6A-Modlu sürümünde altyazı biraz daha donuk gibi 1.0.5.29 sürümünde altyazı oldukça belirgindi, sanırım giderilebilir bir sorun bu
  • Peki bu orjinal olmayan fw ler garantiyi etkiliyor mu?Hani oldu o fw yüklüyken bozuldu gitti servise nasıl yollayacağız?
  • Arkadaşlar bu ürünü aldım kendi firmware ilede AC-Ryan ilde Passtrough dememe rağmen HDMI den 2 kanal lpcm ses alıyorum amfim sony 2400 es bilgisayar veya ps3 ile sorun yok.Bu konu hakkında fikri olan var mı yardımcı olacaklara teşekkürler..
  • Arkadaşlar wifi dongle kullanan arkadaşlar hangi modeli kullanıyorlar. Sitede sadece Realtek RTL8191SU chipsetliler destekleniyor denmekte acaba başka chipsetlerle deneyip başaran var mıdır? Bir de r4b modeli için acryan patch bulabilir miyim? Saygılar.
  • 1:) seagate goflex 2.5" hdd alıp,esata aparatıyla R6a da kullanırım diye düşünenler almasın,çalışmıyor çünkü.R6a nın esata çıkışı sadece data için,güç vermiyor bu yüzden external hdd alırsanız adaptörlü olanları tercih edin.
    2:) 1.0.5.37 sürümlü firmwareyi denedim.hiçbir değişiklik görmedim,info ekranındaki saçmalık devam ediyor,türkçe düzgün,forumlarında heleşükür BT ve SAMBA düzgün çalışmaya başladı demişler ama bende BT ve SAMBA
    açma seçeneği bile çıkmıyor,nesi düzelmiş anlamadım.
    3:) @katakunti sen anladığım kadarıyla amfine hdmı ile bağlantı yapıyorsun.eyer öyleyse hdmı kablon 1.3a destekli olduğuna eminmisin ? optik kablo ile bağlantı yaparakta bir dene.
    4:) @Nm1 şuan piyasada bulabileceğin tek uyumlu wifi dongle Netmaster WN-R300U.ben bunu kullanıyorum ama zırt pırt bağlantı kopuyor.malesef nette wifi dongle'lerde çipset bilgileri olmadığı için başka dongle olurmu bilemiyoruz,ancak denemek lazım.ama çipset bilgisini bulabildiğin bir dongle olursa,RTL8191SU çipsetli olanlarla çalışıyormuş.

• @Nm1 unuttum yazmayı,R4a için var,R4b içinde vardır,ben biraz araştiriyim haber veririm.ingilizcen varsa şuraya bakabilirsinhttp://220.231.142.130/en/forum/forum_topics.asp?FID=6&SID=z49az4z48bda4za668ze87ef2672bz55
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

3:) @katakunti sen anladığım kadarıyla amfine hdmı ile bağlantı yapıyorsun.eyer öyleyse hdmı kablon 1.3a destekli olduğuna eminmisin ? optik kablo ile bağlantı yaparakta bir dene.

Hocam sorun şöyleki DTS-HDMA ve TRUE HD'de sorun yaşıyorum diğerlerinde sorun yok kabloyla ilgili tavsiyeni dinleyip deneyeceğim.TRUE HD bir film açtım LPCM veriyor bi de sinyal kesik kesik geliyor..
  • Custom Firmware'i yükledim ve tek kelimeyle rezalet olduğunu gördüm.

Son çıkan resmi sürümü yüklemek zorunda kaldım daha sonra. Bu seferde cihazın Türkçe dili gitti. Türkçe yapsam bile ingilizce kalıyor sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakunti

quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Hocam sorun şöyleki DTS-HDMA ve TRUE HD'de sorun yaşıyorum diğerlerinde sorun yok kabloyla ilgili tavsiyeni dinleyip deneyeceğim.TRUE HD bir film açtım LPCM veriyor bi de sinyal kesik kesik geliyor..

DTS-HDMA ve TRUE HD raw'da sorun vardı zaten (üzerinde gelen firmware ile kullanıyorsan).son firmwarede düzelttiler.1.0.5.29 yada 1.0.5.37 yüklersen passtrough (raw) düzelir.
    ama bunun dışında kablo ile ilgili şöyle bir durum var;DTS-HDMA ve TRUE HD spekülasyonlarında hdmı'dan aktarım için,hdmı çıkışının ve kablonun 1.3a olması gerekiyor.fakat R6a nın hdmı çıkışı 1.3
    yani mantık olarak R6a hdmı dan bu formatları passtrough olarak gönderemez,ancak core olarak indirgeye bilir.geriyede optik çıkış seçeneği kalır.tabi egreat son firmwarede çaktırmadan 1.3 ü 1.3a ya
    yükselttiyse bilemem.tabi bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir yükseltmeylemi oluyor onuda bilmiyor.benim ses sistemim logitech Z5500,haliyle ben hdmı seçeneğini deneyemiyorum,bunu ancak sen
    deneyerek bize söyliyceksin.daha öncede söylediğim gibi öncelikle hdmı kablonun 1.3a olduğu doğrula,sonra söylediklerimi deneyerek sonucu bizimlede paylaş,

kolay gelsin...

• R6A-Modlu sürümünü denemek için yükledim.menü ve ekstra özellikler güzel ama mkv ve avi filmleri daha geç açıyor orjinal yazılıma göre. o yüzden orjinal yazılıma döndüm.
  • quote:

DTS-HDMA ve TRUE HD raw'da sorun vardı zaten (üzerinde gelen firmware ile kullanıyorsan).son firmwarede düzelttiler.1.0.5.29 yada 1.0.5.37 yüklersen passtrough (raw) düzelir.
    ama bunun dışında kablo ile ilgili şöyle bir durum var;DTS-HDMA ve TRUE HD spekülasyonlarında hdmı'dan aktarım için,hdmı çıkışının ve kablonun 1.3a olması gerekiyor.fakat R6a nın hdmı çıkışı 1.3
    yani mantık olarak R6a hdmı dan bu formatları passtrough olarak gönderemez,ancak core olarak indirgeye bilir.geriyede optik çıkış seçeneği kalır.tabi egreat son firmwarede çaktırmadan 1.3 ü 1.3a ya
    yükselttiyse bilemem.tabi bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir yükseltmeylemi oluyor onuda bilmiyor.benim ses sistemim logitech Z5500,haliyle ben hdmı seçeneğini deneyemiyorum,bunu ancak sen
    deneyerek bize söyliyceksin.daha öncede söylediğim gibi öncelikle hdmı kablonun 1.3a olduğu doğrula,sonra söylediklerimi deneyerek sonucu bizimlede paylaş,

kolay gelsin...

HDMI çıkış veya kabloyla ilgili bir sıkıntı yok bluray player ile TRUE HD ses alınıyor..Sorun senin de dediğin gibi Ya R6 nin HDMI si 1.3 a değil ya da yazılımla ilgili bir sıkıntı var AC-Ryan ile de 29 olan orjinal yazılım ilede denedim sonuç aynı..

Haliyle bu cihaz benim istediğim özelliğe sahip değil boşuna almış oldum iadesini talep ettim bakalım..

• katakunti , ses çıkış ayarların ne şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

katakunti , ses çıkış ayarların ne şekilde ?

HDMI PassTrough ya da RAW...Kullananlardan bu alet ile yeni nesil sesi alabilen var mı acaba amfisinden onu merak ediyorum.İade talebine olumlu yanıt geldi akşama kadar bir cevap bulamazsam yarın ürünü iade edeceğim..
  • neden iade etmek istiyorsunuz.İade talebinine nasıl cevap geldi?
  • EGREAT Eg-R6a yeni frewall çıkarmış işte link.http://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html
    R1, R1B, R2A, R4A, R6A FW, sürüm 1.0.5.37 (2010/12/24 update) orginal yeni sürümü.deneyen var mı?nasıl?
  • Teşekkürler abyss_ati

http://www.netsiparis.com/detay/13221523017/NETMASTER-USB-WN-R300U-ADAPTOR-KABLOSUZ-150-3

Realtek RTL8191SU chipsetliymiş galiba tek ürün bu dediğin gibi.

Bir de bende kendi son firmware ile keyboard desteği geldi kablosuz logitech K520 nin dongle ı ile takınca keyboard plug in diyor ve bazı tuşlar film oynatmada işe yarıyor space durduruyor mesala.
  • @abyss_ati
    bu dongle sorun çıkartıyorsa dediğin gibi ap point alıp landan bağlanmayı tavsiye etmiş birisi turkeysat forumda r1 için hem işlemciye de yük bindirmezsin ısınmaz demiş, bende onu mu denesem acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

EGREAT Eg-R6a yeni frewall çıkarmış işte link.http://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html
    R1, R1B, R2A, R4A, R6A FW, sürüm 1.0.5.37 (2010/12/24 update) orginal yeni sürümü.deneyen var mı?nasıl?

Ayrıntılarda söyledikleri şunlar:
    Fixed
    1.Fixed BT,SMB function
    2.Supported HD audio downmix without AVR
    3.fixed the other problems

Açıkçası 3. maddeyi açsalarmış daha iyi olurmuş. Onun dışında çok özel bir düzenleme olmamış gibi görünüyor. Ama 2. maddeye zaten destek vermiyor muydu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.