Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 yüklü bilgisayarıma egreat r6a dan bağlanamıyordum.bilgisayarıma nfs server kurarak problemi çözdüm.forumdaki bir arkadaşımız videolu anlatım yapmış.bende ondan yararlanarak kurulumu yaptım ve dosyalarıma kavuştum.burdan da teşekkürler...

http://www.youtube.com/watch?v=Szayd1F0FcY
  • Ben r4b aldım onun firmware i ayrı indiriliyor sitesinden realtek ama chipset ismi başka.
  • alternatif olarak A.C RYAN firmwareyi önereyim size.ben dün yükledim,gayet başarılı hoşuma gitti,denemek isteyenler için linkhttp://220.231.142.130/en/forum/forum_posts.asp?TID=1308
    kısaca ne yapacağınızıda anlatayım; link'ten önce patch'i indirin (mediafire link olan) .daha sonra a.c ryan r4824 firmwareyi indirin.rar'lı dosyaları açın.patch'i r4824 firmwarenin olduğu dosya içine
    kopyalayın.yani aynı dizinde olsun.patch'i çalıştırın.bu patch r4824 firmware'yi R6A için uygun hale getiricek.işlem bittikten sonra install.img dosyasını USB'ye atıp normal firmware yüklemesini yapın.

bu A.C RYAN hacked firmware'nin ne özelliği var diye sorabilirsiniz;liste çok uzun pdf dosyasında ayrıntılar mevcut ama en önde gelenler,türkçe destek,jukebox,çok daha fazla internet seçeneği,windows 7 ile bağlanabilirlikte
    tam uyum vs vs vs liste uzar gider

hadi kolay gelsin bakalım

• Şu yuksek bitrate li dosya linkleri nerlerde var?
    Ben de R2A yı deneyeyim
    45 gb avatr oynuyor herhalde bu da oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Şu yuksek bitrate li dosya linkleri nerlerde var?
    Ben de R2A yı deneyeyim
    45 gb avatr oynuyor herhalde bu da oynar

Aşağıda bir link verdim 40 hatta 42 Mbit'e kadar şu ünlü birds deneme videoları var sonuçları da bekliyoruz..

42 Mbit'e kadar Birds videoları
  • Arkadaşlar bende altyazı yükleme problemi var illa altyazı ve film adı aynımı olması gerekiyor ben mi yanlış yapıyorum.Altyazıyı tanımıyor/göremiyorum.
  • A.C RYAN firmwareyi egreat Eg-r6a da deneyebilirmiyiz.resimli anlatım yaparsan seviniriz.problem çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 19 Aralık 2010; 13:34:27 >
  • altyazı aynı isimde olması gerekiyor , AC RYAN firmwari ilk fırsatta deneyeceğim
    AC RYAN firmware'leri oldukça şık gibi
  • resimli anlatım yapıcak birşey yok,oldukça basit zaten.R1,R2 serilerinde uzun zamandır ac ryan hacked firmware kullanılıyor.yurtdışı forumlarında nerdeyse %90 kullanıcı bu firmwareleri kullanıyor egreat'larında.
    orjinal firmware kullanan yok gibi birşey diyebilirsinizki R1-R2 serileriyle R6 aynı,neden R6 yada yüklenmiyordu;çünkü uzaktan kumanda çalışmıyordu yüklendiğinde R6 nın.2 gün önce bir arkadaş R6'nın
    uzaktan kumanda frekanslarınıda ekledi.işte bu yüzden ac ryan r4824 firmware'yi patch'liyoruz,uzaktan kumanda bilgileride içine ekleniyor.olay bundan ibaret.
    ben dün yükledim ve dünden beri kullanıyorum.yukarıda anlattığım gibi yaparsanız bir sorun olmaz,genede sorumluluk sizde tabi.

a.c ryan firmware'lerin en büyük özelliği nerdeyse 2 günde bir güncelleniyor olması.sürekli birşeyler ekleniyor ve yenileniyor.forumlarında bir şey istiyorsunuz,keşke şuda olsa yazılımda diyorsunuz,2 gün sonra bir bakmıssınız yeni bir firmware ve o da ne isteğiniz karşınızda
    egreat gibi mail atınca "acelen ne bekle yakında çıkıcak işte" gibi bir cevapla karşılaşmıyorsunuz.

a.c ryan playon! HD media tank'larıda inceleyebilirsiniz,benim oldukça hoşuma gitti.sırf şu kullanıcılarına verdikleri değer yüzünden yurtdışından getirtmeyi bile düşünüyorum.resmi siteleri burdahttp://www.acryan.com/en/

• R1, R1B, R2A, R4A, R6A FW, sürüm 1.0.5.29 (2010/11/18 update) vu sürümünden ne farkı var?A.C RYAN firmware değişiklik var mı?
  • link için teşekürler Samsung Demosunu buldum
    A.C RYAN yazılımlar MENU TR mi?

Ben de R2A da deneyebilirim
  • dtshdma bluraylarda sorun çıkartıyormu dtshdma bluraylarda sesleri dtshdma olarakmı yoksa dts olarakmı çözüyor?arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdmaniac -- 20 Aralık 2010; 9:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: arokh

Konuda çok abartılı yorumlar okudum.. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterdiği halde
    Egreat Eg-R6A ile yapılan bazı yorumlarda cihaz yerin dibine geçirilmiş... 150-200 tl lik cihazdan
    750-800 liralık popcorn c-200 performansı bekleniyor adeta.. İnsanımız yorum yaparken ön yargılarından
    kurtulamıyor maalesef.
    Sigmayla realtek arasındaki görüntü kalitesi hikayeden ibaret.. Arada fark var diyenler fena sıkıyor ki hemde
    kuru sıkı..

yahu insanda azıcık insaf olur sen beğendiysen güle güle kullan R6 kötü demedik ki 170 tlye bundan iyisi şamda kayısı ama kimse kalkıp ta realtekle sigmayı mukayeseye kalkışmasın mahcup olur yaptığım testte fotoğraflar dahi ekledim nasıl kuru sıkı oluyor DH'da bulamazsan TF'a bak ve biraz sen önyargılarından kurtul

@sadays
    Yorumumda isim yok seni ima eden bir kelime bile yok..Biraz üst taraflarına bakarsan çok abartılı yorum var.
    öyle bir yorum ki sanki anlatılan bir medya player değilde kül tabağı ya da çay altlığı gibi anlatılmış(hiç iş görmez mahiyetinde)
    Zaten popcornhour nikli arkadaşda abartıyı farketmiş sen farkedememişsin demekki.. Yorumu yapan arkadaş bunu alacağınıza
    m34a, a-200, c-200 alın gibilerden birde tavsiyede bulunmuş... Sanki bizde para ganimette ne alacağımız bilmiyoruz.
    İnsaf tavsiye edeceksen popcorn a200, c200 gibi cihazları tavsiye edenlere,yap!
    Sen realtekle sigmanın farkını buraya örneklerle göster, ben mahcup olmaya çoktan hazırım.

kardeş ben sana beni ima ediyorsun mu dedim sen genellemişsin arada fark var diyenler kuru sıkı atıyor diye arada fark var diyenlerin başında ben geliyorum

ama benim kastettiğim sadece görüntü kalitesi olarak yoksa kullanım olarak realtekliler 2 tane sigma eder

fiyat konusunu ise defalarca belirttim bu fiyata bu alet bedava gibi bir şey dedim

ama en iyiyi arayanların tercihi her zaman sigma olacaktır ne kadar ekmek o kadar köfte

bu arada realtek ve sigma testim burada bulamadıysan tekrar buraya post etmemim mantığı yok

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=557301&highlight=sigma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Aralık 2010; 14:50:52 >

• cihazı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bir sorunum yok bu paraya gayet iyi bir cihaz görüntü kaliteside üst seviyede, hoşuma gitmeyen şeyi ise kumandası bana göre gereksiz bir sürü tuş koymuşlar tam 45 tane tuşun içinden insan hangisine basacağını şaşırıyo, bi çok tuşa bastığında ikaz işareti çıkıyo yani o tuşlar kullanılmıyo gibi yada yanlış yerlerde basıyorum ben, kumandası daha sade olsaydı çok daha iyi olabilirdi bence.
  • poseidongs , haklısın.
    Çinli kafası işte , bütün tuşları küçültüp kumandaya sığdırmışlar
  • müjdemi isterim
    AC.Ryan'ın yazılımını patch'leyip şuan R6A ile kullanıyorum , şimdilik bir sıkıntı yok.
    Bir süre daha test edeyim , sorun çıkmaz ise buraya upload edeceğim.
    Türkçe Menü geri geldi ve menü gerçekten çok hoş
  • Patcleyip buraya verirsen seviniriz.Bizde makinada deneriz.Acaba ne gibi özellikler geldi?
    Popcornhour ACABA tavsiye ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 22 Aralık 2010; 14:42:37 >
  • Daha görsel menü gelmiş , Türkçe menü geri gelmiş.
    cihaz sanki daha hızlı çalışıyor , ayrıntıları inceledikçe bildiririm.
    Son olarak cihaz sanki daha az ısınıyor

Model: AC Ryan ACR-PV73100 Playon!HD
    Version: v7.3.3 r4824 (Asian) / v7.3.4 r4824 (European)
    Release: 2010-12-02
    Firmware History
    New Features / Improvements / Bug Fixes
    Version v7.3.x r4824
    what’s new in this release
    1. Improved SAMBA compatibility with Windows 7
    2. Improved BTPD downloading stability
    3. Improved Web Management default page when Login Control is off
    4. Improved Web Management compatibility with Safari and Opera browser
    5. Improved compatibility with MKV compressed headers
    6. Improved Hebrew subtitles display
    7. Improved weather channel description
    8. Improved HDMI compatibility
    9. Improved REPEAT modes images
    10. Improved Player Web Management to display correct remote control image
    11. Improved auto scaling of video resolution to user defined screen size resolution
    12. Add Change system font option in Setup – System menu
    • Place your preferred .TTF font in “Resource” folder for selection
    13. Add Edit Protection option in Setup – Misc menu
    • Protects the Copy menu with a password when option is turned on
    • Default password is “0000”
    14. Add Browser Mode option in Setup – Misc menu
    • Displays your files in Preview Off/Preview/List layout
    15. Add new menu language for Asian version
    • Arabic
    • Indonesia
    16. Add new menu language for European version
    • Norwegian
    • Danish
    • Swedish
    • Finnish
    17. Add Stretch to Zoom In selection
    18. [available in previous SDK platform]
    Add frames seek function during video playback (video dependent)
    • Press left or right button during video playback to jump to frames backward or forward.
    19. [available in previous SDK platform]
    Add new options in Setup/Video menu
    • Plasma mode (Dark/Dim/Light)
    • Screen size resolution
    20. [available in previous SDK platform]
    Add menu for selecting Audio/Subtitle/Title/Chapter/DVD Menu
    • Press MENU button during video playback to display navigation menu
    21. [available in previous SDK platform]
    Improved skipping of music tracks by pressing the Previous or Next button
    • During music playing, pressing Next button will play the next track or Previous button to play previous
    track
    22. Fix flickering of info message during music playback when title is too long
    23. Fix unable to resume playback when display is switched to 24p mode
    24. Fix loading of Jukebox from network location
    25. Fix wrong indication of Audio and Video description in INFO display
    26. Fix prompting of password during files deletion in BROWSER even when folder protection is off
    27. Fix overlapping of DNS entry portion when setting a fixed IP address for wireless connection
    28. Fix unable to eject USB optical drive after being mounted by system
    29. Fix displaying of parameters present in certain subtitle format
    30. Remove TIME settings (not applicable to model)
    31. Rename Folder Password Protection to Folder Access Protection

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 22 Aralık 2010; 14:55:00 >

• PATCHLEYİP link verirsen bizde istifade etmek isteriz.Bakalım Egreat Eg-R6a nasıl değişecek.???
  • Bir sıkıntı yok , modlu yazılımın linki =>http://r a p i d s h a r e . c o m /files/438720803/R6A-Modlu.rar ( Boşluk olmayacak )
    Tekrardan hatırlatayım , bu orijinal yazılım değildir ve sorumluluk kabul etmem
    Ancak yaptığım denemelerde ve kurarken hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.