Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o sürümü beta henüz hazır değil.bende aynı sorunu yaşadım.ve bu yolla düzelttim.
  • http://datastar.com.tr/kurumsal/downloads.aspx dan R1-R1B-R2A-R4A-R6A-1.0.4.14
    versiyonunu yüklersen düzelir.
  • evet o sürüm cihazla gelen sürüm ama onunla mkv ler oynamıyor maalesef, 1.0.5.29 i nette bulabilirmiyim onun araştırmasındayım.
    teşekkürler.
  • bende ilk aldığımda bu versiyonu vardı.fakat hiç sorun çıkarmadı bana.sancak bilgisayarı ara istersen.
  • 1.30 veya 1.31'i kurmayın o versiyonlar sorunlu.
    Ayrıca 1.29'u rapide attım oradan indirebilirsiniz.

http://r a p i d s h a r e.com/files/436853122/EGR_R1_1.0.5.29.rar
  • Rapid için çok teşekkür ederim, telefonda konuştuğum kişi sizmisiniz ?
  • arkadaşlar bu cihazdan ağdaki windows 7 yüklü pc ye samba üzerinden nasıl ulaşabilirim?Workgroupda pcyi görüyor ama kullanıcı adı ve şifre istediğinde guest ve şifremi giriyorum yada şifremi kaldırıyorum giriş başarısız diyor.Diğer pcler bilgisayarıma bağlanabiliyor.Birde bittorent olarak nasıl kullanabiliyoruz?
  • nfs ile bağlan .windows7 de o klasörü paylaşıma aç .antivirüs programında güvenlik duvarını devre dışı bırak.olur.ancak torrent kurmayı bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

Konuda çok abartılı yorumlar okudum.. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterdiği halde
    Egreat Eg-R6A ile yapılan bazı yorumlarda cihaz yerin dibine geçirilmiş... 150-200 tl lik cihazdan
    750-800 liralık popcorn c-200 performansı bekleniyor adeta.. İnsanımız yorum yaparken ön yargılarından
    kurtulamıyor maalesef.
    Sigmayla realtek arasındaki görüntü kalitesi hikayeden ibaret.. Arada fark var diyenler fena sıkıyor ki hemde
    kuru sıkı..

yahu insanda azıcık insaf olur sen beğendiysen güle güle kullan R6 kötü demedik ki 170 tlye bundan iyisi şamda kayısı ama kimse kalkıp ta realtekle sigmayı mukayeseye kalkışmasın mahcup olur yaptığım testte fotoğraflar dahi ekledim nasıl kuru sıkı oluyor DH'da bulamazsan TF'a bak ve biraz sen önyargılarından kurtul

• 1.0.4.14 sürümlü firmware (üzerinde gelen) mkvmerge 4 ve üzeri sürümlerdeki "header compression" özelliğini desteklemediği için,bu programla oluşturulmuş mkv uzantılı filimleri
    oynatmaya çalıştığınızda ses ve altyazı oynar fakat görüntüyü göstermez.bunun R6a ile ilgisi yok yani.son çıkan yazılım olan 1.0.5.29'a "header compression" özelliği eklendiği için,bu sürümle
    sorun yaşamazsın.
    egreat.ru sitesindeki 1.0.5.31 sürüm numaralı firmware ise beta'mı,çakmamı ne olduğu belli değil.bir süre o sürümüde kullandım,oynatımlarda bir hata yoktu ama info ekranları felan saçma sapan.
    sanki birini 1.0.5.29 u kurcalamış,kendince birşeyler yapmaya çalışıp 1.0.2.31 diye salmış net'e

sen 1.0.5.29'u yükle,şimdilik abartılcak bir hata yok bu sürümde,bazı ufak tefek eklemeler ve düzeltmeler gerekiyor sadece.yakında çıkıcak yeni firmwareyle iğşallah onlarda düzelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Konuda çok abartılı yorumlar okudum.. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterdiği halde
    Egreat Eg-R6A ile yapılan bazı yorumlarda cihaz yerin dibine geçirilmiş... 150-200 tl lik cihazdan
    750-800 liralık popcorn c-200 performansı bekleniyor adeta.. İnsanımız yorum yaparken ön yargılarından
    kurtulamıyor maalesef.
    Sigmayla realtek arasındaki görüntü kalitesi hikayeden ibaret.. Arada fark var diyenler fena sıkıyor ki hemde
    kuru sıkı..

yahu insanda azıcık insaf olur sen beğendiysen güle güle kullan R6 kötü demedik ki 170 tlye bundan iyisi şamda kayısı ama kimse kalkıp ta realtekle sigmayı mukayeseye kalkışmasın mahcup olur yaptığım testte fotoğraflar dahi ekledim nasıl kuru sıkı oluyor DH'da bulamazsan TF'a bak ve biraz sen önyargılarından kurtul

ben cevap vermeye tenezzül bile etmemiştim ama SADAYS dayanamamış

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

nfs ile bağlan .windows7 de o klasörü paylaşıma aç .antivirüs programında güvenlik duvarını devre dışı bırak.olur.ancak torrent kurmayı bende bilmiyorum.

kardeş nfs ile girdiğimde workgroup yada ip gireceğim yer yok.yani boş klasör gibi.o yüzden ordan da bağlanamadım windows 7 bilgisayara.
  • arkadaşlar 1.0.5.29 sürümünü yükledim sorunum kalmadı, cihaz açılıyo ve mkvler oynuyor artık.
    fakat settingsten menü dilini turkish yapmama rağmen menü hala ingilizde, sizde de mi aynı şekilde yoksa 1.0.5.29 ile türkçe menü kullanabilen var mı ?
  • evet ingilizce menü.yakında türkçesi çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

kurtulamıyor maalesef.
    kuru sıkı..

@sadays
    Yorumumda isim yok seni ima eden bir kelime bile yok..Biraz üst taraflarına bakarsan çok abartılı yorum var.
    öyle bir yorum ki sanki anlatılan bir medya player değilde kül tabağı ya da çay altlığı gibi anlatılmış(hiç iş görmez mahiyetinde)
    Zaten popcornhour nikli arkadaşda abartıyı farketmiş sen farkedememişsin demekki.. Yorumu yapan arkadaş bunu alacağınıza
    m34a, a-200, c-200 alın gibilerden birde tavsiyede bulunmuş... Sanki bizde para ganimette ne alacağımız bilmiyoruz.
    İnsaf tavsiye edeceksen popcorn a200, c200 gibi cihazları tavsiye edenlere,yap!
    Sen realtekle sigmanın farkını buraya örneklerle göster, ben mahcup olmaya çoktan hazırım.

• Daha önce bir R2A kullanıcısı olarak, R6 nın da aynı işlemcili olması dolayısıyla görüşümü belirteyim.
    Bu Realtek işlemcili cihazın, yüksek bitratli kayıtlarda takılma yaşadığını bir başka forumda yazmıştım.Onunla ilgili linki aşağıya koyuyorum.İlgilenenler bakabilirler.
    Dolayısıyla , işlemcisi aynı olan bu cihazın D True Hd ve DTS HD sesleri çözmesinin de pek bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum.Çünkü bu ses kayıtlı filmler, genelde yüksek bitrate'li filmler.
    DTS HD sesli 50-60 GB kapasiteli yüksek bitrate'li bir m2ts dosyasını indirip bu cihazda deneyen ne dediğimi anlayacaktır.Yani cihaz görüntüde takıldığı için sesi çözse de doğru dürüst film seyredemiyeceksiniz.

Yalnız fiyat-performans olarak bakıldığında iyi bir ürün olduğu için R2A yı almıştım.Bu cihazın da fiyatı iyi gözüküyor.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=578134&page=3

• zapatero ; o dediğiniz 7-8 ay önceydi , bu cihazlar için onlarca yeni yazılım geliştirilmesi ve düzeltilmesi geldi.

Artık bu cihaz Realtek'in yeni SDK kodları ile düzenlenmiş ve bir çok hatası giderilmiş yeni yazılımı kullanıyor.
    Ben şahsen 30'un üzerinde AVHCD ve 50-60 Gb'lik bir çok video'yu test etme fırsatı buldum. ( 1.29 versiyonu ile )
    Şu ana kadar sorun çıkaran bir video ile karşılaşmadım.
    Ayrıca bildiğiniz o bir çok kuşun kanat çırpan videoları var. ( 40 , 42, 45, 50, 55, 60 Mpbs'lik )
    60 Mbps'ye kadar sorun yok.

Ayrıca eskiye göre görüntü kalitesinde oldukça fazla gelişme var , bilginiz olsun.
    Sonuçta kimse bir Popcorn Hour A-200 & C-200 & Dune BD Prime 3.0 ile bu cihazı karşılaştırmasın.
    Arada 3-4 katlık fiyat farkı var ancak Realtek oldukça kendini geliştirdi.
    Biz Sancak Bilgisayar olarak sorunlu tabirini kullandığımız bir çok video dosyası ile R6A'yı test ettik ve neredeyse bu dosyaların tamamına yakını sorunsuz olarak çalıştırabiliyor.

Sorun çıkardıkları ; 1. Samsung 5.1 profilli videosu ve , 100 mpbs civarındaki kuşlar demosu.

• Sayın popcornhour verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ben şubat veya mart ayında R2A yı almıştım ve aynı işlemci olduğundan dolayı, R6A için yorum yaptım ama tabii ki bu dediğiniz gelişmelerden haberim bu bağlamda olmadı.Dediğiniz gibi ise ve gerekli kayıtlarla da test yaptıysanız o zaman denebilecek bişi kalmıyor.Bu bağlamda R6A, elverişli fiyatta önerilecek bir alternatif oluyor.
  • @popcornhour Hocam r6a için dediğiniz şeyler Egreatın diğer R serisi modelleri içinde aynen geçerli değil mi?
  • Aynı işlemciyi ve firmware'i kullanan modeller için geçerli olması gerekir ( R1,R1B,R2A,R4A,R6A )
    Ancak bazı modeller sanırım farklı versiyon yazılım kullanıyorlar ( R3A,R4B,R5A )
    Bunların arasındaki farkları araştırmak gerekir.
    Çünkü Egreat bunlar için ayrı ayrı yazılım çıkarıyor ==> http://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 18 Aralık 2010; 13:57:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.