Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekliycem fotoğrafta,foto.mak. yiğenim almış okul gezisi için onun gelmesini bekliyorum.
    dün "the pacific" dizisinin ilk sezonunu izledim.1080p m2ts.sorunsuz'du.ne görüntü ile ilgili bir takılma,ne sesle ilgili herhangi birşey.görüntüde kaliteliydi,güzeldi.alışmaya başladım galiba
    şu kumanda (yada alet) birazda geç tepki vermese iyi olucak.

aslında popcornhour egreat ile direk görüşüyor sanırım.bazı eksiklikleri iletsek,yeni yazılıma ekleseler çok iyi olur.yani ufaktan bir bug listesi yapsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Elimde EGREAT R6A olduğu için 1 sene önce aldığım EGREAT M34-A modelini satmayı düşünüyorum arkadaşlar.

İstediğim fiyat 150 TL. Kutusu ile beraber vericem tabi önce kutusunu bulmam lazım evde. :)

Kumandası (pilleri ile), Adaptörü, aletin kendisi sorunsuz bir biçimde çalışıyor. (hatta dahili HDD bağlayabilirsiniz SATA portu üzerinden)

Cihazın üzerinde son FW yüklüydü yanılmıyorsam. Yani DTS sesleri LCD TV'den alabiliyorsunuz. O özelliği barındıran FW yüklü yani.

Ürünü isteyen olursa bana pm atabilir. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Şehir dışına kargo yapabilirim tabi kargo ücreti alıcıya ait.

PEKİ M34-A İLE EGRAT R6-A SERİSİ KULLANICISI OLARAK ARALARINDAKİ FARKI YAZARMISIN.BENDE R6-A ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.DARK MİNİ MEDYA ALACAKTIM BELKİ ALMAKTAN VAZGEÇEBİLİRİM.1080P YÜKSEK BİTRATE FİLİMLERDE TAKILMA OLUYORMU.DTS OLAYI NASIL.TORRENT DESTEĞİ YOK GALİBA.İŞTE LİNK.http://www.egreatworld.com/en/product-detail-248.html
    S1 VE S7 SERİLERİNDE VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 2 Aralık 2010; 11:05:05 >

• sadays zamanı gelince gireceğimizi söylemiştim.
  • Ardaşlar,
    ben yaklaşık 8 aydır bu cihazı kullanıyorum. Şimdi yeni firmware i yükledim Samba ve Torrent gitti ve açılmıyor. Ne yapmalıyız? Diski formatlamadan çözüm üretmemiz gerekiyor. Zira 1tb ye yakın fim var ve bunları kaybetmeyi göze alamam.

Teşekkürler
  • Resim ekleyecek arkadaş nerede?Arkadaşlar yardımcı olun da alalım şu cihazı.
  • En önemli soru m34 260 tl iken bu cihaz nasıl 172 tl oluyor daha iyide?Acil cevap lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

En önemli soru m34 260 tl iken bu cihaz nasıl 172 tl oluyor daha iyide?Acil cevap lütfen.

çünkü işlemcisi sigma kadar kaliteli değilde ondan ucuz.ses ve görüntü kalitesi sigma kadar iyi değil.
  • quote:

En önemli soru m34 260 tl iken bu cihaz nasıl 172 tl oluyor daha iyide?Acil cevap lütfen.

İyi veya kötü diye kesin bir yargı yok ki bu 2 cihaz arasında birbirlerine karşı bazı üstünlükleri veya eksileri var, bunun yanında Demek ki Realtek işlemcisini daha ucuza veriyor üreticilere..
  • M34A EW da 200 TL civarında satılıyor uzun suredir.
    İçine disk takılabilse EW dan M34A alacaktım
    ama ben R2A aldım disk takılandan
  • Bende Egreat Eg-R6A aldım sırf ucuz diye.Eğer görüntü kalitesi kötü ise (divx performansı özellikle) yandık.Hadi bakalım hayırlısı.Konuyu açan arkadaş nerede çok merak ediyorum yada kullanıcılar.
  • quote:

Bende Egreat Eg-R6A aldım sırf ucuz diye.Eğer görüntü kalitesi kötü ise (divx performansı özellikle) yandık.Hadi bakalım hayırlısı.Konuyu açan arkadaş nerede çok merak ediyorum yada kullanıcılar.

Hayırlı olsun.. Bende bu modelin SD Divx performansını görüntü kalitesinin merak ediyorum tabi HD performansını da izlenimlerinizi bekliyorum..
  • bende r6a aldım.
    güncelleştirme yapamadım.e-sata olmadan torrent desteği yok.hd ve divix görüntü ses süper.Ancak mp3 oynatamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

bende r6a aldım.
    güncelleştirme yapamadım.e-sata olmadan torrent desteği yok.hd ve divix görüntü ses süper.Ancak mp3 oynatamadım.

Sanırım telefonda benimle konuştunuz.
    Bir defa daha kontrol ettim , yazılım güncelleştirme ve mp3 oynatmada sorun yok.
  • Görüntü performansını bekleyen arkadaşlar ben alır almaz görüşlerimi buraya yazarım henüz elime ulaşamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

bende r6a aldım.

Sanırım telefonda benimle konuştunuz.
    Bir defa daha kontrol ettim , yazılım güncelleştirme ve mp3 oynatmada sorun yok.

EVET MESELE ANLAŞILDI.MP3 SES DOSYASINDA DTS OLMADIĞI İÇİN OPTİK SES İLE BAĞLADIĞIMDAN SESİ ALAMAMIŞDIM.AYARLARI DEĞİŞTİRDİM VE SES GELDİ.YENİ YAZILIM İNTERNET SİTESİNDEN AYRICA YÜKLEDİM TRUE HD SES İÇİN.ŞU AN İÇİN HİÇ PROBLEMİM YOK GİBİ.SADECE YENİ YAZILIMDA TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ YOK..
    M2TS,OYATIMI SÜPER.MKV SÖYLEMEYE GEREK YOK.EVET TELEFONDA BENİMLE GÖRÜŞTÜNÜZ.AYRICA YENİ YAZILMDA DTS SES ÇIKIŞ AYARLARINI GÖREMEDİM. NEDEN?

• forumda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamındadır.
    burda kimse sağır değil.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın,uzun zamandır foruma giremedim.digi.foto. makinemde yiğenim tarafından hakkın rahmetine kavuşturulduğu için
    size fotoğraf sunamadım.M34a ile R6a ile arasındaki divx-xvid performansını değerlendirdiğimde kısa süreli 2 divx izlemiştim.bu yorumumdan
    sonra yaklaşık 15 tane divx-xvid-dvdrip filim izledim.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki,R6a nın divx-xvid performansı m34a'dan çok çok iyi.
    tabiki bu benide oldukça şaşırttı ve "neden daha iyi bu şimdi" sorusunun yanıtını aramaya başladım.cevap'ı bulmam uzun sürmedi;
    DNR (digital noise reduction).ilk lcd modellerinden beri kullanılan DNR,lcd tv'lerde gözle görülür bir iyileştirme sağlamıyordu.
    en azından benim kullandığım lcd'lerde işe yaradığını görmedim.ama bu alette işe yarıyor.kısaca DNR'nin ne iş yaptığınıda anlatiyim;
    bir sahne düşünün,bir adam bir kadınla sokak ortasında konuşuyor.bu sahnede hareketli tek şey olan kadın ve adamın suratını çıkartın
    geriye kalan tüm hareketsiz görüntünün digital bir filtreden geçirilip tekrar ekrana yansıtıldığını düşünün.işte DNR bunu yapıyor.yani
    digital olarak oluşan parazitleri olabildiğinde azaltıyor.bunu bir bakıma Nvidia ekran kartlarındaki Antialiasing gibide düşünebilirsiniz.
    basitce bu teknoloji R6a'daki en büyük görüntü iyileşme sebebi.koyduğum fotolardan 1 DNR kapalı,2 DNR açık görüntü.ne demek istediğim
    daha iyi anlaşılacaktır.
    bu arada THE TOWN,TAKERS ve 13 izlemenizi tavsiye ettiğim vizyondaki güzel filimler.720p lerini beklemenize gerek yok,dvd-rip'leride
    gayet kaliteli bir şekilde izliyorsunuz R6a ile.

gelicek olan bir sonraki firmwarede,spdıf ve hdmı ses seçenekleri tekrar geri gelirse (kodec çıkış ayarları ayrı ayrı olarak tabi),
    türkçe geri gelirse ve şu kumandanın geç tepki vermesi giderilirse,fiyat'ına göre alet mükemmel diyebilirim.

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

• gelicek olan bir sonraki firmwarede,spdıf ve hdmı ses seçenekleri tekrar geri gelirse (kodec çıkış ayarları ayrı ayrı olarak tabi)????
    nasıl yani spdf çalışmıyor mu?
  • Konuda çok abartılı yorumlar okudum.. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterdiği halde
    Egreat Eg-R6A ile yapılan bazı yorumlarda cihaz yerin dibine geçirilmiş... 150-200 tl lik cihazdan
    750-800 liralık popcorn c-200 performansı bekleniyor adeta.. İnsanımız yorum yaparken ön yargılarından
    kurtulamıyor maalesef.
    Sigmayla realtek arasındaki görüntü kalitesi hikayeden ibaret.. Arada fark var diyenler fena sıkıyor ki hemde
    kuru sıkı..
  • ....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 10 Aralık 2010; 18:03:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.