Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünler bitmek üzere olduğu için arena bilgisayarın yaptığı bir kampanya.

Ürünün kardeşi M34'ten en büyük farkı , DTS-MA ve TrueHD desteği ile Bluray ISO'lara verdiği destek.
    Ayrıca realtek'li cihazların bildiğiniz üzere RMVB desteği de var.
    2011 yılının medya player pazarını belirleyecek ürünlerden biri.
    Ucuz , hızlı , fonksiyonel , kaliteli

Bu arada yeni yazılımda türkçe menü uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Kasım 2010; 11:54:59 >
  • PEKİ BU ÜRÜN ALINIR MI?ALINMAZ MI? POPCORNHOUR İLE ARASINDA CİDDİ FİYAT FARKI VAR.YORUMLARINIZ NEDİR?
    EGREAT CİHAZIN BİR SÜRÜ MODELİ VAR.EN GÜZELİ BU MU YOKSA DİĞERLERİNDEN HANGİSİ?
    BİRDE BU CİHAZIN FİYATI NEDEN BİRDEN UCUZLADI.ANLAMADIM...159VEYA 170TL CİVARI OLDU?
    AYRICA SAYIN POPCORNHOUR ARKADAŞA SORUYORUM EGREAT M34-A İLE BUNUN ARASINDAKİ FARK NEDİR?
    EGREAT SERİLERİNİN HANGİSİ EN İYİSİDİR.?TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 24 Kasım 2010; 14:59:42 >
  • Bu model daha yeni olduğu için pek bilinmiyor.
    Ama oldukça iyi bir ürün ve kesinlikle fiyat & performans canavarı.
    40-50 gb'lik bluray isoları ve DTS-MA ve TrueHD'li videoları sorunsuzca çalıştırıyor.

Ama fiyat ucuz derseniz , pahalaştırırız sorun değil

Ürünün çalışmasını görmek isteyen mağzamızda gelip görebilir , ancak stoklar çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Kasım 2010; 15:06:34 >
  • Ben bu aleti tam 2 haftadır kullanıyorum. Açamadığı format yok. Real Media formatını bile açıyor bu bile benim için kocaman bir artı çünkü elimde sevdiğim bir japon sanatçının Real Media formatında klipleri vardı. Bunları LCD'den izleyebiliyorum mesela.

Sanırım bu ürüne dahili HDD'de takılabiliyor çünkü menüleri arası dolaştığımda BitTorrent sunucusu gibi şeyler gördüm. Hazır değil veya şimdi tam hatırlamıyorum ama yüklü değil gibi birşey yazıyordu.

Ayrıca elimde EGREAT'in M34-A modelide var onuda yaklaşık 1.5 senedir dahili HDD ile kullanıyordum ama sonradan iptal ettim dahili HDD'yi, PC'de kullanmaya başladım. Ama nedense bu modeli daha çok sevdim M34-A'ya göre hem daha küçük hem daha kullanışlı geliyor bana. Gerekse menüleri olsun gerekse performansı olsun on numara cihaz. Adaptör zaten yok gibi bişey direk fişe takabiliyorsunuz ürünü. Kumandasıda çok zarif ve kullanışlı.

Alacak olanlar varsa bence hiç tereddüt etmeden alabilir bu modeli. Dediğim gibi 2 haftadır kullanıyorum ve yaklaşık hergün MKV formatında 2 film izliyorum geceleri ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Türkçe altyazıda sorunsuz eğer merak ediyor olursanız bunuda belirtmemde fayda var.

Ürünün üzerinde gelen yazılımı kullanıyorum güncellemeyide düşünmüyorum çünkü hem yeni güncellemelerde türkçe menü ingilizceye dönüyormuş hemde zaten TRUE-HD ses ile işim yok.

• Affliction sana kesinlikle katılıyorum , Egreat R6 gerçekten çok iyiymiş

Bende 2-3 gündür kullanıyorum , alırken çok tedirgindim.
    Ama cihaz kargo ile gelince gerçekten ilk görüşte aşk

Bir kere WD ve Dark medya player gibi dandik plastikten değil.
    Aliminyum metal alaşımlı çok hoş bir kasası ve kibar bir görünüşü var.
    Nereye koysanız yakışıyor.

Kumandası küçük ama işlevselliği önemli
    Her türlü fonksiyonel tuşları kumanda üzerinde bulabiliyorsunuz.
    WD'nin hiçbir fonksiyonu olmayan kumandası gibi değil.
    Cihazı aldıktan sonra update edilmesini tavsiye ediyorum.
    Sanki daha hızlı çalışıyor artı TrueHD ve DTS-MA artık çalışıyor.
    40-50gb'lik bluray ISO'lar ( TrueHD'li ) cihaz bunları şakır şakır oynatıyor.
    Yazılım çökmesi durumunda , yazılım kurtarma için yan tarafında küçük bir kurtarma düğmesi var.
    Stabilitesi çok iyi.

Tek eksiği kasanın arka tarafında bir açma kapama tuşu olmaması.
    Ancak o da çok önemli değil.
    Şu anki satış fiyatı 175-200 Tl aralığında.

• BENDE BU CİHAZI ALMAYI DÜŞÜNENLERDENİM.ALAN ARKADAŞLARIMI 1080P VE İSO M2TS GİBİ FORMATLARI DENEME ŞANLARI OLURSA SEVİNİRİM.AYRICA AC3 VE DTS SESLERİ VERİYOR MU?GÖRÜNTÜ KALİTESİ NASIL?İNECELEME YAPAN ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUZ.BİRDE EN UCUZ NERDEN ALINIR?
  • Daha önce m34 kullanıyordum sattım.Satma sebebim divx (xvid) kalitesinin 40' Full LCD de berbat olması.Eğer R6 nın divx Performansı 40' de iyiyse almayı düşünüyorum.Acaba kullanan arkadaşlar nasıl görüntü performansı?
  • arkadaşlar belki komik bir soru ama bu cihazla hdmi kablosu üzerinden dts sesleri lcd tv den alabiliyor muyuz? downmix deniliyor galiba? bu olay var mı?
  • Arkadaşlar ses sistemimin optik girişine Playstation bağlı. Böyle bir medya oynatıcı alırsam 5.1 DTS sesleri ses sistemimden nasıl alacağım?
  • Piyasada optik çoklayıcılar satılıyor. Onlardan birini alıp, PS ve medyaplayerı ayrı optik kablolarla ona bağlayıp, onu da ses sistemizin optik girişine bağlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

arkadaşlar belki komik bir soru ama bu cihazla hdmi kablosu üzerinden dts sesleri lcd tv den alabiliyor muyuz? downmix deniliyor galiba? bu olay var mı?

Özelliklerinde vermiş. "DTS digital + stereo" derken "stereo"nun anlamı cihazın çok kanallı DTSyi çözüp downmix ederek TVye vermesi anlamında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar ses sistemimin optik girişine Playstation bağlı. Böyle bir medya oynatıcı alırsam 5.1 DTS sesleri ses sistemimden nasıl alacağım?

bundan alacaksın ben zamanında 30 a almsıtım işe yarıyo

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)
  • görüntü kalitesi nasıl xvid,mkv,iso vb dosyalarda.alan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

arkadaşlar belki komik bir soru ama bu cihazla hdmi kablosu üzerinden dts sesleri lcd tv den alabiliyor muyuz? downmix deniliyor galiba? bu olay var mı?

Özelliklerinde vermiş. "DTS digital + stereo" derken "stereo"nun anlamı cihazın çok kanallı DTSyi çözüp downmix ederek TVye vermesi anlamında...

tşk ederim,, anlamadığım için sormuştum zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Arkadaşlar ses sistemimin optik girişine Playstation bağlı. Böyle bir medya oynatıcı alırsam 5.1 DTS sesleri ses sistemimden nasıl alacağım?

Bende de bundan var yaklaşık 2 sene önce falan aldım sanırım hala iş görüyor. (PS3, XBOX360, MEDIA PLAYER)

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

20tl ye satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir

• Ürün 150'ye düşsün yılbaşına kadar, hemen alacağım bir tane. WD LİVE alamadım diye (şu 99 TL'lik kampanya) hala yanıyordum şu başlığı görene kadar. Belkide şanstı live'ı alamamak.

Bir tanede sorum olacak ama; Bu cihazı sadece HDMI girişi ile mi kullanıyoruz? Scart vs. girişi yokmu acaba?

Şimdi aklıma bir soru daha geldi :D

WD kullanıyordum önceden DVD iso'ları direkt açıyordu yani menüleri, extraları vs göremiyordunuz. Aacaba bu cihaz image desteğinde bunu sağlıyor mu?
  • Scart olayı var bu üründe merak etme. Ama alacağın görüntü kalitesi HDMI gibi olmaz. Bunuda unutma.

EGREAT M-34A'da DVD film ISO'larının içeriğini olduğu gibi gezebiliyordun menülü halde hemde. Herhalde bu modelide aynen bu şekildedir.

1-2 saat içinde deneyip yazarım istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Daha önce m34 kullanıyordum sattım.Satma sebebim divx (xvid) kalitesinin 40' Full LCD de berbat olması.Eğer R6 nın divx Performansı 40' de iyiyse almayı düşünüyorum.Acaba kullanan arkadaşlar nasıl görüntü performansı?

?
  • Torrent performansi nasil arkadaslar, pcyi iptal edip downloadu buna aktarabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.