Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHinferno

gelicek olan bir sonraki firmwarede,spdıf ve hdmı ses seçenekleri tekrar geri gelirse (kodec çıkış ayarları ayrı ayrı olarak tabi)????
    nasıl yani spdf çalışmıyor mu?

hayır tabiki çalışıyor.ama spdıf çıkışından sadece raw ve lpcm ayarını bıraktılar.oysaki olması gereken her codec için nasıl çıktı sağlanıcağna dair ayar.ilk firmwaresi olan 1.0.4 böyleydi.son firmware'de kaldırdılar bunu.bu çok önemli birşey,çünkü her ses sietemi DTS ve AC3 ü destekliyor ama AAC,WMA vs desteklemiyor.bu seferde ne oluyor,ses codec'i aac veya wma olan bir filim açtığında,spdıf ayarına gidip
    çıkışı lpcm olarak hdmı'dan tv'ye atmak zorunda kalıyorsun.ses codec'i DTS veya AC3 olan bir filim açtığında,bu seferde hdmı çıkışı kapatamadığın için tv'nin sesi tamamen kapatman gerekiyor.yoksa hem ses sisteminden,hemde tv'den ses alıyorsun.kısacası biraz karışık oldu ama egreat neden böyle bir saçmalık yaptı anlamak güç.çıkacak olan yeni firmwarede iğşallah seçenekler tekrar geri gelir,yoksa kendim el atıp firmware üzerinde oynama yapıcam

• aynen düşüncelerine katılıyorum.bende yeni yazılımı yükledim aynı sıkıntı.var.R1,R1B,R2A,R4A,R6A FW, version 1.0.5.29 (2010-11-18 update versiyonu yükledim.ancak sancak bilgisayar yakında 1-2 hafta içersinde yeni yazılımla eksiklerin düzeltileceğini söyledi.bakıp göreceğiz.türkçe dil seçeneği gelecek yazılımda da olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

Konuda çok abartılı yorumlar okudum.. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterdiği halde
    Egreat Eg-R6A ile yapılan bazı yorumlarda cihaz yerin dibine geçirilmiş... 150-200 tl lik cihazdan
    750-800 liralık popcorn c-200 performansı bekleniyor adeta.. İnsanımız yorum yaparken ön yargılarından
    kurtulamıyor maalesef.
    Sigmayla realtek arasındaki görüntü kalitesi hikayeden ibaret.. Arada fark var diyenler fena sıkıyor ki hemde
    kuru sıkı..

M34A ile R6A görüntü kalitesi hk yorum yapıyor arkadaşlar genelde ve aynen katılıyorum bu yorumlara.Gerisini bilmem M34A den görüntü kalitesi olarak çok bir fark olmamasına rağmen daha iyi.(sadece xvid denendi hd deneyemedim daha)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 8 Aralık 2010; 19:49:29 >
  • component video çıkışı yok bunun.
  • egreatlarda r6a larda torrent indirme nasıl oluyor.ayrıca uyumcu wireless adaptör hangileri?
  • arkadaşlar bu ürünü internet dışında istavrupa yakasında nerede bulabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

arkadaşlar bu ürünü internet dışında istavrupa yakasında nerede bulabilirim acaba ?

ALgeç internetten neden internet dışı?
  • fiyatı uygun olan sitelerin guvenilirliğinden şüpheliydim o yuzden, int.dışında da hiç bi yerde bulamadım
    sürekli dark/smart medya/egreat arasında gidip gelmekten sıkıldım artık, son kararım olarak egreat eg-r6a yı sanırım netten siparişini vereceğim ve bu dertten kurtulacağım :)
  • Deveyuku.com'da tekrardan stoğa girmişse oradan al derim.

Benim siparişim ertesi gün elimde olmuştu dediğim siteden.
  • Bence de deveyuku.com' dan al.
    Uzun zamandır bu cihazların satışını yapıyorlar ve güvenilir bir site.
    Şimdiye kadar birine madik attıklarını duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

fiyatı uygun olan sitelerin guvenilirliğinden şüpheliydim o yuzden, int.dışında da hiç bi yerde bulamadım
    sürekli dark/smart medya/egreat arasında gidip gelmekten sıkıldım artık, son kararım olarak egreat eg-r6a yı sanırım netten siparişini vereceğim ve bu dertten kurtulacağım :)

teknomarket den aldım ben sorun yaşamadım.seç bir site kapat gözünü al geç..ben olsam bulunduğum ildeki web satışı olan siteyi tercih ederim.
  • zamlanmış ve marketim miş.ben 178 e kargo dahil almıştım.
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=EG-R6A
  • Az önce siparişi verip bu dertten kurtuldum arkadaşlar, umarım sorun yaşamaz memnun kalırım.
    Planet Bilgisayardan 175,37 TL ye 5 taksitle aldım
  • bu siteler , Arena bayisi olduğu için bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • site konusunda tedirginliğim yok gibi,
    cihaz konusunda dark, smartmedia, wd, egreat r6 arasında çok gidip gelmiştim
    egreatı tercih ederek umarım doğru olanı yapmışımdır. :)
  • arkadaşlar dün elime ulaştı fakat bir sorunum var, güncelleme yaptıktan/yapamadıktan sonra cihaz açılmadı.

dün akşam deneme amaçlı elimde bulunan İnception 720p filmi flashplayerdan izlemek istedim sadece ses ve altyazı geldi görüntü yoktu (inception dışında denediğim normal dvix filmi açtı), daha sonra forumda bi arkadaşın aynı sorunu yaşayıp güncelleme yaptıktan sonra düzeldiğini yazdığı aklıma geldi ve netten yazılımı bulup yükliyim dedim, yazılımı bulup flashplayera attım egreata taktım nasıl güncelleme yapacağımı bilmediğimden menüyü gezmeye başladım araçlarda güncellemeyle ilgili tam hatırlayamıyorum "yazılımı yeniden yükle" gibi bi seçenek vardı onu seçtim ve bekledim sonra ekranda değişik bi görüntü çıktı "do not turn off" a benzer cihazı kapatmayın denen ingilizce bi yazı çıktı bekledim ve sonra "installation complete" yükleme tamamlandı dedi ardından kapandı ve daha açılmadı. Kumandadan power tuşuna bastığımda siyah arkaplanda olan egreat yazısı geliyor sonra tamamen ekran kararıyor menü açılmıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum ne yapabilirim.

• arkadaşım,en son hangi yazılımı yükledin. bu sitedekihttp://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html
    yazımlardan R1,R1B,R2A,R4A,R6A FW, version 1.0.5.29 (2010-11-18 update) yükle.flash diske ilk önce formatla.sonra img uzantılı dosyayı direk içine at.herhangi bir klasörün içinde olmayacak.şayet makine açılmıyorsa,ilk önce dediklerimi yap sonra flah diski usb den bağla.makinanayı fişe tak.ardından kırmızı ışık yanacak.kumandadan açma düğmesine basma.makinanın yan tarafında reset düğmesine 5-7 saniye bir iğne veya ince uçlu kalemle basılı tut.sonra 7sn sonra yine basılı tutarak kumandadan açma düğmesine bas.5-10sn reset düğmesinde basılı tut.ardından elini çek.makine direk yeni yazılımı flashdiskden okumaya başlar.yaklasşık 3-5dk sonra yükleme biter makina kendiliğinden kapanır ve açılır.sonra ekrana egrat yazısı gelir işlem tamamlanmış olur.

• mehmetkaya1974;
    dün akşam egreatın kendi sitesindeki 1.0.5.29 sürümünü indirmeye çalıştım ama o indirilmiyor bağlantıyı kaldırmışlar sanırım (sende tıklarsan farkedeceksin), durum böyle olunca bende bi japon forumundan 1.0.5.31 numaralı sürümü buldum onu yüklemeye çalıştım sonuç vahim oldu, eğer senin o sürümü upload etme imkanın varsa sevinirim lakin başka bir yerden o sürümü bulamayacağım sanırım. Birde benim yaptığım yazılım yükleme işlemi "do not turn off" "installation complete" ekranları doğru yükleme ekranlarımı acaba doğrumu yapmışım, ilgin için/anlatımın için çok çok teşekkür ederim versiyonu bulabilirsem akşam evde hemen deneyeceğim.
  • Arkadaşlar torrent konusunda bu cihazın performansı nasıl? Ben dark mini kullanıyorum. Torrent olayı sıfır. Sürekli ağ kopuyor, hadd uyku moduna geçiyor. Hiç memnun değilim. Torrent işinde bağlantınızın desteklediği maksimum hıza ulaşabiliyor mu? 8mbit ttnet kullanıcıları en fazla kaç ile torrent indirebiliyor? Eğer torrent işinde iyiyse elimdekini satıp bundan almayı düşünüyorum.
  • version 1.0.5.31 i bulduğum ve sorun yaşadığım sürüm altta arkadaşlar.
    http://www.egreat.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=5
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.