Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam ilginç birşey oldu.Egreat Eg-r6a nın optik ses çıkışı yerinden çıktı.Neden anlamadım.Yarın sancak bilgisayar ile görüşüp göndereceğim.bakalım ne diyecekler.inşallah düzeltip gönderirler.
  • Harman Kardon , eline sağlık.
    HD Ses konusunda yararlı bilgiler vermişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 5 Ocak 2011; 16:04:20 >
  • sancak bilgisayar ile görüştün.gerçekten çok iyi niyetli insanlar.neyse gönderin bakarız dediler.tebrikler.
  • kendileri güvenilir satıcıdır ve malının arkasındadır.merak etmenize gerek yok.
  • Arkadaşlar az önce Sancak Bilgisayardan e-posta aldım,gerçekten ürünün arkasında olan sağlam güvenilir bir firma olduğunu bir kez daha anladım.Türkiye de böyle firma saysı çok az.Beni bir konuda uyardılar oem optik kabloyu değiştiriniz.Yerine Slink markalı optik ses kablosu alın dediler.Ayrıca ürünü hemen tamir etmişler ve bugün kargoya vereceklermiş.Gerçekten kendilerini işe bakış açılarından dolayı tebrik ederim.Böyle firmaların sayısının artmasını istiyoruz
  • Cihazım c.tesi geldi.arıza düzeltiş vaziyette.teşekkürler sancak bilgisayar.
  • Merhabalar,

Bu cihazla ofisimdeki 40inch televizyonuma dtshd ve truehd destekli avr üzerinden ses ve görüntü göndermeyi düşünüyorum.yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla mkv veya m2ts içindeki hd sesleri bitstream yapabilmek için hack edilmiş bir r6a yazılımı kullanmamız gerekiyor.Bunu egreatin çıkarmış olduğu resmi bir yazılımla yapmak mümkün mü?

Görüntüye gelirsek evimde 52inc 100hz lcd televizyonumda htpc ve denon 1910 avr üzerinden özellikle sadece 1080p ve hd sesli filmleri izliyorum.Hatta benim için görüntü kalitesi o kadar önemliki coreavc ayarlarını kalite öncelikli olarak ayarlıyorum (deblocking vs.).Bunun yanında bilen bilir renderer olarak kaliteyi performanstan önde tutan madshi video renderer kullanıyorum.Daha önce m34a ve wdtv live kullandım ve htpc'de yakaladığım görüntü kalitesini bulamadım ayrıca hd sesleri gönderemiyorlardı.

sonuçta bu cihaz 40inch bir ekranda bana sigma cihazların da altında bir görüntü kalitesi sunacaksa ;ben bunu bariz farkedebileceksem almak istemem.Ayrıca zaten resmi bir yazılımla hd sesleri bitstream yapamıyorsa zaten direk tercih dışı olur.Bu konuda kullan arkadaşlardan geri dönüş olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• ramm256
    Bildiğinizi farz ederek herhangi bir ürün için hem resmi hemde resmi olmayan yazılımlar mevcuttur hatta bazen resmi olmayan yazılımlar resmi yazılımlardan daha da stabil çalışmaktadır.Bence bu konuya fazla takılmamalısınız.Ben Egreat R6A ve R6B versiyonlarını,Egreat M34A ,popcornhour A110,C200 modellerini bizzat test ettim.Şöyle söyleyebilirim ki R6A fiyatına göre performansı çok üstün olan bir makine yalnız şuan ki resmi yazılımında DTS-HD,Dolby True HD ve Dolby Digital+ ses formatlarında problem çıkarabiliyor.Bu ürüne modlu yazılımı olan A.C.Ryan yazılımını yükleyerek kullanır iseniz Tüm ses formatlarını sorunsuz verebilmektedir.Bence ürün kalite ve performans olarak ok'dir.Hatta fiyatı bile bu ürün için düşüktür.
    Ancak Bende AVR kullanıyorum ve kendim PopcornHour C-200 kullanmaktayım bu ürünü bir başka ürün ile karşılaştırmak mümkün değil üst sınıf bir ürün tabii bu durum itibari ile maliyetler söz konusu olduğu için fiyatıda yüksek olmaktadır.kendi resmi yazılımı sürekli olarak güncel tutulmakta ve şuana kadar açmadığı bir format göremedim.HD ses konusunda da tartışılmaz.Uzun lafın kısası maliyeti düşük olmasına rağmen R6A'yı çok başarılı buldum C200 de izlediğim yüksek ses ve görüntü kalitesinde 1080p örnek olaran sihirbazın çırağı filmi DTS-HD MA ses formatlı ve 30 MB görüntü 22GB dosya boyutu herhangi bir sorun yaşatmadan izlenebilmektedir.Bluray iso larda da çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.Lan bağlantıda bile ürün müthiş bir hızla çalışmaktadır modlu yazılımda dosyalarınız düzenli ise film kapaklarını ön izleme olarak görebiliyorsunuz.

• Cevap için teşekkürler.C200'ü bende incelemiştim ve beğenmiştim fakat evde HTPC'nin yerini hiçbir şekilde (bana göre) tutmayacağı için tercih etmedim.
    Ofis için hem müzik dinleyebileceğim hemde film izleyebileceğim pratik bir NMT düşünüyordum.Sanırım r6a tercih edeceğim tekrar teşekkürler.
  • ramm256 , aslında orijinal yazılımda da hd sesleri veriyor.
    Ancak orijinal yazılımda bir bug var ve bazı amphilerde sorun çıkmazken bazılarında sorun çıkarabiliyor.
    mesela 1.29 versiyonunda sorun yokken 37'de bazı ses sistemlerinde sorun çıkarabiliyor.
    harmankardon'un dediği gibi ciddi bir şey değil bu.
    ilk çıkacak update ile bunun çözüleceğini sanıyorum.
    R6A'nın gerek dosya oynatım başarısı gerekse hd'ses leri verebilmesi gerekse kaliteli metal kasası ve düşük fiyatı bence bu ürünü 2011'in flash ürünlerinden biri yapacak. Sanırım ikinci bir Egreat M34A fırtınası geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

Cihazım c.tesi geldi.arıza düzeltiş vaziyette.teşekkürler sancak bilgisayar.

Lütfen bu cihazlar ile kullandığınız optik kabloların kaliteli kablolar olmasına dikkat edin.
    Çünkü oem optik kablolar bu cihazların optik girişine zarar verebiliyor.
  • ilgi ve alakanız için çoook teşekkür ederiz.
  • Bu arada bilginiz olsun cihaz 7.1 DTS-HR'leri de basabiliyor.
  • DTS-HR'den kastın ne ?
  • pm attım
  • @Affliction pm atamıyorum size. Siz bana atın.
  • Pm
  • DTS-HR ses formatı çevresel ses olan DTS ve DD ses format normlarını barındıran bir yüksek çözünürlüklü ses formatıdır yapısal olarak DTS-HD'ye benzerlikleri var ama çekirdek tepkimesi ve derinliği olarak DTS-HD MA'nın biraz alt versiyonu olan ses formatıdır.Çok yaygın olarak filmlerde göze çarpmamaktadır.Ancak bildiğiniz gibi iyi bir görüntü indiriyor iseniz mutlaka ses formatınında mutlaka DTS-HD MA veya Dolby True HD olmasına dikkat ediniz.Sesin o muhteşem atmosferini ancak o zaman yakalayabiliyorsunuz ve tabii bir de iyi bir avr'nizin olması gerekmektedir.Tercihen Harman/Kardon AVR360 - 460 -660 serisidir.
  • iyi günler electroworld R6B modelini 170 tl den satışa sundu. cihazı yakından hiç görmedim internette olan resimlerinde ise ethernet kısmı kapalı duruyordu acaba ethernet desteği yok mu bu cihazda ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.