Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün aynen R6B modelini almak için electroworlde gittim hemde 2 yere uğradım bostancı ve astoria. Bu adamlar yalan reklam ile insanları kandırıyorlar. Merkezine telefon açıp yaptıklarının yanlış olduğunuda bildirdim.

Bu kadar insert çıkmış, web sitelerinde reklam dönüyor ve müşteriye söylenen o firma ile problem çıktığı ve ürünün gelmediği, hatta gelmeyeceği.

Ne problem çıkarsa çıksın bize 3. dünya memleketi insanı gibi davranmasınlar. Ben zamanımı harcamışım, o kadar benzin parası harcamışım.
    Ürün gelmemiş belliki sorunlu, peki o zaman insertleri hemen toplatın insanları yanlış yönlendirmeyin, böyle hizmette olmaz, bu insanları kandırmaktır dedim. Hemen işletmecileri ile görüşmek istedim, orada yoktu ;)

Bu olayı gerekirse çeşitli şikayet sitelerinede yollayacağım ama yapılan ayıp.

Hatta ayıp olmanın bir nedenide bu ürün bize ulaşmamış bakın daha iyisi var diyip wd-live ı bana göstermeleri. (Olmayan bir ürünün reklamı ile insanları çekip, elindekini satış) Ben iyi ama bu bluray.iso oynatmıyorki diyince, adam yo oynatıyor demesi.
    Bu olayın zaten tartışılacak yönü yok. Hem ürünü bilmeyen konusuna hakim olamayan insanlar hemde yok olan bir ürünü satışa sunmak sadece insanları kandırmaktır.
    Türk insanı 1. kalite insandır ona görede bizlere kandırılmayacağımız dürüst reklam yapılmasını istiyorum.
    Kazık yemeye her yerde alışmışız ama bir yerden ses çıkmadıkça bu böyle aynen azıp gider.
    İnsertlerde toplanmaz, web sitesindeki bu yok olan ürünün sunulduğu katalogda silinmez, bu yapılan hareket sadece ülkemizin insanına basit bir bakış açısıdır ve ben bunu asla kabul etmem. Kandırılmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolOyuncusu -- 28 Ocak 2011; 12:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KonsolOyuncusu

Ben dün aynen R6B modelini almak için electroworlde gittim hemde 2 yere uğradım bostancı ve astoria. Bu adamlar yalan reklam ile insanları kandırıyorlar. Merkezine telefon açıp yaptıklarının yanlış olduğunuda bildirdim.

Bu kadar insert çıkmış, web sitelerinde reklam dönüyor ve müşteriye söylenen o firma ile problem çıktığı ve ürünün gelmediği, hatta gelmeyeceği.

Ne problem çıkarsa çıksın bize 3. dünya memleketi insanı gibi davranmasınlar. Ben zamanımı harcamışı, o kadar benzin parası harcamışım.
    Ürün gelmemiş belliki sorunlu, peki o zaman insertleri hemen toplatın insanları yanlış yönlendirmeyin, böyle hizmette olmaz, bu insanları kandırmaktır dedi.

Bu olayı gerekirse çeşitli şikayet sitelerinede yollayacağım ama yapılan ayıp.

Hatta ayıp olmanın bir nedenide bu ürün bize ulaşmamış bakınd daha iyisi var diyip wd-live ı bana göstermeleri. Ben iyi ama bu bluray.iso oynatmıyorki diyince, adam yo oynatıyor demesi.
    Bu olayın zaten tartışılacak yönü yok. Hem ürünü bilmeyen konusuna hakim olamayan insanlar hemde yok olan bir ürünü satışa sunmak sadece insanları kandırmaktır.
    Türk insanı 1. kalite insandır ona görede bizlere kandırılmayacağımız dürüst reklam yapılmasını istiyorum.
    Kazık yemeye her yerde alışmışız ama bir yerden ses çıkmadıkça bu böyle aynen azıp gider.
    İnsertlerde toplanmaz, web sitesindeki bu yok olan ürünün sunulduğu katalogda silinmez, bu yapılan hareket sadece ülkemizin insanına basit bir bakış açısıdır ve ben bunu asla kabul etmem. Kandırılmayalım.

burada amaç seni ve senin gibileri mağazalara çekip birşeyler satabilmek. r6b yokmuş başka bişey verelim derler ya da senin gözüne tamamen farklı bişey çarpar gider onu alırsın.

• Bu zaten devamlı yapılan şey bunu tek bir nedenle yazdım öncelikle zaman ve ulaşım parası tüketmeyin öyle bir ürün yok. Farkındalığımız artsın. (Memleketimde her saniye 1 uyanık, kendini bilen insan doğar. Ben tersini düşünene öyle bakarım)
    Bu kadar bilinçli, bilgi içeren ve her türlü bizlere referans olan bir forumda, hiç değilse teknoloji hastaları arkadaşlarımız (iyiyi ucuza alabilme isteği ile) bu promosyonun peşine boşuna düşmesinler. Firması ile problem yaşanıyormuş. Ürünün Türkiye girişlerinde problem varmış vesaire. Bizi ilgilendirmez, yola çıkan boşuna çıkmasın.
  • insan en azından bir düzeltme yayınlar sitesinde o da yok nasıl firma bunlar sözde avrupanın önde gelen mağazaları. satıcılar zaten ayrı bir olay bir çoğunun bulunduğu kısımdaki ürünlerin özelliklerinden haberi yok. bazen denk geliyorum birisine bişey satmaya çalıştıklarına insanları yalan yanlış yönlendiriyorlar. bildiğim bir konuysa elemanın gitmesini bekleyip gidip ben gidip anlatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

iyi günler electroworld R6B modelini 170 tl den satışa sundu. cihazı yakından hiç görmedim internette olan resimlerinde ise ethernet kısmı kapalı duruyordu acaba ethernet desteği yok mu bu cihazda ?

Sanırım Ethernet desteği yok ama wireless usb ile kullanılabiliniyor =>http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283157
    Cihaz Realtekin RTD1055 işlemcisini kullanıyor ve yukarıdaki ing. linkte cihaz hakkında olumlu görüşler var.
    Harman Kardon isimli arkadaş cihazı incelediğini söylemişti DTS-MA ve Dolby TrueHD desteği ile alternatiflerinin önünde yer alacak gibi.
    Ben de electro'ya telefonla sordum , bir sonraki broşürde basılması gerekirken bu broşüre yanlışlıkla vermişler.

• Arkadaşlar ben bu konu başlığındaki yorumlara bakarak dün sahibinden.comdan ikinci el EG-6A modelini aldım.
    http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php sitesinden demoları indirerek denedim.
    Ama sonuç benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.Oradaki .mts uzantılı demolardan 20 kadar denedim sadece 2 tanesini çalıştırabildi.
    Ürünü geri iade ettim.Merak ettiğim acaba bana satılan ürün mü bozuktu yoksa performansı mı böyle?
    Sizden ricam ordaki demolardan deneyip sonucu bana bildirmeniz,çünkü ürün kasa,menü ve kullanış açısından cazip geldi.
    Sonuca göre sıfırını almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

iyi günler electroworld R6B modelini 170 tl den satışa sundu. cihazı yakından hiç görmedim internette olan resimlerinde ise ethernet kısmı kapalı duruyordu acaba ethernet desteği yok mu bu cihazda ?

Sanırım Ethernet desteği yok ama wireless usb ile kullanılabiliniyor =>http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283157
    Cihaz Realtekin RTD1055 işlemcisini kullanıyor ve yukarıdaki ing. linkte cihaz hakkında olumlu görüşler var.
    Harman Kardon isimli arkadaş cihazı incelediğini söylemişti DTS-MA ve Dolby TrueHD desteği ile alternatiflerinin önünde yer alacak gibi.
    Ben de electro'ya telefonla sordum , bir sonraki broşürde basılması gerekirken bu broşüre yanlışlıkla vermişler.

wireless adaptör desteklemesi tabi ki güzel bir özellik ama kablo kadar verimli olur mu acaba o sorun var. 1080p filmlerde takılması muhtemel. hep uygun fiyatlı orta halli bişey bakıyorum bu bayağı hoşuma gitti yorumlarını falan okudum stabil çalışıyor deniliyordu ancak ethernet olmaması bir sorun benim için

• herkese selam,

arkadaşlar bende bu ürünü yeni aldım.. sorunsuz olarak görüntü ve 5.1 ses alabiliyorum fakat 12GB'lık bir film izlediğimde ufak çaplı da olsa takılmalar oluyor. üzerindeki yazılım r1:1.0.4.14.. sizce güncel yazılımı indirsem sorunum hallolur mu?

televizyonum samsung full hd 1080p 6 series
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczeki

Arkadaşlar ben bu konu başlığındaki yorumlara bakarak dün sahibinden.comdan ikinci el EG-6A modelini aldım.
    http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php sitesinden demoları indirerek denedim.
    Ama sonuç benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.Oradaki .mts uzantılı demolardan 20 kadar denedim sadece 2 tanesini çalıştırabildi.
    Ürünü geri iade ettim.Merak ettiğim acaba bana satılan ürün mü bozuktu yoksa performansı mı böyle?
    Sizden ricam ordaki demolardan deneyip sonucu bana bildirmeniz,çünkü ürün kasa,menü ve kullanış açısından cazip geldi.

mczeki o sitedeki demoların çoğu problemli , aynı sorunları bende yaşadım.
    Bence elindeki cihaza AC.Ryan yazılımını kur ve keyfine bak.
    Ben R6 ile bir sürü bluray , mkv , dts-ma , true-hd denedim sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbulletx

herkese selam,

arkadaşlar bende bu ürünü yeni aldım.. sorunsuz olarak görüntü ve 5.1 ses alabiliyorum fakat 12GB'lık bir film izlediğimde ufak çaplı da olsa takılmalar oluyor. üzerindeki yazılım r1:1.0.4.14.. sizce güncel yazılımı indirsem sorunum hallolur mu?

televizyonum samsung full hd 1080p 6 series

ac.ryan yazılımını kur.
  • quote:

quote:

quote:

wireless adaptör desteklemesi tabi ki güzel bir özellik ama kablo kadar verimli olur mu acaba o sorun var. 1080p filmlerde takılması muhtemel. hep uygun fiyatlı orta halli bişey bakıyorum bu bayağı hoşuma gitti yorumlarını falan okudum stabil çalışıyor deniliyordu ancak ethernet olmaması bir sorun benim için

Ethernet olsaymış daha iyi olurdu , yüksek bitrateli 1080p'ler wireless'te sorun çıkarır.
    işlemci hakkında olumlu yorumlar var.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu konu başlığındaki yorumlara bakarak dün sahibinden.comdan ikinci el EG-6A modelini aldım.

arkadaş a.c ryan yazılımı kurup keyfine bakamaz çünkü bahsettiği cihazı ben sattım.1 ay kesintisiz hergün kullandığım ve tek bir filim dosyasında dahi sorun çıkarmayan cihaz,ne hikmetse kargo'da beyni dönmüş olsa gerek,hiçbir filim oynatmıyormuş.hatta divx bile oynatamıyormuş kısacası arkadaşın kendisindeki arızayı cihaza yüklediği için geri iade aldım.

• abyss_ati

arızayı tespit etmişin :):)
  • hangi kargoyla gönderdin , kargocu cihaza modlu yazılım yüklemiş olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 31 Ocak 2011; 10:27:37 >
  • ocen76

..
  • Harman/Kardon-JBL nickli arkadaştan Egreat R6B'nin numunesi geliyor , bir göz atayım.
    Yorumlarımı paylaşırım.
  • ac ryan yazılımını da kurdum ama sonuç aynıydı,yabancı bir forumdan 1.39 yazılımını da denedim yine aynı(isterseniz iade ettiğim cihazın yazılımını kontrol edebilirsiniz çünkü bana gönderdiğiniz 1.37 idi)
    Bu arada turkeyforum sitesinde de aynı soruyu sordum;6122 mesajlı bir kullanıcı arkadaş bana ordaki demolardan 7 tane denediğini ve çalıştırdığını yazdı.(http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=604704&page=5)
    Arkadaşın sattığı cihazda hem ana menüde hem de divxlerde 10 sn.de bir görüntüde gidip gelmeler oldu.Cihazı iade sebebim bunlardır.
    saygılar...
    quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

quote:

arkadaş a.c ryan yazılımı kurup keyfine bakamaz çünkü bahsettiği cihazı ben sattım.1 ay kesintisiz hergün kullandığım ve tek bir filim dosyasında dahi sorun çıkarmayan cihaz,ne hikmetse kargo'da beyni dönmüş olsa gerek,hiçbir filim oynatmıyormuş.hatta divx bile oynatamıyormuş kısacası arkadaşın kendisindeki arızayı cihaza yüklediği için geri iade aldım.

• arkadaşlar elimde denon 1610 avr var vu duo uydu alıcısı var bluray leri vu oynatıyor ama dts sesleri gonderemiyor dts hd ler i hic gondermiyor bende media player almayı planlıyorum r6a işimi gorurmu hdmı 1.3 gonderemedigi ses ler varmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirkolsuz

arkadaşlar elimde denon 1610 avr var vu duo uydu alıcısı var bluray leri vu oynatıyor ama dts sesleri gonderemiyor dts hd ler i hic gondermiyor bende media player almayı planlıyorum r6a işimi gorurmu hdmı 1.3 gonderemedigi ses ler varmı .

Egreat R6A DTS-HD'leri bitstream olarak gönderebiliyor. ( Orijinal 1.29 yazılımı veya AC.Ryan yazılımı ile )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirkolsuz

arkadaşlar elimde denon 1610 avr var vu duo uydu alıcısı var bluray leri vu oynatıyor ama dts sesleri gonderemiyor dts hd ler i hic gondermiyor bende media player almayı planlıyorum r6a işimi gorurmu hdmı 1.3 gonderemedigi ses ler varmı .

HDMI 1.3 ün gönderemediği bir tek 3D var.şimdilik.ses olarak HD olanları bile yollar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.