Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim. satış yapan firmalar tek bir merkezdeki stoğa göre stok bildiriyorlar sanırım. sizde sonucuyu aldınız galiba çünkü cumartesi gününden beri hiç bir yerde bulunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 14 Şubat 2011; 10:22:24 >
  • Z5500 ile kullanmak için alınır mı?
  • R6A' veya R6B'yi Z5500 ile kullanabilirsin.
    Benim eski ses sistemim Z5500.
    Şimdi Denon 1911'e dikey geçiş yaptım
    Bu arada meraktan R6B'nin içini açtım ve ne görürsün ! "işlemcinin üzerinde aliminyum soğutucu yok"
    2 saat filan bluray , mkv , divx seriye taktım ve işlemcinin üzerine parmağım ile bir dokunayım " acaba nekadar ısınıyor ".
    Hiç ama hiç ısınmıyor , bu nasıl bir işlemci?
    pasif soğutucuya bile ihtiyacı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 15 Şubat 2011; 13:32:28 >
  • bursa electroworld a sordum
    EGREAT R6B=169 tl
    WD HD LIVE =239 tl
    Z5500 ile kullanmak için hangisini mantıklı?
  • Bu cihaz güncel firmware ile "Header Removal Compression" opsiyonlu MKV dosyalarını oynatabiliyor mu?
  • WD Live sadece Dolby Hd ses verebiliyor , ancak Egreat R6'lar hem dolby Hd'leri hemde DTS-HD'leri bitstream olarak verebiliyor.
    Artı bu cihazlar bilhassa R6B , inanılmaz derecede ısınmayan bir makine
    Ben R6A kullanıyorum ama R6B'yi test etme şansım oldu ve gerçekten fiyat & performans ürünü.
    Dış kasası da metal ve şık.

* Not : Elimde WD live + Wd Gen1 var. ikisinin de garantisi devam ediyor ve ikisini toplam 225Tl'ye veriyorum.
    ilgilenenlere duyurulur.
  • Bu cihazın son firmware'i ni sitesinden indiremiyorum arkadaşlar(AC Ryan yazılımı değil orjinal firmware).Son firmware'i nerden indirebileceğim ve bunu cihaza yükleme prosedürü hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
  • Hangisi R6A'mı yoksa R6B'mi ?
  • r6a---- r6b farkı nedir?
    quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Hangisi R6A'mı yoksa R6B'mi ?
  • r6b de ethernet girişi bulunmamaktadır. bu arada sonunda bende aldım. planet bilgisayarda stoğa girmiş havale ile 186 liraya aldım.dün akşam hatta bu akşam da çalıştığım yere bırakmışlar. ilgililerdi sağolsunlar. bu arada wd için 236 lira demişsiniz ama h.sonu ve hatta pazartesi günü de dahil istanbuldaki şubelerinde 200 tl ye satılıyordu. bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 16 Şubat 2011; 21:20:29 >
  • miyankizu mrb,

hayırlı olsun r6b
    nerde kullanacaksın yani sistemini biraz anlatırmısın
    quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

r6b de ethernet girişi bulunmamaktadır. bu arada sonunda bende aldım. planet bilgisayarda stoğa girmiş havale ile 186 liraya aldım.dün akşam hatta bu akşam da çalıştığım yere bırakmışlar. ilgililerdi sağolsunlar. bu arada wd için 236 lira demişsiniz ama h.sonu ve hatta pazartesi günü de dahil istanbuldaki şubelerinde 200 tl ye satılıyordu. bilginiz olsun.
  • miyankuzu
    neden r6a aldın
    neden r6b değil ?
    sadece eternet farkı için mi?
  • teşekkür ederim efpa açıkçası ağ üzerinden hiç değilse 720p filmleri izlemek için aldım. eğer takılma olmazsa benim için çok rahat olacak harici diskimi taşımadan direk diğer odadan filmleri izlemek istiyordum. ikinci olarakta ( gerçi düşük bir ihtimal çünkü popcornhour a sorduğumda olmayabileceğini söyledi ) ftp lerden film indiriyorum bana torrent indirmek zor geliyor eğer başarabilirsem ayrı bir harici diski r6 ya bağlayıp ftplerden dosya indirmek için ethernet girişli tercih ettim .tabi bu son söylediğim tamamen teorikte olabilir. haftasaonu bunun denemesini yapacağım. bu tarz da bir cihaz kullanmadığım için ne nasıl yapılır bilmiyorum da. deneyerek yapmaya çalışacağım.
  • quote:

sayın popcornhour cihaz R6A.
  • R6b de ESata girişide yok...Tek fark ethernet değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

R6b de ESata girişide yok...Tek fark ethernet değil....

Evet , Ethernet ve E-Sata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

eGreat R6B new RTD1055 chipset Player

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283157&highlight=egreat+r6b

Oraki cihaz demo ve gri renkli.
    Bizim getirdiklerimiz siyah. ( R6A gibi )
    Cihazlar hazır türkçe menü ve türkçe altyazı ayarları ile birlikte ve 1.10 yazılım versiyonu ile geliyor.
    Cihazı açıp tv'ye HDMI kablo ile bağladıktan sonra tek yapmanız gereken ;
    ayarlar ekranından video bölümünde , TV Sistemi : HDMI-Auto seçmek.

Başka da bir şey yapmaya gerek yok.
    Cihaz hiç ısınmıyor ve player fonksiyonları çok başarılı.
    DTS-HD ve Dolby-HD sorunsuz.
    Sanırım ülkemizde RTD1055 işlemci kullanan tek cihaz bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 17 Şubat 2011; 14:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zapatero

quote:

sayın popcornhour cihaz R6A.

ftp://down:down@220.231.142.130/Firmware/R1_FW_20110121/EGR_R1_1.0.5.39.rar ( R6A )

ftp://down:down@220.231.142.130/Firmware/R6B_FW_20101215/EGR-R6B_1.0.1.10.rar ( R6B )

• Birşey daha , bu mehdibal nickli kişinin yazılarını ciddiye almayın.
    Sattığı cihazların garantisi yok ve , Popcorn Hour ( Syabas ) kendilerini mahkemeye verdi.
    Yani ondan cihaz alacak kişilerin cihazlarının garantisi olmayacak , bilginize.
    Ayrıca forum modaratörleri de bu kişiye müdahale ederse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.