Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en uygun nerede bulunur bu melet bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

en uygun nerede bulunur bu melet bilen var mı?

Ben 15 gün önce Bursa E.W den almıştım 119 tl ye.
    Şu an durum ne bilmiyorum
  • Electroworld satıyor ancak en uygun onlarda mı, bilemiyorum.
  • R6A yok mu peki piyasada?
  • Gittim Electroworld e R6B almak için. Ama istemedim almadan çıktım. Şu WD de DTS HD-MA passthrough olsa bakmıycam hiçbişeye ama yok işte.

Biraz daha bekleyip A-200 falan alıcam yada. EW e haftaya gelecekmiş. Belki yine 300 tl civarlarında olur.
  • HD receiverı olanlar için bence hd sesleri aktarma özelliğinin olması gerek. Aslında ati nin 5000 serili notebookları da aynı işi görür. Tabi notebook alma fikri de olanlar için.
  • A200 gelmeyecek , gelirse ancak A210 gelir ve fiyatı 550-600 Tl aralığında olur.
  • Arkadaşlar,

Audio settings'lerde RAW ile LPCM arasındaki fark nedir. Birde 1080p 24 HZ var o nedir

AV receiver'a aktarıyorum hem görüntü hem ses'i oradan TV ye çıkıyor, raw olunca tüm iş av receivera mı bırakılıyor.
  • RAW da cihaz sesleri sadece avr ye aktarıyor. Sesleri çözme işini avr yapıyor.
  • Egreat R6B'yi PCNET dergisi nisan sayısında fiyat & performans ödülüne layık görmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenoo -- 29 Mart 2011; 20:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

Egreat R6B'yi PCNET dergisi nisan sayısında fiyat & performans ödülüne layık görmüş.

tamama artık.
    birdaha 119 tl yapmazlar ..
    129 bile yapmazlar ...

Havaya girmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

RAW da cihaz sesleri sadece avr ye aktarıyor. Sesleri çözme işini avr yapıyor.

tamam tahmin ettiğim gibi,

ancak birşey dikkatimi çekti, Raw yaptıktan sonra sesi egreat'den kısamıyorsunuz, sesi sıfır yapıp kapatabiliyorum ama kısamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuncanIdaho

quote:

ancak birşey dikkatimi çekti, Raw yaptıktan sonra sesi egreat'den kısamıyorsunuz, sesi sıfır yapıp kapatabiliyorum ama kısamıyorum.

Kısamıyorum derken ; sesi azaltamıyorum mu yoksa sesi tamamen kapatamıyorum mu ( mute ) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

quote:

quote:

Kısamıyorum derken ; sesi azaltamıyorum mu yoksa sesi tamamen kapatamıyorum mu ( mute ) ?

Yok ses skalada düşüyüor ancak duyduğun ses değişmiyor, ne zaman sesi 0 a çekiyorsun kesiliyor, yani tam digital çalışıyor ya 1 ya 0 :)

• arkadaşlar sitelerde araştırma yaparken aşağıdaki siteyi gördüm. bu aralar göz önüne fazla çıkmaya başladı bende. hatta sık kullanılanlara bile ekledim:) fazla karışık ve sıkıntılı bir site değil aradığınızı da bulabiliyorsunuz. Egreat in bahsettiğiniz modeli burada mevcut linki :http://www.multimedyadukkani.com/urun_detay.asp?id=1998 ... multimedyadukkani.com.
    ayrıca belirtmek isterimki ben bir wd live kullanıcısıyım ama bu ürünü gördükten sonra keşke bunu alsaydım dedim. hem malzeme kalitesi var hemde özellik. arkaşımda var onu biraz daha kurcaladıktan sonra size daha detaylı bilgi verebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

quote:

quote:

Yok ses skalada düşüyüor ancak duyduğun ses değişmiyor, ne zaman sesi 0 a çekiyorsun kesiliyor, yani tam digital çalışıyor ya 1 ya 0 :)

Bende denon 1911 var , R6b nin ses tuşu işlevini görüyor , avr nin değil ordan sesi açıp kısıyorum..

• Dolby ve
    DTS ses ve 5.1 ses alabiliyor musunuz?
  • Linkteki cihazla egreat r6b aynı mıdır? Hızlıal da satışa sunulmuş.
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/forex-r6-network-destekli-medya-oynatici_30.031.9128.0001.htm#tabs
  • evet galiba aynı.
    119 tl den zamanında verilmiş ürün
    iyi felan diye orda burda bir kaç yorum çıkınca hemen fiyatı %40 zamlamışlar.
  • Bu R6B değil R6A oluyor sanırım. Yani network destekli.

R6A ile herşeyi birebir midir acaba? Yazılım vs..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.