Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpican
    popcornhour, bunu nasıl tanıtacağım, ben anlayamadım? benim kumandada genelde 3 veya 4 haneli bir kod giriliyor ve öyle tanıyordu. burada her tuş için mi kod girmek gerekiyor?

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Egreat R6B , kumanda kodları :

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

Sonucu bekliyoruz.Lakin bu Çince..Nayır nolamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 24 Mart 2011; 17:48:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Bir filmin hem ingilizce hem türkçe altyazısını aynı anda cihazda gösterme şansım var mıdır? İstediğim altyazıyı film oynarken seçebilir miyim?

filmadı-1.srt
    filmadı-2.srt

şeklinde deneyin.
  • Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var R6a mı almalıyım r6b mi aralarındaki tek fark e-sata girişi ve ethernetmi ?
  • evet fark ethernet ve e-sata çıkışı , birde R6B'nin işlemcisi (500Mhz) R6A'nın (400Mhz) işlemcisinden daha hızlı.

Ayrıca ;

filmadı-1.srt
    filmadı-2.srt
    filmadı-3.srt
    filmadı-4.srt şeklinde yaparsanız , subtitle butonundan dilediğiniz altyazıyı seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

evet fark ethernet ve e-sata çıkışı , birde R6B'nin işlemcisi (500Mhz) R6A'nın (400Mhz) işlemcisinden daha hızlı.

Ayrıca ;

filmadı-1.srt
    filmadı-2.srt
    filmadı-3.srt
    filmadı-4.srt şeklinde yaparsanız , subtitle butonundan dilediğiniz altyazıyı seçebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ozaman r6b alayım ben internette en uygunwww.hepsidijital.com da bulabildim 149 tl ve 12 ay taksite vade farkı yok güvenilir bir sitemidir yoksa başka bir site tavsiyeniz varmı

• hepsidijital bizim eski bayimiz ve güvenilir bir satıcıdır , sorun yaşamazsınız.
  • quote:

hocam bunaları nasıl kullanacağız, kısaca anlatırmısınız :/
  • şimdi hepsidijitalden 2 Adet sipariş vereceğim kasası gri olanların bir farkı yok değilmi aynı üreticiden hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akon -- 25 Mart 2011; 22:36:38 >
  • bilgisi olan yokmu arkadaşlar gri ve siyah aynı ürün değil mi
  • eğer model isimleri aynıysa aynıdır. bende r6a var siyah renk. ama gördüğüm kadarıyla r6b ler gri kasalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

eğer model isimleri aynıysa aynıdır. bende r6a var siyah renk. ama gördüğüm kadarıyla r6b ler gri kasalı

Teşekkürler dostum aslında torent konusunda kesin rahat rahat çekiyor olsa r6a almayı düşünüyordum ama genelde sorunluymuş sanırım torentte o yüzden şimdi r6b vereceğim 2 tane sipariş. Zaten r6a pek bulamadım internette
  • Egreat R6A acaba alttaki özelliklerin hepsini sağlayabiliyor mu? Kullanıcı veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

1- 40.000 kbps e kadar her türlü dosyayı oynatmak.

2- Filmleri klasörler halinde gezebilmek ve afişlerini klasörlerde görebilmek. Yani alttaki resim gibi. WD te şu anda bu şekilde kullanıyorum. Çok önemli bir özellik bence.

3-Dvd ve özellikle full Bluray lere ait .iso dosyaları menülü olarak sorunsuz açabilmek ve oynatmak.

4- .m2ts olarak indirilen full Bluray dosyaları menülü ve sorunsuz açabilmek ve oynatmak.

5- 3. ve 4. seçenekte olan dosyalardaki HD sesleri passthrough şeklinde kayıpsız AVR ye aktarabilmek.

WD Tv gen2 den sıkıldım bu aralar. Biraz sorunda çıkarmaya başladı gibi. Yukarıdaki maddeleri yapabiliyorsa hemen gidip bir R6A almayı düşünüyorum. Zaten playerın içinde gömülü HDD falan da istemiyorum. Küçük bir alet benim için daha uygun olacak.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Egreat R6A acaba alttaki özelliklerin hepsini sağlayabiliyor mu? Kullanıcı veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

1- 40.000 kbps e kadar her türlü dosyayı oynatmak.

2- Filmleri klasörler halinde gezebilmek ve afişlerini klasörlerde görebilmek. Yani alttaki resim gibi. WD te şu anda bu şekilde kullanıyorum. Çok önemli bir özellik bence.

3-Dvd ve özellikle full Bluray lere ait .iso dosyaları menülü olarak sorunsuz açabilmek ve oynatmak.

4- .m2ts olarak indirilen full Bluray dosyaları menülü ve sorunsuz açabilmek ve oynatmak.

5- 3. ve 4. seçenekte olan dosyalardaki HD sesleri passthrough şeklinde kayıpsız AVR ye aktarabilmek.

WD Tv gen2 den sıkıldım bu aralar. Biraz sorunda çıkarmaya başladı gibi. Yukarıdaki maddeleri yapabiliyorsa hemen gidip bir R6A almayı düşünüyorum. Zaten playerın içinde gömülü HDD falan da istemiyorum. Küçük bir alet benim için daha uygun olacak.

Teşekkürler.

çok detaylı olmasada bildiklerimi yazayım.
    Filmler klasör halinde küçük resimleri var. Klasörün içine girince afiş var bir de film dosyası var.
    1080 kalitedeki bluray leri oynattı hiç takılma olmadan.
    6 kanal ses aktarımını avr ye yapıyor.
    Ben memnunum 20 tane film denedim hepsini sorunsuz açtı 720-1080 arası kalitede..

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

eğer model isimleri aynıysa aynıdır. bende r6a var siyah renk. ama gördüğüm kadarıyla r6b ler gri kasalı

sanırım çinde satılan modelleri gri kasalı , bizdeki R6B'ler de siyah kasalı.
  • DTS HD MA 7+1 ses aktarımı yapıyor. Orj. Blu-ray film dosyalarını (m2ts) oynatabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

hocam bunaları nasıl kullanacağız, kısaca anlatırmısınız :/

Bu kumanda kodları programlanabilir kumandalar için geçerlidir.Yani linux veya windows mobile tarzı çalışan LCD display li olan kumandalarda bulunan macro programında kullanılır.Eğer sizin elinizde normal bir üniversal kumanda var ise ve kafa kafaya öğretme olanağı var ise tek tek tuşları tanıtmanız gerekir.

• Aktarım yapıyor fakat passthrough mu, downmix'mi....Benim bildiğim downmix aktarım yapıyor....
  • Yok passthrough yapıyor olması lazım. DTS-MA yazmazlar yoksa boşu boşuna.

Bu arada yukarıda sorduklarıma yanıt alabilirsem çok iyi olur. EW e gittim bugün, herşeyden emin olamadığım için almadan çıktım..
  • Yukarıda yazdım; Egreat R6B passthrough DTS HD MA 7+1 ses aktarımı yapıyor. Bazı şeylerin Türkçesi anlaşılmıyor sanırım. Kendim avr nin ekranında gördüm 7+1 dts hd ma. Aktarım yapıyor kendi çözmüyor. Dark ın bir cihazı vardı dts hd ma yu 2+0 kendi çözüyordu.
  • mrb,

Egreat r6b bluray iso ve dvd iso dosyalarını menülü açabiliyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.