Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2601cuneyt , 2.5" ve 3.5" bir sürü HDD kullanıyorum ve hepsi çalışıyor. ( WD , Samsung , Philips vb.. )
    Aralarında pek bir fark göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 19 Mart 2011; 13:08:46 >
  • Arkadaslar 3 hddm var ama hic birini gormuyor, bilgisayar olarak Mac kullaniyorum bununla ilgisi olabilir mi hard disk formati bakiminda?

Mutlaka NTFS veya fat falan mi kullanmak gerekiyor?

Tek yaptiginiz usbye takmak degil mi bu arada? Baska baglama yontemi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

1 tb 3,5" harici diskte filmler arasında hızlı dolaşırken makina mı resetleniyor yoksa hard diskte mi sorun oluyor anlamıyorum, ekran kayboluyor sonra tekrar bağlanıp yeni açılmış gibi devam ediyoruz. Ancak film seyrederken hiç böyle bir sorun olmadı. Benzer sorun yaşayan var mı?

320 gb 2,5" harddisktede aynı sorun oldu. Hızlı klasörler arasında dolaşınca makina kendini resetleyip yeniden başlatıyor. Birde dikkat ettiğim konu cihaz takıp çıkarınca harddiskte *theater diye klasör çıkıyor, daha sonra notebooka taktığımda "harddisk çalışırken çıkarıldığı için 1-tara/ 2-taramadan devam et" seçenekleri çıkıyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotique

Arkadaslar 3 hddm var ama hic birini gormuyor, bilgisayar olarak Mac kullaniyorum bununla ilgisi olabilir mi hard disk formati bakiminda?

Mac'i bilmiyorum ama bende ayrıca Ext3 olarak formatlı HDD'ler var , onları da kullanabiliyorum.
    Sadece Ext olarak formatlıu HDD'lerde tarama yapıp içindeki içerikleri gruplandıramıyor. ( Resim , Müzik , Video gibi ... )
    Ancak Ext olarak formatlı HDD'ler ile film izlemekte sorun yok.

tcmb , hızlı klasörler arasında dolaşmaktan kastın nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 20 Mart 2011; 14:48:19 >
  • Mac OS X'de disklerin formatı macfs'dir....Cihazın bu diskleri görmemesi normal...Bu disklere ntfs formati atmanız gerekir...Fakat bu seferde Mac OsX bu diskleri ilk etapta görmeyecektir....Ama nette kisa bir araştırma yaparak download edeceginiz bir programla bu sorunu çözebilirsiniz..NTFS disk mount on Mac os X diye search yapabilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: Exotique

Arkadaslar 3 hddm var ama hic birini gormuyor, bilgisayar olarak Mac kullaniyorum bununla ilgisi olabilir mi hard disk formati bakiminda?

• Torrent olayı bunda var mı arkadaşlar?
  • torrent ve network , yok. ( şimdilik )
    Egreat R6B , FAT - NTFS ve EXT biçimlendirmelerini desteklemektedir , macfs desteği yok. ( Şimdilik )
  • popcornhour hocam, r6b nin kumandası malum, bakındım ama göremedim, acaba akıllı kumanda ile kullanmak mümkün mü bu cihazı, onda sorun çıkartmaz sanırım. bununla iligili bilginiz varmı acaba, nasıl ayarlayacağız vede r6byi alırsak, kullanmadım daha önce ama frekans felan var diye duydum onları söyleyebilirmisniz
  • Bilgi düzeltme: Mac os X formatının adı Mac Os Extended (HFS plus) mış....Macfs değilmiş, aklımda yanlış kalmış arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

popcornhour hocam, r6b nin kumandası malum, bakındım ama göremedim, acaba akıllı kumanda ile kullanmak mümkün mü bu cihazı, onda sorun çıkartmaz sanırım. bununla iligili bilginiz varmı acaba, nasıl ayarlayacağız vede r6byi alırsak, kullanmadım daha önce ama frekans felan var diye duydum onları söyleyebilirmisniz

Açıkçası R6B'yi akıllı kumanda ile kullanma fırsatımız olmadı.
    Ancak mantıken , akıllı kumanda ile programlanıp kullanılması için bir engel yok.
    Gerekirse kumanda kodlarını üreticiden aldırırız.
  • ben de akıllı kumanda ile kullanmak için (Harman Kardon AVR 255'in kumandası) kodlarını aradım internette ama bulamadım. kumandanın öğrenme özelliği de olmadığından sadece kod ile yapabilirim. kodları bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

popcornhour hocam, r6b nin kumandası malum, bakındım ama göremedim, acaba akıllı kumanda ile kullanmak mümkün mü bu cihazı, onda sorun çıkartmaz sanırım. bununla iligili bilginiz varmı acaba, nasıl ayarlayacağız vede r6byi alırsak, kullanmadım daha önce ama frekans felan var diye duydum onları söyleyebilirmisniz

Açıkçası R6B'yi akıllı kumanda ile kullanma fırsatımız olmadı.
    Ancak mantıken , akıllı kumanda ile programlanıp kullanılması için bir engel yok.
    Gerekirse kumanda kodlarını üreticiden aldırırız.

• kodları üreticiden talep ettik , geri dönüş yaparlar.
  • arkadaşlar benim kumandadan yana şikayetçiyim. Yakınlaştırmadan tepki vermiyor. Sizdede durum böylemi. Şarjzlı pil kullanıyorum ondan olabilirmi. Birde Film listelerini aynı anda görebiliyormuyuz bunda.İkonlarda büyük olunca listede 7-8 filim görünüyor. Devamlı alta kaydırmak zorunda kalıyorum. Ben hdd deki bütün dosyaları görmek istiyorum varmı böyle bir imkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

arkadaşlar benim kumandadan yana şikayetçiyim. Yakınlaştırmadan tepki vermiyor. Sizdede durum böylemi. Şarjzlı pil kullanıyorum ondan olabilirmi. Birde Film listelerini aynı anda görebiliyormuyuz bunda.İkonlarda büyük olunca listede 7-8 filim görünüyor. Devamlı alta kaydırmak zorunda kalıyorum. Ben hdd deki bütün dosyaları görmek istiyorum varmı böyle bir imkan

+1
  • quote:

kodları üreticiden talep ettik , geri dönüş yaparlar.

haberini bekliyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt
    quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul
    arkadaşlar benim kumandadan yana şikayetçiyim. Yakınlaştırmadan tepki vermiyor. Sizdede durum böylemi. Şarjzlı pil kullanıyorum ondan olabilirmi. Birde Film listelerini aynı anda görebiliyormuyuz bunda.İkonlarda büyük olunca listede 7-8 filim görünüyor. Devamlı alta kaydırmak zorunda kalıyorum. Ben hdd deki bütün dosyaları görmek istiyorum varmı böyle bir imkan

+1

Tepki vermeme, geç algılama konusu bendeki cihazda da var. Ayrıca bendeki DSmart uydu alıcısını da etkiliyor. Bu güne kadar kullandığım cihazlar içinde ilk defa bir kumandanin bir başka cihazı karıştırdığını gördüm. Kumanda konsunda cihaz malesef vasat. Onun dışında memnunum. Yapılacak bir yazılım güncellemesiyle düzelir umarım.

• Egreat Eg-R6A ile Egreat Eg-R6B arasında fark var mı?
    Electroworld'de Egreat Eg-R6B var galiba...
  • R6B daha hızlı ve daha ucuz , R6A'da ise ethernet ve e-sata çıkışı var.
  • Egreat R6B , kumanda kodları :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Mart 2011; 12:01:37 >
  • popcornhour, bunu nasıl tanıtacağım, ben anlayamadım? benim kumandada genelde 3 veya 4 haneli bir kod giriliyor ve öyle tanıyordu. burada her tuş için mi kod girmek gerekiyor?

quote:

Egreat R6B , kumanda kodları :

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.