Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vaperas

Son yazılımı yükledim. Altyazı ayarlarını tüm filmlerde kalıcı olarak saklamak hala mümkün değil. Bu arada verdiğiniz son yazılımı firmanın resmi sitesinde bulamadım.

Linkini verdiğim güncel beta yazılım ve sitesinde bulamazsınız.
    Alt yazı kayıt olayını da , sadece değişiklik yapılan video'da kalıcı hale getiriliyor.
    Final sürümünde tüm dosyalar için uygulanacak.
    Bizde bu versiyonu 2 gün kullandık ve bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: vaperas

Son yazılımı yükledim. Altyazı ayarlarını tüm filmlerde kalıcı olarak saklamak hala mümkün değil. Bu arada verdiğiniz son yazılımı firmanın resmi sitesinde bulamadım.

Linkini verdiğim güncel beta yazılım ve sitesinde bulamazsınız.
    Alt yazı kayıt olayını da , sadece değişiklik yapılan video'da kalıcı hale getiriliyor.
    Final sürümünde tüm dosyalar için uygulanacak.
    Bizde bu versiyonu 2 gün kullandık ve bir sıkıntı yok.

Yaptığınız bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu arada alt yazıların daha net okunabilmesi açısından altyazı fontları üzerine bir çalışma var mı acaba? Ayrıca son yazılımın final sürümünün ne zaman biteceği konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Cihazı kullanan arkadaşlardan(Egreat Eg-R6b) ricam Youtube video dosyalarını (*.flv) oynatabiliyor mu acaba?Bir zahmet deneyen veya tecrübe etmiş bilen arkadaşların yorumunu alsak?

Evet
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/forex-r6-network-destekli-medya-oynatici_30.031.9128.0001.htm#tabs

Hızlıal,hepsiburada gibi siteler çakma ürünler satmazlar.
    Cihaz bildiğiniz R6Adır.
    FOREX markasıyla gelmesinin çeşitli sebepleri olabilir.
    Bunlardan biri EGREAT markasının türkiyede bir başka firma tarafından patentinin oluşu olabilir sıkıntı çıkmasın diye kendi markaları ile getirmiş olabilirler.
    Bunun haricinde adamlar kendi markalarını destekliyor da olabilirler.
    FOREX ROTA İTHALAT isimli türk firmasının markasıdır.
    Adamlar ne diye çakma bir ürüne yıllardır kullandıkları markayı bastırsınlar ki?

Cıhazın kullanıcısıyım ve nitekim araştırdım...

Firma ile görüştüm cihazlar EGREAT'e ürettirilmiş.
    Bildiğiniz R6A (yani R6B nin ethernet ve satalı versiyonu) 159 tlye satışta.

Cihazın çakma olma ihtimali var demeden önce halen daha ithalat yaptığı firmaya, 'ürünleri FOREX markası ile ürettiniz mi?' diye sormak daha doğru olurdu diye düşünüyorum. İthamda bulunmak hoş olmadı.

Adamlar R6Ayı R6B fiyatına sattırıyorlar.
    Helal olsun...

• e bu da güzel haber
    internet siteleri dışında satılan mağaza felan var mı?
    Gidip görüp koklayıp elleyip almak isterim.
    çok ağzım yandı bu internet alışverişlerinde
    yoğurdu üfleyerek yiyorum artık
  • http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3295084

Yukarıdaki sitede daha ucuz.
    üstelik kargo ücretsiz.

bu fiyata bence kaçmaz.
    (Tabii site güvenilir ise Benim site hakkında bilgim yok.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3295084

üstelik kargo ücretsiz.

bu fiyata bence kaçmaz.

Sitesinde 2004 yılından beri olduğu yazıyor firma adı da yazıyor birçok alışveriş sitesi aksine.
    Alışveriş yapan varsa bilgilendirirse iyi olur.
    144 tl kargo dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: stardus

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3295084

üstelik kargo ücretsiz.

bu fiyata bence kaçmaz.

Sitesinde 2004 yılından beri olduğu yazıyor firma adı da yazıyor birçok alışveriş sitesi aksine.
    Alışveriş yapan varsa bilgilendirirse iyi olur.
    144 tl kargo dahil

Hatta havale ile 141 TL

• stardus , kim olduğun ve ne yapmaya çalıştığın çok belli ( aldım ürünü kullanıyorum ayaklarını bırak )
    Bu kisilerin (forex firmasının) sattığı ürünleri alacak kişileri şimdiden uyarıyorum. ( satılan ürünler çakma )
    Aynısını popcorn'un çakma ürünleri ile de yaptılar ve şu an mahkemelikler.
    İnsanları aldatmayı bırakın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Nisan 2011; 17:09:09 >
  • quote:

stardus , kim olduğun ve ne yapmaya çalıştığın çok belli ( aldım ürünü kullanıyorum ayaklarını bırak )
    Bu kisilerin (forex firmasının) sattığı ürünleri alacak kişileri şimdiden uyarıyorum. ( satılan ürünler çakma )

Pes!
    Egreate sormak çok zor geldi sanırım.
    Popcornları da syabasa ürettirilmişti adamlar.
    Popcorn niye kendi malını sahte üretsin?
    Onlara da çamur attın.
    Özellikle takip ediyorum yazdıklarını popcorn nickli şahsın,adamlar forumlarda yok diye buradan karalıyorsun hiç hoş değil.
    Ticari ahlaka da kul hakkına da dikkat ettiğini söylemek oldukça güç.
    Merak eden herkes firmaya gidebilir.
    Hiçbir ürünleri çakma değil.
    Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.
    Buyrun sahteliğini ispat edin.
    Öyleyse piyasadaki duneler ve tüm egreatler sahte de der birileri.
    Buyrun ispat edin.

Adamlar o kadar iyi fiyatla ve kaliteyle çalışıyor ki ithalat firmaları bile üslubunu bozuyor bkz. 3-5 satır yukarısı
    Tabi kolay değil bu fiyata bu bu kalitede ürün satılırsa eskisi gibi süper karlar elde edemeyecek kişilerin kuyruk acıları.

• quote:

Aynı cihaz değiller ve o cihazın ne olduğu konusunda bir fikrim yok. (çakma olma ihtimali var)

Bir de 1 sayfa önce diyorsun ki çakma olma ihtimali var(?)

1 sayfa sonra ne oldu da çakma diye çıkış sergileyebiliyorsun?

Bir gelişme olduysa paylaşmanı bekler bu yazıyı okuyanlar

Emin olmadığın birşey hakkında konuştuğun o kadar aşikar ki.

Rakip firmaları karalayıp 3-5 kuruş fazla kazanmak adına yapılanları görünce donanımhabere daha sık girmeye karar verdim.

İnsanlar 119 129 fiyat takip ediyorlar. Kaliteyi ucuza almak istiyorlar haklı olarak.

Herkesin hakkıdır doğruları bilmek.

Sen karala millet 141e R6A alabilecekken 149a R6B alsın. Yok öyle bir dünya.

Herkes bilsin bundan böyle FOREX markasıyla getirilen ve EGREATe ürettirilen R6Alar 141 tlden(bulunan en uygun fiyat daha uygununu bulan paylaşsın lütfen) başlayan fiyatlarla satıştadır.

• @stardus bence sus
  • quote:

quote:

stardus , kim olduğun ve ne yapmaya çalıştığın çok belli ( aldım ürünü kullanıyorum ayaklarını bırak )

Pes!
    Egreate sormak çok zor geldi sanırım.
    Popcornları da syabasa ürettirilmişti adamlar.
    Popcorn niye kendi malını sahte üretsin?
    Onlara da çamur attın.
    Özellikle takip ediyorum yazdıklarını popcorn nickli şahsın,adamlar forumlarda yok diye buradan karalıyorsun hiç hoş değil.
    Ticari ahlaka da kul hakkına da dikkat ettiğini söylemek oldukça güç.
    Merak eden herkes firmaya gidebilir.
    Hiçbir ürünleri çakma değil.
    Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.
    Buyrun sahteliğini ispat edin.
    Öyleyse piyasadaki duneler ve tüm egreatler sahte de der birileri.
    Buyrun ispat edin.

Adamlar o kadar iyi fiyatla ve kaliteyle çalışıyor ki ithalat firmaları bile üslubunu bozuyor bkz. 3-5 satır yukarısı
    Tabi kolay değil bu fiyata bu bu kalitede ürün satılırsa eskisi gibi süper karlar elde edemeyecek kişilerin kuyruk acıları.

evet sorun bu işte , adamlar burada yok ama Popcorn arkadaş burda herkesin sorusuna, sorununa yetişiyor, bu durumda burada olmayan işi güçü bugün mediaplayer yarın saç kurutma makinası al-satı olan, çin ile ilişkileri iyi ticaret erbabından mı mal almak, işin tekniğine , ayrıntısına hakim arkadaşların arkasında olduğum malı mı almak, birak üç kuruş pahalı olsun ama bu arkadaşların önerdiği ürünler olsun..

• İsteyen istediğini alır.
    Bu ürünler epeydir var.
    Ürünlerin satışı mı amaç sizce?
    Öyle olsa önceden yeni bir başlıkla açılır ve tanıtılırdı.
    Biraz düşünün,
    Yazılanların neden yazıldığı ortadadır.
    Birileri iftira atacak, kimse birşey demeyecek.
    Ben haksızlığa tahammül edemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardus -- 6 Nisan 2011; 20:13:56 >
  • quote:

İsteyen istediğini alır.
    Bu ürünler epeydir var.
    Ürünlerin satışı mı amaç sizce?
    Öyle olsa önceden yeni bir başlıkla açılır ve tanıtılırdı.
    Biraz düşünün,
    Yazılanların neden yazıldığı ortadadır.
    Birileri iftira atacak, kimse birşey demeyecek.
    Ben haksızlığa tahammül edemem.

hocam siz zaten foruma yeni katılmışsınız ve 10 mesajınızdan 8 i bu başlığa, neden ? birşey söylemeyeyim diyorum ama sanki yalnızca bu konuyu konuşmak için açılmış bir hesap gibi geliyor bana.
  • Bu konuşma değil ancak daha önceki bir konuşma vesile oldu.
    Yalnızca bu tarz extreme durumlarda mesaj atıyorum.
    Ancak bu çok da önemli olmasa gerek.
    Çünkü önemli olan gerçekler değil midir?
  • Şimdi Reklamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Şimdi Reklamlar..

• bu tarz ucuz reklamlar ancak ovdugunuz urune antipati olusturur.

Gerci iyi niyetiniz ile burada bize bir isik bir onder olmaya bizi gafletten uyandirmaya gelmisiniz eksik olmayin ama ben almiyim. Yenide yemek yemisim soylemesi ayip :)
  • Diyelim ki sizin dediğiniz doğru, diyelim ki forex çakma değil orijinal fabrika ürünü, birincisi sadece 5 -10 TL daha ucuza almak için neden hiçbir firma yetkilisinin bu foruma gelip de kendilerini anlatma zahmetine girmediği bir ürünü alayım, ikincisi bu cihazı yaklaşık 1 aydır kullanmakta olan birisi olarak sayın popcorn'un bilgilendirmelerinden ve burada yazdıklarından 1 aydır faydalanıyorum, bu ürün yerine forex alsaydım nereden kimden faydalanacaktım, kimdir bu ürünün arkasındaki firma ya da kişiler ? madem forex hakkında herşeyi biliyorsunuz firma yetkililerini bu foruma davet edin de biz de öğrenelim kim kimdir ne nedir, aksi takdirde ucuz reklam görüntüsü altındaki bu tip polemikler hiç kimseyi sizin önerdiğiniz ürüne yönlendirmez.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.