Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egreat R6B başlığı altında başka bir markanın reklamının yapılmasını noktalasak iyi olacak kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaperas

Egreat R6B başlığı altında başka bir markanın reklamının yapılmasını noktalasak iyi olacak kanaatindeyim.

Bence de burada sadece başlığa ait cihaz ile ilgili konuları tartışalım. Takıldığımız noktaları , yapılmasını düşündüğümüz iyileştirmeleri anlatalım . Başka cihazlar için başka başlık açalım ...
  • evet arkadaşlar, aslında dün foruma bir sorunu iletmek üzere bağlanmıştım ama reklamlar bitti ise şimdi soracağım

Bazı avi ve mkv'lerde film bir yerinde donuyor, hatta bu sanıyorum cihazın anlamadığı bu riplerde bu arıza oluştuktan sonra sağlam filmlerde de aynı sorun başlıyor. cihazı açık kapatınca düzeliyor

Özellikle bir avi üzerine biraz yoğunlaştım, filmde sadece 1,5x ve 2x gidebiliyorsun, time seek vs çalışmıyor.

Hatalı veya bozuk riplenmiş filmi açmaması normal olabilir ama oradan çıktıktan sonra yazılımın diğer filmleri normal oynatması gerekirdi

upgrade edip deneyeceğim birde.. belki player tarafı yazılımda bir geliştirme yapılmamıştır ama.. bir deneyim,

Popcorn, aslında diğer filmleri etkilemesi bir bug report olabilir, eğer istiyorsan profile ile ilgili detay alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuncanIdaho

evet arkadaşlar, aslında dün foruma bir sorunu iletmek üzere bağlanmıştım ama reklamlar bitti ise şimdi soracağım

Bazı avi ve mkv'lerde film bir yerinde donuyor, hatta bu sanıyorum cihazın anlamadığı bu riplerde bu arıza oluştuktan sonra sağlam filmlerde de aynı sorun başlıyor. cihazı açık kapatınca düzeliyor

Özellikle bir avi üzerine biraz yoğunlaştım, filmde sadece 1,5x ve 2x gidebiliyorsun, time seek vs çalışmıyor.

Hatalı veya bozuk riplenmiş filmi açmaması normal olabilir ama oradan çıktıktan sonra yazılımın diğer filmleri normal oynatması gerekirdi

upgrade edip deneyeceğim birde.. belki player tarafı yazılımda bir geliştirme yapılmamıştır ama.. bir deneyim,

Popcorn, aslında diğer filmleri etkilemesi bir bug report olabilir, eğer istiyorsan profile ile ilgili detay alayım.

Bu tip bir soruna bende c-200 de avi lerde film izlerken biraz ilerletip veya yüzdelik olarak atlattığımda sorun çıkarıyor cihaz sonra hiç bir formatı açmıyor kapatıp açınca düzeliyor bence rip yapan kişinin ripinden kaynaklanıyor olabilir şimdi sürekli olarak kullandığım siteden indirdiklerimde bir sorun yaşamadım bugüne kadar.

• bende wd gen2 vardı daha önce ve onda da aynı durum oluyordu. bir filmden dolayı alet kilitlenirse ondan sonra hiçbir filmi açmıyor.
    r6b için yeni versiyonu yükledim ben de ama gözle görülür bir fark yaşamadım. belki menuler biraz daha hızlı olabilir.

farkettiğim başka bir problemden bahsedeyim. ben playerı HK AVR255 üzerinden bağlıyorum. filmde pause yapınca ve tekrar başlatınca ses gidiyor. eski yazılımda da yeni yazılımda da aynı durum var. sesin geri gelmesi için ya filmi stop deyip yeniden başlatmam veya avr'den başka source seçip tekrar geri dönmem gerekiyor. sanırım avr ile r6b arasında pause yapınca senkronizasyon sorunu çıkıyor.

quote:

evet arkadaşlar, aslında dün foruma bir sorunu iletmek üzere bağlanmıştım ama reklamlar bitti ise şimdi soracağım

• arkadaşlar ürünü alacağım fakat tüplü tvlerdeki performansı nasıl kullanan ve bilgi sahibi üstadlar detay verebilirlermi acaba...
  • Ne marka tüp taktırdınız sizin TV ye
  • Milangaz olmasın
    Benim Vestel 55ekranda görüntü iyi sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Ne marka tüp taktırdınız sizin TV ye

profilo sıralı 55 ekranlıktan taktırdım usta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «hidalgo» -- 7 Nisan 2011; 13:58:36 >

• quote:

hocam aynı sorun bende 1 kere oldu. avi formatında bir rip izlerken. 1.5x ve 2x ilerleniyordu ve film buda yetmiyormuş gibi biryerden sonra donuyordu. aynı filmi farklı bir release grubundan riplenmiş şekilde izledim. sorun yoktu, o zamandan sonrada zaten böyle bir sorun gelemdi başıma, ben tamamen riple ilgili bir sorun diyebilirim bu konu hakkında, 1.5x ve 2x gitmesinin sebebide bu.

• Açtığınız avi dosyasının profil yapısı bozuktur , ondan dolayı bu tip cihazlar sorun çıkarabilirler.
    Neticede , medya player'lerin geneli sadece içeriklerin formatına göre değil ayrıca profil yapısının uyumluluğuna göre de performans verirler.
  • Cihazı kullanırken arada resetlenen olmuyor mu benim gibi?
  • Yetkililere daha önce sorulmuş olmasına rağmen cevaplanmamış bir soruyu tekrar sormak istiyorum, altyazının daha kalitesi olması adına herhangi bir düzenleme yapılacakmı acaba?
  • Ben de aynı fikirdeyim. Altyazılar daha kaliteli yani okunaklı olabilir. Ayrıca altyazı ayarlarının kalıcı olmasını da sağlayan bir firmware bekliyorum. Yeni firmware çıkar mı? Çıkarsa ne zaman çıkar ? Bu konuda bilgisi olan varsa belki bizi aydınlatabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: mailtayfun

Yetkililere daha önce sorulmuş olmasına rağmen cevaplanmamış bir soruyu tekrar sormak istiyorum, altyazının daha kalitesi olması adına herhangi bir düzenleme yapılacakmı acaba?
  • quote:

Ben de aynı fikirdeyim. Altyazılar daha kaliteli yani okunaklı olabilir. Ayrıca altyazı ayarlarının kalıcı olmasını da sağlayan bir firmware bekliyorum. Yeni firmware çıkar mı? Çıkarsa ne zaman çıkar ? Bu konuda bilgisi olan varsa belki bizi aydınlatabilir.
    quote:

Yetkililere daha önce sorulmuş olmasına rağmen cevaplanmamış bir soruyu tekrar sormak istiyorum, altyazının daha kalitesi olması adına herhangi bir düzenleme yapılacakmı acaba?

Altyazıların daha kaliteli olmasından kastınız nedir ?
    Altyazılar zaten okunaklı , pürüzsüz değil mi ?
    Yeni firmware'in betası çıktı , aslı da yakında çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Cihazı kullanırken arada resetlenen olmuyor mu benim gibi?

Bir dosya veya bir HDD'de mi sorun çıkarıyor ?
    Yoksa hepsinde mi ?
  • Hepsinde. Acaba hızlı mı dosyalar arası geziniyorum dedim. Ama dün yapmadı mesela. 3,5" 1 tb ve 2,5" 320 gb iki hdd te de yapıyor. Film izlerken hiç resetleme olmadı ama şimdiye kadar.
  • Sayın popcorn hour, öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ediyorum
    Daha iyi olmasından kastım şu ;
    şu anki altyazılar (beyaz renk olanını kastediyorum) arka fon beyaz ya da açık renk olduğunda okuma güçlüğü yaratıyor, daha önce laptopumdan filmleri media player classic vasıtası ile izliyordum, oradaki altyazılarda bu problem ile karşılaşmıyordum, sanırım bunun sebebi media player classic de olan yazıların altında bir gölgelendirme olması ve beyaz yazının dışındaki kontürün biraz daha kalın olması, bilmiyorum çok şey mi istiyoruz ve bekliyoruz ancak bunlar yapılabilirse ürün neredeyse mükemmel seviyesine ulaşacak benim gözümde,
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Ben de aynı fikirdeyim. Altyazılar daha kaliteli yani okunaklı olabilir. Ayrıca altyazı ayarlarının kalıcı olmasını da sağlayan bir firmware bekliyorum. Yeni firmware çıkar mı? Çıkarsa ne zaman çıkar ? Bu konuda bilgisi olan varsa belki bizi aydınlatabilir.
    quote:

• quote:

Sayın popcorn hour, öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ediyorum
    Daha iyi olmasından kastım şu ;
    şu anki altyazılar (beyaz renk olanını kastediyorum) arka fon beyaz ya da açık renk olduğunda okuma güçlüğü yaratıyor, daha önce laptopumdan filmleri media player classic vasıtası ile izliyordum, oradaki altyazılarda bu problem ile karşılaşmıyordum, sanırım bunun sebebi media player classic de olan yazıların altında bir gölgelendirme olması ve beyaz yazının dışındaki kontürün biraz daha kalın olması, bilmiyorum çok şey mi istiyoruz ve bekliyoruz ancak bunlar yapılabilirse ürün neredeyse mükemmel seviyesine ulaşacak benim gözümde,
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

quote:

Hocam altyazı ayarlarına girdiniz mi?
    Sol altta subtitle diye bir tuş var ona basın.Altyazı ayarları çıkıyor.
    Beyaz renkli yazıyı , sarı yeşil vs. renkli yapabilirsiniz.
    Yazı büyüklüğünü ve yazının ekrandaki konumunu ayarlabilirsiniz vs.vs.
    Ben sarı renk yapıyorum , daha belirgin oluyor.
    Denemenizi öneririm ..

• Arkadaşlar selamlar,

Panasonic 42G20E aldıktan sonra uygun ve min. sorunlu bir media player arıyordum.
    Konuyu baştan sona kadar okudum ve fiyat/performans kriteri aradığım için Egreat iyiden iyiye içime sindi.

Ama birkaç sorum var cevaplandırabilirseniz sevinirim;

- R6A ve R6B arasında sadece Ethernet ve sata farkı mı var? Yani bu iki model arasında görüntü kalitesi, desteklediği ses – görüntü formatları arasında başka bir fark var mı?
    - Okuduğum kadarı ile R6A Ac-Ryan yazılımı ile maksimum performansına ulaşıyor. R6B ise üzerindeki yazılımı ile gayet tatminkarmış. Peki R6B > R6A + Ac Ryan diyebilir miyiz, yoksa tam tersi mi?

Torrent falan gibi bir beklentim yok. Tek istediğim iyi görüntü kalitesi, max. Format desteği, Türkçe altyazı desteği. Dolayısı ile içimden geçen R6B ama sizin R6A vs. R6B kıyaslamanızı da merak ediyorum.

Son olarak bu iki modeli de an itibarı ile bulabileceğim online ve/veya teknoloji marketler hangileridir? (İstanbul/bostancı’da oturuyorum)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.