Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

@popcornhour, resetleme hakkında yorum yapmadın? Bu arada dün izlerken hiç sorun çıkmadı mesela.

Bizde 1-2 tane video'da o soruna benzer sorun çıkarmıştı.
    O videoları silince bir daha sorun yaşamadık.
    Sizin bütün videoları çalıştırırken mi sorun çıkarıyor yoksa belirli dosyalarda mı ?

Sorun çıkaran videoları , HDD icinde sorunlu diye bir klasöre taşıyın.
    Daha sonra çıkan yeni 1-2 firmware'ler ile deneme yapın baktınız ki sorun devam ediyor , silin gitsin.
    Ben öyle yapıyorum.
  • quote:

quote:

@popcornhour, resetleme hakkında yorum yapmadın? Bu arada dün izlerken hiç sorun çıkmadı mesela.

Sizin bütün videoları çalıştırırken mi sorun çıkarıyor yoksa belirli dosyalarda mı ?

USB den takınca HDD leri (her iki 3,5" ve 2,5" te de yapıyor) tarama yaparken ben dosya yöneticisine geçiyorum. Orayı seçince klasörlere geliyor. Klasörler arasında gezinti yaparken resetliyor cihaz kendini. Daha önce de demiştim film izlerken yapmadı hiç.

• @popcornhour
    hocam konuya hakim olan kişi sensin gördüğüm kadarıyla bir önceki sayfadada sordum ama cevap alamadım..
    yine soruyorum tüplü tvlerdeki performansı nasıl ürünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

@popcornhour
    hocam konuya hakim olan kişi sensin gördüğüm kadarıyla bir önceki sayfadada sordum ama cevap alamadım..
    yine soruyorum tüplü tvlerdeki performansı nasıl ürünün..

Hocam cevap vermiştik ya
    LPG iyidir az yakar ama biraz performans kaybı olur
  • quote:

quote:

quote:

USB den takınca HDD leri (her iki 3,5" ve 2,5" te de yapıyor) tarama yaparken ben dosya yöneticisine geçiyorum. Orayı seçince klasörlere geliyor. Klasörler arasında gezinti yaparken resetliyor cihaz kendini. Daha önce de demiştim film izlerken yapmadı hiç.

Aynı olayın bir denemesini yapıp , bilgi veririm.

• bu aleti almayı düşünüyorum, usb den hdd takarak enyüksek çözünürlükte mkv ve bluray iso performansı nedir? şimdiden teşekkürler.
  •  ** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

Resimdeki tablo wikipedia dan alınmıştır. Aşağıda linkini verdiğim konuda HDMI kablolarla ilgili mesajları okurken aklıma takıldı.http://forum.donanimhaber.com/m_48215902/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48319747

Bilindiği gibi bu cihazın HDMI versiyonu 1.3 .Tablodan anlaşılacağı üzere ''3D over HDMI'' ve ''3D over HDMI 1080p60'' bu versiyonda mevcut değil. Tam olarak bu iki özellik ne anlama geliyor? HDMI versiyonunun 1.3 olması, 3D 1080p mkv , iso veya m2ts izlerken sorun yada performans düşmesine neden olur mu?

Ayrıca cihazın kutusundan HDMI kablosu çıkmıyor bildiğim kadarıyla, nasıl bir kablo tavsiye edersiniz?

Çok soru sordum kusura bakmayın, insan bilmeyince böyle oluyor işte.

• Dün cihaza 2 tane birden harici disk bağladım.Fakat diskler arasında çoklu (seçerek birden fazla dosya veya klasör) taşıma veya kopyalama olayını bir türlü çözemedim.Nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 17 Nisan 2011; 12:56:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Buna benzer bir sorun bende de oldu.Dosya yöneticisindeken taşıma,silme işlemleriyle uğraşırken kumandadan sil dememe rağmen cihaz aptallaştı.Ve sonraki hiçbir silme işlemini yerine getiremedi.Ama bende resetleme olmadı.Cihazı kumandadan tekrar açıp kapadım, sorun çözüldü.Yeni firmwaren bir etkisi olabilir mi bilmiyorum?

• Cihazı dün elektroworld'ten aldım. elimde sadece divx filmler vardı onlarla deneme yaptım. Bir kere imzamdaki DVD-Divx playerdan çok daha üstün bir divx görüntü performansı var. Ancak bir sorunum var , ses görüntüden biraz geç geliyor. Menuden verisyon bilgisine baktım.
    Sistem: 1.0.1.10 yazıyor. Acaba bir güncelleme mi yapmam gerekiyor? Lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Cihazı dün elektroworld'ten aldım. elimde sadece divx filmler vardı onlarla deneme yaptım. Bir kere imzamdaki DVD-Divx playerdan çok daha üstün bir divx görüntü performansı var. Ancak bir sorunum var , ses görüntüden biraz geç geliyor. Menuden verisyon bilgisine baktım.
    Sistem: 1.0.1.10 yazıyor. Acaba bir güncelleme mi yapmam gerekiyor? Lütfen yardım.

Versiyon 1.0.1.10 dan sonra resmi bir firmware yayınlanmadı. Yani elindeki cihaz son firmware ile yüklü. Bendeki cihazda dediğin tarzda bir sıkıntı yok. Belki oynattığın filmlerden olabilir ya da cihazın bozuk. Bu arada yeni firmware bekliyoruz ama daha ortada bir gelişme yok.
  • Farklı filmlerlede denedim hepsinde durum aynı.

Mağazaya gidip değişim istesem yaparlarmı bilmiyorum. Kablodan olabilir mi- sanmam. Bu nedenle @popcornhour hocamdan tez zamanda cevap alabilirsem onun tavsiyesine göre hareket etmek istiyorum.
  • 15-20 tane mkv.film izledim
    Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Cihazda sorun olabilir
  • Bende cihazda sorun olduğunu düşünüyorum. Şansımıza bu böyle çıktı. :(
  • Direk TV ye mi bağlıyorsunuz , yoksa anfi üzerinden ( AVR ) mi tv ye bağlantı yaptınız ?
  • Dün cihaza 2 tane birden harici disk bağladım.Fakat diskler arasında çoklu (seçerek birden fazla dosya veya klasör) taşıma veya kopyalama olayını bir türlü çözemedim.Nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?
  • quote:

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

Resimdeki tablo wikipedia dan alınmıştır. Aşağıda linkini verdiğim konuda HDMI kablolarla ilgili mesajları okurken aklıma takıldı.http://forum.donanimhaber.com/m_48215902/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48319747

Bilindiği gibi bu cihazın HDMI versiyonu 1.3 .Tablodan anlaşılacağı üzere ''3D over HDMI'' ve ''3D over HDMI 1080p60'' bu versiyonda mevcut değil. Tam olarak bu iki özellik ne anlama geliyor? HDMI versiyonunun 1.3 olması, 3D 1080p mkv , iso veya m2ts izlerken sorun yada performans düşmesine neden olur mu?

Ayrıca cihazın kutusundan HDMI kablosu çıkmıyor bildiğim kadarıyla, nasıl bir kablo tavsiye edersiniz?

Çok soru sordum kusura bakmayın, insan bilmeyince böyle oluyor işte.

Egreat R6B'nin HDMI çıkışı 1.3a ve 1080P-60Hz desteği var

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Dün cihaza 2 tane birden harici disk bağladım.Fakat diskler arasında çoklu (seçerek birden fazla dosya veya klasör) taşıma veya kopyalama olayını bir türlü çözemedim.Nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?

Aslında çok basit , neden yapamadınız anlamış değilim ?
    Kopyalamak istediğiniz dosya veya klasörün üzerine gelin ve kumandadan mavi tuşa basın.
    Daha sonra Dosya yöneticisinden kopyalanacak diske ve & veya klasöre girin kumandadan Play tuşuna basın.
    Hepsi bukadar.
  • quote:

Cihazı dün elektroworld'ten aldım. elimde sadece divx filmler vardı onlarla deneme yaptım. Bir kere imzamdaki DVD-Divx playerdan çok daha üstün bir divx görüntü performansı var. Ancak bir sorunum var , ses görüntüden biraz geç geliyor. Menuden verisyon bilgisine baktım.

1. Cihazın Video ve Ses çıkış ayarları ne şekilde ?
    2. Cihaza yeni beta yazılımını kurun ve öyle bir deneme yaparmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

bu aleti almayı düşünüyorum, usb den hdd takarak enyüksek çözünürlükte mkv ve bluray iso performansı nedir? şimdiden teşekkürler.

En yüksek bitrateli MKV+ISO sorunsuz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.