Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nzmslv

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

nzmslv , yazılım kurtarma yapmayı biliyormusun ?

http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm adresindeki dosyayı indir.
    Rar'dan çıkarıp flashdiskin kök dizinine ( root ) çıkar.
    Flashdiski R6B'ye kapalı iken ( elektrikte iken ) tak.
    Daha sonra R6B'nin sağ yandaki reset yerine basılı tut. ( 5-6 saniye )
    Elinizi reset butonundan çekmeden cihazı kumandasından açın.
    Kumandadan açtıktan sonra 5-6 saniye daha reset butonuna basılı tutun ve elinizi reset'ten çekin.
    Cihaz otomatik yazılım kurtarmaya başlayacak ve işlem bitince kendini kapatıp açacaktır.
    Cihaz açınca menü ayarlarınızı yapılandırın ve kullanmaya başlayın.

Bu şekilde denedim ve sorun giderildi. Hatta sanki eskisinden hızlı oldu gibi hissettim.
    Teşekkürler. @popcornhour

Tekrar selam popcornhour,
    İlk gün sorun yok yazmıştım ama dün akşam film izlemek için gene altım ve ilk LOADING yazan ekranda kaldım.
    Kapatıp açıp sürekli denedim ama düzelmedi.

• Senin cihazında sorun olabilir , faturanın fotokopisiyle cihazı bize MNG kargo ile gönderirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 21 Nisan 2011; 11:40:15 >
  • quote:

Senin cihazında sorun olabilir , faturanın fotokopisiyle cihazı bize MNG kargo ile gönderirmisin.

Doğrudan size mi gönderiym yoksa EW aracılığıyla mı gönderiym. Bu arada İstanbul dışındayım Pazartesi göndersem sorun olur mu ?
  • Sayın popcorn sormuştum ama unutuldu herhalde.Tekrar soruyorum:

Dediğinizi yapabiliyorum bunda bir sorun yok.Şöyle anlatayım Tüm harf klasörleri tek tek bir filmi simgelesin.Misal ben bu 29 film klasöründen mesela 7 tanesini seçerek tek bir hamlede hedef disk/klasöre kopyalama yapmak istiyorum.Bu işlemi nasıl yapabilirim?Yani seçerek kopyalama işlemi nasıl yapılıyor?Veya yapılılabiliyor mu acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Dediğinizi yapabiliyorum bunda bir sorun yok.Şöyle anlatayım Tüm harf klasörleri tek tek bir filmi simgelesin.Misal ben bu 29 film klasöründen mesela 7 tanesini seçerek tek bir hamlede hedef disk/klasöre kopyalama yapmak istiyorum.Bu işlemi nasıl yapabilirim?Yani seçerek kopyalama işlemi nasıl yapılıyor?Veya yapılılabiliyor mu acaba?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Dün cihaza 2 tane birden harici disk bağladım.Fakat diskler arasında çoklu (seçerek birden fazla dosya veya klasör) taşıma veya kopyalama olayını bir türlü çözemedim.Nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?

Aslında çok basit , neden yapamadınız anlamış değilim ?
    Kopyalamak istediğiniz dosya veya klasörün üzerine gelin ve kumandadan mavi tuşa basın.
    Daha sonra Dosya yöneticisinden kopyalanacak diske ve & veya klasöre girin kumandadan Play tuşuna basın.
    Hepsi bukadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

@popcornhour hocam.
    Son yazılımı yükledim menüden kontrol ettim versiyon 1.0.1.17 olarak gözüktü. Video ayarını HDMI auto yaptım. Ses ayarları LPCM olarak ayarlı. Seste gecikme devam ediyor.

O zaman bir mkv dosyası bul ve farklı bir hdd ile de deneme yaparmısın.
    Emin değilim ama açtığın dosyalarda veya kullandığın diskte bir sıkıntı olabilir.
    R6B'de bu tip sorun şimdiye kadar hiç gelmedi.

Hocam bugün yeni 4-5 mkv ve 1 divx te deneme yaptım değişen bişey yok. Sesteki gecikme aynen bunlarda da oldu.
  • arkadaşlar selam,

yaklaşık 1 haftadan beri R6B kullanıyorum şu an itibarı ile en ufak bir sıkıntım yok.
    kullanma kılavuzu çok yetersiz.
    ben direk takıp çalıştırmış, hiç ayarlarına bakmamıştım.
    dün akşam biraz kurcalayayım dedim.
    ayarlarda video sekmesi altında 480p seçili olduğunu gördüm.
    bunu televizyonumuzun desteklediği çözünürlüğe göre mi (örneğin 1080p 50Hz),
    yoksa o an seyrettiğimiz filmin çözünürlüğüne göre mi ayarlamamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodret -- 22 Nisan 2011; 14:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

quote:

Orijinalden alıntı: theodret

Sn. popcornhour teşekkürler.

R6B bulmak maalesef oldukça zor.
    herhangi bir teknoloji marketinde satılıyor mu, sizin satıldığını bildiğiniz yerler var mı?

Elektroworld de var. Bende oradan almıştım.119 tl idi..

Beylükdüzü torium da açılan electroworld den almayı düşünüyorum orda varmı yokmu bilmiyorum inşallah vbardır fiyatı çok uygun geldi bana.

şimdi bu cihazı aldığımda yanına mutlaka harici hdd de almak zorundamıyım? hdd olmadan film seyretmek mümkünmü yani azda olsa bir dahili belleği mevcutmu cihazın? Yada usb bellek üzerinden film izleyebilmek mümkün oluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: theodret

arkadaşlar selam,

yaklaşık 1 haftadan beri R6B kullanıyorum şu an itibarı ile en ufak bir sıkıntım yok.
    kullanma kılavuzu çok yetersiz.
    ben direk takıp çalıştırmış, hiç ayarlarına bakmamıştım.
    dün akşam biraz kurcalayayım dedim.
    ayarlarda video sekmesi altında 480p seçili olduğunu gördüm.
    bunu televizyonumuzun desteklediği çözünürlüğe göre mi (örneğin 1080p 50Hz),
    yoksa o an seyrettiğimiz filmin çözünürlüğüne göre mi ayarlamamız gerekiyor?

Standart 480P olarak gelir siz ayarlardan HDMI Auto ( HDMI ile bağlıyorsanız ) seçin tamamdır.
  • Dahili hazfızası yok. Flash diske filmleri yükleyip izleyebilirsin ama HD filmlerin 10-20 GB büyüklüyünde olduğunu düşününce harici disk almaktan başka çare yok sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

@popcornhour hocam.
    Son yazılımı yükledim menüden kontrol ettim versiyon 1.0.1.17 olarak gözüktü. Video ayarını HDMI auto yaptım. Ses ayarları LPCM olarak ayarlı. Seste gecikme devam ediyor.

O zaman bir mkv dosyası bul ve farklı bir hdd ile de deneme yaparmısın.
    Emin değilim ama açtığın dosyalarda veya kullandığın diskte bir sıkıntı olabilir.
    R6B'de bu tip sorun şimdiye kadar hiç gelmedi.

Hocam bugün yeni 4-5 mkv ve 1 divx te deneme yaptım değişen bişey yok. Sesteki gecikme aynen bunlarda da oldu.

işleminizi hızlandırmak açısından , cihazı fatura fotokopisi ile MNG kargoya verin.
    Alıcı ; Sancak Bilgisayar derseniz yeterlidir.
    En kısa sürede sorununuz çözülür , merak etmeyin.

• Kopyalamak istediğiniz dosya veya klasörün üzerine gelin ve kumandadan mavi tuşa basın.
    Çoklu seçimi seçin , gelen ekranda kopyalanacak dosyaları play tuşu ile seçin.
    Tekrardan mavi tuşa basın , daha sonra Dosya yöneticisinden kopyalanacak diske ve & veya klasöre girin kumandadan Play tuşuna basın.
    Hepsi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Nisan 2011; 18:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzmslv

quote:

Senin cihazında sorun olabilir , faturanın fotokopisiyle cihazı bize MNG kargo ile gönderirmisin.

Doğrudan size mi gönderiym yoksa EW aracılığıyla mı gönderiym. Bu arada İstanbul dışındayım Pazartesi göndersem sorun olur mu ?

Fatura fotokopisi ile doğrudan bize MNG kargo ile gönderebilirsiniz.
  • Bende bir tane netbook var onu bu oynatıcıya bağlayıp içindeki dosyaları oynatabilirmiyim? Bağlantı olarak en kolayı ethernet olur sanırsam pc den ethernetle bağlasam dosyaları direk görüp oynatabiliyor mu? Birde sanırım bir versiyonun da ethernet bağlantısı yok nedense ? bilgisayara neyle bağlantı yapıcaz kablosuz bağlantıda hd film oynamaz benim bildiğim bant genişliği yetmez.
  • R6- B de ethernet çıkışı yok ...
    R2-A da var .
  • Peki ethernet çıkışını netbooka bağlayıp filmleri onun diskinden oynatmak ve bunun sayesinde yeni bir hdd almaktan kurtulmak mantıklı bir hareketmidir? Performans açısından sıkıntı olurmu?
  • menü fotografları koyabilir misiniz arkadaslar. youtube'da ve film klasorlerinde ön izleme ve film afişi gösterme özelliği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

menü fotografları koyabilir misiniz arkadaslar. youtube'da ve film klasorlerinde ön izleme ve film afişi gösterme özelliği var mı ?

bende merak ettim..
  • Teşekkürler sayın popcorn.

quote:

Kopyalamak istediğiniz dosya veya klasörün üzerine gelin ve kumandadan mavi tuşa basın.
    Çoklu seçimi seçin , gelen ekranda kopyalanacak dosyaları play tuşu ile seçin.
    Tekrardan mavi tuşa basın , daha sonra Dosya yöneticisinden kopyalanacak diske ve & veya klasöre girin kumandadan Play tuşuna basın.
    Hepsi bu kadar.

• Öncelikle merhaba arkadaşlar , bugun ew'den R6B aldım , acaba bu cihazda nasıl versiyonu güncelliyoruz ?
  • http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm linkinden yazılımı indirin , zipten çıkarın ve flashdiskin root'una kopyalayın.
    Flash diski cihaza bağlayın.
    Ayarlar => Diğer => Usb Yazılım Yükseltme
    İşlem bitince cihaz kapanıp açılacak , işlem tamam.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.