Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enterge

Sn.popcornhour,
    belki önceki sayfalarda bilgilendirmiş olabilirsiniz ama okuma zamanım olmadığı için konun tamamını okuyamadım.
    Bu cihaz yeni nesil mkv filmleri açabiliyor mu?
    hani şu western d.lerin açamadığı ve açamadığı gibi aleti komple kilitleyen yeni nesil mkvleri
    açıyomu bu cihaz?
    teşekkürler.

Benim şimdiye kadar açmadığı film olmadı.
  • Sismokom

Arkadaşım dark la anlaşman mı var r6b için sormuş arkadaş dikkatini çekerim
  • Arkadaşın sahte hesaplar açıp "Dark cici Egreat kaka" diyerek ne amaçladığını merak ediyorum. Yazdıklarıyla Dark'a karşı bir antipatim oldu; sağolsun.
  • Arkadaşlar selam, konuyu baştan sona okudum başım döndü (:
    Şimdi sormak iştediğim, yazılımda kalan tek eksiklik alt yazı ayarlarının default olarak ayarlananaması mı? (mute replay vb halledilmiş sanırım.)
    Artık firmanın kendi versiyonunu kullanmak daha mı avantajlı Ac ryan yerine.
    Bide lcd+z5500 ikilisi için bu cihazın hd ses özellikleri bi sıkıntı çıkarır mı, hd sesli filmler dts, 7.1 sesli filmler 5.1 olarak alınabilir mi?
    Yoksa hd ses kullanmayanlar için başka cihazlar mı önerilir?
    400 mhz 500 mhz farkı önemli mi?
    Birde popcornhour'un ne kadar yardımcı olduğunu gördüm. Bu aleti aldığımız zaman (Ew yada başka bir yer) teknik servisimiz popcornhour mu oluyor?
    Biraz uzun oldu ama..

Teşekkürler
  • Genel olarak bu Hd medya oynatıcı dünyasına geçte olsa katılmış durumdayım,ihtiyaçlarım gereği giriş seviyesi bu cihaz işimi fazlasıyla görecektir.Umarım herkes gibi bende memnun kalırım R6B'den.

Harika diyebilirim şimdiden,özellikle DTS kodekli wav şarkılarımı açtı,aynı anda fotoğrafları değişik geçiş efektleri ve ayarlanabilen süresi ile izlemeye başladım.

Ayrıca çok hızlı cevap veriyor cihaz komutlara, kumandası herkesin dediği gibi tasarım olarak çok kötü ve kalitesiz malzemeden yapılmış ve zaman zaman zorlandı ama genel olarak iyi..Casio exilim foto makinesi ile kaydettiğim sesleri açmadı bunun dışında denemedim henüz.Açarken korkuyordum umduğum gibi çıkmayabilir diye ama dedim ya harika..

yazılım versiyonu 1.0.1.10, ...11'e yükseltmelimiyim ?

ilk olarak filmdeki gömülü altyazıları seçiyor oto. olarak klasörde aynı adlı altyazı olmasına rağmen ???

DVD leri menülü olarak gösteriyor ancak Video_TS klasörüne tıklayınca direk menü gelmiyor klasör açılıyor ilk dosyayı seçtikten sonra geliyor.Bunu direk Video_ts klasörünü seçince menülü başlatma olarak değiştirme şansı varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 14 Mayıs 2011; 0:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06
    Arkadaşlar selam, konuyu baştan sona okudum başım döndü (:
    Şimdi sormak iştediğim, yazılımda kalan tek eksiklik alt yazı ayarlarının default olarak ayarlananaması mı? (mute replay vb halledilmiş sanırım.)
    Bide lcd+z5500 ikilisi için bu cihazın hd ses özellikleri bi sıkıntı çıkarır mı, hd sesli filmler dts, 7.1 sesli filmler 5.1 olarak alınabilir mi?
    Birde popcornhour'un ne kadar yardımcı olduğunu gördüm. Bu aleti aldığımız zaman (Ew yada başka bir yer) teknik servisimiz popcornhour mu oluyor?
    Biraz uzun oldu ama..
    Teşekkürler

HD ses içeren filmlerde zaten dts ve dd seçenekleri de oluyor. Kaldıki hd sesleri yazdığınız gibi aşağı indirgeyerek alabilirsiniz.

• Cevabınız için teşekkür ederim. Diğer sorularımı cevaplayacak yokmu?
    quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Biraz uzun oldu ama..
    Teşekkürler

HD ses içeren filmlerde zaten dts ve dd seçenekleri de oluyor. Kaldıki hd sesleri yazdığınız gibi aşağı indirgeyerek alabilirsiniz.

• Arkadaşlar bugün ew'ye gittim r6b için 500 mhz mi diye sordum bir iki yerden baktı 400 gözüküyo dedi kutuyu açtık
    kullanma klavuzunda specde 400 mhz yazıyodu model farkı mı var acaba
  • 400-500 farkı ne olacak, şimdiye kadar açmadığı film yok.
  • İşlemci farkı yoksa r6A almak daha mantıklı geliyo e-sata ve ethernet için.
    quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

400-500 farkı ne olacak, şimdiye kadar açmadığı film yok.
  • Ürünün kendi web sayfasında 500 Mhz diye geçiyor.
    http://www.egreatworld.com/en/product-detail-254.html
  • Dayanamadım aldım r6b gayet güzel, iomegadan sonra ilaç gibi geldi. Çok küçükmûş ayrıca boyut olarak. Kumanda çok kaliteli değil ama kötü de diyemem.
  • Evet bende orda gördüm 500 mhz fakat ew deki yetkili bu cihaz 400mhz dedi bir iki siteden baktı hepsinde 400mhz yazıyodu kutuyu açtık özelliklerde de 400 yazıyodu.
    Bende anlam veremedim.

quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

Ürünün kendi web sayfasında 500 Mhz diye geçiyor.
    http://www.egreatworld.com/en/product-detail-254.html
  • Yanlış yazmışlar R6B, 500Mhz
    Geçen fotoğraf slayt özelliklerini ayrıntılı inceleme fırsatı buldum.
    Çok büyük çözünürlükteki fotoğrafları açma hızına bayıldım.
    Bir çok geçiş efekti verebiliyorsunuz ayrıca müzikte ekleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Biraz uzun oldu ama..

Teşekkürler

Dostum ben tek soruna cevap vereceğim. Teknik servis olayına. Ben EW den almıştım ama sorun yaşadım. popcornhour la bu konu üzerinden konuştum. yazılım gönderdi, olmadı, adrese gönder dedi, elden bıraktım, 2 gün içinde cihazı değiştirdi. EW ile hiç uğraşmadım bile. Ayrıca bütün sorularımada cevap verdi sağolsun.

• Sizdeki makinada 500mhz olduğunu gösteren bi işaret var mı acaba (:
    Teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Yanlış yazmışlar R6B, 500Mhz
    Geçen fotoğraf slayt özelliklerini ayrıntılı inceleme fırsatı buldum.
    Çok büyük çözünürlükteki fotoğrafları açma hızına bayıldım.
    Bir çok geçiş efekti verebiliyorsunuz ayrıca müzikte ekleyebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nzmslv

quote:

Biraz uzun oldu ama..

Teşekkürler

Dostum ben tek soruna cevap vereceğim. Teknik servis olayına. Ben EW den almıştım ama sorun yaşadım. popcornhour la bu konu üzerinden konuştum. yazılım gönderdi, olmadı, adrese gönder dedi, elden bıraktım, 2 gün içinde cihazı değiştirdi. EW ile hiç uğraşmadım bile. Ayrıca bütün sorularımada cevap verdi sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 17 Mayıs 2011; 8:08:25 >

• Kullanım kılavuzunda basım hatası sebebiyle 400Mhz olarak yazılmış.
    R6B ; 500Mhz bir işlemciye sahip ve kendi orijinal sitesinde ayrıca yabancı forumlarda bu konuda bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Bilgi için teşekkürler. Cihazı bugün ew'den aldım. İçindeki kullanma klavuzunun tüm r serileri için yazıldığını düşünerek, ve burdaki mesajları okuyarak 500 mhz olduğuna ikna oldum sizin mesajınızlada pekişti(:
    Cihazda ilk izlenimimde çok olumlu bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Kullanım kılavuzunda basım hatası sebebiyle 400Mhz olarak yazılmış.
    R6B ; 500Mhz bir işlemciye sahip ve kendi orijinal sitesinde ayrıca yabancı forumlarda bu konuda bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 17 Mayıs 2011; 19:38:12 >
  • R6b alan arkadaşlar diskleri Ext3 ile formatladınızmı?
    Usb den takınca ilk açılışta ve klasör geçişlerinde biraz yavaş çalışıyor. Bide versiyon update yapmamıza gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.