Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infest06

R6b alan arkadaşlar diskleri Ext3 ile formatladınızmı?
    Usb den takınca ilk açılışta ve klasör geçişlerinde biraz yavaş çalışıyor. Bide versiyon update yapmamıza gerek var mı?

R6B'nin resmi olarak EXT3 desteği yok.
    Ancak EXT3 disklerinizi dosya yöneticisinden görüyor ve içindekileri çalıştırabiliyor.
    Tek eksiği EXT3 diskleri NTFS gibi tarayıp içindekileri Film , Müzik ve Resim gibi gruplandırmaması.
  • Sizin tavsiyeniz nedir üstad?
    EXT3 formatı kayda değer bi farklılık yaratır mı yoksa bu cihaz için ntfs'nin rahatlığı ile kullanmak mı daha mantıklı?
    19 mayısta arşiv yapıcam da.
    Bu arada yabancı diye bi klasörümün içinde 700 civarı film var dosya yöneticisinden açmak istediğimde 3-4 dakika bekliyorum bu klasöre geri dönüşlerde gene aynı şekilde. Sanırım filmleri tek tek klasörleyip root a atmak lazm.

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

R6b alan arkadaşlar diskleri Ext3 ile formatladınızmı?
    Usb den takınca ilk açılışta ve klasör geçişlerinde biraz yavaş çalışıyor. Bide versiyon update yapmamıza gerek var mı?

R6B'nin resmi olarak EXT3 desteği yok.
    Ancak EXT3 disklerinizi dosya yöneticisinden görüyor ve içindekileri çalıştırabiliyor.
    Tek eksiği EXT3 diskleri NTFS gibi tarayıp içindekileri Film , Müzik ve Resim gibi gruplandırmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 18 Mayıs 2011; 20:12:25 >

• FAV RM-L828 uzaktan kumanda ile beraber kullanabilirmiyiz bu aleti?
    (kumanda sorununa çare olarak)
  • quote:

Bilgi için teşekkürler. Cihazı bugün ew'den aldım. İçindeki kullanma klavuzunun tüm r serileri için yazıldığını düşünerek, ve burdaki mesajları okuyarak 500 mhz olduğuna ikna oldum sizin mesajınızlada pekişti(:
    Cihazda ilk izlenimimde çok olumlu bu arada.

quote:

Kullanım kılavuzunda basım hatası sebebiyle 400Mhz olarak yazılmış.
    R6B ; 500Mhz bir işlemciye sahip ve kendi orijinal sitesinde ayrıca yabancı forumlarda bu konuda bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun kardeş. Acaba kaça aldın cihazı?
  • iyi günler,bende cihazı alalı 2 ay oldu.aldığımda ilk açılış hızlıydıancak şimdi 2-3 dk bekliyoruz.hatta bazen başa dönüyor.bağladığım harddsik WWD 1tB içinde çok dosya var,ondan kaynaklanabilirmi.harddiski çok geç görüyor sebebi ne olabilir,cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
  • Bugün 19 Mayıs'a özel 99 TL, kullananlardan yorum bekliyorum.

Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır?
  • Dark daha iyi bu konuyu baştan sona oku binbir dert var, al dark cinemania keyfine bak.
  • Bir senedir R-1 kullanıyorum. İşlemcisi 400 Mhz. Dosyada sorun yoksa açmadığı ses, oynatmadığı film yok.

R-1 ile orijinal yazılım yerine daha fonksiyonel olan ACRyan ya da Mede8er yazılımı da kullanılabiliyor.
    Hatta Egreat+ACRyan+Mede8er yazılımlarının 3ü birden tek yazılım olarak atılıp hangisini sçersek onu
    kullanabiliyoruz. Bu SÜPER bir özellik.

R6 da bu özellik var mı yani R1 gibi başka uygun firmware ya da 3lü kombinasyon yükleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 19 Mayıs 2011; 10:28:10 >

• Electroworld yine çıldırmış
  • Neyra26 , boşversene ...
    Nerde dert varmış , darkın topiğini oku asıl dertler orda.
    DTS-MA , 500 Mhz ve en hızlı realtek işlemcili cihaz.
    Ayrıca metal kasa ( dark gibi plastik değil )
    Gelişmiş altyazı ayarı , gelişmiş resim slayt ( müzikli ) vb...
    Ayrıca en ufak bir ısı belirtisi yok.
    Egreat R6B , bütün realtek işlemcili cihazları hem hızıyla hemde fiyatıyla döver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelo78 -- 19 Mayıs 2011; 12:27:34 >
  • Salı günü 140 liraya aldım şaka gibi iade alırlar mı acaba(:
    quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

quote:

Bilgi için teşekkürler. Cihazı bugün ew'den aldım. İçindeki kullanma klavuzunun tüm r serileri için yazıldığını düşünerek, ve burdaki mesajları okuyarak 500 mhz olduğuna ikna oldum sizin mesajınızlada pekişti(:

quote:

R6B ; 500Mhz bir işlemciye sahip ve kendi orijinal sitesinde ayrıca yabancı forumlarda bu konuda bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 19 Mayıs 2011; 13:13:18 >

• Arkadaşlar benimle aynı durumda olanlar varsa e.w müşteri hizmetlerini aradım hediye çeki verirler size dediler şimdi gidip mağazaya bi hdmi kablo bi optic koparabilirmiym bakıcam (:
    quote:

Salı günü 140 liraya aldım şaka gibi iade alırlar mı acaba(:
    quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

Neyra26 , boşversene ...
    Egreat R6B , bütün realtek işlemcili cihazları hem hızıyla hemde fiyatıyla döver

Palavra atma kardeşim, ben egreat kullandım geri verdim, dark var şimdi hiç bir sorun yok, ısınma yok, ses yok, altyazıda çerçeveli, süper açmadıgı format yok, egreat bir sürü sorun geri verdim,

sana inanmıyorum malına kötü diyemiyorsun, burada gerçekçi olmak lazım.

sana

• zelo78 e katılıyorum. Şu ana kadar açmadığı film olmadı. Benim için en önemli özelliği HD ses dahil tüm formatları AVR ye aktarabilmesi ve ısınma + ses sorununa rastlamadım.
  • Ya amaçları ortalığı bulandırmak amacıyla foruma üye olup daha ilk mesajlarında direkt buraya
    damlayan arsız tiplere boş yere laf yetiştirmeyin.

Benim soruma cevap verebilecek olan bir kullanıcı arkadaş var mı?
    R6 da bu özellik var mı yani R1 gibi başka uygun firmware ya da 3lü kombinasyon yükleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 19 Mayıs 2011; 22:42:46 >
  • izmirde elektoroworld mağazası yok, internet üzerinden sipariş verebiliyormuyuz?
  • Nasıl 99 ya, bir dünya pazarlıkla 140 a almıştım daha 1 hafta önce ;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

Ya amaçları ortalığı bulandırmak amacıyla foruma üye olup daha olan ilk mesajlarında direkt buraya
    damlayan tiplere boş yere laf yetiştirmeyin.

Benim soruma cevap verebilecek olan bir kullanıcı arkadaş var mı?

Haklısın , ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar.
    R6B'nin işlemcisi farklı olduğu için öbür Realtek cihazların kullandığı yazılımları R6B ile kullanamazsınız.
    Bu arada 99TL gerçekten müthiş bir fiyat.
    Hatta öyle ki bırakın ülkemizi , dünyada Egreat R6B'yi bu fiyattan daha ucuza hiç bir yerde bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

izmirde elektoroworld mağazası yok, internet üzerinden sipariş verebiliyormuyuz?

Sanırım olmuyor ama telefon ile bilgi alabilirsiniz.
    444 87 39
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyra26

quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

Neyra26 , boşversene ...

Palavra atma kardeşim, ben egreat kullandım geri verdim, dark var şimdi hiç bir sorun yok, ısınma yok, ses yok, altyazıda çerçeveli, süper açmadıgı format yok, egreat bir sürü sorun geri verdim,

sana inanmıyorum malına kötü diyemiyorsun, burada gerçekçi olmak lazım.

sana

Madem dark ile o kadar mutlusun , bu topicte ne işin var ?
    Hangi sorunları yaşamışsın , R6B ile ?
    Neymiş o bir sürü sorun , anlat ta bilelim.
    Ama eminim ki anlatacak bir şeyin yok
    Hatta hiçbir zaman Egreat R6B'ye sahip olmadın.
    Darkçılar da alışkanlık oldu herhalde , bu topiğe gelip " dark alın , egreat almayın " diye hikaye anlatmaya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 19 Mayıs 2011; 18:17:27 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.