Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: Neyra26

quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

Neyra26 , boşversene ...
    Nerde dert varmış , darkın topiğini oku asıl dertler orda.
    DTS-MA , 500 Mhz ve en hızlı realtek işlemcili cihaz.
    Ayrıca metal kasa ( dark gibi plastik değil )
    Gelişmiş altyazı ayarı , gelişmiş resim slayt ( müzikli ) vb...
    Ayrıca en ufak bir ısı belirtisi yok.
    Egreat R6B , bütün realtek işlemcili cihazları hem hızıyla hemde fiyatıyla döver

Palavra atma kardeşim, ben egreat kullandım geri verdim, dark var şimdi hiç bir sorun yok, ısınma yok, ses yok, altyazıda çerçeveli, süper açmadıgı format yok, egreat bir sürü sorun geri verdim,

sana inanmıyorum malına kötü diyemiyorsun, burada gerçekçi olmak lazım.

sana

Madem dark ile o kadar mutlusun , bu topicte ne işin var ?
    Hangi sorunları yaşamışsın , R6B ile ?
    Neymiş o bir sürü sorun , anlat ta bilelim.
    Ama eminim ki anlatacak bir şeyin yok
    Hatta hiçbir zaman Egreat R6B'ye sahip olmadın.
    Darkçılar da alışkanlık oldu herhalde , bu topiğe gelip " dark alın , egreat almayın " diye hikaye anlatmaya ...

sen malına güveniyorsan bana bir tane göndersene, bir daha deneyim begenirsem parasını gönderirim ama göndermezsin malına güvenin yok, o kadar güveniyorsan gönder deneyim bakayım,

son iyi çalışan yazılımı içinde olsun.

bekliyorum.

• İlk başta aldım bir sürü sorun yaşadım diyorsun , sorunların neymiş diye sorulunca da " bir tane göndersene, bir daha deneyim begenirsem parasını gönderirim " gibi senaryo yapıyorsun

Neyra26 , sen de ne konuştuğunun farkında değilsin , git Allah'ını seversen.
  • Gelin iddaya girelim yeni bir nick alıp yine damlayacak.
    Hatta yeni nicki "vırrik" olacak.

Neyse bugün EW'da uğradım. Dediğim gibi R-1'imle mutluyum ama 99 TL.lik fiyata dayanamayıp bir de bundan alayım diye.Yanlız satılan R6 B modeliymiş. Yani ethernet ve E-Sata yok. Hadi e-sata neyse de ethernet şart ya! Aslında arkadaki üstü tırtıklı yeri kırarsak ethernet bağlantı yeri çıkar mı bilmiyorum. Bir de kutunun üzerinde "Real 720P" diyor. Bunu çözemedim. 1080 lik filmlerle ilgili bir ifade yok. Gerçi kaç tane 1080 lik filmimiz var o da ayrı bir konu ama tereddüt oluşturdu bu ifade. popcornhour arkadaşımdan bu iki konuyla ilgi bilgi rica ediyorum.

Herşeye rağmen bu fiyat süper.Yani 80-100 TL'ye DVD/DivX player alıp bir sürü CD/DVD yazma-çizme-bozulma işiyle uğraşacağıma çok daha geniş ses-video format seçeneğiyle cepte taşınacak boyuttaki bu cihazı almak çok daha uygun olur.

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 19 Mayıs 2011; 23:30:24 >

• bu cihaz 1080p değil mi yahu?
    fotoğraftan gördüğüme göre 720p yazıyo Allah Allah.
  • ben bugün baktım EW'da ethernet girişi vardı, bu fotoğrafta neden kapalı duruyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

ben bugün baktım EW'da ethernet girişi vardı, bu fotoğrafta neden kapalı duruyor anlamadım.

Hangi EW'da baktın alpkop? Eğer varsa o zaman bazı EW lerde R6A mı satılıyor bu fiyata?
    O zaman on modelleri tercih etmek lazım.
  • r6b yi almayı düsünüyorum bugun bostancı ew ye gidecegim.Bostancı ew ye giden arkadaslardan stok durumu alabilirmiyim.Ayrıca içinden hdmi kablo cıkıyormu?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 20 Mayıs 2011; 0:29:15 >
  • HDMI kablo yok. 720 p ile kastedilen ne ki? Cihaz tam blu-ray içeren m2ts leri dahi okurken.
  • 720p real in yanında bir yazı daha var o nedir??
  • sanırım o real media file rmvb yi fala kast ediyor.

topicteki arkadaşlarında dediği gibi full blurayleri bile
    sorunsuz oynatıyor cihaz.

kutunun en solundaki yazıya balarsanız orada 1080pfull hd
    yazısını göreceksiniz.

resimde pek seçilmesede renginden şeklinden falan
    anlayabilirsiniz.
  • hdmi kablo çıkıyormu içinden acaba
  • Kutudan hdmi kablo ve kumanda pili çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tege

hdmi kablo çıkıyormu içinden acaba

Arkadaş pes doğrusu. İki cevap yukarıda yazmışım...
  • bende dün bostancı electroworld den 100 e aldım bir R6B
    alacaklara tavsiyem orada deneyin, ben aldığımı götürüp değiştirdim. sorunlu çıktı.
    loading yazısını bir türlü geçemedi aç kapa aç kapa musluk reklamına döndük.
    yeniside başta bir iki aç kapa yaptık şimdi iyi, açınca geliyor demek ki motorun ısınması gerekiyor.
    şimdilik memnunum bende ki en kasıtı film "Doctor parnasus..." 12-13 gb 1080p bir sorun yok
    fiyatına göre güzel
    çincede ögrenebilirsiniz kumandadan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makkas -- 20 Mayıs 2011; 15:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

bende dün bostancı electroworld den 100 e aldım bir R6B
    alacaklara tavsiyem orada deneyin, ben aldığımı götürüp değiştirdim. sorunlu çıktı.

yeniside başta bir iki aç kapa yaptık şimdi iyi, açınca geliyor demek ki motorun ısınması gerekiyor.
    şimdilik memnunum bende ki en kasıtı film "Doctor parnasus..." 12-13 gb 1080p bir sorun yok
    fiyatına göre güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemDemKurşuni -- 20 Mayıs 2011; 16:00:10 >

• Valla kumanda yalan ötesi küçük yapalm sığdığı kadar tuş koyalım gibi ama kullandıkça ben alıştım zaten 3-4 tuş kullanılıyo (:
    quote:

Orijinalden alıntı: makkas

bende dün bostancı electroworld den 100 e aldım bir R6B
    fiyatına göre güzel
  • MAKKAS , bazı serilerin cihazlarında firmware problemi var.
    Size denk , gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 20 Mayıs 2011; 20:42:57 >
  • Yok ya bu cihaz 4X4

asla hata olmaz çatır çatır oynatır darkı oyar, ama bunda hata olmaz, havada takla atar 1080P patır putur oynatır.
  • popcorn mrb,
    fav akıllı kumanda ile çalşır mı bu alet??
    (Model: RM-L828)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.