Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infest06

Üstad ozaman hamanın ucuz kablolarını tavsiye edermisiniz? yada tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Bende şöle bir şey sorayım hdmi kabloda kalite önemli ama optical da böyle bir şey yok değil mi en uygunu alınabilir mi?

Kalitesiz optik kablo alırsanız , bu kablolar tam oturmadığı için cihazların optik girişindeki plastik kapakları kırabilirsiniz.
    Bu da cihazları garanti dışı bırakır.

Slink markalı modelleri tavsiye ederim.
    Hem pahalı değiller hemde sorunsuzca kullanabiliyorsunuz.
    Electroworld'de bildiğim kadarı ile Slink'leri de bulabiliyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar,

99.90 kampanyasından bende bir tane aldım. Hafta sonu 3-4 mkv filmde denedim, ki bunların bazıları 720p bir tanesi de 1080. Hiç sıkıntı yaşamadım. Bu hafta birkaç film ile daha denerim. Şimdilik gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Bende şöle bir şey sorayım hdmi kabloda kalite önemli ama optical da böyle bir şey yok değil mi en uygunu alınabilir mi?

Evet, sonuçta kırmızı ışık var veya yok
  • Teşekkürler 15 lira civarı kabloları var gerçekten uygun.
    Arkadaşlar coaxical to optical converter kullanan var mı ?
    quote:

quote:

Üstad ozaman hamanın ucuz kablolarını tavsiye edermisiniz? yada tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
    quote:

quote:

Kalitesiz optik kablo alırsanız , bu kablolar tam oturmadığı için cihazların optik girişindeki plastik kapakları kırabilirsiniz.

quote:

quote:

quote:

quote:

• Beta fw yi indirdim.Birara guncellemenin nasıl yapılacagını bir yerlerde okumustum.Aradım bulamadım.fw yi rardan cıkartıp kok dizine atıp sonra cihazın menusunden fw guncellemeyimi secmem gerekiyor.Yanlıs birsey yapmayayım dedim.@ popcornhour yardımcı olursanız sevinirim.
  • Egreat Eg-R6B de m2ts bluray seslerde çok az ses çıkıyor.3 tane m2ts denedim hepsi aynı.Dts seslerle aynı seviyede olması için yeni yazılım gerekiyor.Ayrıca denediğim tüm wmv dosyalarını oynatamadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

Beta fw yi indirdim.Birara guncellemenin nasıl yapılacagını bir yerlerde okumustum.Aradım bulamadım.fw yi rardan cıkartıp kok dizine atıp sonra cihazın menusunden fw guncellemeyimi secmem gerekiyor.Yanlıs birsey yapmayayım dedim.@ popcornhour yardımcı olursanız sevinirim.

Aynen öyle yapıyorsunuz. ( roota çıkarıp , yazılım güncellemeyi seçin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Egreat Eg-R6B de m2ts bluray seslerde çok az ses çıkıyor.3 tane m2ts denedim hepsi aynı.Dts seslerle aynı seviyede olması için yeni yazılım gerekiyor.Ayrıca denediğim tüm wmv dosyalarını oynatamadı..

50'nin üzerinde bluray denedim ( iso , m2ts ) şeklinde , bahsettiğiniz şekilde bir şeye rastlamadım.
    wmv formatı ile çok fazla deneme yapamadım ancak sizin oynatmayan wmv'ler , kamera kaydı mı ?
  • popcornhour ;

diğer forumda sormuştum buradada sorayım.
    yamj gibi bir eklenti bu playerda çalışıyormu acaba.?

Yamj çalışmıyor biliyorum.

bir firmware olarak bu konuda çalışma varmı acaba .?
    movie jukebox için.

yoksa da önerebilirmisiniz acaba .? Sizin bir hukukunuz var nede olsa..
  • quote:

quote:

Egreat Eg-R6B de m2ts bluray seslerde çok az ses çıkıyor.3 tane m2ts denedim hepsi aynı.Dts seslerle aynı seviyede olması için yeni yazılım gerekiyor.Ayrıca denediğim tüm wmv dosyalarını oynatamadı..

50'nin üzerinde bluray denedim ( iso , m2ts ) şeklinde , bahsettiğiniz şekilde bir şeye rastlamadım.
    wmv formatı ile çok fazla deneme yapamadım ancak sizin oynatmayan wmv'ler , kamera kaydı mı ?

Metallica - Black Album | 2001 | BD-Audio (DTS-HD MA 5.1 96/24)

Pink Floyd - The Wall | 1979 | BD-Audio (DTS-HD MA 5.1 48/24)

Pink Floyd | 1973 | Dark Side of the Moon | BD-Audio | DTS-HD MA 5.1 96/24 | 2.44 GB

m2ts dosyası sadece bluray audio.Dts.wav albümleri yüksek sesle dinlerken yukarda yazdığım 3 albümü açınca ses çok kısık geliyor.

Netten indirdiğim 15,20 wmv (klip vs) dosyalarını açmadı.Wma formatlarını açtı.

Harddiski zarar görmeden nasıl çıkarmalıyız media playerdan.Ben media playerı kapattıktan sonra usb kabloları çıkartıyorum.Sonra laptopa koyunca hardıskı hardısk düzgün kapatılmadı dıye pc tarama düzeltme yapıyor hardıski sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 24 Mayıs 2011; 11:33:49 >

• Kumandanın sağ üst köşesinde Eject tuşu ile hdd bağlantısını kapatılabilir. Sanıyorum onunla daha sağlıklı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

Kumandanın sağ üst köşesinde Eject tuşu ile hdd bağlantısını kapatılabilir. Sanıyorum onunla daha sağlıklı olacaktır

thanks
  • quote:

quote:

Kumandanın sağ üst köşesinde Eject tuşu ile hdd bağlantısını kapatılabilir. Sanıyorum onunla daha sağlıklı olacaktır

thanks

Aynı şekilde eject tuşunu harici dvd'ler için de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Yaklaşık 1 aydır cihazı sıklıkla kullanıyorum ancak fotoğraf gösterimi ile ilgili sorunum var. 2-3 gün önce slayt gösterimini denemiş ve bunun için müzik dosyası seçmiştim. O günden sonra herhangi bir fotoğraf dosyasını açtığımda, daha önce slayt için seçtiğim müzik çalmaya başlıyor ve bir türlü bunu iptal edemiyorum. Bunu müzik dosyasını hdd'den silmeden iptal etmenin bir yolu yok mudur?

Bu sorunum devam ediyor ve çözemedim hala. Çözümü basit gibi görünüyor ama yardım bekliyorum.
  • Egreat R6B yi Plazma-LCD TV ler dışında deneyenler varmı?.. 72" inc düz kare ekran crt tüplü TV ile denedim sonuç muhteşem. 720p, 1080p filmlerde hiç sorun olmadı. Scart dan bağlı. Görüntüler olması gerektiği gibi gayet net gayet canlı seslerde öyle.. Sesler bazen çok kısık çıkıyor bazen çok derinden geliyormuş gibi oluyordu bazen TV üstünden sesi nerdeyse sona dayamak icap ediyor. Bunun dışında hiçbir sorun olmadı.. 720p filmler harici 2,5" inc HDD üzerinden vede 8GB USB Bellek üzerinden izlendi sonuç yine mükemmel. Özellikle 8GB lık USB Bellek den izlerken görüntüde sesde sorun yapar dedim ama hiç takılmadan güzelce izlendi...

R6B'ya sitesinde official FW olarak en son 1.0.1.10 (2010-12-24 update) var güncellemeye gerek yok zaten cihaz en son FW ile geliyor. Update gerektirecek bir sorun göremedim...

@ popcornhour,
    Sana danışmak istediğim bir konu vardı. R6B dan önce TV altında USB girişli DivX Player vardı onu kaldırdık. Acaba diyorum DivX Player'daki USB'den bir USB kablosu ile R6B girişine bağlasak, sonra DivX Player'a içinde filmlerin olduğu DVD koysak biz bunu R6B üzerinden izleyebilirmiyiz?.

• Wİ-Fİ dongle alsak

bilgisayardan bağlanabilirmiyiz acaba ?
    hangi ürünler uyumludur birde.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Wİ-Fİ dongle alsak

• quote:

quote:

Yaklaşık 1 aydır cihazı sıklıkla kullanıyorum ancak fotoğraf gösterimi ile ilgili sorunum var. 2-3 gün önce slayt gösterimini denemiş ve bunun için müzik dosyası seçmiştim. O günden sonra herhangi bir fotoğraf dosyasını açtığımda, daha önce slayt için seçtiğim müzik çalmaya başlıyor ve bir türlü bunu iptal edemiyorum. Bunu müzik dosyasını hdd'den silmeden iptal etmenin bir yolu yok mudur?

Bu sorunum devam ediyor ve çözemedim hala. Çözümü basit gibi görünüyor ama yardım bekliyorum.

Haklısın , çözümü basit.
    Slayt gösterimini başlat , o esnada kumandadan menu tuşuna bas , sağda müziği kapat çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Egreat R6B yi Plazma-LCD TV ler dışında deneyenler varmı?.. 72" inc düz kare ekran crt tüplü TV ile denedim sonuç muhteşem. 720p, 1080p filmlerde hiç sorun olmadı. Scart dan bağlı. Görüntüler olması gerektiği gibi gayet net gayet canlı seslerde öyle.. Sesler bazen çok kısık çıkıyor bazen çok derinden geliyormuş gibi oluyordu bazen TV üstünden sesi nerdeyse sona dayamak icap ediyor. Bunun dışında hiçbir sorun olmadı.. 720p filmler harici 2,5" inc HDD üzerinden vede 8GB USB Bellek üzerinden izlendi sonuç yine mükemmel. Özellikle 8GB lık USB Bellek den izlerken görüntüde sesde sorun yapar dedim ama hiç takılmadan güzelce izlendi...

R6B'ya sitesinde official FW olarak en son 1.0.1.10 (2010-12-24 update) var güncellemeye gerek yok zaten cihaz en son FW ile geliyor. Update gerektirecek bir sorun göremedim...

@ popcornhour,
    Sana danışmak istediğim bir konu vardı. R6B dan önce TV altında USB girişli DivX Player vardı onu kaldırdık. Acaba diyorum DivX Player'daki USB'den bir USB kablosu ile R6B girişine bağlasak, sonra DivX Player'a içinde filmlerin olduğu DVD koysak biz bunu R6B üzerinden izleyebilirmiyiz?.

1. Haklısın , R6B fiyatına göre şaşırtıcı bir şekilde performanslı ve kaliteli bir ürün.
    2. Açıkçası USB'den divx (usb'li) playere bağlantı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ( Ancak bir dene ve sonucu bize de bildir )

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Wİ-Fİ dongle alsak

Şimdilik bu model ile çalışan bir wifi dongle yok.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.