Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour
    1. Haklısın , R6B fiyatına göre şaşırtıcı bir şekilde performanslı ve kaliteli bir ürün.
    2. Açıkçası USB'den divx (usb'li) playere bağlantı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ( Ancak bir dene ve sonucu bize de bildir )

Açıkcası denemek lazım doğru diyorsun. ya benimde aklıma gelmezdi de belki dedim işte olurmu olur...
    Birde ben 8GB USB Belleği FAT32 den NTFS ye çevirdim umarım daha iyi olmuştur. NTFS-FAT32 her iki birimide R6B görüyor sorun yok... 2,5"inc'lik HDD'yide acaba diyorum NTFS mi yapsam film izlerken dahamı iyi olur... Plazma-LCD TV'ler dışında R6B kullanacaklar için CRT TV'lere yönelik bir öneriniz R6B de yapılacak ayarlarda falan birşeyler varmı?...

• Valla benim fat32 içinde 900 film olan bir diskim vardı klasörü yaklaşık 5-6 dk da açıyodu her seferde
    şimdi içinde 120 film olan ntfs diskimi anında açıyo.(Aynı disk) Sanki fark ediyo gibi geldi bana klasör görüntüleme hızı olarak ama film oynatma hızı olarak farketmez diye düşünüyorum.
    Fat32 de dosya boyutu sınırıda var mvk leri atamayabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

quote:

1. Haklısın , R6B fiyatına göre şaşırtıcı bir şekilde performanslı ve kaliteli bir ürün.
    2. Açıkçası USB'den divx (usb'li) playere bağlantı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ( Ancak bir dene ve sonucu bize de bildir )

Açıkcası denemek lazım doğru diyorsun. ya benimde aklıma gelmezdi de belki dedim işte olurmu olur...
    Birde ben 8GB USB Belleği FAT32 den NTFS ye çevirdim umarım daha iyi olmuştur. NTFS-FAT32 her iki birimide R6B görüyor sorun yok... 2,5"inc'lik HDD'yide acaba diyorum NTFS mi yapsam film izlerken dahamı iyi olur... Plazma-LCD TV'ler dışında R6B kullanacaklar için CRT TV'lere yönelik bir öneriniz R6B de yapılacak ayarlarda falan birşeyler varmı?...

• quote:

quote:

Egreat R6B yi Plazma-LCD TV ler dışında deneyenler varmı?.. 72" inc düz kare ekran crt tüplü TV ile denedim sonuç muhteşem. 720p, 1080p filmlerde hiç sorun olmadı. Scart dan bağlı. Görüntüler olması gerektiği gibi gayet net gayet canlı seslerde öyle.. Sesler bazen çok kısık çıkıyor bazen çok derinden geliyormuş gibi oluyordu bazen TV üstünden sesi nerdeyse sona dayamak icap ediyor. Bunun dışında hiçbir sorun olmadı.. 720p filmler harici 2,5" inc HDD üzerinden vede 8GB USB Bellek üzerinden izlendi sonuç yine mükemmel. Özellikle 8GB lık USB Bellek den izlerken görüntüde sesde sorun yapar dedim ama hiç takılmadan güzelce izlendi...

R6B'ya sitesinde official FW olarak en son 1.0.1.10 (2010-12-24 update) var güncellemeye gerek yok zaten cihaz en son FW ile geliyor. Update gerektirecek bir sorun göremedim...

@ popcornhour,
    Sana danışmak istediğim bir konu vardı. R6B dan önce TV altında USB girişli DivX Player vardı onu kaldırdık. Acaba diyorum DivX Player'daki USB'den bir USB kablosu ile R6B girişine bağlasak, sonra DivX Player'a içinde filmlerin olduğu DVD koysak biz bunu R6B üzerinden izleyebilirmiyiz?.

USB'den divx player'a veri aktarıyorsun........ veriyi tersine nasıl aktaracaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 26 Mayıs 2011; 21:46:08 >

• Bir sorum var;
    Lan bağlantı ile pc üzerindeki dvd-roma erişilebiliyor mu? Dvd filmleri iso ya dönüştürmeden bu yolla izlemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Bir sorum var;
    Lan bağlantı ile pc üzerindeki dvd-roma erişilebiliyor mu? Dvd filmleri iso ya dönüştürmeden bu yolla izlemek mümkün mü?

Egreat R6B kibar bir üründür , böyle argo ( LAN ) bileşenler içermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 27 Mayıs 2011; 11:56:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

Yaklaşık 1 aydır cihazı sıklıkla kullanıyorum ancak fotoğraf gösterimi ile ilgili sorunum var. 2-3 gün önce slayt gösterimini denemiş ve bunun için müzik dosyası seçmiştim. O günden sonra herhangi bir fotoğraf dosyasını açtığımda, daha önce slayt için seçtiğim müzik çalmaya başlıyor ve bir türlü bunu iptal edemiyorum. Bunu müzik dosyasını hdd'den silmeden iptal etmenin bir yolu yok mudur?

Bu sorunum devam ediyor ve çözemedim hala. Çözümü basit gibi görünüyor ama yardım bekliyorum.

Haklısın , çözümü basit.
    Slayt gösterimini başlat , o esnada kumandadan menu tuşuna bas , sağda müziği kapat çıkacak.

Onu zaten yapıyorum ama herhangi bir fotoğrafa da baksam müzik başlayacaksa vay halime... Normalde fotoğrafları çözünürlük, boyut farketmeksizin hızlı açıyordu ama işin içine müzik girince biraz gecikme yaşatıyor.

• quote:

quote:

Bir sorum var;

Yanlış bir ürün için, yanlış bir soru mu sordum? bilmiyorum ama cevabınızdan playerın rj45 portu yokmuş gibi anladım.
    Soruyu aslında http://www.popcornhour.com.tr/urun/egreat-eg-r6b.html sitesindeki ürün resmine bakarak sordum.
    Ama farkettim ki; resimlerin üzerine mouse ile geldiğinizde bile, isim olarak " egreat eg-e6b " yazmasına rağmen r6b sayfasında r6a nın resimlerini gösteriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Mayıs 2011; 18:31:34 >

• quote:

quote:

quote:

Bir sorum var;

Yanlış bir ürün için, yanlış bir soru mu sordum? bilmiyorum ama cevabınızdan playerın rj45 portu yokmuş gibi anladım.
    Soruyu aslında http://www.popcornhour.com.tr/urun/egreat-eg-r6b.html sitesindeki ürün resmine bakarak sordum.
    Ama farkettim ki; resimlerin üzerine mouse ile geldiğinizde bile, isim olarak " egreat eg-e6b " yazmasına rağmen r6b sayfasında r6a nın resimlerini gösteriliyor.

Oradaki bilgiler ve resimler güncel değil. ( eski )
    Güncel bilgi :http://www.hdtech.com.tr/egreat-r6b--u
    Son olarak , Acryan RTD1055+ işlemci kullanan modeli için wireless desteği sunan yazılımını yayınladı.
    Bu demek oluyor ki , yakında Egreat R6B için de wireless ve network desteği gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Mayıs 2011; 11:46:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir sorum var;

Son olarak , Acryan RTD1055+ işlemci kullanan modeli için wireless desteği sunan yazılımını yayınladı.
    Bu demek oluyor ki , yakında Egreat R6B için de wireless ve network desteği gelecektir.

@POPCORNHOUR

acryan yazılımını bu cihaza yüklemeyi planlıyorum.
    menüler daha soft görünüyor.
    birde yamj beta desteği var.şuan .(tam aradığım şey)

Mantık olarak aynı çipsetli olduğundan sorun çıkarmaz herhalde.?

• aynı çipset olduğu için sorun çıkmaz ancak bildiğim kadarı ile acryan yazılımları korumalı geliyor.
    yani acryan cihazlarından başkasına yüklenemez.
    ( ancak önümüzdeki günlerde onun da açık sürümleri net.te dolaşmaya başlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Mayıs 2011; 13:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power
    quote:

USB'den divx player'a veri aktarıyorsun... veriyi tersine nasıl aktaracaksın...

Yani diyorsunki DivX Player'daki USB üzerinden, ara kabloyla Egreat R6B'nin USB'sine doğru veri aktarımı olmaz (tersi değil). hmm bunu bilmiyordum. deneme fırsatım olmadı öğrendiğim iyi oldu...

quote:

Son olarak , Acryan RTD1055+ işlemci kullanan modeli için wireless desteği sunan yazılımını yayınladı. Bu demek oluyor ki, yakında Egreat R6B için de wireless ve network desteği gelecektir.

http://www.hdtech.com.tr/egreat-r6b--u verdiğin site iyi oldu cihazla ilgili ne var ne yok herşey hepsi yazıyor... Hocam eğer dediğin gibiyse yazılım FW güncellemesiyle R6B için wireless-network desteği gelecekse valla super olur pek inanamıyorum ya neyse.. peki o zaman cihazın arkasında önü kapalı çentikli LAN bağlantı yeri demekki dolu durumda, o kapağı kırıp çıkarıncada aynı R6A daki gibi LANnetwork bağlantı noktası çıkıyorsa güzelmiş yaw...

Sitedeki bilgilerde R6B'nin "File Management: Support file copy, delete" olayıda varmış. Fakat bende, 2.5"inc HDD ve 8GB USB Bellek üzerinden dosya yöneticisini açtığımda orada delete-sil yada copy-kopyala gibi bir seçenekler çıkmıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 28 Mayıs 2011; 13:53:00 >

• quote:

quote:

quote:

Yani diyorsunki DivX Player'daki USB üzerinden, ara kabloyla Egreat R6B'nin USB'sine doğru veri aktarımı olmaz (tersi değil). hmm bunu bilmiyordum. deneme fırsatım olmadı öğrendiğim iyi oldu...

quote:

Son olarak , Acryan RTD1055+ işlemci kullanan modeli için wireless desteği sunan yazılımını yayınladı. Bu demek oluyor ki, yakında Egreat R6B için de wireless ve network desteği gelecektir.

http://www.hdtech.com.tr/egreat-r6b--u verdiğin site iyi oldu cihazla ilgili ne var ne yok herşey hepsi yazıyor... Hocam eğer dediğin gibiyse yazılım FW güncellemesiyle R6B için wireless-network desteği gelecekse valla super olur pek inanamıyorum ya neyse.. peki o zaman cihazın arkasında önü kapalı çentikli LAN bağlantı yeri demekki dolu durumda, o kapağı kırıp çıkarıncada aynı R6A daki gibi LANnetwork bağlantı noktası çıkıyorsa güzelmiş yaw...

Sitedeki bilgilerde R6B'nin "File Management: Support file copy, delete" olayıda varmış. Fakat bende, 2.5"inc HDD ve 8GB USB Bellek üzerinden dosya yöneticisini açtığımda orada delete-sil yada copy-kopyala gibi bir seçenekler çıkmıyordu...

acryan wi-fi desteği verdi.
    kendi forumlarında konu tartışılıyor.
    netten bakabilirsin.

ama bu r6b ye ne zaman gelir bilmem tabii....

yukarıda da dediğim gibi ben acryan yüklemeyi deneyeceğim.
    popconrhour un dediği gibi korumalı olma ihtimaline karşılık acryan a
    mail attım belki korumasız olanı paylaşırlar...

• EW'den yeni aldığım cihazımda problem başgösterdi.Loading ekranında takılıp kalıyor.Oysa birkaç gündür sorunsuz çalışıyordu.
  • aynı sorun benimde basıma geldi.4 gun normaldi ,dun actım loading de kaldı .Tekrar kapatıp actım akranı gecti.ama hdd yi otomatik gormedi.menu tusuna basıp tum cıhazlar secince hdd yi gordu.Sanırım bu serinin bazı cihazlarında yazılım sorunu var.Yapmamız gerekeni belirtirseniz seviniriz.
  • ben bir tane değiştirdim böyle aç kapa yap gelmiyorsa değiştir 15 günü geçmemiştir umarım yoksa değiştirmiyorlar servise gider herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

EW'den yeni aldığım cihazımda problem başgösterdi.Loading ekranında takılıp kalıyor.Oysa birkaç gündür sorunsuz çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

ben bir tane değiştirdim böyle aç kapa yap gelmiyorsa değiştir 15 günü geçmemiştir umarım yoksa değiştirmiyorlar servise gider herhalde.

quote:

EW'den yeni aldığım cihazımda problem başgösterdi.Loading ekranında takılıp kalıyor.Oysa birkaç gündür sorunsuz çalışıyordu.

Aynı sorun bende de oldu.
    Cihaz açılmıyor , loading ekranında kaldı !
    Ne yapmalıyım ?
  • loading ekranında kalan cihazların yazılımı silinip tekrardan yüklenmesi gerekiyor.
    Bu tip cihazları ya aldığınız yere götürün veya cihazları bize (www.hdtech.com.tr ) ulaştırın , bir kaç dakika içinde sorununuz çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 30 Mayıs 2011; 9:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

ben bir tane değiştirdim böyle aç kapa yap gelmiyorsa değiştir 15 günü geçmemiştir umarım yoksa değiştirmiyorlar servise gider herhalde.

quote:

15 günü geçtiyse bile direkt bize getirin , bir kaç dakika içinde netice alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

quote:

quote:

acryan wi-fi desteği verdi.
    kendi forumlarında konu tartışılıyor.
    netten bakabilirsin.

ama bu r6b ye ne zaman gelir bilmem tabii....

yukarıda da dediğim gibi ben acryan yüklemeyi deneyeceğim.
    popconrhour un dediği gibi korumalı olma ihtimaline karşılık acryan a
    mail attım belki korumasız olanı paylaşırlar...

Acryan yazılımını haftasonu denedim.
    Ancak Popcornhour un dediği gibi sanırım korumalı.

Yada ben yükleyemedim.
    Güncelleme menusunda güncelleme yok diyor.
    İlk açılışta da usb yi takıp açtım (sanırım bu esnada direkt yüklemesi gerekiyordu)
    ama yüklemedi.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.