Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ew den almıstım .yenisiyle değişim süresi 15 gunmudur?
    ayrıca belirttiğiniz web sitesindeki adrese hangi kargo ile ulaşım yapmalıyız.Kargo bedeli ödememiz gerekirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 30 Mayıs 2011; 11:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

ew den almıstım .yenisiyle değişim süresi 15 gunmudur?
    ayrıca belirttiğiniz web sitesindeki adrese hangi kargo ile ulaşım yapmalıyız.Kargo bedeli ödememiz gerekirmi?

Genelde siz gönderirken siz ödüyosunuz onlar gönderirken onlar. Genel olarak garanti süreci böyle oluyo.
    Bazı firmalar tamamen size ödetebiliyo bazı durumlarda kıyak yapıyolar ama genelde dediğim gibi işliyo.
  • Tüketici yasasına göre garanti kapsamı içinde tüketici kargo bedeli, servis bedeli, vs. vs. adı altında hiç bir bedel ödemez. Buna mesafeli sözleşme ile net aracılığı ile alıp beğenmeyerek geri gönderdiği ürünlerin kargo parası da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

quote:

Genelde siz gönderirken siz ödüyosunuz onlar gönderirken onlar. Genel olarak garanti süreci böyle oluyo.
    Bazı firmalar tamamen size ödetebiliyo bazı durumlarda kıyak yapıyolar ama genelde dediğim gibi işliyo.

Fatura fotokopisi ile birlikte MNG kargoya ücret alıcı olarak gönderin. ( kargo ücreti ödemeyin )
    Eğer cihazınız sorunlu ise size geri dönüşte de kargo ücretini firma karşılar , sonuçta kargo ücreti ödememiş olursunuz. ( sadece sorunlu cihazlar için )
    Şayet cihazda arıza görülmez ise veya kullanıcı hatası gibi senaryolarda kargo ücretinin sadece bir yönünü karşılıyoruz.

• Bugün loading ekranında kilitlenen cihazı electroworld'e teslim ettim.Yazılım yüklenip tamir edileceğini 1 hafta sonra da alabileceğimi söylediler.Keşke direk kargoyla yollasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Bugün loading ekranında kilitlenen cihazı electroworld'e teslim ettim.Yazılım yüklenip tamir edileceğini 1 hafta sonra da alabileceğimi söylediler.Keşke direk kargoyla yollasaydım.

Siz bir hafta sonra dediklerine bakmayın , 2-3 gün sonra uğrayın büyük ihtimalle sonuçlanır.
  • Merhaba bende 1 hafta kadar önce aldım bir Egreat r6b ancak composite çıkıştan görüntü alamıyorum, evdeki tüplü tv'de denediğimde sanki hafif bir görüntü varmış aslında gibi ancak çapraz çizgiler geçiyor ekrandan sürekli ve siyah beyaz gibi belli belirsiz bir görüntü oluşuyor ekranda. Aslında daha evvelden denediğimde başka bir tv'de görüntü almıştım, farklı kablolar ile de denedim scart uçlu olan yada doğrudan her iki ucunda da 3lü olanla ama yine sonuç aynı. Sorun ne olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: stardus

quote:

Fatura fotokopisi ile birlikte MNG kargoya ücret alıcı olarak gönderin. ( kargo ücreti ödemeyin )
    Eğer cihazınız sorunlu ise size geri dönüşte de kargo ücretini firma karşılar , sonuçta kargo ücreti ödememiş olursunuz. ( sadece sorunlu cihazlar için )
    Şayet cihazda arıza görülmez ise veya kullanıcı hatası gibi senaryolarda kargo ücretinin sadece bir yönünü karşılıyoruz.

2 gün önce cihaz loading te takıldı. Belki 20 sefer aç -kapa yaptım yarım saat kadar uğraştıktan sonra açıldı.
    Dün akşam yine takıldı, bu sefer o kadar uğraşmama rağmen açılmadı.
    Size göndereyim mi yoksa burada benim yapabileceğim bişey var mı ?

• TV de birkaç tane AV kanalı olabilirmi .?

Mesela benim tvde 4 tane var.
    Dediğin gibi doğru olmayan av kanalında siyah beyaz görüntü
    oluyor..
  • Evet tv'de birkaç Av kanalı var ve hepsini denedim ben ama malesef sonuç değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

Merhaba bende 1 hafta kadar önce aldım bir Egreat r6b ancak composite çıkıştan görüntü alamıyorum, evdeki tüplü tv'de denediğimde sanki hafif bir görüntü varmış aslında gibi ancak çapraz çizgiler geçiyor ekrandan sürekli ve siyah beyaz gibi belli belirsiz bir görüntü oluşuyor ekranda. Aslında daha evvelden denediğimde başka bir tv'de görüntü almıştım, farklı kablolar ile de denedim scart uçlu olan yada doğrudan her iki ucunda da 3lü olanla ama yine sonuç aynı. Sorun ne olabilir acaba?

HDMI çıkışı ile deneme yaptınız mı ?
  • Evet HDMI çıkışı çalışıyor bir sorun yok.
  • HDMI ile sorun yok ise bence kullandığın kabloda bir anormallik olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobombenim

HDMI ile sorun yok ise bence kullandığın kabloda bir anormallik olabilir.

Yok farklı 3 kablo ile denedim. İkisi scart diğeri 3 uçlu composite bağlantı idi denediklerim.
  • Hocam Egreat r6b aldım yaklaşık 15 gün oluyor...

Composite çıkışla televizyona bağladığım halde herhangi bir görüntü alamıyorum... Televizyonun AV kanalına(SADECE BURADAN GÖRÜNTÜ VEREBİLİYOR) geçtiğimde ve kumandadan cihazı açtığımda (MAVİ IŞIK) ekrana hiçbir şey gelmiyor... Sanki hiç bağlanmamış ve açılmamış gibi... Televizyonum 20"lcd ve hdmi çıkışı yok... Epey bir bekledikten aç kapa yapa yapa ancak menü geliyor... Kablodan sorun olduğunu düşündüm, dvd'ye bağladığımda oradan İLK SEFERDE HEMEN görüntü alıyorum yani kabloda hiçbir sorun yok... Sorun ne olabilir? İlk başlarda aldığımda böyle sorun kesinlikle olmuyordu... TELEVİZYON VE KABLODA BİR SIKINTI YOK; YA DA HERHANGİ BİR KABLO TEMASSIZLIĞI YOK... Makine tv'ye menü görüntüsünü göndermekte sıkıntı yaşıyor ve bana da aynı sıkıntıyı yaşatıyor... Bazı durumlarda da önce cihazı ardından televizyonun av kanalına geçtiğimde menü görüntüsü geliyor... Keyfine göre; garip bir durum anlayacağınız... Daha sonra cihaz hakkında da yorumlarım olacak... Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım_yardım -- 31 Mayıs 2011; 21:00:15 >

• composite kablo ile kullanlar , video çıkış ayarını pal veya ntsc olarak ayarlasınlar.
    çünkü kullanılan tv veya monitörlerin bazıları bu tip cihazların desteklediği bazı modları desteklemiyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Haziran 2011; 15:07:31 >
  • quote:

composite kablo ile kullanlar , video çıkış ayarını pal olarak ayarlasınlar.
    çünkü kullanılan tv veya monitörlerin bazıları bu tip cihazların desteklediği bazı modları desteklemiyor olabilirler.

Artı olarak HDMI çıkışı ile deneme şansı olanlar HDMI ile açılıp açılmadığını kontrol ederlerse daha garanti olur.
    En azından HDMI ile açarken "loading" ekranında kalıp kalmadığını görebilirsiniz.
  • quote:

composite kablo ile kullanlar , video çıkış ayarını pal olarak ayarlasınlar.

Merhaba dün akşma, composite kablo ile tv'ye bağlayıp yeni yazılımı yükledim cihaza ve yükleme esnasında görüntü geldi. Sonrasında firmware yükleme işlemi bittikten sonra menü'de geldi ve ben bu şekilde bir filmi sorunsuzca izledim, hatta ayarlardan sistemi PAL yaptım daha önce NTSC olarak gelmiş. Sonra cihazı kapatıp yeniden açtığımda yine en başa döndük yine o siyah beyaz çizgili görüntü geldi. Birkaç kez açıp kapadığımda ve bazende açıkken usb disk'i taktığımda bir anda yine menü geliyor ve normal bir şekilde çalışıyor ama bu sabah denediğimde ne yaparsam yapayım görüntü alamadım. Sanırım sorun cihazda. Cihazı servise göndermeyi düşünüyorum daha alalı 10 gün oldu.

• zetzetto , sanırım sizin cihazınızda " loading " ekranında kalanlardan.
    daha fazla uğraşmayın ve cihazı ya bize gönderin ya da aldığınz yerde servise verin.
    çabucak sorununuz çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Haziran 2011; 12:45:46 >
  • Arkadaşlar ben de geçen hafta EW den 99 tl ye egreat r6b aldım. ilk başta herşey güzeldi ama altyazı konusunda büyük bi problemim var. Daha önceden altyazıyla izlediğim filmleri artık izleyemiyorum. Altyazıyı görmüyor. subtitle tuşundan altyazıyı buluıyor ama ekrana oynatmıyor. Bunu nasıl düzelteceğimi bilen biri var mı aacaba?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.