Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film klasörlerini daha büyük gösterebilmesi için ayar varmı ?
  • malesef , şimdilik öyle bir ayar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Buna bende şaşırdım ama 3 gündür herşey normale döndü , hiç bir sorun yok, ürünü göndermeden önce denemekte fayda var...

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterge

Evet ya,ben de cihazı alacaktım kafam allak bullak oldu.
    Lütfen aydınlatın sn popcornhour.

Kafanızı karıştıracak bir şey yok.
    Sadece ikinci parti cihazların bazı serilerinde ( az bir kısmında ) yazılım yüklemesinden kaynaklanan , yazılımsal bir sorun var.
    Sorun , cihaz açılırken " Loading " ekranı geliyor ve orada kalıyor. ( cihaz açmıyor )
    Böyle cihaza denk gelirseniz ya bize direk gönderin ( fatura fotokopisi ile birlikte ) yada aldığınız yere bildirin 1-2 gün içinde sorununuz çözülsün.

Umarım aydınlanmışınızdır

• benim sorunum dts audio cd lerde. ben cihazı hdmi cıkıstan, lg nin ev sinema sistemine" hdmi in" den baglayorum. ses ayarlarınıda raw a getirdim. dts ve dd film lerde hiçbir sorun yok. lg 904 sinema sisteminde dts ve dd yazılarını goruyorum cokta guzel ses alıyorum ama iş dts audio cd ye gelince sorun var. ses cıkısında 3 ayarıda denedim ama lg nin ekranında dts yazısını goremedim ayrıca arka hoparlorlerdende ses gelmedi.aynı dts audio yu cd ye yazıp lg ye takınca hem 5.1 ses alıyorum hemde dts yazısını goruyorum yani datada bir sorun yok acaba nerede yanlış yapıyorum.yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  • DTS audio cd ler ile çok uğraşmıştım önceki sene. CD ye "ses cd" si yarat demesikçe yazılan cd leri okumuyordu. Evdeki yanılmıyorsam ISO ses dosyalarını okutmayı denemedim ancak sanırım cihazın yaptığı normal. Deneyebilirsem akşam deneyip yazayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: enterge

Evet ya,ben de cihazı alacaktım kafam allak bullak oldu.
    Lütfen aydınlatın sn popcornhour.

Kafanızı karıştıracak bir şey yok.
    Sadece ikinci parti cihazların bazı serilerinde ( az bir kısmında ) yazılım yüklemesinden kaynaklanan , yazılımsal bir sorun var.
    Sorun , cihaz açılırken " Loading " ekranı geliyor ve orada kalıyor. ( cihaz açmıyor )
    Böyle cihaza denk gelirseniz ya bize direk gönderin ( fatura fotokopisi ile birlikte ) yada aldığınız yere bildirin 1-2 gün içinde sorununuz çözülsün.

Umarım aydınlanmışınızdır

Evet
    İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim

• Sağol popcornhour kardeşim alıcam kısa süre içinde herhangi bir problem olursa direk size gönderiyorum o zaman aracılarla uzun sürer bu iş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinsanity-10 -- 8 Haziran 2011; 22:22:44 >
  • Sayın Popcornhour;

Composite kabolarla yaşadığım AV kanalına hiçbir görüntü gelmeme sorunu için Elektroworld'e götürdüğüm

ve yenisiyle değiştirdiğim 2. makine de aynı sorunu yapmaya başladı... Yani şimdi kablolarda herhangi bir bağlantı sorunu ve temassızlık

olmaksızın AV kanalına yine herhangi bir görüntü gelmiyor (SİYAH EKRAN)

Akşam film seyrediyorum (Bu cihaz da ya da TV'ye aynı kablo ile bağlı dvd playerde) sabah açıyorum cihazı ve hiçbir görüntü yine yok...

Halbuki aynı kablo ile dvd player'i takdığımda (Philips dvp 5160) anında menüsü geliyor, bunda gelmiyor

Cihazın çalışan en son video ayarları NTSC olarak kayıtlı idi... Televizyonum 640 x 480 - 20"lcd ARÇELİK tv ve hdmi çıkışı yok...

Daha önce de PAL, 480P yaptıysam da aynı sorunu vermişti... Televizyonun herhangi bir video ayarını (pal, ntsc) seçme gibi bir ayarı yok... Yani standart...

Televizyonda ve kabloda herhangi bir sorun yok anlayacağınız... Şimdi Elektroworlde gidip YÜZSÜZLÜK yapıp tekrar bir 3. cihaz almak istemiyorum...(Alsam bile yine AYNI sorun muhtemel olacak)

BU BÜYÜK SORUN NEDİR? CİHAZ COMPOSİT BAĞLANTILARA GEREKEN YETERLİ DESTEĞİ VERMİYOR MU? YAZILIMI İLE İLGİLİ BİR SORUNU MU VAR? BEN Mİ BİR HATA YAPIYORUM?

Örneğin cihazı size göndersem; bir şekilde Composite ile açsanız bile, 1-2 gün sonra ne olacağı YİNE BELLİ DEĞİL?

Böyle büyük bir firma sadece hdmi çıkış olarak mı bu cihazı tasarlamış acaba? Ya da yeterli testleri yapmadan piyasaya acelece sürmüş mü bu cihazı? (Philips gibi bir firma neden böyle bir hata vermiyor?)

Sizden ricam; Egreat firmasının mühendisleri ile görüşüp bu sorunun kaynağının ne olduğunu onlarla görüşerek çözmeye çalışınız... Yoksa PARA İADESİ isteyeceğim... Eğer yazılım ile ilgili bir sorun varsa ACİL bir yama güncellemesi yayınlasınlar... Ya da vereceğiniz yöntemlere göre bir yol izlemeye çalışalım... Lütfen bu mağduriyetimi KESİN bir yöntemle çözmeye çalışınız, yoksa ben cihazdan memnunum...

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım_yardım -- 9 Haziran 2011; 12:28:21 >

• Bu konuda 1 ay önce de aynı şeyi yapmıştın, ürüne çakma demiştin.
    Ben de sana olur mu öyle şey ürünü kullanıyorum, karalamadan önce senin için çok kolay bunu öğrenmek egreatle ithalatınız var sonuçta demiştim.
    Sen ama yalan söylemeye devam ettin. Konu kapandı ama bana cevap geldi firmadan.
    Belgede yazanlar ingilizce bilmeyenler için söyleyeyim;
    FOREX R6Anın EGREAT tarafından üretildiği, yazılımının herşeyinin aynı olduğu ve sadece logonun farklı olduğu yazıyor.

Popcorn bence artık sus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardus -- 9 Haziran 2011; 11:38:21 >

• Bunu yapmamın sebebi , ağzından baklayı çıkarman , dayanamadın çıkardın da
    Zaten mesajlarına bakınca habire Egreat markalı cihazların topiğinde , Forex markasının reklamını yapıp duruyordun.
    Açıkça de ki , firmanın personeliyim olsun bitsin , Ama illaki son kullanıcıyım diye ısrar ediyordun.
    O verdiğin belgeyi sadece forex firmasının personeli attach edebilir , bu da senin kim olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını açıkça gösteriyor.
    Kral çıplak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Haziran 2011; 11:59:38 >
  • @stardus

walla süper olmuş.
    araştırmacı gazeteci gibi son noktayı koymuşsun.
    Bilinçli tüketici işte buna denir.
    (tabii tüketiciysen-- Gerçi fark etmez. Gerçek Gerçektir...)

Açıkçası ben araştırma yaparken egreata mail atmak aklıma gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 9 Haziran 2011; 12:00:21 >
  • rfve , belki senin için fark etmez ama burada insanları aldatarak nasıl yönlendirmeye çalıştığı ve bunu hangi amaçla yaptığı ortaya çıktı.
    Bu tip kişileri de ortaya çıkarmanın yolu , bir işaret vereceksin ki kendini belli etsin
    Burada araştırmacılık filan yok , sadece yönlendirmecilik var.
    Kendisinin mesajlarını bir incele , anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Haziran 2011; 12:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/forex-r6-network-destekli-medya-oynatici_30.031.9128.0001.htm#tabs

Hızlıal,hepsiburada gibi siteler çakma ürünler satmazlar.
    Cihaz bildiğiniz R6Adır.
    FOREX markasıyla gelmesinin çeşitli sebepleri olabilir.
    Bunlardan biri EGREAT markasının türkiyede bir başka firma tarafından patentinin oluşu olabilir sıkıntı çıkmasın diye kendi markaları ile getirmiş olabilirler.
    Bunun haricinde adamlar kendi markalarını destekliyor da olabilirler.
    FOREX ROTA İTHALAT isimli türk firmasının markasıdır.
    Adamlar ne diye çakma bir ürüne yıllardır kullandıkları markayı bastırsınlar ki?

Cıhazın kullanıcısıyım ve nitekim araştırdım...

Firma ile görüştüm cihazlar EGREAT'e ürettirilmiş.
    Bildiğiniz R6A (yani R6B nin ethernet ve satalı versiyonu) 159 tlye satışta.

Cihazın çakma olma ihtimali var demeden önce halen daha ithalat yaptığı firmaya, 'ürünleri FOREX markası ile ürettiniz mi?' diye sormak daha doğru olurdu diye düşünüyorum. İthamda bulunmak hoş olmadı.

Adamlar R6Ayı R6B fiyatına sattırıyorlar.
    Helal olsun...

Yönlendirme-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Haziran 2011; 12:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stardus

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3295084

Yukarıdaki sitede daha ucuz.
    üstelik kargo ücretsiz.

bu fiyata bence kaçmaz.
    (Tabii site güvenilir ise Benim site hakkında bilgim yok.)

Sitesinde 2004 yılından beri olduğu yazıyor firma adı da yazıyor birçok alışveriş sitesi aksine.
    Alışveriş yapan varsa bilgilendirirse iyi olur.
    144 tl kargo dahil

Yönlendirme-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Haziran 2011; 12:09:58 >

• Bunun gibi onlarca mesajı daha var.
    Bunu yapmasının sebebi de , Egreat R6B satışları ülkemize geldiği andan itibaren çok hızlı bir şekilde gidiyor.
    Gerek darkçılar gerekse forex'çiler son kullanıcı gibi Egreat R6B topiğine girip son kullanıcı gibi insanları aldatıcı ve yönlendirici mesajlar atıyorlar.
    Bunun sebebi de Egreat R6B'nin gerek fiyatı gerek performansı ile onların ithal ettiği eski teknolijili ( işlemcili ) cihazların satışlarını ciddi derecede baltalaması.
    Ama foyaları bir bir ortaya çıkıyor ve Egreat R6B satışları düşmüyor , aksine yükseliyor
    Güneş balçıkla sıvanmaz , taklitler aslını yaşatır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 15 Haziran 2011; 11:55:10 >
  • @popcornhour

tabii eğer öyleyse yanlış ..
    Ancak ben forumda neden Forex r6a konusu yok diye hep
    merak etmiştim açıkçası.

Aynı şekilde TF da da ilgili cihazın konusu yok.
    ilginç.
  • Sen de iste sana da göndersin firma, gayet sıradan bir belge.Rota firmasını ara, de ürünleriniz çakma mı?, ver mail adresini, şu belgeyi gönderirler sana da.
    Sanki çok gizli bir belge
    Firmayla alakamın olup olmaması da önemli değil ayrıca, önemli olan gerçek.
    Benim üzerimden oynamaya kalkıp yalanlarını örtmeye çalışıyorsun.

Sus derken bunu kastetmiştim, daha da alçalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

@popcornhour

tabii eğer öyleyse yanlış ..
    Ancak ben forumda neden Forex r6a konusu yok diye hep
    merak etmiştim açıkçası.

Aynı şekilde TF da da ilgili cihazın konusu yok.
    ilginç.

Neden yok biliyormusun ?
    Çünkü getirdikleri 50 tane cihazı nasıl satacaklarını bilemedikleri için şimdi tutuşup , Egreat R6B satışlarını engellemek ve bu ürünleri alacak kişileri kendi ürünlerine yönlendirmek maksadı ile yapıyorlar. Aslında kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar.
    Aynı şeyi popcorn hour markasını gizli ve haksız bir şekilde tescil edip ondan sonra ortaya çıkıp , popcornun patenti bizde diye attıp tutmuşlardı.
    Popcorn konusunda neden sessizliğe büründüler ? Nerede Popcorn satışları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Haziran 2011; 12:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Bunun gibi onlarca mesajı daha var.
    Bunu yapmasının sebebi de , Egreat R6B satışları ülkemize geldiği andan itibaren çok hızlı bir şekilde gidiyor.
    Gerek darkçılar gerekse forex'çiler son kullanıcı gibi Egreat R6B topiğine girip son kullanıcı gibi insanları aldatıcı ve yönlendirici mesajlar atıyorlar.
    Bunun sebebi de Egreat R6B'nin gerek fiyatı gerek performansı ile onların ithal ettiği eski teknolijili ( işlemcili ) cihazların satışlarını ciddi derecede baltalaması.
    Ama foyaları bir bir ortaya çıkıyor ve Egreat R6B satışları düşmüyor , aksine yükseliyor
    Güneş balçıkla sıvanmaz ...

Benim bir tane mesajımı göster ki ben senin çakma söylemine karşı söylemiş olmayayım.

Sadece ve sadece senin yalanlarınla alakalı konuşuyorum, banane senin satışından, onun satışından.
    Zeytinyağı gibisin, yalan söyle sonra da bla bla bla...

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.