Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabre80

benim dts audio sorum tartışmada kaynadı galiba...
    dts audio albumlerde 5.1 ses alan olabildimi acaba arkadaslar yada dts yazısı gorebilen.tesekkurler...

sabre80 , dts wav dosyaları ile denon 1911'de gerek 5.1 gerekse 7.1 ses alabiliyoruz.
    acaba beta yazılımını denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım_yardım

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

donanım_yardım yazılımı flashtan silmeden , üzerine kurunca aynı sorun devam ediyor.
    dolayısıyla istersen cihazı direkt bize gönder veya electroya " loading ekranında kalıyor " ibaresiyle bırak.
    1-2 gün içinde netice alırsın

Ve bu 2.cihaz ve dolayısıyla 1. Cihaz da da mı aynı YAZILIM sorunu yüzünden menü gelmiyordu?

EVET , sanırım sizin aldığınız iki cihazda da aynı sorun var.

Cihazı direkt bize MNG kargo ile gönderin , ertesi gün size sorun çözülmüş halde size geri gelir ve bir daha aynı sorunla karşılaşmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: Lystman

Bu markanın son ürünlerindeki sorunlar halkı bıktırdı, bunu buraya TF yazınca şikayet ederim o bu, ne bu ya insanlar ürün almaya korkar oldular.

Lystman , 3 senedir bu markanın ürünlerini satıyoruz ve ilk defa böyle birşey oluyor.
    Sorunlu az miktardaki ürünü de 1-2 günde düzeltip tekrardan teslim ediyoruz.
    Ülkemizde binlerce liraye elektronik ürünler alıyoruz ve sorun olunca haftalarca beklemek zorunda kalıyoruz.
    Hatta dünyanın en popüler markalarında bile böyle iken siz bu markanın ürünleri halkı bıktırdı söylemiyle haksızlık ediyorsunuz.
    Eğer ürünü almaya korkuyorsanız , almayın.
    Piyasada zaten bir çok alternatif markalar var , tercih sizin.

Almam zaten dark bin kat daha güzel bu sizin sattıgınızdan, hele forex markası ile saçma sapan tartışmaya girmeniz bizleri oturdugumuz yerde güldürmektende öldürdü.

bu şundan güzel diyincede çamur atıyorsunuz siz şunun adamısınız diye ben bir haltın adamı değilim müslümasan inanırsın dinsizsen inanmazsın.

• üzerindeki yazılımla kullanıyorum hala.filmlerde memnun oldugum içinde yazılımı guncellemedim.beta yazılımı tavsiye edermisiniz,herhangibir sorun yasrmıyım . ayrıca sorun yasarsam geri orj yazılıma donebilirmiyim.yanıtlarını bekliyorum sevgili popcornhour
  • Beta yazılımı kullanabilirsiniz , beğenmezseniz önceki yazılıma geri dönebilirsiniz.
  • Beta yazılım sanki daha hızlı gibi
  • Beta yazılımda köklü değişiklikler gelmese bile ufak tefek hata düzeltmeleri ve biraz performans artışı getirilmiş.
  • Sayın Popcornhour,

Egreat'te çalışanlarla muhabbetiniz iyiyse, şu benim S1A için de bir konuşsanız da adam gibi DVD-ISO ve MPEG4 oynatabilse. Olmaz mı ? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 14 Haziran 2011; 16:36:45 >
  • Muhabettimiz iyi olmasına iyi ama , artık realteğin yeni çıkan cihazlarından sonra S1A'ya daha ne kadar yazılım desteği verirler , bilemiyorum.
    support@egreatworld.com adresine kendin de mail atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 15 Haziran 2011; 11:53:53 >
  • Düzenli olarak güncelleme çıkarıyorlar ama bir türlü problemleri çözemiyorlar. Sanırım Realtek bu konuda müşterilerine Sigma'dan çok daha fazla yardımcı oluyor.
  • quote:

Öncelikle merhabalar, av kanalına hiçbir görüntü gelmemesiyle başlayan sorunumu (Bir önceki mesaj) sizin öneriniz ve yoğun uğraşlarım üzerine PAL seçeneğine de getirdiysem de sonuç hiç bir şey değişmedi ve bir sonraki açılışta yine aynı sorunu tekrarladı.. Bunun sonrasında ise hiçbir şekilde görüntü gelmedi ve bir daha da zaten açılış menüsüne erişemedim... Neyse sorunu elektroworld'e giderek yenisiyle değiştirmekle çözdüm (Bu konuda herhangi bir zorluk da çıkartmadılar)... Şu an için bir sorunum yok... Sanırım önceki cihaz bir müddet sonra arıza yaptığı için açılış menüsü gelmiyordu... Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam...
    CİHAZ HAKKINDAKİ YORUMLARIMA GELİNCE;
    1- Öncelikle bütün video formatlarını açtı... Buna flv, wmf, dat, mp4 gibi dosyalarda dahil... Bu yönden son derece güzel bir cihaz... Sadece xvid formatındaki bir filmin sesini vermedi ama onu da anlayışla karşıladım... Bunun dışında mkv, yüksek çözünürlüklü avi ve ÖZELLİKLE xvid dosyalarında hiçbir sorun çıkartmadı... Elimde blu ray formatlı dosyalar olmadığından bir deneme şansım olmadı ama cihaz bu konuda son derece yetenekli diyebilirim...
    2- Kumandası küçük olmasından dolayı gece film seyredildiğinde malumunuz filme ara vermek durumunda kalabiliyoruz... Pause tuşu küçük olduğundan dolayı ELLE ULAŞMAKTA son derece sıkıntı çekiyoruz... ONDAN DOLAYI FİLM DOSYALARI OYNATILMAYA BAŞLANĞINDA ORTADAKİ OK TUŞU; GÜNCELLEME İLE PAUSE VE PLAY OLARAK ATANIRSA MÜKEMMEL OLUR (DÜŞÜNÜN Kİ GECE KARANLIĞINDASINIZ VE TELEFONUNUZ ÇALIYOR ve OK TUŞU İLE FİLME HIZLA ARA VEREBİLİR VE SONRA TEKRAR DEVAM EDEBİLİRSİNİZ)
    NOT : OK tuşu OYNATMA SIRASINDA pasif oluyor, buraya rahatlıkla ataması yapılabilir...
    3- Filmin istediğimiz noktasına gitmek için kullanılan TIME SEEK tuşu sadece yön ok tuşu (yukarı aşağı) ile bir noktaya gidebiliyor ve rakamlar ile bu mümkün olmuyor... Örneğin filmin 20. dakikasına gitmek istediğinizde numaralı tuşlar işlemiyor VE 20 defa yukarı yön ok tuşuna basmanız gerekiyor... Güncelleme ile bu giderilebilir yani rakamlar aktif edilebilir (örneğin; 2 ve 0 tuşlandığında filmin direkt 20.dakikasındasınız)
    4- Altyazılı film seyretmek son derece keyifli... Özelikle beyaz renge BELLİ BELİRSİZ bir siyah kontür eklemesiyle altyazılar son derece rahat okunuyor... Bunu düşünen kişiye gerçekten de pravo (Aynı cnbc-e altyazıları gibi)... Yalnızca standart ayarında font küçük olduğundan; büyütüldüğü vakit altyazılar ekrana sığmıyor ve bir kısmı doğal olarak görülemiyor... Nedeni ise; WORD WRAP özelliği verilmediğinden bir sonraki satıra metni atmıyor... WORD WRAP özelliği kazandırılırsa altyazı fontu büyültüldüğünde OTOMATİK olarak KESİLMEDEN, SIĞMAYAN metinler bir sonraki satıra otomatikman geçiş yapar ve okunmayan hiçbir altyazı olmaz (Tabi bu da Uzman yazılım desteği gerektirir)
    5- Yine altyazı büyüklüğünde font büyüklüğü 30'dan sonra büyümüyor... Benim için sorun olmasa da büyük ekranlı televizyonlarda uzaktan izlendiğinde sorun oluşturabilir ve kullanıcı daha fazla büyütemediğinden dolayı okumakta sıkıntı yaşayabilir.. (WORD WRAP özelliği eklense; font istendiği kadar büyütülse bile hiçbir sorun nasıl olsa olmayacak)
    NOT : BUNUN DIŞINDAKİ ALTYAZI AYARLARIYLA; EĞER ÖNERİLERİM KABUL GÖRÜRSE LÜTFEN DAHA FAZLA OYNAMAYINIZ... MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE...
    6- Film oynatımında sağ ve sol yön ok tuşları ile ileri geri sarma yapıldığında (SÜREKLİ BASILDIĞINDA) bu görüntü ile birlikte olmuyor ve nereye gideceğini bile tam olarak bilemeyebiliyorsunuz... Bu Sorun aşılırsa çok daha iyi olur, en azından görüntü ile birlikte buna karar vermek çok daha mantıklı olur...
    7- Film oynatımında çok büyük bir sorun da; filmin hangi dakikasında olduğumuzu öğrenmek isteyip info tuşuna basıldığında; alttan çok küçük bir font ile bu gözüküyor ve uzaktan bunu görmek nerdeyse İMKANSIZ... İnfo tuşuna basıldığında filmin kaçınçı dakikasında olduğumuzu ve eğer olursa şayet bitime kaç dakika daha kaldığını sol üst köşede BÜYÜK PUNTOLARLA BELİRTİLİRSE çok güzel ve Mükemmel olur...
    8- mp3 dosyalarında; filmi oynatımında olduğu gibi yön ok tuşları (sağ, sol) ile hızlı sarma yapmıyor... Diğer küçük tuşlar yapsa bile yine de el alışkanlığı için bu noktaya ataması yapılırsa çok güzel olur (Aynı film dosyalarındaki gibi) Yani kumandanın küçük olmasından dolayı ortadaki büyük tuşlar (YÖN TUŞLARI VE OK) çoğu işlevi yapabilir durumda olmalı... El direkt buraya gittiğinde bir çok şey yapılabilir olmalı...
    9- Kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki; 4:3 televizyonlarda görüntü formatlarını da düşünerek en güzel en boy oranını kontrol etmek için ntfs kullanılması gerekir (Pal bazı görüntü formatlarında iyi sonuç vermiyor ve görüntülerin orjinalliğini bozarak sündürebiliyor... Ayrıca Pal sisteminde televizyon kullanıcıya hak tanımadan devreye girerek görüntü oranlarını otomatik kendi halletmeye çalışıyor) Firma güncelleme ile bu uyumluluğu daha iyi bir noktaya taşımalıdır...
    10- Altyazı ayarlarının sürekli sabit olmasını zaten arkadaşlar belirtmişler, bu önemli noktayı söylememe gerek yok zaten...
    Eğer başınızı ağrıtmadan verdiğim bu öneriler; sizin yönlendirmelerinizle EGREAT Firmasının MÜHENDİSLERİ tarafından ORJİNAL firmware olarak yayınlanırsa MÜKEMMELE yakın bir cihaz elimizde olacaktır... (Diğer yazılımcıların iyi niyetle yaptıkları güncellemeler bir yeri düzeltse bile diğer tarafı da bozma ihtimali ne yazık ki taşıyorlar)
    Özellikle; Popcornhour Hocam bu yazdıklarımı dikkate alıp ilgilenir ve değerlendirmeye alırsa çok makbule geçecek...
    Saygılarımla

Güzel özetlemiş. Umarım arkadaşın bu önerileri gereken yerlere iletilir ve R6B için orjinal official FW olarak yayınlanır... Beta yazılım kurun iyidir diyorsunuzda adı üstüne Beta sonuçta tam değil tamamlanmış değil. bir sorun çıkarsa diye insan çekiniyor, sorunsuzken çalışan birşeyi durup dururken bozmakta var...

ALINTI: "...Kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki; 4:3 televizyonlarda görüntü formatlarını da düşünerek en güzel en boy oranını kontrol etmek için ntfs kullanılması gerekir (Pal bazı görüntü formatlarında iyi sonuç vermiyor ve görüntülerin orjinalliğini bozarak sündürebiliyor... Ayrıca Pal sisteminde televizyon kullanıcıya hak tanımadan devreye girerek görüntü oranlarını otomatik kendi halletmeye çalışıyor) Firma güncelleme ile bu uyumluluğu daha iyi bir noktaya taşımalıdır..."

Burada anlatılmak istenen tam olarak nedir?. 4:3 yani tüplü CRT TV'lerde NTSC yerine PAL seçmek daha uygun diye biliyorduk. birde cihazın görüntü ayarlarında 4:3 ve 4:3 Latterbox diye farklı ayarları vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Haziran 2011; 21:44:02 >

• Maşallah , uğramıyalı neler olmuş neler
    Benim şahsi görüşüme göre zaten 99 liralık bu cihaz bu haliyle bile mükemmele yakın.
    Ben 2 tane CRT TV'de hem PAL hem de NTSC modunda denedim ve sonuç tatminkar sayılır ancak bu tip cihazların CRT TV'lerde harikalar yaratmasını beklemeyin. TV'den tv'ye göre de sonuç değişkendir. Birde kalitesiz scart kablo ile alacağınız netice daha da kötü olur.
    8 ve 10. madde üzerinde muhakkak birşeyler yapacaklardır diye düşünüyorum.
    Ancak dediğim gibi , bu haliyle bile benim işimi rahat rahat görüyor.
    Isınma sıfır , gürültü sıfır.
    İşlemcinin ne kadar kuvvetli olduğunu çalıştırdığım 3D Full SBS MKV'leri de oynatırken gösteriyor, şaka gibi

• 3D Full SBS MKV leri rahat oynatıyormu ? örn avatarı oynatıyormu kasmadan...
  • r6B'de
    dosyayı silebiliyormuyuz hardiskten ben bulamadım?
    silebiliyorsak hangi tuşla oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makkas -- 16 Haziran 2011; 15:29:37 >
  • Dosyanın üzerindeyken aşağıdaki renkli tuşlardan birine basınca menü bir çıkıyor olması lazım
  • bunlara yanıt bekliyoruz kulagın üstüne yatma satıcı kardeş, begenmedigin o markada bu sorunların hiç biri yok.

bu sıralar media oynatıcı alacagım içinde izmirde gezerkende bu ürünü çok övdüler ama bu aşagıdaki sorunların dile getirldigini görünce ben vazgeçtim bir başka ürün aldım inanın burda sorun olarak berlirtilenin hiç biri benim aldıgım dandik markada yok,

acaba neden bu dünyaca tanınmış markada bu sorunlar var merak ediyorum.

Öncelikle merhabalar, av kanalına hiçbir görüntü gelmemesiyle başlayan sorunumu (Bir önceki mesaj) sizin öneriniz ve yoğun uğraşlarım üzerine PAL seçeneğine de getirdiysem de sonuç hiç bir şey değişmedi ve bir sonraki açılışta yine aynı sorunu tekrarladı.. Bunun sonrasında ise hiçbir şekilde görüntü gelmedi ve bir daha da zaten açılış menüsüne erişemedim... Neyse sorunu elektroworld'e giderek yenisiyle değiştirmekle çözdüm (Bu konuda herhangi bir zorluk da çıkartmadılar)... Şu an için bir sorunum yok... Sanırım önceki cihaz bir müddet sonra arıza yaptığı için açılış menüsü gelmiyordu... Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam...
    CİHAZ HAKKINDAKİ YORUMLARIMA GELİNCE;
    1- Öncelikle bütün video formatlarını açtı... Buna flv, wmf, dat, mp4 gibi dosyalarda dahil... Bu yönden son derece güzel bir cihaz... Sadece xvid formatındaki bir filmin sesini vermedi ama onu da anlayışla karşıladım... Bunun dışında mkv, yüksek çözünürlüklü avi ve ÖZELLİKLE xvid dosyalarında hiçbir sorun çıkartmadı... Elimde blu ray formatlı dosyalar olmadığından bir deneme şansım olmadı ama cihaz bu konuda son derece yetenekli diyebilirim...
    2- Kumandası küçük olmasından dolayı gece film seyredildiğinde malumunuz filme ara vermek durumunda kalabiliyoruz... Pause tuşu küçük olduğundan dolayı ELLE ULAŞMAKTA son derece sıkıntı çekiyoruz... ONDAN DOLAYI FİLM DOSYALARI OYNATILMAYA BAŞLANĞINDA ORTADAKİ OK TUŞU; GÜNCELLEME İLE PAUSE VE PLAY OLARAK ATANIRSA MÜKEMMEL OLUR (DÜŞÜNÜN Kİ GECE KARANLIĞINDASINIZ VE TELEFONUNUZ ÇALIYOR ve OK TUŞU İLE FİLME HIZLA ARA VEREBİLİR VE SONRA TEKRAR DEVAM EDEBİLİRSİNİZ)
    NOT : OK tuşu OYNATMA SIRASINDA pasif oluyor, buraya rahatlıkla ataması yapılabilir...
    3- Filmin istediğimiz noktasına gitmek için kullanılan TIME SEEK tuşu sadece yön ok tuşu (yukarı aşağı) ile bir noktaya gidebiliyor ve rakamlar ile bu mümkün olmuyor... Örneğin filmin 20. dakikasına gitmek istediğinizde numaralı tuşlar işlemiyor VE 20 defa yukarı yön ok tuşuna basmanız gerekiyor... Güncelleme ile bu giderilebilir yani rakamlar aktif edilebilir (örneğin; 2 ve 0 tuşlandığında filmin direkt 20.dakikasındasınız)
    4- Altyazılı film seyretmek son derece keyifli... Özelikle beyaz renge BELLİ BELİRSİZ bir siyah kontür eklemesiyle altyazılar son derece rahat okunuyor... Bunu düşünen kişiye gerçekten de pravo (Aynı cnbc-e altyazıları gibi)... Yalnızca standart ayarında font küçük olduğundan; büyütüldüğü vakit altyazılar ekrana sığmıyor ve bir kısmı doğal olarak görülemiyor... Nedeni ise; WORD WRAP özelliği verilmediğinden bir sonraki satıra metni atmıyor... WORD WRAP özelliği kazandırılırsa altyazı fontu büyültüldüğünde OTOMATİK olarak KESİLMEDEN, SIĞMAYAN metinler bir sonraki satıra otomatikman geçiş yapar ve okunmayan hiçbir altyazı olmaz (Tabi bu da Uzman yazılım desteği gerektirir)
    5- Yine altyazı büyüklüğünde font büyüklüğü 30'dan sonra büyümüyor... Benim için sorun olmasa da büyük ekranlı televizyonlarda uzaktan izlendiğinde sorun oluşturabilir ve kullanıcı daha fazla büyütemediğinden dolayı okumakta sıkıntı yaşayabilir.. (WORD WRAP özelliği eklense; font istendiği kadar büyütülse bile hiçbir sorun nasıl olsa olmayacak)
    NOT : BUNUN DIŞINDAKİ ALTYAZI AYARLARIYLA; EĞER ÖNERİLERİM KABUL GÖRÜRSE LÜTFEN DAHA FAZLA OYNAMAYINIZ... MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE...
    6- Film oynatımında sağ ve sol yön ok tuşları ile ileri geri sarma yapıldığında (SÜREKLİ BASILDIĞINDA) bu görüntü ile birlikte olmuyor ve nereye gideceğini bile tam olarak bilemeyebiliyorsunuz... Bu Sorun aşılırsa çok daha iyi olur, en azından görüntü ile birlikte buna karar vermek çok daha mantıklı olur...
    7- Film oynatımında çok büyük bir sorun da; filmin hangi dakikasında olduğumuzu öğrenmek isteyip info tuşuna basıldığında; alttan çok küçük bir font ile bu gözüküyor ve uzaktan bunu görmek nerdeyse İMKANSIZ... İnfo tuşuna basıldığında filmin kaçınçı dakikasında olduğumuzu ve eğer olursa şayet bitime kaç dakika daha kaldığını sol üst köşede BÜYÜK PUNTOLARLA BELİRTİLİRSE çok güzel ve Mükemmel olur...
    8- mp3 dosyalarında; filmi oynatımında olduğu gibi yön ok tuşları (sağ, sol) ile hızlı sarma yapmıyor... Diğer küçük tuşlar yapsa bile yine de el alışkanlığı için bu noktaya ataması yapılırsa çok güzel olur (Aynı film dosyalarındaki gibi) Yani kumandanın küçük olmasından dolayı ortadaki büyük tuşlar (YÖN TUŞLARI VE OK) çoğu işlevi yapabilir durumda olmalı... El direkt buraya gittiğinde bir çok şey yapılabilir olmalı...
    9- Kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki; 4:3 televizyonlarda görüntü formatlarını da düşünerek en güzel en boy oranını kontrol etmek için ntfs kullanılması gerekir (Pal bazı görüntü formatlarında iyi sonuç vermiyor ve görüntülerin orjinalliğini bozarak sündürebiliyor... Ayrıca Pal sisteminde televizyon kullanıcıya hak tanımadan devreye girerek görüntü oranlarını otomatik kendi halletmeye çalışıyor) Firma güncelleme ile bu uyumluluğu daha iyi bir noktaya taşımalıdır...
    10- Altyazı ayarlarının sürekli sabit olmasını zaten arkadaşlar belirtmişler, bu önemli noktayı söylememe gerek yok zaten...
    Eğer başınızı ağrıtmadan verdiğim bu öneriler; sizin yönlendirmelerinizle EGREAT Firmasının MÜHENDİSLERİ tarafından ORJİNAL firmware olarak yayınlanırsa MÜKEMMELE yakın bir cihaz elimizde olacaktır... (Diğer yazılımcıların iyi niyetle yaptıkları güncellemeler bir yeri düzeltse bile diğer tarafı da bozma ihtimali ne yazık ki taşıyorlar)
    Özellikle; Popcornhour Hocam bu yazdıklarımı dikkate alıp ilgilenir ve değerlendirmeye alırsa çok makbule geçecek...
    Saygılarımla

• mavi tuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

3D Full SBS MKV leri rahat oynatıyormu ? örn avatarı oynatıyormu kasmadan...

Aynen , DVDFAB ile bluray'den riplediğim 13gblik 3D avatarı rahat bir şekilde çalıştırabiliyor.
    Sadece altyazı olayını çözemedim.
  • Altyazı ayarlarını kalıcı hale getirmek konusunda firmanın Çindeki merkezine 1 ay önce mail atmıştım. Bana yeni bir yazılımla dahi bunun mümkün olmadığını belirttiler. Bu yüzden cihazdan soğudum.
  • yaw bendeki cihazda altyazılar gitti

ne olduysa bi ayarını değiştirdim ( önceden 16:9du görüntü sonra 4:3 yaptım:)

artık altyazı olayı yok

resetledim fabrika ayralarına döndürdüm yok yok

filmlerde altyazı öalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.