Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen git forex forumuna o belgeleri kopyala ...
    Yukarıda da Muhaahaha diye kahkayı basmışsın.
    Tabi foyan ortaya çıkınca , sen bile dayanamadın ve güldün
  • Sen şu an suçlu psikolojisi sergiliyosun.
    Ayrıca hiç kimsenin reklamını yapmıyorum.
    Sen insanlara yalan söylüyorsun.
    Ben de bunu ortaya çıkardım.

Yok efendimbenim foyomu ortaya çıkarmak için yapmışmış..
    O zaman açıkça şunu söylüyosun' BEN SENİN FOYONU ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN(!) BURADA BİR SÜRÜ İNSANA YALAN SÖYLEDİM, KANDIRDIM'
    İnsanın biraz yüzü kızarır, pişkinlikten başka birşey değil.
  • Popcornhour hocam ürün iyi güzelde satışı yok internette doğru dürüst sizin sitede stok yok fiyatı da biraz pahalı sizde bi kampanya yapıp getirin şu üründende bizde faydalanalım hocam lütfen bu ne hiçbir yerde yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

Sen de iste sana da göndersin firma, gayet sıradan bir belge.Rota firmasını ara, de ürünleriniz çakma mı?, ver mail adresini, şu belgeyi gönderirler sana da.
    Sanki çok gizli bir belge
    Firmayla alakamın olup olmaması da önemli değil ayrıca, önemli olan gerçek.
    Benim üzerimden oynamaya kalkıp yalanlarını örtmeye çalışıyorsun.

Sus derken bunu kastetmiştim, daha da alçalıyorsun.

Arkadaşım sen hala bu topikte ne arıyorsun madem forex iyi cihaz diye üsteliyorsun bir topik açsana oraya yaz ne yazıyorsan senin amacında belli niyetinde insanları ikilemde bırakmaya ne hakkında var anlamadım doğrusu.Popcornhour getirdiği tüm ürünlerinin arkasında duran dürüst bir esnaftır.bunu herkes biliyor derdin nedir anlamadım ama çok alçalıyorsun bu şekilde mesajlarınla.
    forum yöneticileri nerde hiç mi takip etmiyorlar topiklerde olan biteni anlamıyorum doğrusu.Bu topik hem ürünü tanıtma hemde sorun yaşıyan kullanıcıların birbirleri ile sıkıntılarını paylaşıp sorunlarını ortadan kaldırmak için hergün yazıyor çiziyor bunuda unutmaman gerekir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

quote:

Orijinalden alıntı: stardus

Sen de iste sana da göndersin firma, gayet sıradan bir belge.Rota firmasını ara, de ürünleriniz çakma mı?, ver mail adresini, şu belgeyi gönderirler sana da.
    Sanki çok gizli bir belge
    Firmayla alakamın olup olmaması da önemli değil ayrıca, önemli olan gerçek.
    Benim üzerimden oynamaya kalkıp yalanlarını örtmeye çalışıyorsun.

Sus derken bunu kastetmiştim, daha da alçalıyorsun.

Arkadaşım sen hala bu topikte ne arıyorsun madem forex iyi cihaz diye üsteliyorsun bir topik açsana oraya yaz ne yazıyorsan senin amacında belli niyetinde insanları ikilemde bırakmaya ne hakkında var anlamadım doğrusu.Popcornhour getirdiği tüm ürünlerinin arkasında duran dürüst bir esnaftır.bunu herkes biliyor derdin nedir anlamadım ama çok alçalıyorsun bu şekilde mesajlarınla.
    forum yöneticileri nerde hiç mi takip etmiyorlar topiklerde olan biteni anlamıyorum doğrusu.Bu topik hem ürünü tanıtma hemde sorun yaşıyan kullanıcıların birbirleri ile sıkıntılarını paylaşıp sorunlarını ortadan kaldırmak için hergün yazıyor çiziyor bunuda unutmaman gerekir diye düşünüyorum.

Hocam sen anlayamadın galiba.
    Ben ürünü övmüyorum burda, yada r6byi kötülemiyorum.
    Burada dürüst dediğiniz insanın söylediği yalanı görmüyorsun yada görmezden geliyorsun sanırım.
    Adam başkasına iftira attığı için böyle bir cevap yazıldı, bunu da gayet açık bir şekilde belirttim.
    Muhabbetin olduğu için konduramayabilirsin ancak bir arkadaşın da dediği gibi GERÇEK GERÇEKTİR.
    Dürüst esnafınız yalan söylemiştir, yalana göz yumacak değilim.
    Topik R6B kullanıcıları için, daha fazla farklı konulara kaymamak gerek.
    Umarım popcornhour bu belgenin üzerine hala daha rakip firmaları karalamaz.
    Mesele tam olarak da bu.

• Edit. Mesajım silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 9 Haziran 2011; 18:58:43 >
  • Tamam da Popcornhour hocam ürün iyi güzelde satışı yok internette doğru dürüst sizin sitede stok yok fiyatı da biraz pahalı sizde bi kampanya yapıp getirin şu üründende bizde faydalanalım hocam lütfen bu ne hiçbir yerde yok ! tekrarlamak zorunda kaldım benim yazı arada kaybolacaktı yoksa :D
  • quote:

Her iki cihaza da sahip olmayan, ama konuyu hergün okuyan biri olarak...(her iki firma ile uzaktan yakından, ticari, şahsi vs hiçbir bağım yok.)

Diyorsunuz ki; A firmasının sattığı malın, B diye bir alternatifi olduğunu söyleyen kişi HATALI.
    Ama A firmasının, B cihazına, sırf kişi bazında bir ispat için, olmadığını bildiği halde ÇAKMA demesi doğru ?

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Her iki cihaza da sahip olmayan, ama konuyu hergün okuyan biri olarak...(her iki firma ile uzaktan yakından, ticari, şahsi vs hiçbir bağım yok.)

Diyorsunuz ki; A firmasının sattığı malın, B diye bir alternatifi olduğunu söyleyen kişi HATALI.
    Ama A firmasının, B cihazına, sırf kişi bazında bir ispat için, olmadığını bildiği halde ÇAKMA demesi doğru ?

Arkadaşım ben herhangi bir firmaya yani a veya b diye hitap ettiğin firmalardan birine mensup biri değilim sadece kullanıcıyım ama hoşuma gitmiyor bu şekilde propaganda yapılması artık rahatsız oldum.Herhangi bir sorunumuz olduğunda hep bizim yanımızda sancak bilgisayar ve popcornhour vardı.şimdi biri çıkmış ortalığı bulandırıyor bu topiğin başlığı ne EGREAT R6B okuma duysalar bir daha dikkat etsinler.çok yararlı bir forumu bu şekilde kendi emellerine göre kullanılması benim hoşuma gitmediği için yorum yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Arkadaşım ben herhangi bir firmaya yani a veya b diye hitap ettiğin firmalardan birine mensup biri değilim sadece kullanıcıyım ama hoşuma gitmiyor bu şekilde propaganda yapılması artık rahatsız oldum.Herhangi bir sorunumuz olduğunda hep bizim yanımızda sancak bilgisayar ve popcornhour vardı.şimdi biri çıkmış ortalığı bulandırıyor bu topiğin başlığı ne EGREAT R6B okuma duysalar bir daha dikkat etsinler.çok yararlı bir forumu bu şekilde kendi emellerine göre kullanılması benim hoşuma gitmediği için yorum yaptım

+1
    Burası Egreat forumu lütfen burada başka ürünlerin tartışmasını yapmayalım. Çok istiyorsanız bir başlık açar oradan cihazınız anlatırsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım_yardım

Sayın Popcornhour;

Composite kabolarla yaşadığım AV kanalına hiçbir görüntü gelmeme sorunu için Elektroworld'e götürdüğüm

ve yenisiyle değiştirdiğim 2. makine de aynı sorunu yapmaya başladı... Yani şimdi kablolarda herhangi bir bağlantı sorunu ve temassızlık

olmaksızın AV kanalına yine herhangi bir görüntü gelmiyor (SİYAH EKRAN)

Akşam film seyrediyorum (Bu cihaz da ya da TV'ye aynı kablo ile bağlı dvd playerde) sabah açıyorum cihazı ve hiçbir görüntü yine yok...

Halbuki aynı kablo ile dvd player'i takdığımda (Philips dvp 5160) anında menüsü geliyor, bunda gelmiyor

Cihazın çalışan en son video ayarları NTSC olarak kayıtlı idi... Televizyonum 640 x 480 - 20"lcd ARÇELİK tv ve hdmi çıkışı yok...

Daha önce de PAL, 480P yaptıysam da aynı sorunu vermişti... Televizyonun herhangi bir video ayarını (pal, ntsc) seçme gibi bir ayarı yok... Yani standart...

Televizyonda ve kabloda herhangi bir sorun yok anlayacağınız... Şimdi Elektroworlde gidip YÜZSÜZLÜK yapıp tekrar bir 3. cihaz almak istemiyorum...(Alsam bile yine AYNI sorun muhtemel olacak)

BU BÜYÜK SORUN NEDİR? CİHAZ COMPOSİT BAĞLANTILARA GEREKEN YETERLİ DESTEĞİ VERMİYOR MU? YAZILIMI İLE İLGİLİ BİR SORUNU MU VAR? BEN Mİ BİR HATA YAPIYORUM?

Örneğin cihazı size göndersem; bir şekilde Composite ile açsanız bile, 1-2 gün sonra ne olacağı YİNE BELLİ DEĞİL?

Böyle büyük bir firma sadece hdmi çıkış olarak mı bu cihazı tasarlamış acaba? Ya da yeterli testleri yapmadan piyasaya acelece sürmüş mü bu cihazı? (Philips gibi bir firma neden böyle bir hata vermiyor?)

Sizden ricam; Egreat firmasının mühendisleri ile görüşüp bu sorunun kaynağının ne olduğunu onlarla görüşerek çözmeye çalışınız... Yoksa PARA İADESİ isteyeceğim... Eğer yazılım ile ilgili bir sorun varsa ACİL bir yama güncellemesi yayınlasınlar... Ya da vereceğiniz yöntemlere göre bir yol izlemeye çalışalım... Lütfen bu mağduriyetimi KESİN bir yöntemle çözmeye çalışınız, yoksa ben cihazdan memnunum...

SAYGILAR

Dün yazdığım yukarıdaki mesajıma bir cevap alamadım (Sanırım gözünüzden kaçtı)... Sorunu kendim çözmek için daha önceki sayfalarda yer alan YAZILIM KURTARMA'yı da denedim... Öncelikle kurulduğu SETUP ekranından sonra anında ekrana menü DERHAL çıkıyor... Tekrar kapatıp açtığımda yine MENÜ sistemi ekrana gelmiyor... 2 defa aynı yöntemi denememe karşın bir sonuç alamadım... Kendi düşünceme göre cihaz açılıp kapandığında YAZILIM ÇÖKÜYÜR ve ekrana bir şey vermiyor... Ya da başka bir şey? Elektroworld'e tekrar 3. SEFER gitmeyi düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Tamam da Popcornhour hocam ürün iyi güzelde satışı yok internette doğru dürüst sizin sitede stok yok fiyatı da biraz pahalı sizde bi kampanya yapıp getirin şu üründende bizde faydalanalım hocam lütfen bu ne hiçbir yerde yok ! tekrarlamak zorunda kaldım benim yazı arada kaybolacaktı yoksa :D

http://www.hepsidijital.com/EGREAT-Egreat-R6B-HD-Media-Player_208069.html#0
    Bence bu afaki tartışmaları bırakıp ürün hakkında teknik bilgilerin paylaşılmasına devam edelim
    stardus , senin cihazının da çakma olmadığı ortaya çıktı , bence forex r6a diye bir topic aç ve oradan ürün alanlara veya alacaklara yardımcı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 10 Haziran 2011; 11:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Tamam da Popcornhour hocam ürün iyi güzelde satışı yok internette doğru dürüst sizin sitede stok yok fiyatı da biraz pahalı sizde bi kampanya yapıp getirin şu üründende bizde faydalanalım hocam lütfen bu ne hiçbir yerde yok ! tekrarlamak zorunda kaldım benim yazı arada kaybolacaktı yoksa :D

http://www.hepsidijital.com/EGREAT-Egreat-R6B-HD-Media-Player_208069.html#0
    Bence bu afaki tartışmaları bırakıp ürün hakkında teknik bilgilerin paylaşılmasına devam edelim
    stardus , senin cihazının da çakma olmadığı ortaya çıktı , bence forex r6a diye bir topic aç ve oradan ürün alanlara veya alacaklara yardımcı ol.

aynen katılıyorum.

• Hocam lütfen şu ürünü popcornhour.com'a getirin ve fiyatta bi güzellik yapında alalım ne olduğunu bilmediğimiz sitelerde satılıyor güvenemiyoruz...
  • donanım_yardım yazılımı flashtan silmeden , üzerine kurunca aynı sorun devam ediyor.
    dolayısıyla istersen cihazı direkt bize gönder veya electroya " loading ekranında kalıyor " ibaresiyle bırak.
    1-2 gün içinde netice alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 10 Haziran 2011; 16:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

donanım_yardım yazılımı flashtan silmeden , üzerine kurunca aynı sorun devam ediyor.
    dolayısıyla istersen cihazı direkt bize gönder veya electroya " loading ekranında kalıyor " ibaresiyle bırak.

Flash'tan silmeyi bana ÖĞRETEBİLİRSENİZ, yüklediğim gibi silmesini de rahatça yapabilirim (İLERİ DE SÜREKLİ AYNI SORUNLA KARŞILABİLECEĞİM GİBİ GELİYOR)... Bu sorun yazılımın ANA DOSYASINDAN, yeterince composit desteği verilmemesinden kaynaklanıyor gibi geliyor... Çünkü her iki cihaz da hiçbir şekilde loading hatası KESİNLİKLE vermedi... Sadece AV kanalına görüntü vermiyor (Yani yazılım sürekli çöküyor ki, TV bir şey okuyamıyor)

Ve bu 2.cihaz ve dolayısıyla 1. Cihaz da da mı aynı YAZILIM sorunu yüzünden menü gelmiyordu? İLK ALINDIĞINDA HİÇBİR HATASI YOKTU, NE OLDU DA 2 CİHAZ BİRDEN BU HATAYI BİR MÜDDET SONRA VERİYOR? ELEKTROWORLDE VERİLEN CİHAZLARIN TÜMÜNDE Mİ AYNI SORUN VAR?

Ben bu cihazı kulanamasam bile; kurumsal kimliğiniz açısından bu GEÇİŞTİRİLEBİLECEK bir sorun değildir... Elektroworld'e gitsem bile; sizler bu işin KAYNAĞININ ne olduğunu bulmak durumundasınız... Çünkü değiştirdiğim 2. Cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım_yardım -- 10 Haziran 2011; 21:37:45 >

• benim dts audio sorum tartışmada kaynadı galiba...
    dts audio albumlerde 5.1 ses alan olabildimi acaba arkadaslar yada dts yazısı gorebilen.tesekkurler...
  • Bu markanın son ürünlerindeki sorunlar halkı bıktırdı, bunu buraya TF yazınca şikayet ederim o bu, ne bu ya insanlar ürün almaya korkar oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım_yardım

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

donanım_yardım yazılımı flashtan silmeden , üzerine kurunca aynı sorun devam ediyor.

Flash'tan silmeyi bana ÖĞRETEBİLİRSENİZ, yüklediğim gibi silmesini de rahatça yapabilirim (İLERİ DE SÜREKLİ AYNI SORUNLA KARŞILABİLECEĞİM GİBİ GELİYOR)... Bu sorun yazılımın ANA DOSYASINDAN, yeterince composit desteği verilmemesinden kaynaklanıyor gibi geliyor... Çünkü her iki cihaz da hiçbir şekilde loading hatası KESİNLİKLE vermedi... Sadece AV kanalına görüntü vermiyor (Yani yazılım sürekli çöküyor ki, TV bir şey okuyamıyor)

Ve bu 2.cihaz ve dolayısıyla 1. Cihaz da da mı aynı YAZILIM sorunu yüzünden menü gelmiyordu? İLK ALINDIĞINDA HİÇBİR HATASI YOKTU, NE OLDU DA 2 CİHAZ BİRDEN BU HATAYI BİR MÜDDET SONRA VERİYOR? ELEKTROWORLDE VERİLEN CİHAZLARIN TÜMÜNDE Mİ AYNI SORUN VAR?

Ben bu cihazı kulanamasam bile; kurumsal kimliğiniz açısından bu GEÇİŞTİRİLEBİLECEK bir sorun değildir... Elektroworld'e gitsem bile; sizler bu işin KAYNAĞININ ne olduğunu bulmak durumundasınız... Çünkü değiştirdiğim 2. Cihaz...

Bütün cihazlar diye birşey söz konusu değil. ( 2000 cihazda yaklaşık 50-75 adet )
    Sadece bazı serilerdeki cihazların bazılarında bu şekilde yazılımsal sorun var ve tarafımıza direkt gelen veya electroworld tarafından gelen cihazlardaki flash programlanması yapıldıktan sonra tekrardan aynı sorun %100 görülmüyor.
    Sizin yapmanız durumunda cihazı garanti dışı bakma riskiniz var , dolayısıyla böyle bir şeye sebebiyet vermemeniz için en iyisi bize gelsin ve sorununuz çözülsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lystman

Bu markanın son ürünlerindeki sorunlar halkı bıktırdı, bunu buraya TF yazınca şikayet ederim o bu, ne bu ya insanlar ürün almaya korkar oldular.

Lystman , 3 senedir bu markanın ürünlerini satıyoruz ve ilk defa böyle birşey oluyor.
    Sorunlu az miktardaki ürünü de 1-2 günde düzeltip tekrardan teslim ediyoruz.
    Ülkemizde binlerce liraye elektronik ürünler alıyoruz ve sorun olunca haftalarca beklemek zorunda kalıyoruz.
    Hatta dünyanın en popüler markalarında bile böyle iken siz bu markanın ürünleri halkı bıktırdı söylemiyle haksızlık ediyorsunuz.
    Eğer ürünü almaya korkuyorsanız , almayın.
    Piyasada zaten bir çok alternatif markalar var , tercih sizin.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.