Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cesar_

Sn. popcornhour şu an lost un 1. sezonunu izliyorum ve cihaz bazı bölümleri açıyor bazılarını açmıyor ve bir bölümde de daha bölüm bitmeden stop işareti çıkıyor ve duruyor neden olabilir acaba?

İzlediğin videoların profil yapısı sorunlu olabilir ve büyük ihtimalle bölüm bitmeden stop işareti çıkmasının sebebi odur.

• ekonomik kriz haberleri dolanıp duruyor heryerde, sizce media playerları ne zaman almalı.biraz daha beklesek kriz kendını hısssettırse fıyatlarda dusus yasanır mı?

teşekkürler

Yaklaşık 55$'a ( 99 TL ) ve 10 taksit ile Egreat R6B benim görüşüme göre bedavanın bedavasıdır.
    Ama bu ürünün hesaplı satılmasında Electroworld'un de payı büyük.
    Tebrikler Electroworld
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Yaklaşık 55$'a ( 99 TL ) ve 10 taksit ile Egreat R6B benim görüşüme göre bedavanın bedavasıdır.
    Tebrikler Electroworld

hocam ben elektroworld e gidemem.muğlada oturuyorum yakınlarda yok herhangi bir şubesi.internetten satış da yapmıyorlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Tebrikler Electroworld

hocam ben elektroworld e gidemem.muğlada oturuyorum yakınlarda yok herhangi bir şubesi.internetten satış da yapmıyorlar sanırım

http://www.hdtech.com.tr/egreat-r6b--u

http://www.hepsidijital.com/EGREAT-Egreat-R6B-HD-Media-Player_208069.html#0

• ben olsam 60 tl yi cebime koyar muğla denizli gidiş dönüş otobüs bileti alır hem denizliyi görür hemde 99 tl electroworld den ürünü alır gelirdim
  • Oda bir seçenek.
    hdtech.com.tr den 2 adet aldığınızda fiyat 99+kdv.
  • forex r6a dün gittigidiyorda kargo dahil 107 tl idi.

bugün sanırım 119 tl.

belki alternatif düşünürsen işine yarar.
  • Egreat r6a 1.0.5.39 3 in 1 yazılım yüklü player m2ts dosyalarını ve bazı eski dvd-rip leri oynatmıyor. sebebi ne olabilir ? popcornhour hocam yardımcı olursanız memnun olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can1nac

quote:

Orijinalden alıntı: can1nac

Herkese İyi günler,

Kumanda da Slow tuşu var fakat çalışmıyor bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Lütfen cevap

slow tuşu gözden kaçmış ve yazılımsal olarak düzeltilmesi için üreticiye bildirildi.

İyi günler,

Acaba bu konu ile ilgili herhangi bir kelişme varmı?

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: baslat_

Egreat r6a 1.0.5.39 3 in 1 yazılım yüklü player m2ts dosyalarını ve bazı eski dvd-rip leri oynatmıyor. sebebi ne olabilir ? popcornhour hocam yardımcı olursanız memnun olurum

Bence orijinal yazılımını yükleyip öyle bir deneme yapın.
  • can1nac , bende eski R1 ( büyük ) kumandası var ve onda slow tuşu çalışırken , R6'ların küçük kumandasında çalışmıyor.
    Sanırım yazılımsal bir sorun , gözden kaçırmışklardır ancak düzeltilmesi zor olmasa gerek.
  • orjinal yazılımı yükleyince m2ts ve ts dosyalarını oynatmaya başladı. teşekkürler bobombenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobombenim

can1nac , bende eski R1 ( büyük ) kumandası var ve onda slow tuşu çalışırken , R6'ların küçük kumandasında çalışmıyor.
    Sanırım yazılımsal bir sorun , gözden kaçırmışklardır ancak düzeltilmesi zor olmasa gerek.

cevabın için teşekkürler,

Umarım en kısa sürede bu sorunu düzeltirler.

Dediğin gibi bence de hiç zor değil ama uzun süredir yeni bir yazılım çıkmıyor.

Daha Altyazı ayarlarının sabitlenmesi bile düzeltilemedi.

Neyse cihazdan baya memnun olduğum için bekliyeceğiz artık yapacak birşeyimiz yok.

iyi Günler.
  • Altyazı sabitlenmesi dahil yeni update'leri Egreat değil Realtek yapıyor.
    Dolayısıyla onların sdk yazılımlarını bekliyorlar.
    Ancak slow tuşunu egreat düzeltecek .
  • teşekkürler
  • bişey değil.
  • Hocam şu altyazı ayarları sabit kalsa çok iyi olacak. Yazılımı dört gözle bekliyorum.
    Ayrıca mkv dosyasının içinde birkaç dil seçeneği olabiliyor. Bunlardan haliyle türkçeyi seçiyorum ama benim rastladığım kadarıyla %90 nında türkçe karakter sorunu oluyor. Sağ taraftan türkçe seçeneğini de seçiyorum durum aynı. divxplanet gibi sitelerden indirdiğim altyazılarda hiçbir sıkıntı yok. Rastgeldikçe gömülü altyazıların hangi kodlamayla kodlandığına (UTF vb) dikkat etmeye çalışıp sizi bilgilendirmeye çalışırım.
  • quote:

egreat r6a aile 3d Half-SBS 1080P filmleri sorunsuz açabiliyorum, ancak altyazılar LG LW 5500 televizyonun oynattığı gibi düzgün değil, 3d modda iken altyazılar birbirine giriyor. Bu sorunu giderebileceğim bir fw var mı ?. Ayrıca egreat r6a ile HDMI çıkışından LG LW 5500 3d TV'ye cihazı bağladım. TV'de optik ile LG 904 5.1 AVR'ye bağlı. Bu şekilde bağlanınca Dolby veya DTS sesleri stereo olarak alıyorum ses sisteminden. r6a'nın HDMI ve optik çıkışını RAW yaptım ama fark etmedi . Ancak egreat r6a'nın optik çıkışını kullanarak sesi AVR'ye aktardığımda Dolby ve DTS sesleri alabiliyorum filmlerden yani HDMI ile TV'den görüntü alıyorum optik ile AVR'den ses. LG'nin DTS sesleri desteklemediğini biliyorum acaba media player mı sesi HDMI üzerinden veremiyor yoksa TV kendisine HDMI üzerinden gelen RAW DTS sesi çalamadığı için mi optik ten veremiyor anlamadım ?

bu soruna bir çözüm yok mu?

• Arkadaşlar eg m34a kullanıyorum, exfat olarak biçimlendirdiğim harici hard diski görmüyor. Mac kullandığım için formatı da değiştirmek istemiyorum.

Bir problem de, .srt uzantılı alt yazı ile ilgili. Bu alt yazıları okuyor diye biliyordum, dün akşam denedim alt yazı açmadı, bire bir film adını kopyalayarak tekrar denedim (zaten isim aynıydı) nafile. Subtitle tuşuna basınca sadece pozisyon ayarı, rengi vs ile ilgili ayarlar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 22 Ağustos 2011; 11:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

egreat r6a aile 3d Half-SBS 1080P filmleri sorunsuz açabiliyorum, ancak altyazılar LG LW 5500 televizyonun oynattığı gibi düzgün değil, 3d modda iken altyazılar birbirine giriyor. Bu sorunu giderebileceğim bir fw var mı ?. Ayrıca egreat r6a ile HDMI çıkışından LG LW 5500 3d TV'ye cihazı bağladım. TV'de optik ile LG 904 5.1 AVR'ye bağlı. Bu şekilde bağlanınca Dolby veya DTS sesleri stereo olarak alıyorum ses sisteminden. r6a'nın HDMI ve optik çıkışını RAW yaptım ama fark etmedi . Ancak egreat r6a'nın optik çıkışını kullanarak sesi AVR'ye aktardığımda Dolby ve DTS sesleri alabiliyorum filmlerden yani HDMI ile TV'den görüntü alıyorum optik ile AVR'den ses. LG'nin DTS sesleri desteklemediğini biliyorum acaba media player mı sesi HDMI üzerinden veremiyor yoksa TV kendisine HDMI üzerinden gelen RAW DTS sesi çalamadığı için mi optik ten veremiyor anlamadım ?

bu soruna bir çözüm yok mu?

Bana bir tane (PM ile) half sbs film adresi verebilir misiniz? Şimdiye kadar iki tane denedim ikisi de başarısız oldu.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.