Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işinizi rahat görùr ayrıca ürün eski değil , yeni ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

popconhour hocam kumanda sorunu çözüldümü .?

Tekrarlıyorum soruyu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

işinizi rahat görùr ayrıca ürün eski değil , yeni ..

Konuyla ilgili burada kaç tane sorunumu dile getirdim bir kere zahmet edip cevaplamadınız?

Satışla ilgili birşey olduğunda nasıl oluyor da cevap veriyorsunuz anlamadım.

Sorumu tekrar yineliyorum

MKV uzantılı bazı filmlerde TV de görüntü TAM EKRAN olmuyor.Medya oynatıcıdaki ayar 16:9 ve TV deki ayar 16:9

Bunun bir çözümü var mı?Varsa nasıl?

Teşekkür ederim.

Exe-C arkadaşımın sorduğu soruyu da merak ediyorum.

Biraz ilgilenirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

işinizi rahat görùr ayrıca ürün eski değil , yeni ..

Konuyla ilgili burada kaç tane sorunumu dile getirdim bir kere zahmet edip cevaplamadınız?

Satışla ilgili birşey olduğunda nasıl oluyor da cevap veriyorsunuz anlamadım.

Sorumu tekrar yineliyorum

MKV uzantılı bazı filmlerde TV de görüntü TAM EKRAN olmuyor.Medya oynatıcıdaki ayar 16:9 ve TV deki ayar 16:9

Bunun bir çözümü var mı?Varsa nasıl?

Teşekkür ederim.

Exe-C arkadaşımın sorduğu soruyu da merak ediyorum.

Biraz ilgilenirseniz sevinirim

Her film ekrana tam oturmaz. Alt ve üstte az veya çok boşluk oluşabilir veya tam oturabilir. Chazların ayarlarıyla oynayarak (TV) ekrarn oturtabilirsiniz ancak bu kez filmin orj bozulur ve görüntü güzel olmaz.

• Sizin kumandanızda sorun olabilir.
    Yoksa kumanda da ekstra bir durum sözkonusu değil. Cihazı Garantiye gönderin bir kontrolü yapılsın.
    Ayrıca arkadaş 16.9 olayıyla ilgili bilgi vermiş.
    Her zaman her soruya cevap veremiyorum , abartmayın lütfen. Herkese iyi bayramlar.
  • quote:

Sizin kumandanızda sorun olabilir.
    Yoksa kumanda da ekstra bir durum sözkonusu değil. Cihazı Garantiye gönderin bir kontrolü yapılsın.
    Her zaman her soruya cevap veremiyorum , abartmayın lütfen. Herkese iyi bayramlar.

Neyse yorum yapmıyorum.

tcmb teşekkür ederim ilgilendiğin için dostum.
  • İndirdiğiniz filmler full hd der ama muhakkak ustten kesilmiş olur yani 1920x1080piksel olmaz bu yüzden tam oturması mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

İndirdiğiniz filmler full hd der ama muhakkak ustten kesilmiş olur yani 1920x1080piksel olmaz bu yüzden tam oturması mümkün olmuyor.

Çok teşekkürler revolutions
  • quote:

Hocam yapma allah aşkına, kumandanın iyi çekmediğini biliyorsun. Daha önce güncelleştirmeyle düzeltilme ihtimali var demiştiniz. Onu soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreyilik

Arkadaşlar ben de geçen hafta EW den 99 tl ye egreat r6b aldım. ilk başta herşey güzeldi ama altyazı konusunda büyük bi problemim var. Daha önceden altyazıyla izlediğim filmleri artık izleyemiyorum. Altyazıyı görmüyor. subtitle tuşundan altyazıyı buluıyor ama ekrana oynatmıyor. Bunu nasıl düzelteceğimi bilen biri var mı aacaba?

öyle bir şey olmaz , menüde bir yerleri karıştırmış olmalısınız.
    menu ayarını ve altyazı ayarını türkçe seçin ayrıca orada otomatik altyazı tanımlayıda auto yapın.

29/8 tarihinde bende r6b aldım. Böylesine uygun fiyatlı bir cihazın bu kadar tekrar tekrar izleme keyfi vermesi çok güzel.

emreyilik'in de yazdığı gibi bende de alt yazı sorunu var. Otomatik altyazı tanımlama açık olmasına, altyazı seçeneklerinde seçili olmasına (seçili olduğunda sarı gözükse de ben her ikisini de denedim) rağmen ne Türkçe ne de İngilizce altyazıları göstermiyor. Bu işte bir sorun var.

HDD'yi her taktığımda otomatik olarak tek ve aynı filmi görüyor diğerlerini ancak ''dosya yöneticisi'' ni açarak ulaşabiliyorum.

Açamadığı 720p BRrip bir film haricindeki 5-6 filmi sorunsuz oynattı.

Bir yardıma ihtiyacım var, yoksa servis yolu mu gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugun -- 1 Eylül 2011; 16:02:14 >

• Bu olumsuz yorumlar iyice kafamı karıştırdı ,acaba sadece tesadüf mü yoksa genelde bu tip sıkıntlar varmı ?
  • Bu cihazın alt yaZI ile alakalı herhangibir sorunu yok. Ayrıca en başarili göstericilerden biri olan R6B ile herhangibir sorun yaşiyorsaniz büyük olasılıkla sorun cihazdan değildir. Cihazın ayarlarıni veya elinizdeki arsivin uyumluluğunu tekrardan bir kontrol etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Eylül 2011; 20:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Hocam yapma allah aşkına, kumandanın iyi çekmediğini biliyorsun. Daha önce güncelleştirmeyle düzeltilme ihtimali var demiştiniz. Onu soruyorum.

yineliyorum sayın pocornhour
  • Beta yazılımla bir ilerleme sağlandi ama bazı kişilerin kumandalari ile alakalı yaşadıkları bazı sıkıntılarin kaynağınin kumandanin kendisinde olduğu ortaya çıkti ve sorunlu kumandalar değiştirilerek , sorun ortadan kalktı. Sizinki de aynısı olabilir
  • quote:

Beta yazılımla bir ilerleme sağlandi ama bazı kişilerin kumandalari ile alakalı yaşadıkları bazı sıkıntılarin kaynağınin kumandanin kendisinde olduğu ortaya çıkti ve sorunlu kumandalar değiştirilerek , sorun ortadan kalktı. Sizinki de aynısı olabilir

Beta yazılımı aradım fakat bulamadım. nerden bulabilirim acaba. olmazsa kumanda değişimi için ne yapmalıyım electroworldemi başvuracağım, ne diye başvuracağım .
  • PHILIPS HMP3000 ile bu ürün arasında kaldım Acaba hangisini tercih etmeliyim daha önde kullananlar var mıdır?
  • quote:

PHILIPS HMP3000 ile bu ürün arasında kaldım Acaba hangisini tercih etmeliyim daha önde kullananlar var mıdır?

Dostum philips'in nasıl bir cihaz olduğunu bilmiyorum ama r6b kesinlikle performanslı bir cihaz.Ben hergün film izliyorum hazır tatildeyken.Ve şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Umarım yaşamam

Birçok özellik mevcut.Tavsiye edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

PHILIPS HMP3000 ile bu ürün arasında kaldım Acaba hangisini tercih etmeliyim daha önde kullananlar var mıdır?

Dostum philips'in nasıl bir cihaz olduğunu bilmiyorum ama r6b kesinlikle performanslı bir cihaz.Ben hergün film izliyorum hazır tatildeyken.Ve şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Umarım yaşamam

Birçok özellik mevcut.Tavsiye edebilirim

Bu yorumlara istinaden en kısa zamanda almayı düşünüyorum .Acaba hdd mi götürsem elektro world de deneme şanşım olabilir mi birkaç filmi ? 99 tl lik kapanya beklemek çok zaman alabilir sanırım 129 a alıcaz artık.

• Dostum burada hiçkimse herhangi bir video yu açamadı gibi bir sıkıntı yaşamadı.
    Genelde ortak şikayet kumandanın algılaması için cihaza uzatıyor olma mecburiyeti.Videoların akıcılığı -3d filmler,blueray dahil- mükemmel seviyede bence.Geçen 3 film arda arda izledim , sonra müzik dinledim yaklaşık bir 8 saat açık kalmıştır alet ve bu süre zarfından sonra film açtığımda kesinlikle atlama donma gibi şikayetlerim olmadı.

Ama içine sinmesi açısından HDD ni alıp gitmeni tavsiye ederim.
  • ben şahsen 129 tl ye r6b alacağına
    forex r6a almanı tavsiye ederim.

- her iki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum.

yazılım desteği ile göresel ve fonksiyonel süper bir cihaz oluyor.
    online türk tvleri bile izleyebiliyorsun aletle. youtube vimeo falan saymıyorum bile....

dün yada önceki gün gittigidiyor 119 tl kargo dahil satmıştı.
    lan + esataa giriş farkı var - hdmi kablo ücretsiz geliyor cihazla.
    bir bak derim ben....

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.