Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

ben şahsen 129 tl ye r6b alacağına
    forex r6a almanı tavsiye ederim.

- her iki cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum.

yazılım desteği ile göresel ve fonksiyonel süper bir cihaz oluyor.
    online türk tvleri bile izleyebiliyorsun aletle. youtube vimeo falan saymıyorum bile....

dün yada önceki gün gittigidiyor 119 tl kargo dahil satmıştı.
    lan + esataa giriş farkı var - hdmi kablo ücretsiz geliyor cihazla.
    bir bak derim ben....

fizy.com sitesini de dinliyebiliyormuyuz peki ?
  • O Kadar çok yabancı kanal varki şuan hatırlamıyorum..
    yerli radyo ve tv de çok sayıda var.
    örneğin yerli tv 94 adet hatırlıyorum..

cihaz şuan yanımda değil ama kontrol ederim.

bu arada radyo kanalı mıdır yukarıdaki site.?
    radyolar için portal mı acaba.?
  • @rfve hangi yazılımı kullanıyorsun? 3in1 > V1.1 final iyileştirme yazılımı mı? Yoksa daha eski versiyon 3in1 yazılımı yüklü cihazında? Türk - yabancı Tv'ler ve youtube'tan videoları mede8er arayüzü ile mi seyrediyorsun? Yani net için hangi arayüz daha başarılı sence.. # Bende ilk satın aldığımda r6a'yı kumanda ve ısınma sorunu yüzünden pek beğenmemiştim ama şimdi cihazın özelliklerini öğrendikçe, sevmeye başladım. Yeğenime de kullansın diye hmp3000'i verdim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Bu cihazın alt yaZI ile alakalı herhangibir sorunu yok. Ayrıca en başarili göstericilerden biri olan R6B ile herhangibir sorun yaşiyorsaniz büyük olasılıkla sorun cihazdan değildir. Cihazın ayarlarıni veya elinizdeki arsivin uyumluluğunu tekrardan bir kontrol etmenizde fayda var.

Söylediğiniz mümkün. Birisi kendinden içinde altyazı bulunan, diğeri benim önce AC3 e çevirip daha sonra altyazı eklediğim her iki filmi sorunsuz gösterdi. Altyazılarını göstermediği filmlerle gösterdiği filmler arasında MKVTOOL (yanılıyor olabilirim) ile ses, görüntü,altyazı detaylarına baksam da bir farklılık göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

@rfve hangi yazılımı kullanıyorsun? 3in1 > V1.1 final iyileştirme yazılımı mı? Yoksa daha eski versiyon 3in1 yazılımı yüklü cihazında? Türk - yabancı Tv'ler ve youtube'tan videoları mede8er arayüzü ile mi seyrediyorsun? Yani net için hangi arayüz daha başarılı sence.. # Bende ilk satın aldığımda r6a'yı kumanda ve ısınma sorunu yüzünden pek beğenmemiştim ama şimdi cihazın özelliklerini öğrendikçe, sevmeye başladım. Yeğenime de kullansın diye hmp3000'i verdim ;)

bende genel olarak yazılım desteği nedeniyle r6a yı tercih ettim.
    cihaz daha daha bir fonksiyonel daha bir kullanışlı oldu..
    :D

şuanda gamdanoterdam arkadaşın paylaştığı v1.1 final yazılımı
    kullanıvorum.
    gamdanoterdam arkadaşın v1.1 -2 yazılımı çıktı o da denenebilir.
    TF Da konusu var . şifre dağıtımını ben yapıyorum.
    birde şuan yeni bir yazılım yaptılar.
    National diye 2 in 1 oda denenebilir.

• quote:

O Kadar çok yabancı kanal varki şuan hatırlamıyorum..
    yerli radyo ve tv de çok sayıda var.
    örneğin yerli tv 94 adet hatırlıyorum..

cihaz şuan yanımda değil ama kontrol ederim.

bu arada radyo kanalı mıdır yukarıdaki site.?
    radyolar için portal mı acaba.?

fizy.com turkcell in desteklerdiği bir online müzik arşiv portalı

bahsi geçen cihazlarda bu site açılıyor mu açabilen müzik dinleme yapabilen oldu mu?
  • @rfve

Açıkçası R6B yi alırsam Elektro world den alacağım ,bir sıkıntı olursa muhattabım belli diye düşünüyorum ,R61 forex alırsam netten alıcam şüpheli bir durum . Evde 4 pc var tüm teller nete giriyor birde tv nin nete falan girmesine gerek yok . R6B Egreat yeter dersen sanırım son kararım bu olacak. gerçi forex in e sata özelliği daha hızlı takılmadn film seyretmeyi sağlar mı ? bu kafama takıldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

@rfve

... forex in e sata özelliği daha hızlı takılmadn film seyretmeyi sağlar mı ? bu kafama takıldu şimdi

sağlamaz çünkü Egreat R6B'nin işlemcisi forexe göre daha hızlı ve USB disklerdeki arşivleri bile forexe göre çok daha hızlı açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 4 Eylül 2011; 20:33:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frux

@rfve hangi yazılımı kullanıyorsun? 3in1 > V1.1 final iyileştirme yazılımı mı? Yoksa daha eski versiyon 3in1 yazılımı yüklü cihazında? Türk - yabancı Tv'ler ve youtube'tan videoları mede8er arayüzü ile mi seyrediyorsun? Yani net için hangi arayüz daha başarılı sence.. # Bende ilk satın aldığımda r6a'yı kumanda ve ısınma sorunu yüzünden pek beğenmemiştim ama şimdi cihazın özelliklerini öğrendikçe, sevmeye başladım. Yeğenime de kullansın diye hmp3000'i verdim ;)

bende genel olarak yazılım desteği nedeniyle r6a yı tercih ettim.
    cihaz daha daha bir fonksiyonel daha bir kullanışlı oldu..
    :D

şuanda gamdanoterdam arkadaşın paylaştığı v1.1 final yazılımı
    kullanıvorum.
    gamdanoterdam arkadaşın v1.1 -2 yazılımı çıktı o da denenebilir.
    TF Da konusu var . şifre dağıtımını ben yapıyorum.
    birde şuan yeni bir yazılım yaptılar.
    National diye 2 in 1 oda denenebilir.

rfve forex'in yazılım desteği diye bir şey söz konusu değil.
    Neticede modlu bir yazılım kullanıyorsun ve yarın öbür gün cihazında olabilecek olası bir sorun cihazını garanti dışı bırakacaktır.
    Kullandığınız modlu yazılım orijinaline göre temelde ciddi bir farklılık getirmese bile arayüzde ve bir takım internet servislerinde yenilikler getiriyor ama bunlarda ne kadar stabil , tartışılır.

İnsanlara bir takım tavsiyelerde bulunurken bunların da altını çizmessen sorumluluğu paylaşmış olur ve insanların ahını alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 4 Eylül 2011; 20:33:07 >

• @popcornhour

Forexin yazılım desteği var demedim zaten.
    TF da ve buradaki konuda da zaten MOD lu yazlım olduğu ve
    yazılımı yüklemenin tüm sorumluluğunun yükleyen kişilere ait olduğu yazıyor.

Ama madem böyle yanlış anlaşılmalar olabilir burada altını tekrar çizeyim.

FOREX de Yukarıda bahsettiğim yazlımlar ORJİNAL YAZILIMLAR DEĞİLDİR.
    Gönüllü kişiler tarafından MOD lanmış yazılımlardır.
    Yazılımları yüklemek - yüklememek Yükleyen kişilerin sorumluluğundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 5 Eylül 2011; 10:21:57 >
  • iyi yaptın ..
  • quote:

iyi yaptın ..

http://forum.donanimhaber.com/m_52385324/tm.htm
    bu cıhaz ne zaman tr ye gelir bilginiz var mı acaba?
  • valla Eg-R6B yı sırf denemek için bile olsa almayı düşünüyorum gerçi base 3.0 kullanıyorum ama bu cihaz baya olay yaratmış denemekte fayda var ama fiyat olarak 99 tl yi beklerim acelem yok nasılsa
  • tuplu tv'de kullanmak icin 99tl iken aldigim R6B'yi, s-video/scart iyi sonuc vermedigi icin satiyorum, ilgilenenler msj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

tuplu tv'de kullanmak icin 99tl iken aldigim R6B'yi, s-video/scart iyi sonuc vermedigi icin satiyorum, ilgilenenler msj atabilir

Scartla zaten iyi sonuç alman mümkün değil.
    Composite ile alman gerekiyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla Eg-R6B yı sırf denemek için bile olsa almayı düşünüyorum gerçi base 3.0 kullanıyorum ama bu cihaz baya olay yaratmış denemekte fayda var ama fiyat olarak 99 tl yi beklerim acelem yok nasılsa

Gerçekten olay yarattı.
    sebebi de, bu cihazın satışa başlaması ile ülkemizdeki diğer medya player satışlarını neredeyse yarı yarıya kesti. ( belki de daha fazla )
    Önceki sayfalara bir göz atarsan , bu cihaza ne kadar çamur atılmaya çalışıldığını görebilirsin

• Egreat EG-R1B Full HD 1080P 2.5" Media Player SBS 3D altyazı desteği veriyormu arkadaşlar??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla Eg-R6B yı sırf denemek için bile olsa almayı düşünüyorum gerçi base 3.0 kullanıyorum ama bu cihaz baya olay yaratmış denemekte fayda var ama fiyat olarak 99 tl yi beklerim acelem yok nasılsa

Gerçekten olay yarattı.
    sebebi de, bu cihazın satışa başlaması ile ülkemizdeki diğer medya player satışlarını neredeyse yarı yarıya kesti. ( belki de daha fazla )
    Önceki sayfalara bir göz atarsan , bu cihaza ne kadar çamur atılmaya çalışıldığını görebilirsin

Evet bende katılıyorum.

piyasada bu kadar kaliteli cihaz bu fiyata (99 tl) bulunmazdı.
    Piyasayı aşağıya doğru şekillendirdi.

(tabii realtek 1055 cipseti de bu durumda çok önemli etken.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

tuplu tv'de kullanmak icin 99tl iken aldigim R6B'yi, s-video/scart iyi sonuc vermedigi icin satiyorum, ilgilenenler msj atabilir

Scartla zaten iyi sonuç alman mümkün değil.
    Composite ile alman gerekiyor diye düşünüyorum.

composite de iyi sonuc vermedi.. tek secenek hdmi sanirim yoksa bi anlami olmuyor malesef
  • halbuki biz composite ile oldukça iyi netice alabiliyoruz.
    tv'nde companent çıkış var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.