Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakın bi zamanda media oynatıcılı 5.1 dts destekli ses sistemi alacağım. bu alete yinede gerek duyarmıyım? normalde filmleri lcd tv'nin usb'sinden izliyorum fakat hiç mkv denemedim.
  • medya oynatıcının özelliğine göre gerek olmayabilir. dts destekli filmleri tv destekliyorsa zaten ses sisteminiz de destekli olacağı için sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

arkadaşlar yakın bi zamanda media oynatıcılı 5.1 dts destekli ses sistemi alacağım. bu alete yinede gerek duyarmıyım? normalde filmleri lcd tv'nin usb'sinden izliyorum fakat hiç mkv denemedim.

şayet Dolby-Hd veya Dts-HD sesleri içeren bir video çalıştırır iseniz , ne tv'niz ne de ses sisteminiz büyük olasılıkla bunu desteklemiyecektir.
    Buna benzer arşivleri çalıştırdığınız zaman büyük olasılıkla hiç ses almıyacaksınız.
    Ancak Egreat R6B tarzı bir cihaz ile HD sesli videoları TV'ye HDMI ile aktarabilir ve ses alabilirsiniz.
    Buradan hareketle ihtiyacınız olur mu veya olmaz mı , siz karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

arkadaşlar yakın bi zamanda media oynatıcılı 5.1 dts destekli ses sistemi alacağım. bu alete yinede gerek duyarmıyım? normalde filmleri lcd tv'nin usb'sinden izliyorum fakat hiç mkv denemedim.

şayet Dolby-Hd veya Dts-HD sesleri içeren bir video çalıştırır iseniz , ne tv'niz ne de ses sisteminiz büyük olasılıkla bunu desteklemiyecektir.
    Buna benzer arşivleri çalıştırdığınız zaman büyük olasılıkla hiç ses almıyacaksınız.
    Ancak Egreat R6B tarzı bir cihaz ile HD sesli videoları TV'ye HDMI ile aktarabilir ve ses alabilirsiniz.

Genelde cihazlar indirgeyip sesi veriyor. Yani DTS HD MA sesi avr çözemiyorsa DTS olarak veriyor. Ama dediğim gibi genelde böyle.

• Sesi indirgeyip almak , hiç almamaktan daha iyi :)
  • quote:

quote:

valla sanırım standart DTS destekli benim baktığım filmler. Ayrıca optik kablo kullanmak gerekmiyor muydu DTS sesleri alabilmek için?

• Sn. Popcornhour bugun itibariyle r6b aldım ikinci el daha elime geçmedi ama sormak istediğim birşey var. Şimdi benim elimde dune base 3.0 var acaba 3d konusunda bu iki cihaz aynı durumdamıdır yoksa egreat in 3d konusunda dune ye karşı fazlası varmıdır?
  • base 3.0 incelemedim ancak , Prime 3.0 çok iyi makine.
    R6B ise 3D'de tatminkar sonuçlar veriyor ancak Prime 3.0 ile kıyas yapılamaz.
    Netice de Dune markası üst segmente hitap ediyor ve gerek performans gerekse özellik olarak realtek işlemci cihazların çok önünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 16 Eylül 2011; 17:52:32 >
  • quote:

base 3.0 incelemedim ancak , Prime 3.0 çok iyi makine.
    Netice de Dune markası üst segmente hitap ediyor ve gerek performans gerekse özellik olarak realtek işlemci cihazların çok önünde.

base de prime ın aynısı zaten tek farkı blu ray player yerıne 3.5 luk hdd takma yuvası var dıger tum ozellıkler bırebır aynı prıme ıle. anladım ozaman napalım bır ondan bır ondan takılırız bızde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

base 3.0 incelemedim ancak , Prime 3.0 çok iyi makine.

base de prime ın aynısı zaten tek farkı blu ray player yerıne 3.5 luk hdd takma yuvası var dıger tum ozellıkler bırebır aynı prıme ıle. anladım ozaman napalım bır ondan bır ondan takılırız bızde

aynen
  • Yaklaşık olarak iki haftadır kullanıyorum şu ana kadar bi şikayetim yok.
    Bana göre altyazıyı üste çekme,boyutunu büyütme,rengini değiştirme özelliği çok güzel bide otomatik olarak aynı ayarda kalsa daha iyi olacakmış ama çok büyük bi problem değil bence..
    Kumandada az biraz algılama sorunu var gibi tam karşısına tutmak istiyor:) ama yinede 3-4 mt mesafeden çok rahat alıyor.
    Aynı zamanda açmadığı bi format olmadı görüntü olarak,ses olarakta ayarlardan burda denildiği gibi Raw işaretli,codecleri okuyabiliyorum.DTS seslerde hiçbir sorun yok fakat biraz önce DTS-HD MA codecli bi film açtım sesi çözüyor ama indirgeyerek çözüyor sanırım Avr Sony DH 520 hangisinden onu bilmiyorum beni aşıyor daha tecrübelilere sormak lazım:)
    Bluray açıyormu diye sorulacak olursa Batman Begins filmini açtım denemek için 20 dakika izledim hiç takılma sorunu yaşamadım ses ve görüntü gayet akıcıydı.
    Dosyalar arasında geçiş pc deki kadar hızlı olmasada amaannn hadi açıl be dedirtmiyor kesinlikle..
    Kutunun tasarımıda güzel ve hoş büyüklüğü yanyana iki buçuk uzun marlboro büyüklüğünde:))
    Herkesin ihtiyacı farklı benim 5oo Gb Hdd olduğu için Harddiskli bişey düşünmedim genelde interneti pcden kullanmayı isterim bunun içinde gerek duymadım başka şeylere elimde hdd varken 3oo-4oo lira vermek lüks olur..
    Sonuç olarak bence bu fiyata gerçekten alınabilecek bir ürün f/p olarak 10/8.5 :))
    Almayı düşünenlere tavsiye ederim..

• mendilci DTS-HD MA yı indirgeyerek çözmesi AVR' ile alakalı.
    Çünkü biz bir çok farklı AVR ile kullandık bir sorun yok.
    Bu arada samimi görüşlerin için tşk. ederiz.
  • lcd tv 2009 model dts ve birçok video codecini desteklemiyor.bunu alsam tvde dtsli filmleri ve internetten indirdiğim cdye yazılmamış blurayleri(yani sadece dosyaları olan) izleyebilirmiyim.(eminim ki çok sorulmuştur bu soru ama soruyum dedim)
  • Evet , izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 19 Eylül 2011; 23:39:43 >
  • acaba r6b modelınde forex gıbı custom yazılımlar yok mu? r6a da mesela filmi ön gösterim var filmin üstüne gelip beklediğimizde direk filmi özet şeklinde oynatmaya başlıyo bu gibi özellikler mevcut firmware de r6b de yok ekleme imkanı olabilir mi?
  • Şimdilik yok zira forexin kullandığı cihazın işlemcisi neredeyse 1.5 yıldır piyasada ...
    Egreat R6B ancak 6 ay oldu ve custom yazılımları daha çıkmadı.
    Benim tahminim AC.Ryan nın wireless destekli yazılımını çıkarıyorlar diye duydum
  • quote:

acaba r6b modelınde forex gıbı custom yazılımlar yok mu? r6a da mesela filmi ön gösterim var filmin üstüne gelip beklediğimizde direk filmi özet şeklinde oynatmaya başlıyo bu gibi özellikler mevcut firmware de r6b de yok ekleme imkanı olabilir mi?

bende filmin üzerine geldiği anda yanda küçük bir pencere oynatmaya başlıyor r6b, üzerinde gelen fw , birşey yüklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuncanIdaho

quote:

acaba r6b modelınde forex gıbı custom yazılımlar yok mu? r6a da mesela filmi ön gösterim var filmin üstüne gelip beklediğimizde direk filmi özet şeklinde oynatmaya başlıyo bu gibi özellikler mevcut firmware de r6b de yok ekleme imkanı olabilir mi?

bende filmin üzerine geldiği anda yanda küçük bir pencere oynatmaya başlıyor r6b, üzerinde gelen fw , birşey yüklemedim.

O bahsettiğiniz özellik zaten R6B'de var.
    Filmlerin olduğu klasöre girin ve kumandadan menu tuşuna basıp , önizlemeyi seçin.
    Artık görebilirsiniz.
  • Ben o özelliği zaten kullanıyorum.
    Bir gün kumandadan tesadüf eseri keşfetmiştim
  • bende şimdi yaptım sayenizde teşekkürler:) ya bu arada şu ön izleme olayı dune prime ve base lerde nasıl aktif ediliyor?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.