Dune'de yeni bir yazılım geliyor ve sanırım menü komple flashlı olacak. Bu sayede önizleme vs... bir çok menü önizleme modu gelecek. Ancak istersen bu gelecek yazılımı beklemeden yadis'i kurup kendin de görsel bir menüye kavuşabilirsin. Zira yqdis bu konuda çok başarılı , hatta bu işi en iyi yapan program diyebilirim.
yadis kullandım bir ara sonra sildim ama pişman oldum biraz uğraştırıyor ama dediğiniz gibi son derece başarılı bir program olduğu kesin bu arada yenı yazılım tahmini ne zaman gelir bilginiz var mı?
Merhabalar,
Bu cihazda alt yazı ile film ismi aynı mı olmak zorunda ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hemakes
Merhabalar,
Bu cihazda alt yazı ile film ismi aynı mı olmak zorunda ?
evet
Sanki aynı isim olmadan da destekliyordu ?
Bize yeni yazılım yok mu? altyazıları okumakta zorluk çekiyorum. Tvnin ayarlarını düzgün yapınca altyazı parlak beyaz olmaktan çıkıyor. Bold falan olsa en azından. Ya da çerçeveli? Bu arada her pcye taktığımda ne yaparsam yapayım pc tarama istiyor. Bu sorun sadece bendemi var?
bu ürünü almayı düşünüyordum benim için 3d half sbs High@L5.1 mkv filmleri sorunsuz bir şekilde çalıştırıp çalıştırmaması önemli bir soru bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: xxmasterxx
bu ürünü almayı düşünüyordum benim için 3d half sbs High@L5.1 mkv filmleri sorunsuz bir şekilde çalıştırıp çalıştırmaması önemli bir soru bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
3d half sbs lerde sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
quote:
Hocam sağolun da bir kaç yerde teknik özelliklerinde High@L5.1 desteği yok görünüyordu bu formatta 3d half sbs film izlediniz mi
quote:
quote:
quote:
Hocam sağolun da bir kaç yerde teknik özelliklerinde High@L5.1 desteği yok görünüyordu bu formatta 3d half sbs film izlediniz mi
Bende 3d tv yok. Ancak arşivimde 4-5 tane 1080p sbs - halfsbs film mevcut.
Deneme maksadıyla oynatmışlığım var.Ancak izlemediğim için ses durumu nedir dts midir hdma mıdır True HD midir bakmadım açıkçası.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende 3d tv yok. Ancak arşivimde 4-5 tane 1080p sbs - halfsbs film mevcut.
Deneme maksadıyla oynatmışlığım var.Ancak izlemediğim için ses durumu nedir dts midir hdma mıdır True HD midir bakmadım açıkçası.
Peki hocam teşekkürler bilgilendirme için biraz daha araştırdıktan sonra alırım büyük ihtimal
Resmi olarak 5.1 destekleyen realtek işlemcili cihaz zaten yok. Ama R6B 500mhz lik işlemcisiyle extream 5.1 profilindeki dosyalar hariç , birçok 5.1 profilli videolari desteklemektedir. Buna 3D SBS ler dahildir
merhabalar. bir sorunum var makineye daha önceden amfiyi bağlayıp passthrough yaptığım zaman amfide dts yada dd ışıkları yanıyordu ve her hoparlörden ses alabiliyordum. ancak son zamanlarda yine aynı şekilde olduğu halde ön hoparlörden konuşma seslerini alamıyorum. sanal 5.1 yaptığımda yada 2.1 seçtiğimde ön hoparlörden ses alabiliyorum. yani hoparlörde sorun olduğunu düşünmüyorum. sizce sorun ne olabilir ?
tüplü tv'de performansı nasıl arkadaşlar, görüntü dark movix'teki gibi bozuluyor mu tüplüye takınca?
quote:
Orijinalden alıntı: akula2005
tüplü tv'de performansı nasıl arkadaşlar, görüntü dark movix'teki gibi bozuluyor mu tüplüye takınca?
Bende aynı şeyi merak ediyorum. Cihazı tüplü tv de, playvision ve logitech x530 ile kullanmayı düşünüyorumda..
Scart ile bağlamaz iseniz oldukça tatminkar sonuçlar alabilirsiniz. Scart ile de tV'den tv'ye göre değişir. En azından 1073 çipli ve 400Mhz'lik cihazlardan daha kaliteli görüntü verdiği kesin.
RTD1055 Serisi cihazlar 1073'lere göre hem daha hızlıdır hem de daha kaliteli görüntü verir.
arkadaşlar bilmiyorum deneyen oldumu ama ben normalde ps3 ü mediaplayer olarak kullanıyorum ama ps3 ü odalar arası taşımaktan bıktığımdan bu playeri almayı düşünmüştüm. deneyen varmı acaba ps3 ile görüntü kalitesi arasında nasıl bir fark var?
quote:
Orijinalden alıntı: CorleoneXT
arkadaşlar bilmiyorum deneyen oldumu ama ben normalde ps3 ü mediaplayer olarak kullanıyorum ama ps3 ü odalar arası taşımaktan bıktığımdan bu playeri almayı düşünmüştüm. deneyen varmı acaba ps3 ile görüntü kalitesi arasında nasıl bir fark var?
ps3 de alt yazıyı nasıl ayarlıyordun ?
divx e gömülüyor yada showtime mediaplayer de gösteriyor altyazıyı