valla ben zamanında sancak bilgisayar'dan 20 liraya almıştım. www.hdtech.com.tr adresinden telefon ile ulaşabilirsin.
büyük kumanda derken popcorn kumandası değil sanırım. ben şu kodları bulabilsem amfinin kumandasına tanıtmayı deneyeceğim. popcornhour un kodlar için yüklediği resim silinmiş elinde olan varsa yazabilir mi yada sayın popcornhour bir daha verebilirseniz sevinirim
Evet bu kodları bende istiyorum. şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: lastpaladin
quote:
Orijinalden alıntı: miyankizu
quote:
Orijinalden alıntı: ocen76
valla ben zamanında sancak bilgisayar'dan 20 liraya almıştım. www.hdtech.com.tr adresinden telefon ile ulaşabilirsin.
büyük kumanda derken popcorn kumandası değil sanırım. ben şu kodları bulabilsem amfinin kumandasına tanıtmayı deneyeceğim. popcornhour un kodlar için yüklediği resim silinmiş elinde olan varsa yazabilir mi yada sayın popcornhour bir daha verebilirseniz sevinirim
Evet bu kodları bende istiyorum. şimdiden teşekkürler
Gerçekten süper olur zaten kumanda çok küçük eve gelen arkadaşlar bile kumandayı görünce hayret etti sende bu kadar küçük bir kumanda nasıl olur diye alışmışlar dev dev kumandalr kullanmama
Arkadaşlar kullandığınız en son sorunsuz görsel ve güncel firmware nedir acaba paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.. .
1.10'u kullanıyordum şimdi 1.17'yi kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bobombenim
1.10'u kullanıyordum şimdi 1.17'yi kullanıyorum.
1.17 yi nereden indiriyoruz? :)
yenı yazılımın farkları neler ve arkadasın dedıgı gıbı nerden ındırıyoruz?
yeni firmware i buldum ve indirdim ama henüz deneyemedim