Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kodları nasıl kullanacağımızı da bilgili bir arkadaşımız yazabilir mi, bende inter lrb 5201 evrensel kumanda var.. şimdiden teşekkürler.
  • Kullananlarda yorum yapabilirse seviniriz.
  • Bende bu üründen aldım ancak bir süredir film izlemiyorum biraz önce takıyim bir bilr izliyim dedim ancak makina açılıyor yanlız acılıştaki LOADING ekranı bir türlü gitmiyor ne yani bozuldu mu bu şimdi 2-3 film izledik kapattık nedir bu durum fikri olan varmı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Bende bu üründen aldım ancak bir süredir film izlemiyorum biraz önce takıyim bir bilr izliyim dedim ancak makina açılıyor yanlız acılıştaki LOADING ekranı bir türlü gitmiyor ne yani bozuldu mu bu şimdi 2-3 film izledik kapattık nedir bu durum fikri olan varmı ????

Yazılım ile ilgili bi sıkıntı var sanırım daha önce konuşulmuştu, popcornhour kullanıcısına ulaşırsanız yada eski yorumlara bi bakarsınız götürüp bi işlem yapıyolarmış 2 dkkada düzeliyomuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Kullananlarda yorum yapabilirse seviniriz.

eğer cihazın performansı ile ilgili ise bu soru ben gayet memnunum, çok hızlı ve yüksek performanslı her türlü dosyayı çatır çatır oynatıyor, dts leri çözüyor, 3d dosyaları dual sesleri oynatıyor, tek problem slow motion tuşu çalışmıyorrrr :(
    şu slow motion da çalışsa 99 TL ye aldığım en iyi media player diyebilirim.
  • Valla bir film keyfi yapayım dedim burnumdan geldi .Ucuz etin yahnisi de bu kadar oluyor sanırım... Bu arada res tuşu falan denedim işe yaramayo loading ekranına mahkum oldum resmen.
  • Neyseki ürünün sitesinden 'R6B firmware, ver:1.0.1.10 (2010-12-24 update)'' yükleyince düzeldi. Yoksa kafayı yiyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastpaladin

quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Kullananlarda yorum yapabilirse seviniriz.

eğer cihazın performansı ile ilgili ise bu soru ben gayet memnunum, çok hızlı ve yüksek performanslı her türlü dosyayı çatır çatır oynatıyor, dts leri çözüyor, 3d dosyaları dual sesleri oynatıyor, tek problem slow motion tuşu çalışmıyorrrr :(
    şu slow motion da çalışsa 99 TL ye aldığım en iyi media player diyebilirim.

Soru biraz kapalı olmuş ben öğrenebilen kumandayı kastetmiştim (:
    Ama konu açılmışken 720 ve üstü filmlerde uzaktan çekim sahnelerde mesela gökyüzünden dağı çektiğini düşünün sanki hafif donma kare atlama oluyomuş gibi geliyo, diğer tür sahnelerde hiç dikkatimi çekmedi böyle birşey. Dikkatini çeken oldu mu?

• quote:

Neyseki ürünün sitesinden 'R6B firmware, ver:1.0.1.10 (2010-12-24 update)'' yükleyince düzeldi. Yoksa kafayı yiyecektim.

Update le düzelmesi iyi olmuş. Bu arada cihaz ucuz ama
  • yeni yazlımın farklarını yazabilirmisiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabre80

yeni yazlımın farklarını yazabilirmisiniz acaba

Evet orjinalden kullanıyorum ben. Yazılımların ne gibi artıları var acaba?
  • Cihaz ucuz amacına gayet kolayca hizmet eden gayet kullanışlı bir cihaz.Eğer amacınız hdd nize tak çalıştır ne istiyorsam seyredeyim se bence gayet yeterli.
  • quote:

Cihaz ucuz amacına gayet kolayca hizmet eden gayet kullanışlı bir cihaz.Eğer amacınız hdd nize tak çalıştır ne istiyorsam seyredeyim se bence gayet yeterli.

Kumandası dışında hiç bi sıkıntısı yok cihazın ona da alışılıyo.
  • http://www.hdarsivi.com/3d-half-sbs-1080p-filmler/22107-the-lion-king-3d-aslan-kral-3d-2011-1080p-3d-half-sbs-dual-hda-bluray-film-indir-3d-movie-download.html

Şimdi yukarıdaki half sbs 3d yi indirsem izleyebilir miyin bu cihazla. Daha önce iki kez indirdim ancak ikisini de açmadı bu kez boşuna kürek çekmek istemiyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

http://www.hdarsivi.com/3d-half-sbs-1080p-filmler/22107-the-lion-king-3d-aslan-kral-3d-2011-1080p-3d-half-sbs-dual-hda-bluray-film-indir-3d-movie-download.html

Şimdi yukarıdaki half sbs 3d yi indirsem izleyebilir miyin bu cihazla. Daha önce iki kez indirdim ancak ikisini de açmadı bu kez boşuna kürek çekmek istemiyorum. Teşekkürler...

ben bütün half sbs filmleri seyredebiliyorum. indirdikten sonra bilgisayarda açabildin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lastpaladin

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

http://www.hdarsivi.com/3d-half-sbs-1080p-filmler/22107-the-lion-king-3d-aslan-kral-3d-2011-1080p-3d-half-sbs-dual-hda-bluray-film-indir-3d-movie-download.html

ben bütün half sbs filmleri seyredebiliyorum. indirdikten sonra bilgisayarda açabildin mi?

Çift çekirdekli t66oo işlemcili galiba notebook kapandı o da açmadı bir tanesini, diğerini hatırlamıyorum.

• Beyler şimdi bu alet Blu Ray isolarını okuyabiliyor mu ?
  • Ürünün 2. versiyonu çıkmış 1185dd chipset 256ram+256rom lu. İnternette gezinmek için daha iyi olabilir.

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&Pdtid=549551

böyle bir site 95$ a satmakta.
  • 2. versiyon demiyelim de , yeni model dersek daha doğru olur.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sancak_Bilgisayar/
  • Daha hızlı , daha stabil , network ve görsel menü özellikleri oldukça gelişmiş.
    Ayrıca Blurayleri (v:1 ) full menülü gösterebiliyor.
    Bunların sebebi kullandığı yeni işlemci. ( Realtek 1185 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Ekim 2011; 17:32:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.