Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

Büyük kumandanin ilanını yakında GG üzerinde açacağız.

ilan çıkınca haber verir misiniz, fiyat uygun olursa bir tane almayı istiyorum :)
  • @popcornhour satışa sunacağınız büyük kumanda, R6A ve yeni model R6A-II'ye de uygun değil mi? Yani tüm R6 cihazlara uygun bir kumanda oluyor.. Küçük kumandaya nazaran algılama hassasiyeti daha yüksek sanıyorum.. Bir tane de ben satın alacağım...
  • Evet uygun =>http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-popcorn-hour-kumandalari-48048840

Yalnız orada 3 model var ve sipariş vermeden önce hangi modeli alacağınızı belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Kasım 2011; 13:18:26 >
  • vallahi komedi, egreat nasıl bir mantıkla üretim yapıyorsa;
    içinden adam gibi kumanda çıkacağına bir de ayrıca kumanda almak durumda kalıyoruz.

sakın üzerinize alınmayın:
    sözüm firmaya değil, üreticiyedir.
  • kullanan arkadaş olursa yorum yazabilir mi küçük kumandaya göre algılaması nasıl diye
  • Konu başlığında 3d yazıyor ama bu cihazda 3d film desteği gerçekten var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popcornhour arkadaş daha iyi bilir ama yurt dışı sitesinde incelediğim kadarıyla 3D özelliği yok,

Egreat R200S HD Network Media Player, support 3D, Android, DLNA, 3.5" HDD, USB 3.0 ürününde var,

bu ürünün Türkiye'ye gelme zamanı ile ilgili bilgisi olan var mı ?
  • arkadaşlar büyük kumandayı kullanan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hosen

Konu başlığında 3d yazıyor ama bu cihazda 3d film desteği gerçekten var mi?

gerçekten, özelliklerinde 3d yazmıyor:

quote:

This Egreat R6B Digital AV Player is a convenient and modern multimedia player that can be seamlessly integrated into the home entertainment. Built in with the newest generation chipset RTD1055DD hardware and software, it can decode nearly 99% of video files. With dual USB hosts, you can copy and delete file directly between 2 external USB devices. If you don't have Blu-ray media player, just connect the BD-ROM/Writer to R6B and let it stream for you.

Quick Glance at Key Features
    • Digital audio player
    • Digital video player
    • Digital photo viewer

TV Output Resolution
    • HDMI v1.3 1080p output Resolution: 480P,576P,720P@50Hz,720P@60Hz,1080I@50Hz,1080I@60Hz,1080P@50Hz,1080P@60Hz
    • Composite video(Resolution:576I@PAL,480I@NTSC)

Audio Output: Stereo analog audio,S/PDIF Optical and Coaxial digital audio

Compatibility
    This Egreat R6B provides abundant audio/video codec and file format support at up to 1080p@60HZ resolution. Please see below for detailed information.
    • Video Container:MPEG (MPEG-TS,MPEG-PS,VOB and M2TS) (typical file extensions: MPG,TS,M2TS,TP,VOB),AVI,MOV,MP4(typical file extensions: MOV,MP4,QT),MKV,ASF,WMV),RM/RMVB (typical file extensions: RM, RMVB),DVD-ISO, VIDEO_TS (DVD-Video playback, including DVD menu support),BD-ISO,DMV,BD-Video Playback,including BD simple menu support),Raw video,WAV,MP3
    • Video Decoders:MPEG-1/2/4,WMV9/VC-1,H.264.AVC,Dvix,Xvid,Real Networks,RM/RMVB,8/9/10,Full-pixel JPEG decode with High resolution
    • Audio Containers:AAC,M4A,MPEG audio (MP1,MP2, MP3,MPA),WAV,OGG
    • Audio Decoders: MPEG1 layer1/2/3,MPEG-2 LC-AAC,MPEG-4 LC-AAC,Dolby digital,DTS digital,DTS-HDMA/DTS-HDHR(pass through),TRUEHD ,pass-through,Blu ray LPCM,WMA,RA1/RA-cook/RA-lossless,OGG/APE/FLAC
    • Dolby,DTS Dual Decode
    • HD audio Pass Through

bu arada amazon'da $69.99 x 1.86 =130TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

gerçekten, özelliklerinde 3d yazmıyor:

quote:

This Egreat R6B Digital AV Player is a convenient and modern multimedia player that can be seamlessly integrated into the home entertainment. Built in with the newest generation chipset RTD1055DD hardware and software, it can decode nearly 99% of video files. With dual USB hosts, you can copy and delete file directly between 2 external USB devices. If you don't have Blu-ray media player, just connect the BD-ROM/Writer to R6B and let it stream for you.

Quick Glance at Key Features
    • Digital audio player
    • Digital video player
    • Digital photo viewer

TV Output Resolution
    • HDMI v1.3 1080p output Resolution: 480P,576P,720P@50Hz,720P@60Hz,1080I@50Hz,1080I@60Hz,1080P@50Hz,1080P@60Hz
    • Composite video(Resolution:576I@PAL,480I@NTSC)

Audio Output: Stereo analog audio,S/PDIF Optical and Coaxial digital audio

Compatibility
    This Egreat R6B provides abundant audio/video codec and file format support at up to 1080p@60HZ resolution. Please see below for detailed information.
    • Video Container:MPEG (MPEG-TS,MPEG-PS,VOB and M2TS) (typical file extensions: MPG,TS,M2TS,TP,VOB),AVI,MOV,MP4(typical file extensions: MOV,MP4,QT),MKV,ASF,WMV),RM/RMVB (typical file extensions: RM, RMVB),DVD-ISO, VIDEO_TS (DVD-Video playback, including DVD menu support),BD-ISO,DMV,BD-Video Playback,including BD simple menu support),Raw video,WAV,MP3
    • Video Decoders:MPEG-1/2/4,WMV9/VC-1,H.264.AVC,Dvix,Xvid,Real Networks,RM/RMVB,8/9/10,Full-pixel JPEG decode with High resolution
    • Audio Containers:AAC,M4A,MPEG audio (MP1,MP2, MP3,MPA),WAV,OGG
    • Audio Decoders: MPEG1 layer1/2/3,MPEG-2 LC-AAC,MPEG-4 LC-AAC,Dolby digital,DTS digital,DTS-HDMA/DTS-HDHR(pass through),TRUEHD ,pass-through,Blu ray LPCM,WMA,RA1/RA-cook/RA-lossless,OGG/APE/FLAC
    • Dolby,DTS Dual Decode
    • HD audio Pass Through

bu arada amazon'da $69.99 x 1.86 =130TL.

Peki hiç 3d deneyen var mi 3d tv ile birlikte? Kullananlar bir 3d film ile test edebilirler mi?

• takip
  • quote:

orada bahsedilen 3D SBS ( yanyana ) ve TAB ( üstüste ) stereoscopic dosylar için geçerli.
    3D.ISO ve 3D.Bluray oynatan cihaz henüz ülkemize gelmedi , geldikleri zamanda bu cihazın fiyatının 4 veya 5 katı olacak.
  • quote:

quote:

orada bahsedilen 3D SBS ( yanyana ) ve TAB ( üstüste ) stereoscopic dosylar için geçerli.
    3D.ISO ve 3D.Bluray oynatan cihaz henüz ülkemize gelmedi , geldikleri zamanda bu cihazın fiyatının 4 veya 5 katı olacak.

hocam bu cihazın cin fiyatı 95 dolar iken 3d iso oynatan r200s 180 dolar civarı fiyat neden 4-5 kat olsun. 2 katı olur en fazla.

urunu cindeki sitesi dogrudan yolluyor .

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=554269&private=

150 euroyu gecmediği icin gumruktede sorun olmuyor.

• 4-5 katı dediğim 100Tl'nin 4-5 Katı. ( yani 400-500 tl )
    Gümrük muafiyeti 150€ değil bir kere 75€.
    Ayrıca gümrüğe takılmaz diyorsunuz ama bizim numunemiz bile gümrüğe takıldı ve yaklaşık 1 adet numune için 400Tl masraf çıkardılar.
    Oradaki fiyat bile yaklaşık 345Tl , burada bir sürü vergi var ve doğal olarak fiyatlar farklı olacak.
    Dileyen çinden alır , dileyen burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 23 Kasım 2011; 17:53:49 >
  • Bugün bir tane alarak aranıza katıldım , fiyat 99 TL , Ankara Anteras Electroworldde hala 7-8 tane üründen mevcut dileyen ordan alabilir.
  • 99 tl ilk ürüne kumanda, kargosuyla nerdeyse 30 lira r6b için çok pahalı.
  • YAZILIM DESTEGİ GELDİ !!!!

A.C Ryan "ACR-PV73500" Playon!HD Essential modelinin Egreat R6B ile aynı cipseti kullandıgını gördüm ,

Chipset : Realtek 1055 , ve bu modelde kullanılan yazılımla pek çok değişiklik yapıldıgı belli oluyor , mesela şubat ayında çıkardıkları

yazılımla wifi Dongle kullanımını saglamışlar , usb ile internete bağlanabiliyor .

A.C Ryan ürünlerinin kullandıkları realtek chipset serileri :

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

link olarak incelemek isteyenler : http://justinlee.sg/2011/06/07/the-pc-show-2011-highlights-to-look-out-for-ac-ryan/

chipset araştırmasında sonra yabancı forumlarda bu firmware güncellemelerini kullanmışlar mı ? diye baktım bingo :) onuda alttaki verecegim sitede söylemişler yani yazılım da oluyor.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283157&page=2

the new firmware as a proposal

1- Wİ-Fİ Dongle support,
    2- video juke box support (yamj - owersıght)
    video wall support.

Acryan (new firmware) wi-fi dongel support.
    (acryan essential uses rtd 1055 dd )

ürün sayfası :http://www.acryan.com/support/ACR-PV73500/

Forumda firmware'in yayınlandıgı sayfa:http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=149&t=12398

Bu üstteki firmware şubat ayındaki yazılım wifi dongle kullanıma imkan saglayan.

Birde 4 kasım 2011 de çıkan yeni yazılım varki , onunda sayfası :

Firmware Release PV73500 v5.4.4.r2688 :

http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=149&t=16948

Egreat RB6 bu yazılımlarla yeni birsürü özellik kazanacak , forum linklerindeki pdf dosyalarına bakarak ne gibi degişiklikler yapılmış görebilirsiniz.

Şimdi sırada bu yazılımları yükleyip deneme yapacak arkadaşları bekliyorum :) ben yol gösterdim denemek sizden , avsforum da bu yazılımların egreat rb6 da kullanıldıgı da belirtiliyor ki yazılım destegine kavuştuk demektir.

• Micca MPLAY-HD Digital Media Player (Rev. 1055)

http://content.miccastore.com/micca-mplay-hd

yine bu ürünün 19 temmuzda çıkan yazılımıda bu ürüne olacaktır diye düşünüyorum , aynı chipseti kullanıyor.
  • kusura bakmayın, ben bu konularda acemiyim.

şimdi başka bir markanın firmware'ini yükleyip USB'sinden internete bağlanabilecek miyiz? yanlış mı anladım?

harika birşey :)
  • quote:

4-5 katı dediğim 100Tl'nin 4-5 Katı. ( yani 400-500 tl )
    Gümrük muafiyeti 150€ değil bir kere 75€.
    Ayrıca gümrüğe takılmaz diyorsunuz ama bizim numunemiz bile gümrüğe takıldı ve yaklaşık 1 adet numune için 400Tl masraf çıkardılar.
    Oradaki fiyat bile yaklaşık 345Tl , burada bir sürü vergi var ve doğal olarak fiyatlar farklı olacak.
    Dileyen çinden alır , dileyen burdan.

kusura bakmayın en ben Eg-R6A-II nın 4-5 katı fiyat zannettim.(yani 800-1000 tl diyorsun diye dusundum) ve bu arada 150 euro 75e dusmus onuda ogrendim. benim hatam. 400 tl normal tabii. bu arada R200 vey r300 modelini ne zaman getirtiyorsunuz. eğer yakın zaman icinde getirtirseniz sizden almak isterim yoksa bir sekilde yurtdısından getirmenin yolunu arayacağım.

saygılar.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.