Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kadar komik olan ne ?
  • Yahu beyler bu alet şimdi menülü olarak akıcı bir şekilde , Blu Ray iso-larını oynatabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Yahu beyler bu alet şimdi menülü olarak akıcı bir şekilde , Blu Ray iso-larını oynatabiliyor mu ?

Sadece Version1 olanları akıcı bir şekilde ve menülü oynatabiliyor.
    Version2 olanları ise FullMenülü değil de SimpleMenu ( basit menu ) olarak çalıştırıyor.
    Daha bu gün 50gb'lik Transformers3'ü menülü test ettim , en ufak bir zorlanma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Ekim 2011; 17:45:44 >
  • 1a1b1c , ben burdayım ve biryere kaçtığım yok ama senin derdin ne anlamadım
  • Ben zaten Sancak Bilgisayar çalışanı olduğumu en başından beri söylüyorum ve manipilasyon yaptığım yok.
    ayrıca bir zamanlar iddaa yapmadım , dikkat edersen o arkadaş bir sürü topikte manipülasyon yapıyordu.
    bende kendisini biraz sıkıştırınca ( çakma cihaz vs... ) başladı boy boy garanti belgelerini yayınlamaya.
    halbuki , en baştan beri " ben son kullanıcıyım , firmanın çalışanı değilim " diye atıp tutuyordu.
    Sazan arıyorsan , benim sıkıştırmamdan sonra o belgeleri yayınlayan mı sazan desem yoksa , SS almadım diyen sana mı sazan desem
    Ama demiyorum , çünkü böyle polimiklere girmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 28 Ekim 2011; 18:11:07 >
  • Tamam yakaladın , teslim oluyorum.
    Neyse ben yemeğe gidiyorum , sen devam et
  • Buradaki güzel yorumların ardından ben de wdtv gen1 olan cihazı kaldırıp attım ve r6b'ci oldum.
    wdtv'nin oynatmadığı filmlerden cihazı kitlenmesinden bıkıp usanmıştım,r6b bu konuda hakikaten dendiği kadar muthiş.

r6b kullanan arkadaşlara birkaç sorum var (1.0.1.10 versiyonu yüklü)
    1- filmleri pause-play yaptığımda 1 kez takılma yapıp devam ediyor,herkeste olan birşeymidir cihazla mı ilgili sorun var acaba?

2- cihazın tek kötü yanı olan kumandanın muadili olan ürünleri iletebilir misiniz.eski postlarda carefour ve migrosta satılan FAV RM-L828 halen satılıyor mu? bundan başka uyumlu kumandalar nedir? fiyat olarak da tabi ucuz olan.

3- wdtvnin tek guzel yanı olan menuler ve arka plan pek guzel durmuyor,bu konuda hiç şikayet gormedim acaba bir ayarı mı var benim görmediğim?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokial

Buradaki güzel yorumların ardından ben de wdtv gen1 olan cihazı kaldırıp attım ve r6b'ci oldum.
    wdtv'nin oynatmadığı filmlerden cihazı kitlenmesinden bıkıp usanmıştım,r6b bu konuda hakikaten dendiği kadar muthiş.

r6b kullanan arkadaşlara birkaç sorum var (1.0.1.10 versiyonu yüklü)
    1- filmleri pause-play yaptığımda 1 kez takılma yapıp devam ediyor,herkeste olan birşeymidir cihazla mı ilgili sorun var acaba?

2- cihazın tek kötü yanı olan kumandanın muadili olan ürünleri iletebilir misiniz.eski postlarda carefour ve migrosta satılan FAV RM-L828 halen satılıyor mu? bundan başka uyumlu kumandalar nedir? fiyat olarak da tabi ucuz olan.

3- wdtvnin tek guzel yanı olan menuler ve arka plan pek guzel durmuyor,bu konuda hiç şikayet gormedim acaba bir ayarı mı var benim görmediğim?

Teşekkürler

madde 1 için cevabım; harddisk uyuyunca uyanması biraz zaman alıyor, eski bir wd gen 1 kullanıcısı olarak wd yi kapatınca hard diskin ışığı sönmezdi, bu cihaz kapanınca hardisikin ışığı sönüyor ne büyük mutluluk :) sanırım sebep bu uzun süre pause yapınca hard disk uyuyor.

• 3) Cihazın video çıkışını HDMI-AUTO seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

3) Cihazın video çıkışını HDMI-AUTO seç

Sevgili Popcornhour;

bu slow motion için ne gibi alternatiflerim var?
  • merhaba,
    egreat r4b aldım yeni güncellemeyi egreat.com sitesinden yüklediğim firewear ile yaptım benim sorunum 1-youtube videoları açılmıyor 2-internet browser kumandadan sayılardaki harfleri yazamıyorum bunun için ne yapmam lazım
  • kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? bu cihaz 480i nin altındaki düşük çözünürlüklü medyaları da oynatabiliyor mu?
  • 480p denedim , çalıştırıyor.
    sizin 480i'den kastınız nedir ?
    divx filmler filan mı ? ( evet onlarıda çalıştırabiliyor )
  • Arkadaşlar ben de bir media player almak istiyorum ama birkaç sorum vardı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..

1_ HD filmleri izlemek istiyorum ama ekran kartımın HDMİ çıkışı yok .Bu media playerin HDMİ çıkışını monitörümün HDMİ girişine bağlarsam o kaliteli full HD videoları izleyebilir miyim???
    2_ DTS müzikleri bu media playeri kod çözücü gibi kullanarak Logitech Z-506 ile kayıpsız dinleyebilir miyim???
  • Bu 1.0.1.17 yazılımı Egreat'in sitesinde yok. Bir sakatlık çıkmasın ? Bu arada 1.0.1.10 yazılımının getirdiği değişikliklere bakınca büyük kumanda desteğini gördüm. Kumandadan memnun olmayan arkadaşlar belki büyük kumandayı Ebay'den falan bulabilirler. Az evvel S1A'nın büyük kumandasını komşunun R6B'de denedim süper çalıştı.
  • Büyük kumandanin ilanını yakında GG üzerinde açacağız.
  • acaba r6b'nin kutu içeriği nedir?

bugün EW'den aldım, içinden:

1- R6B
    2- uzaktan kumanda
    3- adaptör çıktı.

peki uzaktan kumanda için pil ve görüntü kabloları çıkması gerekmiyor muydu?
  • sayın popcorn daha önce size de sormuştum R6A ftpden indirme yapar mı diye sonunda başardım. Makinemizin bir artı özelliği daha oldu. diğer arkadaşlara da buradan duyurmuş olurum hem. aşağıdaki konuda indirme için bir yazı hazırladım dileyen arkadaşlar faydalanabilir.

EGREAT R6A FTP den Dosya İndirme Klavuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

acaba r6b'nin kutu içeriği nedir?

1- R6B
    2- uzaktan kumanda
    3- adaptör çıktı.

Kutu içeriği doğru.
    Pil ve HDMI kablo çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: laider

acaba r6b'nin kutu içeriği nedir?

1- R6B
    2- uzaktan kumanda
    3- adaptör çıktı.

Kutu içeriği doğru.
    Pil ve HDMI kablo çıkmıyor.

cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.