chipset araştırmasında sonra yabancı forumlarda bu firmware güncellemelerini kullanmışlar mı ? diye baktım bingo :) onuda alttaki verecegim sitede söylemişler yani yazılım da oluyor.
Egreat RB6 bu yazılımlarla yeni birsürü özellik kazanacak , forum linklerindeki pdf dosyalarına bakarak ne gibi degişiklikler yapılmış görebilirsiniz.
Şimdi sırada bu yazılımları yükleyip deneme yapacak arkadaşları bekliyorum :) ben yol gösterdim denemek sizden , avsforum da bu yazılımların egreat rb6 da kullanıldıgı da belirtiliyor ki yazılım destegine kavuştuk demektir.
YAZILIM DESTEĞİ GELMEDİ MAALESEF.
Bende zamanında çok araştırmıştım. Acryan yazılımları korumalı yazılımlar. Direkt olarak ciihaza yüklenmiyor. Ben cihaz bendeyken denedim.
Modlayacak biri gerek. Maalesef kimsede bu cihazla çipsetle ilgilenmiyor.
Zamanında yabancı forumlardan destek istemiştim. Hala Modlayacaklar....
rfve' nin dediği gibi aynı çipi kullanması demek , yazılımların birbirine kurulup çalışabilmesi demek değildir.
99tl lik üründe e-sata yok diyor bu ne anlama geliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: monte41
r6b de e-sata yok.
quote:
Orijinalden alıntı: infest06
quote:
r6b de e-sata yok.
hocam e-sata olmaması ne anlama geliyo yani
e-sata ( external sata = harici sata ) bağlantısı ...
quote:
Orijinalden alıntı: archieduke
quote:
Orijinalden alıntı: popcornhour
4-5 katı dediğim 100Tl'nin 4-5 Katı. ( yani 400-500 tl ) Gümrük muafiyeti 150€ değil bir kere 75€. Ayrıca gümrüğe takılmaz diyorsunuz ama bizim numunemiz bile gümrüğe takıldı ve yaklaşık 1 adet numune için 400Tl masraf çıkardılar. Oradaki fiyat bile yaklaşık 345Tl , burada bir sürü vergi var ve doğal olarak fiyatlar farklı olacak. Dileyen çinden alır , dileyen burdan.
kusura bakmayın en ben Eg-R6A-II nın 4-5 katı fiyat zannettim.(yani 800-1000 tl diyorsun diye dusundum) ve bu arada 150 euro 75e dusmus onuda ogrendim. benim hatam. 400 tl normal tabii. bu arada R200 vey r300 modelini ne zaman getirtiyorsunuz. eğer yakın zaman icinde getirtirseniz sizden almak isterim yoksa bir sekilde yurtdısından getirmenin yolunu arayacağım.
saygılar.
popcornhour. r200s ve r300 geliş sureci hakkında bir soru sormustum ama?
quote:
hocam ben çok teknoloji cahiliyim harici sata ne demek hdd bağlanmıyormu bu cihaza
quote:
quote:
hocam ben çok teknoloji cahiliyim harici sata ne demek hdd bağlanmıyormu bu cihaza
Usb harddiskleriniz ve usb belleklerinizi bağlayabilirsiniz.
Basitçe E-sata daha hızlı bir bağlantı şekli, bu bağlantı için hem diskinizin desteklemesi hemde medya oynatıcının desteklemesi gerekir. Film izlemek için e-sata ya ihtiyacınız yok.
quote:
quote:
quote:
4-5 katı dediğim 100Tl'nin 4-5 Katı. ( yani 400-500 tl ) Gümrük muafiyeti 150€ değil bir kere 75€. Ayrıca gümrüğe takılmaz diyorsunuz ama bizim numunemiz bile gümrüğe takıldı ve yaklaşık 1 adet numune için 400Tl masraf çıkardılar. Oradaki fiyat bile yaklaşık 345Tl , burada bir sürü vergi var ve doğal olarak fiyatlar farklı olacak. Dileyen çinden alır , dileyen burdan.
kusura bakmayın en ben Eg-R6A-II nın 4-5 katı fiyat zannettim.(yani 800-1000 tl diyorsun diye dusundum) ve bu arada 150 euro 75e dusmus onuda ogrendim. benim hatam. 400 tl normal tabii. bu arada R200 vey r300 modelini ne zaman getirtiyorsunuz. eğer yakın zaman icinde getirtirseniz sizden almak isterim yoksa bir sekilde yurtdısından getirmenin yolunu arayacağım.
saygılar.
popcornhour. r200s ve r300 geliş sureci hakkında bir soru sormustum ama?
R200S ve R300'ün numuneleri şuan bizde ve incelemeleri bitti. Bu iki üründen birini almak isteyen olursa , özelden bilgi isteyebilirler.
bu makınada vıdeo ve ses ayarları nasıl olmalıdır full hd lcd tv de kullanılacak makina ve bu 24 k acık olmalı mıdır en uygun yazılım hangisidir yardım arkadaşlar elimdeki bluray bir filmde takılmalar oldu 24 k yı kapattım takılmadı yardımmmm
quote:
R200S ve R300'ün numuneleri şuan bizde ve incelemeleri bitti. Bu iki üründen birini almak isteyen olursa , özelden bilgi isteyebilirler.
PM ATTIM
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
quote:
Orijinalden alıntı: bakieryigit
YAZILIM DESTEGİ GELDİ !!!!
A.C Ryan "ACR-PV73500" Playon!HD Essential modelinin Egreat R6B ile aynı cipseti kullandıgını gördüm ,
Chipset : Realtek 1055 , ve bu modelde kullanılan yazılımla pek çok değişiklik yapıldıgı belli oluyor , mesela şubat ayında çıkardıkları
yazılımla wifi Dongle kullanımını saglamışlar , usb ile internete bağlanabiliyor .
A.C Ryan ürünlerinin kullandıkları realtek chipset serileri :
chipset araştırmasında sonra yabancı forumlarda bu firmware güncellemelerini kullanmışlar mı ? diye baktım bingo :) onuda alttaki verecegim sitede söylemişler yani yazılım da oluyor.
Egreat RB6 bu yazılımlarla yeni birsürü özellik kazanacak , forum linklerindeki pdf dosyalarına bakarak ne gibi degişiklikler yapılmış görebilirsiniz.
Şimdi sırada bu yazılımları yükleyip deneme yapacak arkadaşları bekliyorum :) ben yol gösterdim denemek sizden , avsforum da bu yazılımların egreat rb6 da kullanıldıgı da belirtiliyor ki yazılım destegine kavuştuk demektir.
YAZILIM DESTEĞİ GELMEDİ MAALESEF.
Bende zamanında çok araştırmıştım. Acryan yazılımları korumalı yazılımlar. Direkt olarak ciihaza yüklenmiyor. Ben cihaz bendeyken denedim.
Modlayacak biri gerek. Maalesef kimsede bu cihazla çipsetle ilgilenmiyor.
Zamanında yabancı forumlardan destek istemiştim. Hala Modlayacaklar....
[Official] Firmware Release PV73500 v5.4.4.r2688 Version v5.4.x r2688 what’s new in this release
1. Added an autorun function to playback your video or audio automatically after the unit is booted up - Create an 'autorun' folder (all small letters) on your internal HDD/external storage device - Place your media in the autorun folder in your own alphabetical order - The media will automatically start playing in the same sequence when the unit is booted up 2. Added firmware compatibility with new Realtek 1055 chipset 3. Improved various menu language translations and OSD errors 4. Improved compatibility with various languages in ID3 tags 5. Fixed info bar unable to auto hide when displayed during video playback 6. Fixed wrong information displayed when a delete, copy or move operation is done
quote:
2. Added firmware compatibility with new Realtek 1055 chipset
bu sürümde mi deneme yaptınız acaba ? 1055 chiplerdeki uyumluluk artırılmış son çıkan firmware de belki yükleme işlemi yapılabiliyordur.
quote:
quote:
PM ATTIM
PM ATMISTIM AMA R300 VE R200S TEMİN SURESİ İLE İLGİLİ. OZELLİKLE R200S.
Fiyatları biliyorsundur , her ikisinden de 1'er tane var.
TEST EDİLEN NUMUNELERMİ ELİNİZDEKİLER SIFIRMI.
Bu arada cuma aksamustu deneme amaclı electroworldden r6b aldım 99 tlden. komik bir durum oldu. eve geldim kutuyu bir actım kutunun ıcınde adaptor yok. reyonda kapalı kutu aldığım urunden adaptor cıkmadı. Ankamall evden almıstım. sağolsun 365 ew değişmedi ankamalle gitmek zorunda kaldım pazar gunu orda değiştiler. ve 365deki electroworldun de dğişim yapması gerektiğini niye değişmediğini bana sordular. Bende bencede oyle ama onlara sorun dedim. Neyse dun aksam cihazı kısa sureli denedim. Kumanda dısında(herkesin yorumu aynı) guzel urune benziyor hızı vs fena gelmedi. Bunu deneme amaclı aldım asıl hedefim r200s veya r300 3d tv var ve 3d isoları calıstıran bir cihaz alıcam.
r6b kullanan arkadaşlar, cihazın kumandasından çıkan kumanda ile bir müddet mücadele ettikten sonra gg den büyük kumandayı aldım, önceki kumanda ile alakası olmadığını söyleyebilirim, sanki başka bir cihaz almış oldum. Kumanda ile sorun yaşayan herkese tavsiye ederim.
Arkadaşlar Egreat R6B mi Dark HD Mini Box mu? İkiside 99TL
Tşkler..
arkadaşlar cihazda gorduğum temel eksiklik dakika girerek ileri saramamamızdır.