birkaç kişiye sordum tam cevap alamadım ben sonu 17 olan versıyona yukselttım makınayı ama eskıden sankı daha ıyıydı eskı versıyona donebılıyor muyuz bu makınada deneyen oldumu sımdıye kadar ..
dönebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN
bende r1 var maymalamay basladı r6b alsam elimdeki r1 in kumandasını bunda kullanabilirmiyim deneyen oldumu
kullanabilirsin
Merhabala Arkadaşlar,
Bu cihazda blu-ray olarak dl ettiğimiz filmleri nasıl açıyoruz ? Yani stream klasörüne girip doğru film dosyasını bulmadan daha pratik bir şekilde açma yöntemi varmıdır acaba ?
Son zamanlarda indirdiğim filmlerin bazılarını açmamaya başladı cihaz bazısında ses var görüntü yok bazısını hiç açmıyor neden olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: cesar_
Son zamanlarda indirdiğim filmlerin bazılarını açmamaya başladı cihaz bazısında ses var görüntü yok bazısını hiç açmıyor neden olabilir..
Bu açılmayan filmleri bilgisayarda falan denediniz mi ? Bilgisayarda normal mi ?
Evet denedim 1 tanesi hariç hepsi nomral bir şekilde açılıyor
bu alet nerde 99 tl ve 3d bluray isolarını açabiliyormu
bu alet nerde 99 tl ve 3d bluray isolarını açabiliyormu
3D Bluray iso açmaz. 3D Half SBS mkv leri açar. Normal (3D olmayan) Bluray iso ları açar.
nerde 99 tl
r6b den z5500'e optik kablo ile bağlantı yapıldığında dts-hd truhd gibi filmleri izleyebiliyormuyuz? Down mu yapıyor sesleri? Kalitesi Dts tadında olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
r6b den z5500'e optik kablo ile bağlantı yapıldığında dts-hd truhd gibi filmleri izleyebiliyormuyuz? Down mu yapıyor sesleri? Kalitesi Dts tadında olur mu?
Optik kablo ile bağlantı yapıldığında DTS sesleri alırsın. Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio sesleri alamassın.Optik kablonun altyapısı bu ses formatlarını taşımaya uygun değil.
optik kablo hakındaki yorumu bilmem ama logitech z5500 o formatları desteklemiyor bildiğim kadarıyla bende kullanıyorum da o formattaki sesleri çalarken ekranın da dts yazıyor sadece diğer ibareler yazmıyor nette özelliklerinde de destekledği formatlarda geçmiyor o formatlar
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle kusura bakmayın 5 sayfa ezcool hd box sayfasını okuyup geldim 27 sayfa daha gözüm yemedi..Benim ses ile ilgili bir sorum olacak.Ezcool hd box'ta görüntüyü hdmı ile tv ye iletirken aynı anda 5.1/7.1 ses gönderilemiyormuş.Cihazdan 5.1/7.1 ses almak için görüntüyü hdmı dan gönderiyorsunuz,sesi ise optik çıkıştan dijital ses çözebilen bir ses sistemi aracılığıyla dts olarak alabiliyorsunuz.Bu durumda ses sisteminizin dijital olması yani optik çıkışlara sahip olması gerekli..
Benim ses sistemim analog bir sistem olduğu için ezcool hd box aldığımda dts ses için birde birsürü para verip dijtital ses çözebilen bir ses sistemi almam gerekecek.Acaba bu durum egreat-r6b de nasıl işliyor? Bana anlayacağım şekilde bilen bir arkadaşımız izah ederse çok memnun olurum.
Ses konusu dışında bu cihaz ile ilgili altyazılarında ya da 720p&1080p oynatımında herhangi bir sorun ya da bilmem gereken bir şey var mıdır?
Son olarak aslında hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ve bu media player işini ordan halletmeyi düşünüyordum ama orda da egreat yok..Alternatif olarak ezcool hd box ve dark cinemaniaxs var.Acaba ben bu iki alternatif ürünü de sayarsak 3 mediaplayer dan hangisini almalıyım? Ses çözme konusunu göz önüne alalım ama lütfen.Bu çözme işi 3 üründe de aynı mı acaba yoksa farklı mı?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: PRODJ
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
Optik kablo ile bağlantı yapıldığında DTS sesleri alırsın. Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio sesleri alamassın.Optik kablonun altyapısı bu ses formatlarını taşımaya uygun değil.
Optik kablo ile dts-hd ma ve dts-es alındığı söyleniyor. Egreat down yapıyor galiba. DD modunda çalışıyor zannedersem z5500 ama? Arkadaşla irtibata geçip daha sağlıklı bilgi alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle kusura bakmayın 5 sayfa ezcool hd box sayfasını okuyup geldim 27 sayfa daha gözüm yemedi..Benim ses ile ilgili bir sorum olacak.Ezcool hd box'ta görüntüyü hdmı ile tv ye iletirken aynı anda 5.1/7.1 ses gönderilemiyormuş.Cihazdan 5.1/7.1 ses almak için görüntüyü hdmı dan gönderiyorsunuz,sesi ise optik çıkıştan dijital ses çözebilen bir ses sistemi aracılığıyla dts olarak alabiliyorsunuz.Bu durumda ses sisteminizin dijital olması yani optik çıkışlara sahip olması gerekli..
Benim ses sistemim analog bir sistem olduğu için ezcool hd box aldığımda dts ses için birde birsürü para verip dijtital ses çözebilen bir ses sistemi almam gerekecek.Acaba bu durum egreat-r6b de nasıl işliyor? Bana anlayacağım şekilde bilen bir arkadaşımız izah ederse çok memnun olurum.
Ses konusu dışında bu cihaz ile ilgili altyazılarında ya da 720p&1080p oynatımında herhangi bir sorun ya da bilmem gereken bir şey var mıdır?
Son olarak aslında hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ve bu media player işini ordan halletmeyi düşünüyordum ama orda da egreat yok..Alternatif olarak ezcool hd box ve dark cinemaniaxs var.Acaba ben bu iki alternatif ürünü de sayarsak 3 mediaplayer dan hangisini almalıyım? Ses çözme konusunu göz önüne alalım ama lütfen.Bu çözme işi 3 üründe de aynı mı acaba yoksa farklı mı?
Teşekkürler.
Arkadaşlar cevap yok mu bu kadar kullanıcısı var bu cihazın hiç mi başlığı takip eden yok?
Mp3 dinlerken albüm resmini gösterebilmenin bir yolu varmıdır? Tüm ayarları denememe rağmen klasör resmi olarak albüm resmi geliyor fakat içine girip parçaları çalmaya başlayınca ekranın sol tarafındaki ön izleme penceresi boş oluyor.
bu makinayı almadan egreat r6b den bahsedıyorum bu baslık altında makınayı oven arkadaslar nerede merak edıyorum.takılmalar yasıyorum bazı fılmlerde ayarları neden paylasmıyorsunuz bızımle ..hangı sürümünü kullanmalıyız lcd poınt mi crt taramamı her fılme gore mı goruntu ayarı yapmalıyım ornegın 720p 1080p yoksa en mantıklısı hangısı 24p gercek sınema gercekten ıse yarıyor mu lg lcd tv ım var onunda bu ozellıgı varda.artı ses ayarı nasıl olmalı..sayın popcornhour hocam sancak bılgısayara da msj attım ama cvp gelmedı..makınayı kullanan arkadaslar cvp verırsenız sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: Tungakağan
Bir zamanlar iyi gaz verdiler buna, özellikle cinemania ısınıyor ütü gibi dediler ki yalan, ben deli gibi film izlerim emekliyim bütün gün film, dizi, belgesel izliyorum tık yok, takılma yok, ısınma yok, ama bunda ısınma varmış ilk zamanlar satıcı yok diyordu şimdi frux var diyor.
biri bunu gazlıyor, diğeri phılıpsi dikkat edin, kendiniz test etmeden almak büyük hata.
Isınan ''realtek 1073-400mhz chipsetli'' network destekli Egreat R6A modeliydi.. Egreat R6B modelinde ise, ''realtek 1055-500mhz chipset kullanılıyor ve aynı chipseti Philips HMP3000'de de kullanılıyor.. Her ikisinde de ısınma diye bir sorunu yok.. Cihaz 3-4 saat çalışa da; ancak kasa da hafif bir ılnma oluyor... Zaten popcornhorn da sadece R6B modeli için ısınma sorunu yok diyordu Burada kimsenin gaz verdiği de yok.. Herkes kullanıcı yorumlarını iyice okur ve inceler.. perfonmanslı bulduğu media player hangisiyse, ona karar verip, satın alır..