Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zimens

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Kumada kodları nedir acaba?

quatroxx, umarım bu işinizi görür.

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

Teşekkürler ama linkte sorun var sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

...........

şimdi ustalara sorum var. cihaz üzerindeki fwyi değiştirsem mi? kendi sitesinde yeni birşey yok. şikayetim de yok. bi faydası olur mu?
    sorum halen geçerlidir arkadaşlar,
    cihaza firmware update yapmaya gerek var mı?
    ne gibi artıları olur?

Ayrıca kendi sitesinde üzerindekinden yeni
    fw yok. Bu durumda forumda gezen
    fw'yi yüklersem garanti dışı kalır mı?

cevaplar için, üşenmediğiniz için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Güncel yazılım :http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm

bu firmware'i indirdim ama sorularım yüzünden yüklemedim.

cihaza (arabirim görselliği, daha fazla codec tanıma gibi) faydası var mı?

cihaz garanti dışı kalır mı?

bide bunları cevaplandırırsan çok güzel olacak popcornour usta,
    şimdiden teşekkür ederim...
  • Egreat R6B modelin en son çıkan en güncel firmware > 1.0.1.17
    Romanya Egreat forum sitesinden >http://www.egreat.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=252
    1.0.1.17 Firmware for Egreat R6A >http://egreat.ro/downloads/R6B/1.0.1.17.zip

** Beğenmezseniz istediğiniz R6B yazılımına tekrar geri dönebilirsiniz..

Not: Yazılımı sorunsuz yüklemek için kürdan yöntemi ile yükleyiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Ocak 2012; 2:07:30 >

• Bu sefer yapabildim sanırım.

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)
  • arkadaşlar egreat r6b alacam ve hdmi kablosuyla Televizyondan hd film izlemeyi düşünüyorum. bu ürün yerine aynı kablo ile Western Digital ile aynı filmleri izlesesm görüntü kalitesinde farklılaşma olur mu? yoksa görüntü kalitesi daha mı iyi Egreat player'in??
  • @zimens
    Teşekkürler
  • evet egreat R6B'Yİ SATIN ALDIM, Ankara'dan geliyor, şimdi aşağıdaki imzamda yer alan donanim listeme de ekledim

Kullanlara bir sorum var cihaz 2 aydır Electroworld stoğundaymış.. büyük ihtimal firmware güncellemesi gerekebilir.

SORU1. Güncellemeye gerek olup olmadığını nerden anlayacağım? kumandada mute düğmesi çalışmıyorsa mı? hangi problemi yaşatırsa bana güncelleyeceğim?

SORU2. ayrıca aksaklıkları tümüyle giderilmiş, EN SORUNSUZ FİRMWARE HANGİSİ R6B MODELLERİ İÇİN? bu herkes için önemli bir soru... direkt onu yükleyelim netten???

SORU3. Elime geçecek cihazın hangi firmwarenin yüklü olduğunu nasıl bulabilirim?

SORU4. Bu cihazın görüntü kalitesi, aynı kablo, aynı lcd tv, and hd film olmak kaydıyla Western Digital'ın görüntüsünden daha kaliteli gösteriyor, farkedilebilir şekilde.... diyebiliyor muyuz???!

• quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

evet egreat R6B'Yİ SATIN ALDIM, Ankara'dan geliyor, şimdi aşağıdaki imzamda yer alan donanim listeme de ekledim

Kullanlara bir sorum var cihaz 2 aydır Electroworld stoğundaymış.. büyük ihtimal firmware güncellemesi gerekebilir.

SORU1. Güncellemeye gerek olup olmadığını nerden anlayacağım? kumandada mute düğmesi çalışmıyorsa mı? hangi problemi yaşatırsa bana güncelleyeceğim?

SORU2. ayrıca aksaklıkları tümüyle giderilmiş, EN SORUNSUZ FİRMWARE HANGİSİ R6B MODELLERİ İÇİN? bu herkes için önemli bir soru... direkt onu yükleyelim netten???

SORU3. Elime geçecek cihazın hangi firmwarenin yüklü olduğunu nasıl bulabilirim?

SORU4. Bu cihazın görüntü kalitesi, aynı kablo, aynı lcd tv, and hd film olmak kaydıyla Western Digital'ın görüntüsünden daha kaliteli gösteriyor, farkedilebilir şekilde.... diyebiliyor muyuz???!

Slm.

benim cihazımda da üzerindeki yüklü cihaz var. Egreat uluslararası sitesine girince yeni güncelleme yok. Var olan son fw zaten cihazın üzerindeki. Forumlarda popcornhour'un verdiği sonu 11 olan ve romanya forumlarından gelme sonu 17 olan fw'ler var. Ama ben de güvenemiyorum. Gerçi bir ara sonu 17 olanı deneyip ne farklar var görmek istiyorum. Çünkü forumda kimse fw'ler arasında ne fark yazmamış, görsel bir fark varsa bunun resmini koymamış. Bu kadar teknolojiyi takip eden insanların bu konularda üşenmesi de bana garip geliyor...
    17 olan fw'yi denersem bunu yapmayı düşünüyorum. Hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 11 Ocak 2012; 17:00:18 >

• quote:

quote:

evet egreat R6B'Yİ SATIN ALDIM, Ankara'dan geliyor, şimdi aşağıdaki imzamda yer alan donanim listeme de ekledim

Slm.

benim cihazımda da üzerindeki yüklü cihaz var. Egreat uluslararası sitesine girince yeni güncelleme yok. Var olan son fw zaten cihazın üzerindeki. Forumlarda popcornhour'un verdiği sonu 11 olan ve romanya forumlarından gelme sonu 17 olan fw'ler var. Ama ben de güvenemiyorum. Gerçi bir ara sonu 17 olanı deneyip ne farklar var görmek istiyorum. Çünkü forumda kimse fw'ler arasında ne fark yazmamış, görsel bir fark varsa bunun resmini koymamış. Bu kadar teknolojiyi takip eden insanların bu konularda üşenmesi de bana garip geliyor...

a.s.

iyi güzel yazmışsın.
    Neden inceleme yazmamışlar ,
    Neden resim koymamışlar falan diye.
    Sen neden yapmıyorsun..?
    Neden denemiyorsun...??

Yukarıda da yazdığın gibi çekiniyorsun.
    İğneyi önce kendine batırmak lazım..

Neyse,
    Arkadaşlar yazılım denemede dikkatli olunursa pekde sorun olmaz. TF daki kürdan yöntemini kullanarak güncelleme yapabilirsiniz.
    Elbette yazılım yükleme riskli iştir. ve Yüklemek tamamen yükleyen kişinin sorumluluğundadır.

Ama çokda korkacak bişey yok. bende şuan
    r6a var . defalarca yazılım yükledim bir sorun olmadı. test için r6a-II bende onada 3-5 yazılım attım sorun yok.
    Daha önce r6b de vardı test için onada yazılım yükledim. sorun yok.

.11 olan yazılımı yüklediğimi hatırlıyorum. o yazılımdan çok bişey beklemeyin.
    çok fazla bir yenilik yok. hatta hiç yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
    ( Belki mute tuşu aktif hale gelmiş olabilir. )
    R6B forumunda bu konuda yorum bile yapmış olabilirim. o forumdan bakabilirsiniz.

.17
    olan cihaz bende iken yoktu yoksa onu da denerdim. burada paylaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 11 Ocak 2012; 17:54:46 >

• Arkadaşlar, kutu içeriğinden hdmi kablo çıkıyor mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

Arkadaşlar, kutu içeriğinden hdmi kablo çıkıyor mu???

şarz cihazı, kumanda ve cihaz dışında hiçbirşey yok...
  • quote:

quote:

Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Peki .flv uzantılı videoları açıp açmadığı hakkında bilginiz var mı?
  • DTS müzikleri sadece ses dosyalarını çalabilen var mı? Çalabildiğiniz sesin linkini paylaşabilirmisiniz? Bende ya takılıyor ya da çarpı işareti çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Peki .flv uzantılı videoları açıp açmadığı hakkında bilginiz var mı?

bu aralar eve geç gidiyorum. ilk fırsatta deneyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: rfve
    iyi güzel yazmışsın.
    Sen neden yapmıyorsun..?
    Neden denemiyorsun...??

Bu cihazı benden 1 yıl önce alanlar ve kullananlar var, ben ise yeni aldım.
    buradaki lafım benden önce alıp kullanıp aradaki farkları bilip yazmayanlara.
    Tabii ki, bundan sonrasi bana da düşüyor, şimdi cihazım oluduğuna göre eleştirmek yerine ben de yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 12 Ocak 2012; 11:43:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

Slm.

a.s.

iyi güzel yazmışsın.
    Sen neden yapmıyorsun..?
    Neden denemiyorsun...??

Neyse,
    Arkadaşlar yazılım denemede dikkatli olunursa pekde sorun olmaz. TF daki kürdan yöntemini kullanarak güncelleme yapabilirsiniz.
    Elbette yazılım yükleme riskli iştir. ve Yüklemek tamamen yükleyen kişinin sorumluluğundadır.

Ama çokda korkacak bişey yok. bende şuan
    r6a var . defalarca yazılım yükledim bir sorun olmadı. test için r6a-II bende onada 3-5 yazılım attım sorun yok.
    Daha önce r6b de vardı test için onada yazılım yükledim. sorun yok.

.11 olan yazılımı yüklediğimi hatırlıyorum. o yazılımdan çok bişey beklemeyin.
    çok fazla bir yenilik yok. hatta hiç yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
    ( Belki mute tuşu aktif hale gelmiş olabilir. )
    R6B forumunda bu konuda yorum bile yapmış olabilirim. o forumdan bakabilirsiniz.

.17
    olan cihaz bende iken yoktu yoksa onu da denerdim. burada paylaşırdım.

10 11 17 üçünü de kullandım hepsi aynı, 10 da mute tuşu çalışmıyormuydu hatırlamıyorum, küçük kumanda ile ilgili bir sorunumda olmadı, slow motion dışında onu da büyük kumanda çözüyormuş, ama kargo bedeli + kumanda 30 TL yapınca bir tek slow motion için almaya kendimi ikna edemedim,

cihazın performansı bence çok iyi arada takılıyor diyen arkadaşlarımıza kullandıkları external source uda kontrol etmelerini öneriyorum.

wd hd media player versiyon 1 e 250 TL para vermiş birisi olarak bu cihazın F/P sine laf söyletmem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lastpaladin

10 11 17 üçünü de kullandım hepsi aynı, 10 da mute tuşu çalışmıyormuydu hatırlamıyorum, küçük kumanda ile ilgili bir sorunumda olmadı, slow motion dışında onu da büyük kumanda çözüyormuş, ama kargo bedeli + kumanda 30 TL yapınca bir tek slow motion için almaya kendimi ikna edemedim,

cihazın performansı bence çok iyi arada takılıyor diyen arkadaşlarımıza kullandıkları external source uda kontrol etmelerini öneriyorum.

wd hd media player versiyon 1 e 250 TL para vermiş birisi olarak bu cihazın F/P sine laf söyletmem :)

eyv.

o zaman cihazın orijinalligini bozmaya değmez.
    Ben acaba arabirim değişmiş midir, daha janjanlı olmuş mudur demiştim.
    Ama sonuçta arabirim araç, önemli olan amaç değil mi? :)

Bu fiyata bu kalite bence de süper

• Dün akşam film indirme için kullandığım 250 GB'lık harddiskimi cihaza taktım. içindeki filmlerin çoğunu yokladım, açtım. Hiçbirinde problem olmadı. (CRT televizyona composite bağlantı ile izliyorum)
    MPEG4, AVI, MKV vs. gibi değişik görüntü, MPEG2, AC3 gibi değişik ses formatları vardı. (Aklımda kalanlar bunlar)

BRRİP, XVİD, 480P uzantılı bir sürü film vardı. Cihaz hızlı, sorunsuz. Çok yüksek beklentileriniz veya daha teknik detaylı istekleriniz varsa bilemem. Ama benim gibi CRT televizyonumu adam edeyim, laptop ekranından film izlemeyeyim. Koltuğumda yayılarak filmlerimi izleyeyim diyenler için biçilmiş kaftan. 85 TL gibi son bir yılda indiği en düşük fiyattan da alınınca yeme de yanında yat

• cihaz harika yeni aldım bende sonunda .10 olan firmware yüklü_? yükseltsem görüntü kalitesinde iyileştirme var mı firmwarelerde?
    gerçi gerçek kalitede hdfilm bu akşam deneyecem

televizyonum 1024x768 hd ready Pioneer... pdp teknolojisi var...sizce sonuç ne olur?=
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.