Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bistroman

cihaz harika yeni aldım bende sonunda .10 olan firmware yüklü_? yükseltsem görüntü kalitesinde iyileştirme var mı firmwarelerde?
    gerçi gerçek kalitede hdfilm bu akşam deneyecem

televizyonum 1024x768 hd ready Pioneer... pdp teknolojisi var...sizce sonuç ne olur?=

bence fw olayına girme. cihazın uluslararası sitesindeki son fw zaten üzerindeki.
    ayrıca yükleyenler bir değişiklik olmadığını yazıyorlar. orijinalliğini bozmaya değmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaşlar böyle bir cihaz almayı düşünüyorum en basitinden.. önerirmisiniz?

ben 15-20 gündür kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. fiyat-performans olarak harika bir ürün. (85 TL Electroworld de)
  • He he kumandasına nişan almak için kullanamak için süper, bu fiyata hem media oynatıcı hemde nişan alma aleti

• quote:

Orijinalden alıntı: zimens

Bu sefer yapabildim sanırım.

Öğrenen Akıllı Kumanda FAV RM-L828 ile kullanan var mı?
    kumanda sorununa çare olarak ..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

quote:

ben 15-20 gündür kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. fiyat-performans olarak harika bir ürün. (85 TL Electroworld de)

bende western digital hd media player var ancak baska bir cihaz lazım.. onla karşılaştırınca üzermi diye korkuyorum
  • quote:

quote:

quote:

bende western digital hd media player var ancak baska bir cihaz lazım.. onla karşılaştırınca üzermi diye korkuyorum

o konuda bişey diyemeyeceğim çünki kullandığım tek media player bu

• quote:

quote:

quote:

Bendeki wdhd yi babama verdim öyle diyim sana. yine de al biraz kullan memnun kalırsa elindeki wd hd playerı birisine hediye edersin :) 85 tlye bu kadar iyi bir cihaz yok yok yok.

• Son günlerde yeni filmlerde takılmalar yaşıyorum. HDDdenmi diye düşünmüştüm bir ara ama eski filmlerde hiç bir sorun yok. Genelde çin sürümlerinde oluyor. HD4U gibi. Sizde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Son günlerde yeni filmlerde takılmalar yaşıyorum. HDDdenmi diye düşünmüştüm bir ara ama eski filmlerde hiç bir sorun yok. Genelde çin sürümlerinde oluyor. HD4U gibi. Sizde de var mı?

Bu arada dts ses konusunda sıkıntılarım var. Videolarda sorun yok ama ses dosyalarında kilitlenmeler oluyor. Bildiğiniz çalışan ses dosyası var mı?
    Bir de en önemlisi bu movies taraması şu klasörlerde, pictures şu klasörlerde falan diyebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa hepsi birbirine giriyor. mp4leri ses olarak atıyor.
  • Dün 85 tl ye Ew den aldım bu ürünü. Ama ürünün tam olarak konu linki burası mı bilmiyorum? En güncel veya en verimli yazılım nedir? Bilmem gereken özel bir durumu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Dün 85 tl ye Ew den aldım bu ürünü. Ama ürünün tam olarak konu linki burası mı bilmiyorum? En güncel veya en verimli yazılım nedir? Bilmem gereken özel bir durumu var mı?

Ben alalı 2 hafta oldu.

Ekstra bilmen gereken birşey yok. Veya şöyle diyeyim, sorun oldukça forumu inceler çözümlerine bakarsın (sorun olursa :)
    Uluslararası sitesinde yeni bir yazılım yok. Cihaz ile sonu 10 ile biten yazılım geliyor. sitedeki de aynısı. Forumda sonu 11 ve 17 ile biten yazılımlar var. Ama kimse cihaza ne yenilik getirdiğini söylemiyor. Sadece yeni yazılım yükledim demek için yüklersin.

Bu fiyata bu cihaz harika. Ayrıca uzaktan kumanda problemi deniyor sitede, ama ben bir problem göremedim. Dreambox 500'ümün kumandasından daha iyi çalışıyor. Cihaza doğrultman gerekiyor. Bence bir problem yok...

Keyfini çıkar, hayırlı olsun :)

• 100 tl cok iyiymis buna

bir wifi si eksik
    oda olsaydi router a bagladigim hard drive daki filmleri usb ye kopyalamdan direk networkden izlerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Dün 85 tl ye Ew den aldım bu ürünü. Ama ürünün tam olarak konu linki burası mı bilmiyorum? En güncel veya en verimli yazılım nedir? Bilmem gereken özel bir durumu var mı?

Ben alalı 2 hafta oldu.

Ekstra bilmen gereken birşey yok. Veya şöyle diyeyim, sorun oldukça forumu inceler çözümlerine bakarsın (sorun olursa :)
    Uluslararası sitesinde yeni bir yazılım yok. Cihaz ile sonu 10 ile biten yazılım geliyor. sitedeki de aynısı. Forumda sonu 11 ve 17 ile biten yazılımlar var. Ama kimse cihaza ne yenilik getirdiğini söylemiyor. Sadece yeni yazılım yükledim demek için yüklersin.

Bu fiyata bu cihaz harika. Ayrıca uzaktan kumanda problemi deniyor sitede, ama ben bir problem göremedim. Dreambox 500'ümün kumandasından daha iyi çalışıyor. Cihaza doğrultman gerekiyor. Bence bir problem yok...

Keyfini çıkar, hayırlı olsun :)

Bilgilendirmen için teşekkürler. Artık bu başlıktan sorarım takıldığım bir konu olursa.
    Saçmada olsa bir soru sormak istiyorum.
    Elimde 16 gb bellek ve laptop var. Laptopta bazı filmlerim var 16 gb ın üzerinde. (23gb 30gb 42gb gibi) . Bunları nasıl izleyebilirim media playerım aracılığıyla. Yani laptopumu hdd olarak kullanabilrmiyim? Usb bağlantılarıyla bu sağlanabilir mi? Sağlanabilirse nasıl ve ne ile sağlanır?

• thebaboli,
    Böyle bir cihaz aldıysanız bir adet harici harddisk te şart.Öyle laptoptan bağlamayla falan zor iş,olmaz demiyom ama uğraşılmaz.Harici harddisk olmazsa olmaz!
  • Egreat R6B cihazımla LG42LW650S tvmde fullsbs (3840 x 1080) filmi seyredebilirmiyim acaba?
  • Bu cihaz hangi electroword lerde var bilen var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

Bu cihaz hangi electroword lerde var bilen var mı..

telefonla stok bilgisi alabilirsin. 4448739
  • Arkadaşlar, konu bayağı ilerlemiş; daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Cihaz HDD'leri C, D, E diye görüyor, bunları bizim verdiğimiz isimlerle görme şansımız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solestar

Arkadaşlar, konu bayağı ilerlemiş; daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Cihaz HDD'leri C, D, E diye görüyor, bunları bizim verdiğimiz isimlerle görme şansımız var mı acaba?

yok
  • quote:

Egreat R6B cihazımla LG42LW650S tvmde fullsbs (3840 x 1080) filmi seyredebilirmiyim acaba?

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Desteklenmeyen format olduğu için seyredemem.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.