Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Orijinalden alıntı: solestar

Arkadaşlar, konu bayağı ilerlemiş; daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Cihaz HDD'leri C, D, E diye görüyor, bunları bizim verdiğimiz isimlerle görme şansımız var mı acaba?

yok

Cevap için teşekkür ederim.
  • bursa EW a gittim
    sıfır stok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

bursa EW a gittim
    sıfır stok..

Son ürün teshirdeydi ben aldım. Ana depoda varsa ordan istetmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Dün 85 tl ye Ew den aldım bu ürünü. Ama ürünün tam olarak konu linki burası mı bilmiyorum? En güncel veya en verimli yazılım nedir? Bilmem gereken özel bir durumu var mı?

Ben alalı 2 hafta oldu.

Ekstra bilmen gereken birşey yok. Veya şöyle diyeyim, sorun oldukça forumu inceler çözümlerine bakarsın (sorun olursa :)
    Uluslararası sitesinde yeni bir yazılım yok. Cihaz ile sonu 10 ile biten yazılım geliyor. sitedeki de aynısı. Forumda sonu 11 ve 17 ile biten yazılımlar var. Ama kimse cihaza ne yenilik getirdiğini söylemiyor. Sadece yeni yazılım yükledim demek için yüklersin.

Bu fiyata bu cihaz harika. Ayrıca uzaktan kumanda problemi deniyor sitede, ama ben bir problem göremedim. Dreambox 500'ümün kumandasından daha iyi çalışıyor. Cihaza doğrultman gerekiyor. Bence bir problem yok...

Keyfini çıkar, hayırlı olsun :)

Bilgilendirmen için teşekkürler. Artık bu başlıktan sorarım takıldığım bir konu olursa.
    Saçmada olsa bir soru sormak istiyorum.
    Elimde 16 gb bellek ve laptop var. Laptopta bazı filmlerim var 16 gb ın üzerinde. (23gb 30gb 42gb gibi) . Bunları nasıl izleyebilirim media playerım aracılığıyla. Yani laptopumu hdd olarak kullanabilrmiyim? Usb bağlantılarıyla bu sağlanabilir mi? Sağlanabilirse nasıl ve ne ile sağlanır?

Su sorunun cevabını bilen yok herhalde. Neyse artık bizde sel felaketinin etkisinin geçmesini bekleyeceğiz. Yoksa bu fiyatlardan almak bile bile kazık yemek anlamına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.5" hdd taktım usb den bir numara yok görmüyor sanırım ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

3.5" hdd taktım usb den bir numara yok görmüyor sanırım ne yapmam lazım?

Her iki usb portunuda denediniz mi? Ayarlardan otomatik taramanın aktif olduğundan emin olun. Ben 2.5" ve 3.5" hdd kullanıyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfarktus

quote:

3.5" hdd taktım usb den bir numara yok görmüyor sanırım ne yapmam lazım?

Her iki usb portunuda denediniz mi? Ayarlardan otomatik taramanın aktif olduğundan emin olun. Ben 2.5" ve 3.5" hdd kullanıyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım.

cevap için teşekkür ederim. dün bir kaç denemeden sonra hdd yi cihaz gördü sanıyorum kablo veya kutuda sıkıntı var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

cihaz harika yeni aldım bende sonunda .10 olan firmware yüklü_? yükseltsem görüntü kalitesinde iyileştirme var mı firmwarelerde?
    gerçi gerçek kalitede hdfilm bu akşam deneyecem

televizyonum 1024x768 hd ready Pioneer... pdp teknolojisi var...sizce sonuç ne olur?=

bence fw olayına girme. cihazın uluslararası sitesindeki son fw zaten üzerindeki.
    ayrıca yükleyenler bir değişiklik olmadığını yazıyorlar. orijinalliğini bozmaya değmez...

ancak film izledikçe eksiklikleri farkedebiliyorum

sizde de bunlar oluyor mu?

PROBLEM 1) film mi hızlıca sona doğru sarıp normal hızına getirdiğinde sesde bozulmalar oluyor, pause a basıp tekrar oynatınca ses düzeliyor....
    Çözümü nedir? yeni versiyon mu dersiniz?

PROBLEM 2)Bazen harddiski görmüyor, usb porttan çıkarıp diğer usb girişine takıyorum bazen görüyor bazen görmüyor, acaba otomatik taramayı kapattığım için mi yapıyor? ama o zaman hiç görmezdi harddiski?

2. probleme çözüm nedir sizce?

PROBLEM 3)Bir filmi izleyip yarıda tekrar menüye geçmek istediğimde bozuk ekran (gri renkte gibi) kayan bir dikey çizgi gibi saçma bir ekran geliyor..siz de bu oldu mu?

3.. probleme çözüm nedir sizce?

• daha önce bir sorun yoktu ama son bikaç gündür ne hdd nede usb okuyor hddyi resetleyip duruyor ama bişey yapamıyorum usbde ise boşyer yok 20 mb yer lazım diyor anlamadım gitti neden böyle diyor acaba bilen varmı??
  • Torrent destegi var mi ? Mobilden yazdigim icin detayli bakamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Torrent destegi var mi ? Mobilden yazdigim icin detayli bakamadim

torrent destegi yok. 85 tl lik cihazda bi de o olsaydi efsane olurdu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Torrent destegi var mi ? Mobilden yazdigim icin detayli bakamadim

torrent destegi yok. 85 tl lik cihazda bi de o olsaydi efsane olurdu :)

Bence by haliyle bile efsane
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dün 85 tl ye Ew den aldım bu ürünü. Ama ürünün tam olarak konu linki burası mı bilmiyorum? En güncel veya en verimli yazılım nedir? Bilmem gereken özel bir durumu var mı?

Ben alalı 2 hafta oldu.

Ekstra bilmen gereken birşey yok. Veya şöyle diyeyim, sorun oldukça forumu inceler çözümlerine bakarsın (sorun olursa :)
    Uluslararası sitesinde yeni bir yazılım yok. Cihaz ile sonu 10 ile biten yazılım geliyor. sitedeki de aynısı. Forumda sonu 11 ve 17 ile biten yazılımlar var. Ama kimse cihaza ne yenilik getirdiğini söylemiyor. Sadece yeni yazılım yükledim demek için yüklersin.

Bu fiyata bu cihaz harika. Ayrıca uzaktan kumanda problemi deniyor sitede, ama ben bir problem göremedim. Dreambox 500'ümün kumandasından daha iyi çalışıyor. Cihaza doğrultman gerekiyor. Bence bir problem yok...

Keyfini çıkar, hayırlı olsun :)

Bilgilendirmen için teşekkürler. Artık bu başlıktan sorarım takıldığım bir konu olursa.
    Saçmada olsa bir soru sormak istiyorum.
    Elimde 16 gb bellek ve laptop var. Laptopta bazı filmlerim var 16 gb ın üzerinde. (23gb 30gb 42gb gibi) . Bunları nasıl izleyebilirim media playerım aracılığıyla. Yani laptopumu hdd olarak kullanabilrmiyim? Usb bağlantılarıyla bu sağlanabilir mi? Sağlanabilirse nasıl ve ne ile sağlanır?

Su sorunun cevabını bilen yok herhalde. Neyse artık bizde sel felaketinin etkisinin geçmesini bekleyeceğiz. Yoksa bu fiyatlardan almak bile bile kazık yemek anlamına gelir.

Bilen biri yok mu?

• arkadaşım mantık olarak
    senin laptopun hdd sini external hdd olarak ayarlayan ve bunu usb den çıkış veren bir duruma getirmen gerekiyor

illa ki laptop un hdd sini kullanacağım dersen.
    Buda bana göre zor . imkansız demiyorum belki çok zor olmakla birlikte ayarlanabilir.
    codlama vs gerekebilir. belkide olmaz .
    Ama önce netten bunu araştırman lazım.

Laptop için başka yolu yok.

Harici hdd alıp taksan daha kolay. hem böylece laptopun hdd sini meşgul etmemiş olursun.

Dersenki harici hdd için ek bütçe yok ona bişey diyemem.
    Lakin bu cihaz Ağa bağlanmadığı için ağdan film seyretme durumuda YOK.

illaki Laptopu kullanacağım dersen en basitinden ağ bağlantilı bir cihaz bakman lazım.
    örneğin R6A Bulursan 120-130 tl alırsın sıfırını. (ikinci el ben sana 110 tl kargo senden bırakırım.)
    yada r6A-II alabilirsin 199 tl yada indirime girdiğinde 179 tl

yok ben onada yanaşmam dersen usb bellekler ile idare edebilirim dersen
    cihazı alabilirsin.

• selam
    750 gb 2.5" 3.0 hdd aldım hdd yi usb den takıyorum görmüyor. 3.0 da problem var mı?
    ayrıca fw nasıl yükleniyor?
  • cihaz loadin ekranında takılı kaldı gitmiyor ne yapmamız lazım?
  • çözüm var mı yoksa servisemi gitmek lazım? Loading ekranında kalıyor cihaz yazılım atarak düzelir mi?
  • quote:

çözüm var mı yoksa servisemi gitmek lazım? Loading ekranında kalıyor cihaz yazılım atarak düzelir mi?

böyle bir sorunu daha önce okumadım. popcornhour adlı kullanıcı ancak cevap verebilir.
  • quote:

quote:

çözüm var mı yoksa servisemi gitmek lazım? Loading ekranında kalıyor cihaz yazılım atarak düzelir mi?

böyle bir sorunu daha önce okumadım. popcornhour adlı kullanıcı ancak cevap verebilir.

tekrar denedim durum aynı değişen bir şey yok. popcornhour yardım lütfen
  • quote:

Cihazın sağ yanında restore'ye kürdan ile basılı tutup, yazılım atmayı deneyin.. Muhtemelen düzelecektir..
    (boş bir flash belleğe yazılımı klasörsüz olarak kopyalayın.. Cihaz kapalı durumda flash belleği cihaza takın ve sağ yanda olan restore'ye kürdan ile basılı tutarak cihazı kumandadan açın 15-20 saniye kadar bekleyince, yazılım atmaya başlayacaktır.. kürdanı restore'den çıkarın..Yazılımın cihazın flash'ına yazma işlemi bitince, cihaz kapanıp, açılınca cihazı kapatın ve flash belleği çıkartın..)

Not: Ben de R6A modeli var.. İlk aldığımda böyle bir sorun çıkartmıştı.. Bu yöntemle yazılım atınca sorun çözülmüştü..
    Siz yine de servisi ile bir görüşün isterseniz..

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.