Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var ama bulunuyormu hala bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle tavsiye olunur . Yaklasik 2 yildir kullaniyorum . Parasini fazlasiyla hak ediyor ...Acamadigi dosya olmadi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: niçe

iyi günler, benim egreat r6b için öneriniz var mı? renkler çok bozdu. dağılıyor ve parlıyor. resmen film seyredemiyorum. eskiden tüplü televizyonun tüpü biter gibi verdiğiğ görüntüyü veriyor. oysa tv ye samsung blu-ray bağlayarak hdd te olan filimleri izlediğim zaman cam gibi görüntü alıyorum.

arkadaşlar, konu hakkında bilgisi olan var mı? yazılım falan mı yüklemeliyim?
  • Arkadaşlar 720 p altı özellikle bazı dizileri internetten indirdiklerimde ses görüntü uymuyor sizde de var mı böyle bir sıkıntı? Özellikle flv dosyalarda oluyor. Birde en güncel yazılım sürümü ve en iyi sürümü ne? ( Malum, bazen en güncel en iyi olmayabiliyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Kesinlikle tavsiye olunur . Yaklasik 2 yildir kullaniyorum . Parasini fazlasiyla hak ediyor ...Acamadigi dosya olmadi ..

Valla bende 1 sene olacak baya memnunum.herşeyi açıyor ve görüntü kaliteli.sadece dandik ufak kumandası bir işe yaramaz.hiç algılamıyor.hatta içine yaldız falanda koymuştum.neyse napalım bunada şükür.parasıda buna göre..
  • bendeki cihaz canon ile çektiğim quicktime video dosyalarını oynatmıyor. normal mi acaba?
  • Ben de cihazdan son derece mutluydum ama home theater aldığım için boşa çıkmış oldu. Halbuki bulabilmek için çok uğraşmıştım. Şu an piyasada pek bulunamıyor. Almak isteyen olursa ikinci el ilanıma göz atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 12 Kasım 2012; 10:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergin

bendeki cihaz canon ile çektiğim quicktime video dosyalarını oynatmıyor. normal mi acaba?

quicktime dosyalarını oynatıyor mu sizinkiler?
  • Arkadaşlar R6B kullanıyorum bir sorunum var. 250 gb. 3,5" hdd yi görüyor ancak 2,5" bağladığım hiçbir hdd yi görmüyor. Cihaz arızalımıdır yoksa yazılım ile ilgil bir durum mu?
  • Bende ikisi de var . 500 gb 2.5"--1 TB 3.5" ..sorun yok..
  • arkadaşlar dts hd master audio sesleri alamıyorum bu player ile sadece dts çıkıyor anfide menüden audio ayarları raw olarak seçili olmasına rağmen
  • Konu iyice ölmüş eskimiş ama yinede bir durumumu paylaşmak istedim belki aynı sorunla karşılaşan olursa yardımcı olurum:

EGREAT R6B cihazımı 2 senedir kullanıyorum. bugün açtım cihazın mavi ışığı yandı ama bir türlü ana menüsü gelmedi tam açılmadı. Araştırdığımda reset düğmesi kürdan yönetimi birşey varmış ve bu sayede firmware güncellemeside yapılabiliyormuş. Aynı şeyleri denedim ve oldu cihaz normal bi şekilde açıldı şimdi kullanabiliyorum. Açılmama ve ana menüsünün gelmemesi gibi bir sorun yaşarsanız şunları deneyip halledebilirsiniz:

http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm adresindeki dosyayı indir.
    -Rar'dan çıkarıp flashdiskin kök dizinine ( root ) çıkar.
    -Flashdiski R6B'ye kapalı iken ( elektrikte iken ) tak.
    -Daha sonra R6B'nin sağ yandaki reset yerine basılı tut. ( 5-6 saniye )
    -Elinizi reset butonundan çekmeden cihazı kumandasından açın.
    -Kumandadan açtıktan sonra mavi yükleme ekranı gelecek, 5-6 saniye daha reset butonuna basılı tutun ve elinizi reset'ten çekin.
    -Cihaz otomatik yazılım kurtarmaya başlayacak ve işlem bitince kendini kapatıp açacaktır.
    -Cihaz açınca menü ayarlarınızı yapılandırın ve kullanmaya başlayın.

-kürdan yöntemi yukarıdaki gibi olacak doğrudur.
    yazılımı usb belleğin içine direkt olarak attığından klasör içinde falan olmadığından emin olman lazım.
    -ayrıca cihaz kapalı iken kürdan ile resete basılacak
    cihaz kumandadan açılacak ve kürdan 3-5 sn sonra çıkartılacak.
    -yaklaşık olarak 1-2 dk içince mavi yükleme ekranını görmen lazım.
    sonrası zaten cihaz usbdeki yazılımı yükler.
    -bu arada tüm kabloları çıkarmana gerek yok. cihazda usb den sadece install.img yüklü
    bellek takılı olsın. hdmi falan çıkartmana gerek yok.

-------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada "Egreat Eg-R6B" için araştırırken firmanın kendi sitesine forumuna bakayım dedim sakın ha dikkat edin iki farklı truvaatı-virüs saldırısı aldım. Dikkatli olun,

http://www.egreattr.com/
    http://www.egreatworld.com
    http://www.egreatworld.com/en/product-detail-254.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

nzmslv , yazılım kurtarma yapmayı biliyormusun ?

http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm adresindeki dosyayı indir.
    Rar'dan çıkarıp flashdiskin kök dizinine ( root ) çıkar.
    Flashdiski R6B'ye kapalı iken ( elektrikte iken ) tak.
    Daha sonra R6B'nin sağ yandaki reset yerine basılı tut. ( 5-6 saniye )
    Elinizi reset butonundan çekmeden cihazı kumandasından açın.
    Kumandadan açtıktan sonra 5-6 saniye daha reset butonuna basılı tutun ve elinizi reset'ten çekin.
    Cihaz otomatik yazılım kurtarmaya başlayacak ve işlem bitince kendini kapatıp açacaktır.
    Cihaz açınca menü ayarlarınızı yapılandırın ve kullanmaya başlayın.

Üstad R6S i kitlemiştim, sayende kurtardım cihazı, sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: nzmslv

quote:

quote:

nzmslv , yazılım kurtarma yapmayı biliyormusun ?

Rar'dan çıkarıp flashdiskin kök dizinine ( root ) çıkar.
    Flashdiski R6B'ye kapalı iken ( elektrikte iken ) tak.
    Daha sonra R6B'nin sağ yandaki reset yerine basılı tut. ( 5-6 saniye )
    Elinizi reset butonundan çekmeden cihazı kumandasından açın.
    Kumandadan açtıktan sonra 5-6 saniye daha reset butonuna basılı tutun ve elinizi reset'ten çekin.
    Cihaz otomatik yazılım kurtarmaya başlayacak ve işlem bitince kendini kapatıp açacaktır.
    Cihaz açınca menü ayarlarınızı yapılandırın ve kullanmaya başlayın.

Teşekkürler popcornhour,

akşama deneyeceğim. yarın tekrar bilgi vermiş olurum.

vay be kaç zaman sonra lazım oldu denedim oldu,

teşekkürler dh teşekkürler popcornhour

• Bir süredir cihazda, bağlı olan hdd ve usb diskleri okuma sorunu vardı. İnternetten bu cihazla uyumlu olduğu söylenen 1.0.1.17 yazılımını indirip yükledim. Şu anda cihazı açtığımda bağlı olan diskleri birkaç saniye içerisinde okuyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bu yazılımı yükleyebilirler.
  • FORUMA ÖZEL PAKET

İSTEYENLER PM DEN İRTİBAT KURABİLİRLER

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)
  • kullanan ve bilgili arkadaşlara bir sorum var.

Bazı filmler de alt ve üst de siyah bant oluyor . Bu cihaz ile tam ekran yapıyor mu işlemci ile ? Zoom özelliğinden bahsetmiyorum.Upscale ile işlemci yapar bu işi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: persi_ali

kullanan ve bilgili arkadaşlara bir sorum var.

Bazı filmler de alt ve üst de siyah bant oluyor . Bu cihaz ile tam ekran yapıyor mu işlemci ile ? Zoom özelliğinden bahsetmiyorum.Upscale ile işlemci yapar bu işi .

upscale özelliği yok galiba. ben zoom kullanarak tam ekran yapıyorum. ambilight keyfi tam ekransız olmuyor ;)

• Olayın güzelliği zaten filmlerin misal 2.35 :1 oranında ölçeklendirilmesi. Aslında philipsin 21/9 ekranlı lcd leri vardı tam böyle filmler için ancak sanırım artık üretmiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.