Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hocam bu cihazda internet yok diye biliyorum. Cihazın üzerinde dlna işareti de yok. r6b ile karıştırıyor olabilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: jemo

1.0.1.17 i yükleyeli uzun zaman oldu.bende bir yerlerde olması lazım.. bulabilirsem haber veririm bir şekilde iletirim.. selamlar.

Çok makbule geçer hocam.

Güncelleme ile gelen bir değişiklik var mı?

Olurmu arkasinda ethernet kablosu var.guncellemeyi internetten yapabiliyorsun. İnternet televizyonu, radyosu falan hepsi var. Youtubeba bile giriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    Hocam yandaki SATA ile arkadaki LAN yazan yerler bende kapalı.

İnterneti LAN yazan yere mi takıyoruz? Eğer oraya takıyorsak nasıl takıyoruz. Oradaki kısmı kırarak mı? Oradaki kısmı kırarsak garanti dışı kalır mı?

Çok soru sordum cevapların bir kısmı evetse daha çok soracağım

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Hocam yandaki SATA ile arkadaki LAN yazan yerler bende kapalı.

İnterneti LAN yazan yere mi takıyoruz? Eğer oraya takıyorsak nasıl takıyoruz. Oradaki kısmı kırarak mı? Oradaki kısmı kırarsak garanti dışı kalır mı?

Çok soru sordum cevapların bir kısmı evetse daha çok soracağım

Şimdiden teşekkür ederim.

Sendeki kapaliysa o zman seninkunde lan ozelligi yok. Yanlis hatirlamiyorsam 2 sene once bu cihaz 2 tip satiliyordu. Hatta ben de kendi kendime dedim hic bir ise yaramiyor bu internete baglanti olayi diye. Cunku ben pek kullanmadim. Sende bosuna kirma lan kapagini zaten bosdur orasi

Electroworld den 85 tlye almıştım. O diğer tip cihaz da bu fiyat aralığında mıydı?

Bu durumda benim güncelleme yapmam için burdan bir dosya indirmem gerekiyor herhalde. O dosya sizde mevcut mu?

Birde bu 2 ayrı tip aynı güncelleme geçerli mi?
  • quote:

Electroworld den 85 tlye almıştım. O diğer tip cihaz da bu fiyat aralığında mıydı?

Bu durumda benim güncelleme yapmam için burdan bir dosya indirmem gerekiyor herhalde. O dosya sizde mevcut mu?

Ben 200 liraya aldim. Guncelleme icin internette aratip indirebilirsin. İndirdigin dosyayi flash bellege atip cihaza takiyorsun. Gecen seneki sayfalarinda nasil yuklendigine dair bilgiler mevcut. Hatta yeni surumun bulunabilecegi sitelerin kisa yoluda olmasi lazim. Bende unuttum baya oldu surum guncelemeyeli. Boylede baya isimi goruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Güncel yazılım :http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm

Önceki sayfalarda buldum son sürümü. Teşekkür ederim paylaşım için.

Ayarlar > Sistem > HDD i tara seçeneği ne olmalı? Yada ne olursa ne olur? Otomatik tarama kapalıydı bende açtım. Belki böylece taktığım hdd yi daha hızlı tanır diye. Alakası var mıdır?

Yine aynı menüde "devam ediyor" kapalı. Bu özellik ne işe yarıyor? Açık olsa ne olur?

Ürün 42lw5500 tvme hdmi ile bağlı. Genelde 1080p bazen 3d half-sbs bazende 720p yayınlar seyrediyorum.

Ses ayarları LPCM

Video ayarları sırasıyla ;

En-boy oranı : 16:9

TV sistemi : HDMI Auto

Video zoom : LCD-point

DNR : Auto

1080P 24HZ : Açık

Renk Derinliği : Otomatik

Bu ayarlar en iyisi ve doğru olanı mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Güncel yazılım :http://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm

Önceki sayfalarda buldum son sürümü. Teşekkür ederim paylaşım için.

Ayarlar > Sistem > HDD i tara seçeneği ne olmalı? Yada ne olursa ne olur? Otomatik tarama kapalıydı bende açtım. Belki böylece taktığım hdd yi daha hızlı tanır diye. Alakası var mıdır?

Yine aynı menüde "devam ediyor" kapalı. Bu özellik ne işe yarıyor? Açık olsa ne olur?

Ürün 42lw5500 tvme hdmi ile bağlı. Genelde 1080p bazen 3d half-sbs bazende 720p yayınlar seyrediyorum.

Ses ayarları LPCM

Video ayarları sırasıyla ;

En-boy oranı : 16:9

TV sistemi : HDMI Auto

Video zoom : LCD-point

DNR : Auto

1080P 24HZ : Açık

Renk Derinliği : Otomatik

Bu ayarlar en iyisi ve doğru olanı mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Sabah benim cihazi acip butun ayarlari yazarim. Bende en uygun olan ayarlari yuklemistim. Hem blue ray hem normal dvd izlyebilmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Ben 200 liraya aldim. Guncelleme icin internette aratip indirebilirsin. İndirdigin dosyayi flash bellege atip cihaza takiyorsun. Gecen seneki sayfalarinda nasil yuklendigine dair bilgiler mevcut. Hatta yeni surumun bulunabilecegi sitelerin kisa yoluda olmasi lazim. Bende unuttum baya oldu surum guncelemeyeli. Boylede baya isimi goruyor.

R6B'nin kasası ve adaptörü R6A ile aynı olup , R6B'de ethernet ve E-Sata yoktur.

Müsait olduğunda haberlerini bekliyorum
  • quote:

Müsait olduğunda haberlerini bekliyorum

Beni tam ise cikarken yakaladin. bakiyorum hemen

• Ses/ gece kapali hdmi,lpcm spdif,lpcm lipsync,auto key tone,acik
    Video / gercek oran 16:9 tv sisremi,1080p 50hz video zoom,kapali 1080p24hz,acik derinrenk 12bit
    Advance / sbs/tab external subtitle,kapali bd-menu,ask always subtitle encoding,acik surrund,5.1 dts-hd,7.1 default audio,english default subtitle,english
    Sistem / menu,turkish metin,unicodeUTF8 menu custom,english saat,manuel change font,arielblack R/RW otomoynat,acik sleep timer,kapali ekran koruyucu,5 dlna dmr,acik dlna cihaz adi,benim ismim miniKbd dili,ingilizce depolama aygiti,otomatik tara oynatmaya geri don,kapali format Bd menu,ask always autostby,kapali arayuz,arayuz3

Bende birde ag ayarlari var tabi o sana lazim olmaz. Bluray menude ayarlari degistirince herseyi acamayabiliyor.

• Beyler bir kumanda alacağım, nereden temin edebilirim?

• SANCAK BİLGİSAYAR

daan temin edebilirsiniz. kendileri resmi distribütor dür.
  • Merhabalar,
    Bende bu cihaz var yaklaşaık 1.5 yıldır sorunsuz bir şekilde kaullanıyordum... sonra arada hd gormeme sorunu başladı aç kapa yapınca düzeliyordu... fakat zaman geçtikce bu durum artmaya başladı artık her açmamda hd i görmüyor... bir çok kez aç kapa yapıyotum bazen yarım saat sonra görüyor ve ne yazıkki film izlerken birden io hatası verip hd yi görmeyi birakıyor... neden olduğunu bilen yada çözüm için önersi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

Merhabalar,
    Bende bu cihaz var yaklaşaık 1.5 yıldır sorunsuz bir şekilde kaullanıyordum... sonra arada hd gormeme sorunu başladı aç kapa yapınca düzeliyordu... fakat zaman geçtikce bu durum artmaya başladı artık her açmamda hd i görmüyor... bir çok kez aç kapa yapıyotum bazen yarım saat sonra görüyor ve ne yazıkki film izlerken birden io hatası verip hd yi görmeyi birakıyor... neden olduğunu bilen yada çözüm için önersi olan var mı ?

yazılım güncelleyim dedim internetten 1.0.1.17 versiyonunu buldum yuklerken hata verdi ... ve makine açılmıyor yandaki rebot tusuda çalışmıyor sorunu bi türlü anlamamadım
  • Kürdan Yöntemi ile yazılımı yeniden yükleyin açılmama sorunu çözülecektir.
    Diğer sorun HDD den kaynaklaı olabilir. farklı HDD denemenizi tavsiye ederim.

quote:

Kürdan Yöntemi ;

Usb belleği Ana / Kök Dizinine (Klasör içine falan değil ) Yüklemek istediğiniz yazılımı atın
    cihazın yanında bulunan Restore Tuşuna Kürdan Vb. bir şeyle basılı tutarak cihazı açın.

Tv siyah ekranda bekleyecek ve bir süre bekledikten sonra (20-40 sn değişebiliyor)
    Ekrana mavi yükleme bildirimi gelecek.
    Cihaz kendini otomatik resetleyip normal olarak firmware ile açana kadar
    Cihaza müdahalede bulunmayın , Kapatmayın , Fişini çekmeyin.

Yazılımın Ana menüsü geldiğinde Yükleme Tamamlanmıştır.

Güle Güle Kullanın...

• arkadaşlar hala alınır mı bu cihaz?

günümüzdeki SBS 3D leri veya diğer formatdaki videoları açmasında sıkıntı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 4 Kasım 2013; 12:05:52 >
  • evet hala alınabilir.

3D iso (boyutu yaklaşık 30-50 Gb ve daha büyük)
    ile işiniz yoksa gayet alınabilir, kullanılabilir bir cihaz.

Half SBS çalıştırabilir.

bende şuan r6a ve r1 var. r1 i aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Son not olarak tabi ki 100 TL üzeri para verilmez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 4 Kasım 2013; 12:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

arkadaşlar hala alınır mı bu cihaz?

günümüzdeki SBS 3D leri veya diğer formatdaki videoları açmasında sıkıntı var mı?

Valla bencede alınır. Neden çünkü açmadığı hard disc ve film formatı yok. Yeni 3D tv aldım. Hatta bu yüzden yeni model egreat almak için benimkinide satışa çıkarttım. Fakat test ettiğim half-sbs 3D filmleri bile oynattığını gördüm. 50 gb varan mkv format filmleri bile sorunsuz oynatıyor. DTS falan çözüyor.
    Tek eksik yeni nesil 3D iso 50GB lık bluray filmleri açmıyormuş. Hoş bu filmlerde HDD yüklenemez alıcaksın bluray diskini güzel bir 3D playere takıp izleyeceksin diyorlar. BluRay 3D.iso filmi orjinal cd den tutup Hard diske kopyalayınca zaten orjinallik kayboluyormuş. Bu forumda var zaten ( Half-sbs.mkv 3D ile Full sbs.iso 3D arasındaki fark ) isimli konuda. Orayada bakabilirsin. 100 lira fiyat bence uygun. 3D iso oynatan egreat r6s modeli zaten 270 lira.
    Bende sanırım bunu kullanmaya devam edip güzel bir BluRay player alıcam.Filmleri evet biraz pahalı 30-50 lira civarları. Fakat ucuz fiyatlara takas edilebiliyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

arkadaşlar hala alınır mı bu cihaz?

Valla bencede alınır. Neden çünkü açmadığı hard disc ve film formatı yok. Yeni 3D tv aldım. Hatta bu yüzden yeni model egreat almak için benimkinide satışa çıkarttım. Fakat test ettiğim half-sbs 3D filmleri bile oynattığını gördüm. 50 gb varan mkv format filmleri bile sorunsuz oynatıyor. DTS falan çözüyor.
    Tek eksik yeni nesil 3D iso 50GB lık bluray filmleri açmıyormuş. Hoş bu filmlerde HDD yüklenemez alıcaksın bluray diskini güzel bir 3D playere takıp izleyeceksin diyorlar. BluRay 3D.iso filmi orjinal cd den tutup Hard diske kopyalayınca zaten orjinallik kayboluyormuş. Bu forumda var zaten ( Half-sbs.mkv 3D ile Full sbs.iso 3D arasındaki fark ) isimli konuda. Orayada bakabilirsin. 100 lira fiyat bence uygun. 3D iso oynatan egreat r6s modeli zaten 270 lira.
    Bende sanırım bunu kullanmaya devam edip güzel bir BluRay player alıcam.Filmleri evet biraz pahalı 30-50 lira civarları. Fakat ucuz fiyatlara takas edilebiliyor artık.

cevaplar için teşekkürler

yeni 3D tv niz için düşündüğünüz yeni model eagret R6S mi acaba?

''...güzel bir BluRay player alıcam'' derken de eagret R6S i mi kast ettiniz? Yoksa elektronik marketlerden orjinal bluray discleri alıp başka bir cihazda mı kullanmayı düşünüyor sunuz?

Malum R6B eski bir cihaz, ben de R6S ve R6B arasında karar verme aşamasındayım.

-R6B + 3D bluray iso = R6S mıdır? (kabaca)

-Orjinal bluray diskleri 30-50 tl civarında alıp izleyince gözle görülür bir fark olacak mı?

-media player = bluray player mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 4 Kasım 2013; 13:29:07 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.