Bildirim
9d. ile gelen farklı itemler !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
no image mi -3 atak mı dg sıde yok ne la onlad gm ıtemı mı cek tak baqalım nasıl durcak ustunde -
-
1 hand lerin mag. att. ları var mı yavs ??
o_O -
? -
La Hacı Dalgamı geçion Adammı seçiyon -
ilginç -
ben hala çözemedim :S -
İlk resimde ordaki kılıç ama altta female yazıyor yani kılıcın malesi femalesi olmazki Ayrıca diğer itemdede sadece mag. defans ve reincarnationlar var vede - değerde Kardeş senin silkroadp bozulmuş -
la ne bu bırısı bılmıo mu bı ceksene 50m yı verırım sana ben :P nasıl bışey sosun mu sos mu o parlıo yıldız war ustunde amatam gozukmuo altı -
Yaw senin client falan bozulmuş olmasın bunlar bozuk bilgiler zaten... -
Bence ps -
ps -
pk.2
-
başka işim yok da milleti kandırmak için bunları mı tasarlıcam yok ps yok pk2 yok bilmem ne bilmeden cevap yazıyosunuz alelade . ben sadece stalda ss çektim bilmediğimden sizlerle paylaştım fikri olan var mı diye .. ama yokmuş -
ps -
Ps
One Handed female -
-
HönK Bu ne ! -
senin client bozuk yada bizim gozler
Benzer içerikler
- pk ne demek
- teamspeak sesli konuşma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- japonca nickler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X