Şimdi Ara

9v cihazı 9.6v ile kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9 volt ile çalışan bir modemim var. Ben bu modemi 9.6 volt ile çalıştırabilir miyim? veya çalışırsa bir sorun olur mu? Yoksa 0.6 volt çok büyük bir fark değil mi?

• Riske girmeyip + ucuna bir adet 1N4007 bağlarsan üstünden 0.7V düşeceğinden voltaj 8.9V olur sorun olmaz zaten kendi içinde regule eder guvenemezseniz diye söyledim illa 9V olsun derseniz 9V bir adaptör kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15 Kisiye Saldirdim

Riske girmeyip + ucuna bir adet 1N4007 bağlarsan üstünden 0.7V düşeceğinden voltaj 8.9V olur sorun olmaz zaten kendi içinde regule eder guvenemezseniz diye söyledim illa 9V olsun derseniz 9V bir adaptör kullanın

Katılıyorum.Bence en iyi çözüm arkadaşın önerdiği yöntem olabilir.Gerilimden ziyade akım değerlerinide kontrol edin kullanacağınız adaptörün akımı yeterlimi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorukmez

quote:

Orijinalden alıntı: 15 Kisiye Saldirdim

Riske girmeyip + ucuna bir adet 1N4007 bağlarsan üstünden 0.7V düşeceğinden voltaj 8.9V olur sorun olmaz zaten kendi içinde regule eder guvenemezseniz diye söyledim illa 9V olsun derseniz 9V bir adaptör kullanın

Katılıyorum.Bence en iyi çözüm arkadaşın önerdiği yöntem olabilir.Gerilimden ziyade akım değerlerinide kontrol edin kullanacağınız adaptörün akımı yeterlimi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.İyi forumlar.

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar. Arkadaşın dediği gibi diyot kullanacağım.
  • Uzerinde 9 volt yazan adaptorler de 10 volt civari degilmidir bosta zaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.