Şimdi Ara

A-C-İ-L !! 2000 Astra GL HB !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracı Adana Mıçı ' larda Bulduk
    Darbe Boya Değişen Yok
    Fiyat olarak 15000 ' e kadar düştüler
    İlk elden bayan avukattan(mış)
    Ne dersiniz bu fiyata bu araç için ?

+1 Astra GL ve HB için neler söyleyebilirsiniz ? [ Tutulma , bagaj kapasitesi , donanımsal vs ]

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1688041?MarkaModel=2000-OPEL-Astra-1.6-GL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hybride -- 4 Mart 2009; 22:37:20 >

• bende 2000 model 1.4 gl hb var biraz pahalı alıcağın araba senin normalden bilgin olsun dedim sadece... çok tutulan bi araba GM motor var nede olsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hybride

Selamlar
    Aracı Adana Mıçı ' larda Bulduk
    Darbe Boya Değişen Yok
    Fiyat olarak 15000 ' e kadar düştüler
    İlk elden bayan avukattan(mış)
    Ne dersiniz bu fiyata bu araç için ?

+1 Astra GL ve HB için neler söyleyebilirsiniz ? [ Tutulma , bagaj kapasitesi , donanımsal vs ]

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1688041?MarkaModel=2000-OPEL-Astra-1.6-GL

kardeşim ustaya baktırt önemli bi kazası yoksa seninde içine sindiyse araba hoşuna gittiyse al temizse yani belki 500-1000 daha aşağı bulursun ama bu seferde yapacağın masraflarla bu aracın fiyatını geçer....

• Sormayı unuttum da GL lerde Yol Bilgisayarı ve ABS var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hybride -- 5 Mart 2009; 17:33:34 >
  • 99 astra hb gl aracımı bugün 14600 sattım ve orj ve boya dahi yoktu 130 000 kmdeydi aracım bakımlı bir aracımda kar tipi lastikleride verdim.
    bilginize yardımcı olursa.
  • Hayırlı olsun öncelikle
    Aracnızda ABS var mıydı? Bizim baktığımız araçta yok ; sizce bu model bir araç için ABS önemli midir?
  • BENİMKİNDEDE ABS YOKTU,14500TL VERİPTE ABS ARAMAK BİRAZ HAKSIZLIK OLUR GİBİME GELİYO,NE KADAR DONANIM O KADAR EK PARA ANLAMINA GELİR KISACA ABS BİR ASTRAYIDA 15 VE CİVARI ALAMAZSINIZ.
    BENİM ARACIM HB İHTİYACIMI KARŞILIYODU,KOŞU BANDI ALMIŞTIM GEÇENZ HAFTA KOLLARINI ÇIKARMAK SURETİYLE ÖN KOLTUĞUDA YATIRMAK VE ARKA KOLTUKLARIDA YATIRDIKTAN SONRA ARKASINA ÇAPRAZ BİR ŞEKİLDE SOKTUM VE BAĞAJ KAPISINIDA KAPATTIM.BAGAJİ YETERLİ ÖLÇÜDE BENCE.ÜST ÜSTE KOYDUĞUNUZ ZAMAN İKİ TANE BAVUL VE YAN YANADA 2 ADET BAVULU ALABİLİYO VE HALEN DAHA UFAK POŞET VE EL ÇANTASI KOYABİLECEĞİNİZ KADAR YERDE KALIYO YETERLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    15 000 TL VERİPTE 2 AİRBAG 4 CAM OTOMATİK KLİMALI VE YOL TUTUŞU GÜZEL BİR ARABA ARIYORSANIZ ASTRA BİÇİLMİŞ KAFTAN DİYEBİLİRİM.
    YARDIMCI OLABİLDİYSEM SEVİNİRİM.
  • Aslında var
    Komşuda 99 CD vardı
    Km 130bindi
    2-3 parçada da boya vardı
    15e veriririm size dedi
    ------

Biz de bu Astra'yı bulduk onu kaçırdık [15.250ye sattım dedi]

----
    ASTRA GL'de
    ARAÇTA DEĞİŞENLER VARMIŞ
    BUGÜN EKSPERTİZE RAPORU ALMIŞLAR
    KISMET DEĞİLMİŞ
    KOMŞUNUN CD DE GİTTİ
    HADİ HAYIRLISI

Yorumlar için çok teşekkürler ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.