oyunun menü müziğine bayıldım. ilk oyunun tema müziğini ayrı bir seviyeye getirmişler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Ekim 2022; 0:20:5 > |
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (9. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyun gerçekten yeni nesil hissettiriyor grafik olarak.2070 laptop gpu ile dlss balanced modunda 55-65 fps arası gidiyor.Contact shadow ve screen space ref mediumda diğer ayarlar high.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 18 Ekim 2022; 0:22:58 > -
Oyun Steam'de henüz açılmadı ama oyunda New Game+ ve bitirdikten sonra ek bir zorluk seviyesi daha açıldığı paylaşıldı. Bunun dışında görevleri tekrar oynama seçeneğide yer alıyor.
-
oyun güzel gözüküyor ama alışık olmadığım bir puslu hava var grafiklerde, ışık ve gölge kullanımıyla alakalı sanırım.
bunun dışında 1080p'de 3060 ile her şeyi ultraya çekince 40 fps'leri gördüm ilk sahnelerde. texture hariç gereksiz bir iki ayarı ultradan high'a çekip Dlss qualty açınca 65-70 arası takılmaya başladı. sanırım bu şekilde devam ederim aksiyon sırasında çok düşmezse.
neyse yarın oynayacağım ben, oynayanlara iyi oyunlar.
-
1440 p cozunurlukte yuksek Ayarlarda 6700xt ile kac fps Alirim sizce Oyun Yeni yukleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oyun Steam'de açıldı. Ön yükleme olmadığı için yeni indirebiliyorum. 42 GB lık bir indirme boyutu 47 GB toplam oyun boyutu bulunuyor. Bakalım nasıl olmuş.
-
Görsellerde film grain ve fazlaca kromatik efekti var. Oyun içi bunları kapatma seçeneği yoksa oyun dosyalarında kapatabiliriz. Ayrıca DLSS i 2K da Ultra Performans olarak kullanmayın bu seçenek 8K için, 2K için ideal olan Kalite yada Dengeli olmalı, 4K içinse Nvidia Performans modunu öneriyor.
-
İlk girdiğim de Ultra Performans da denedim,sonradan Dengeliye çektim
.
-
Oyunda görseller bir harika gerçekten. Rtx 3070 Laptop`ımda 1440p, Ultra ve DLSS quality modunda 45 - 60 fps arası alıyorum. Surekli durdurup SC almak geliyor içimden,
grafikler şahane olmuş. Müzikler ve sesler de çok iyi
-
Gamepad bağlıyorum fps 60’dan 48’e düşüyor.
-
Oyunu 1 saat kadar oynadım. Bu oyuna nasıl yüksek puan vermişler anlamış değilim. Oyunun üstüne birşey koyamamışlar ki? Yine vazo atıyoruz ses çıkartıyoruz, taş atıyoruz chestlere ses çıkartıp otların arasından geçiyoruz. Önceki oyunun aynısı sadece mekânlar değişik gibi gidiyor şuanda. Sadece grafik kasmışlar bunlar sanırım, teknoloji demosu gibi görünüyor oyun çünkü o derece iyi grafikleri. Fakat grafikleri ne kadar iyi olursa olsun, maalesef aynı mekanikleri olması sebebiyle beni baydı şimdiden. Bilmiyorum ileride yeni birşeyler var mı (pek sanmıyorum, karşıma çıkan ilk puzzle bile aynı) ama şuanlık çok bayık gidiyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 18 Ekim 2022; 3:55:27 > -
Bu oyun kac gb arkadaslar oyunu game pass ile oynicam 44 gb yukledi guncellestirme uyarisi geldi bi o Kadar daha yukluyor suan
Biraz güncelleme gelsin oyuna, türkçe yama çıksın, belki dlss'i fsr'a çeviren modlardan biride çıkarsa ryzen 5 2600 ve rx 6700 xt ikilisiyle 2k ultrada oynayabilirim. tabi bu dediklerim olana kadar gamepassten kaldırmazlarsa oyunu.
-
-
-
Şuan Steam'de bir güncelleme yok
-
başka bir konuda gördüğüm konuşma üzerine... gerçekten 44Gb güncelleme gelmiş Microsoft Store sürümüne;
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154181114
steam'de zaten dün gece indirmeye açıldı büyük ihtimal en güncel versiyon inmiştir. Xbox uygulamasından günler önce indirmiştik ama madem büyük güncelleme atacaksın çıkış öncesi yayınla ya. hem yayıncı hem Microsoft'ın kekoluğu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X